Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bi tanem çok sağol.biz hala şoktayız.inanamıyoruz hala.Rabbim en kısa zamanda hepimizi mutlu etsin inşaallah.sıra bence komple sizde.grup halinde alırız inşallah bu ay haberleri.çok dua ediyorum inan.Allaha emanet ol canım...dualarını eksik etme.şu an daha çok dua lazım....:1hug:a.s.

canım benim herşeyin hayırlısı. umarım bugün daha iyisindir.

sağol bitanem bu gün daha iyiyim çünkü umudum halen var, dün dr. aradım haberi verdim aşılama tedavisine başlıycam farlutal ile adet görüp bana haber ver dedi hayırlısı bakalım canım inşallah bende bir gün size mutlu haber veririm

ASYACAN, BEAUTY

Az önce okudum dün yazdıklarınızı...Gözlerim doldu inanamadım. Sanki yıllardır tanıyormuşcasına duygulandım sevindim sizin adınıza. İkinizi de tebrik ederim. Dün dua etmiştim ikndi ezanında hepimiz için.Sınıfın ortasında üstelik ağlayarak. Ve şimdiden ikisi kabul olmuş. Sizleri hiç görmedim daha hiç tanımıyorum bile ama inanın çok mutluyum. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Bakalım ben ne olacağım bu ay. Doktorun söylediği gibi çalışmalar devam:)
Dün gece bir rüya gördüm. Şu an 7 aylık hamile çok yakın bir arkadaşım var(o da çok emek verdi hamile kalabilmek için) ve bebeği erkek hayırlısıyla. Rüyamda onunla bebek odası beğeniyoruz ama onun bebeğinin erkek olacağını bilmemize rağmen pembe cindyli bebek odaları beğeniyoruz beraber... Allah hayırlara getirsin.Ne demek bu arkadaşlar?
iKinizide çok öpüyorum...Tekrar tebrikler...

canim benim problemim endometrioz..her ay adet oldugumda kan disari aktigi gibi iceriye dogru da akiyo..hormonlarimda sadece testestreon hormonu minnacik fazlaymis ama doktor düzenli adet oldugum ve killanma problemi falan olamdigi icin önemli degil dedi..heray düzenli adet oluyorum doktorun dedigine göre yumurtalarim düzenlide catliyomus...zaten biliosundur bebegin rahimde yerlestigi yere endometrioma deniliyo ve bende ordaa yara var.bebek tutunamiyo.birkez asilama denedik iste ama tutmadi.bende bu ay ara verelim dedim belki aralikta yeniden baslariz tedaviye.olmadi tüp bebek tek alternatif kaliyo.

asyacan7 , beauty bu arada siz toxoplasma testinizi yaptirdiniz mi??türkiye de doktorlar eger siz istemezseniz yapmiyolar diye duymustum.

mrb.arkadaşlar benide o listeye ekleyin lütfen.Bende bu hafta klomen kullandım sadece.Bu akşam da kontrolüm var. Doktoruma sinir oluyorum hiç birşey açıklamıyor.bunu şunun için veriyorum ya da şu tedaviyi uygulayacağız falan hiç bir açıklama yok.bugün resti çekeceğim benim durumumu açıklarmısınız.ne haldeydim şimdi ne durumdayım diye.ya insan demezmi senin şu problemin var şu yolu izlememiz lazım falan diye dr.da tık yok.ne olur bana da dua edin.yarın yine yazarım .iyi akşamlar

Arkadaşlar ve anne adayları ne haber nasılısnız bakalım asyacan testmi yaptıracaktı ben atlamışım orayı inşallah güzel haebr ler verir.Hadi artık sıra bizde Mevlam bizi bekletmesin sizede sağlıklı evlatlar versin canlarım.

CANIM TEST YAPTIRDIMMM.3 haftalıkmış veeee akşam 8 de ultrasona gireceğim,kese gözükecek mi acaba???
Ayyy hala bunları konustuğuma inananmıyorum,parılcım yaa..
allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah....Onun hazinesi çok buyuk.....Şeniz

çok saol canım,Allah hepinize tez zamanda nasip etsin umarımmm....Ayyy hiç umudunu yitirme,insan bazen kahroluyo ama sonu ii olacak hiççççççççç merak etme......
çok dua ediyorum hepinize ve edeceğimde....
Rüyan hayır olur inşallah....Her daim hayırlısı kuzucummmm.....İnşallah burdan sen de haykırırsın bize......
seni de listeye yazalım mı???bak bize ugur getirdi....:teytey::1hug:

Allah yardımcın olsun canımmmmmmmm...Tüp bebeği ne zaman düşünüyosun???Öncesinde nasıl bi tedavi olacak o yara için????Ayyy inşallah iii drların elindesindir canım.Allah yardımcın olsun....
biz beautyle sizi bırakmayız,hep yanınızda desteğiz inşallah size.......

