bi tanem çok sağol.biz hala şoktayız.inanamıyoruz hala.Rabbim en kısa zamanda hepimizi mutlu etsin inşaallah.sıra bence komple sizde.grup halinde alırız inşallah bu ay haberleri.çok dua ediyorum inan.Allaha emanet ol canım...dualarını eksik etme.şu an daha çok dua lazım....:1hug:a.s.BİR KOCAMAN MAŞALLAH ........... ilknurcum, beauty tekrar tekrar gözünüz aydın. .ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİNcanlarım benim ben hep ne diyorrdum:önce size sevineyim sonra sıra bana da gelsin. yolarkadaşlarım umudumuz ıışığımızsınız artık. darısı başımıza.İlknur kimbilir baban nasılda sevinmiştir... kayınpederim torun göremedi inşallah kendi babam görür ve hepimizin babası..
canım benim herşeyin hayırlısı. umarım bugün daha iyisindir.
bitanem arkadaşım,Allah er ya da geç görüyo merak etme sakın ne olur...bak ben de hiç korunmadım evlendim evleneli.....ama oluyo oluyo tatlım.Allah sizlerede nasip edecek merak etme.....
senin tam olarak problem ve tedavi aşaması neydi????
bu arada kan testi yaptırdım veee 3 gibi alacağım sonucu.....
hadi hayırlısı bakalım...
sevgiler...:teselli:
Arkadaşlar ve anne adayları ne haber nasılısnız bakalım asyacan testmi yaptıracaktı ben atlamışım orayı inşallah güzel haebr ler verir.Hadi artık sıra bizde Mevlam bizi bekletmesin sizede sağlıklı evlatlar versin canlarım.
ASYACAN, BEAUTY
Az önce okudum dün yazdıklarınızı...Gözlerim doldu inanamadım. Sanki yıllardır tanıyormuşcasına duygulandım sevindim sizin adınıza. İkinizi de tebrik ederim. Dün dua etmiştim ikndi ezanında hepimiz için.Sınıfın ortasında üstelik ağlayarak. Ve şimdiden ikisi kabul olmuş. Sizleri hiç görmedim daha hiç tanımıyorum bile ama inanın çok mutluyum. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Bakalım ben ne olacağım bu ay. Doktorun söylediği gibi çalışmalar devam:)
Dün gece bir rüya gördüm. Şu an 7 aylık hamile çok yakın bir arkadaşım var(o da çok emek verdi hamile kalabilmek için) ve bebeği erkek hayırlısıyla. Rüyamda onunla bebek odası beğeniyoruz ama onun bebeğinin erkek olacağını bilmemize rağmen pembe cindyli bebek odaları beğeniyoruz beraber... Allah hayırlara getirsin.Ne demek bu arkadaşlar?
iKinizide çok öpüyorum...Tekrar tebrikler...
canim benim problemim endometrioz..her ay adet oldugumda kan disari aktigi gibi iceriye dogru da akiyo..hormonlarimda sadece testestreon hormonu minnacik fazlaymis ama doktor düzenli adet oldugum ve killanma problemi falan olamdigi icin önemli degil dedi..heray düzenli adet oluyorum doktorun dedigine göre yumurtalarim düzenlide catliyomus...zaten biliosundur bebegin rahimde yerlestigi yere endometrioma deniliyo ve bende ordaa yara var.bebek tutunamiyo.birkez asilama denedik iste ama tutmadi.bende bu ay ara verelim dedim belki aralikta yeniden baslariz tedaviye.olmadi tüp bebek tek alternatif kaliyo.
Allah yardımcın olsun canımmmmmmmm...Tüp bebeği ne zaman düşünüyosun???Öncesinde nasıl bi tedavi olacak o yara için????Ayyy inşallah iii drların elindesindir canım.Allah yardımcın olsun....
biz beautyle sizi bırakmayız,hep yanınızda desteğiz inşallah size.......
CANIM TEST YAPTIRDIMMM.3 haftalıkmış veeee akşam 8 de ultrasona gireceğim,kese gözükecek mi acaba???
Ayyy hala bunları konustuğuma inananmıyorum,parılcım yaa..
allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah....Onun hazinesi çok buyuk.....Şeniz
canım çok sağol.Rabbim hepimizi güldürsün.nerelerdeydin sen?yoksun buralarda.özlettin kız kendini...şimdilik benimki muamma.çünkü ben adetime 1 hafta varken yaptım testi.ama ilknurcuğumun kesin inşallah.çok mutlu olduk,şok olduk.bakalım ben henüz temkinliyim.nolur dua et tatlım.inşallah yanlışlık yoktur.....kızlar sabah arada okudum yazılanları hızlı hızlı inanmıyorum ne mutluluk bu canlarım allahım sağlık versdin inş.hayırlı olsun tamamına erdirsin siz anlaştınız demi ya hiç anlatmıyonuz ne hissettiniz nasıl öğrendiniz çokkkkk tebrik ederim sizi dua edin mutlaka bizide bırakmayın ha
ilknurcum,hakkını helal et lütfen...dün gece senle telden mesajlaşırken komşum bendeydi.sen benden rica ettin nete girip kızlara haber verebilirmisin diye ama ben giremedim canım.çünkü arkadaşın evinde eşinin misafirleri varmış.evine gidemedi .geç saatlere kadar oturduk.kusura bakma canım.onu bırakıp bilgisayara geçemedim.eşim işgal etmişti bilgisayarı zaten biz oturuyoruz diye....sööliim dedim.zaten müjdeyi sen vermişsin.çok mutluyum canım senin adına özellikle.ben sana dememiş miydim 5 hafatlık diye.hemşire şaşırmış biraz..kafamçokkarıştı:roflol:Rabbim inşallah bebişini daim etsin.inşallah sorunsuz harika bi hamilelik geçirirsin canım.dualarım seninle ve grubumuzun bekleyen tüm anne adaylarıyla.....
hepinizi öpüyorum arkadaşlar...10:30 gibi görüşürüz buralarda olursanız....:a015::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?