kızlar sabah arada okudum yazılanları hızlı hızlı inanmıyorum ne mutluluk bu canlarım allahım sağlık versdin inş.hayırlı olsun tamamına erdirsin siz anlaştınız demi ya hiç anlatmıyonuz ne hissettiniz nasıl öğrendiniz çokkkkk tebrik ederim sizi dua edin mutlaka bizide bırakmayın ha

sagol canim.yara icin ameliyat oldum iste ama üstüne iki kez adet oldum..amelyiattan sonra fazla sancili olmadim allahtan yani yeni yaram olusmamistir herhalde diye düsünüyorum..yani bu endo öyle pis bisey ki geri gelip gelmedigini bile görmek icin ameliyatta bakamk gerekio .ultrasonda görünmüyo.ameliyatta yaralar, kistler yakildi ama asilamada tutmadi iste neden bilmiyoruz.doktorla hic konusmadim.aslinda iyi doktorlarla görüsütügümü düsünüyodum hatta onlar benden cok umutlular ama olmuyo iste..simdi ebn tüp bebe istemiyorum esim yaptiralim diyo.eger seneye kadar olmazzsa tüp bebege basvurucaz.. alman yasalarina göre benim 25 yasinda olmam lazim tüp bebegin yarisini sigortanin üstlenmesi icin..burda fiyatlar tr dekinden cok daha fazla malesef..onun icinde 1 sene kadar beklicez gailba

Ne güzel yaa inşallah gözükür canım.2 aylıkken gör bide resmen karnında küçücük bir insan var .İnanırmısın hamile oolduğunuzu öğrenmedemönce kendi kendime bir an senin ve beautynin ayını anda hamile kalmış olabileciği aklıma geldi ve ne kadar güzel olacağnı düşündüm gerçekten mucize gibi Allah tamamına erdirsin

a.s.asyacan beauty tebrik ederim çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşll Allah bizede nasip etsin dualarınızı :Saruboceq:bekliyoruz kendinize iyi bakınŞeniz

sevgili arkadaşlarımmmm,ben nete çok giremiorum malum dukkanda nargile olayı var ve ben bu saatlerde giriorum dukkana,kalabalık gidince yanii.....kendi laptopumuda ilçede bıraktım ama artık getiririm hafta sonları....
Girememem ondan yoksa asla unutmayacagım sızı,hep yanınızda olacagım,beauty de ole....biz ikimizde çok minnettarız hepinize,çok destek oldunuz sağolun,tüm ii dilekleriniz için çookkk teşekkürler...
Allahım hepinize nasip etsin hemen....
Bugun bebeğimin kesesini gördüm,dr boş gebelik deil,içi de gözüküyo dedi,kese normal dedi.Şimdili bi sorun yok.5 haftalıkmış....çok garip hala inanamıyorummm....

canım çok sağol.Rabbim hepimizi güldürsün.nerelerdeydin sen?yoksun buralarda.özlettin kız kendini...şimdilik benimki muamma.çünkü ben adetime 1 hafta varken yaptım testi.ama ilknurcuğumun kesin inşallah.çok mutlu olduk,şok olduk.bakalım ben henüz temkinliyim.nolur dua et tatlım.inşallah yanlışlık yoktur.....

günaydın kızlar...bu sabah büyük bi heyecanla uyandım.midem bulandı.ama korkularım var.az önce 8:30da dr'a gittim.çok erken yaptırmışsın dedi.ben prensip olarak erken yaptırtmam ama dedi...bugün yine kan verdim.10 gibi alıcam sonucu.inşallah yükselmiştir ya.....çok korkuyorum.hakikaten bu kadar erken öğrenmek de iii değilmiş ya....belki pazartesi de tekrar ederiz testi dedi.yükselişini görecekmiş bhcgnin.lütfen duacı olun kızlar.çok korkuyorum 1 kere düşük yapmış biri olarak.her an adet olucam korkusu var,tedirginim.offf offf.henüz rahatlayamadım yani...Rabbim inşallah sizlere tam bi sevinç yaşatsın..muallakta kalmak çok zor...diken üstündeyim..dualarınızı bekliyorum.sonucu alınca yine yazarım.
destek veren,dua eden yeni arkadaşlarıma da çok teşekkürler...adınızı yazamadım ama hepiniz sağolun.....
çok korkuyorum...dua,dua,dua.....:Saruboceq::Saruboceq::uhm::a015:

ilknurcum,hakkını helal et lütfen...dün gece senle telden mesajlaşırken komşum bendeydi.sen benden rica ettin nete girip kızlara haber verebilirmisin diye ama ben giremedim canım.çünkü arkadaşın evinde eşinin misafirleri varmış.evine gidemedi .geç saatlere kadar oturduk.kusura bakma canım.onu bırakıp bilgisayara geçemedim.eşim işgal etmişti bilgisayarı zaten biz oturuyoruz diye....sööliim dedim.zaten müjdeyi sen vermişsin.çok mutluyum canım senin adına özellikle.ben sana dememiş miydim 5 hafatlık diye.hemşire şaşırmış biraz..kafamçokkarıştı:roflol:Rabbim inşallah bebişini daim etsin.inşallah sorunsuz harika bi hamilelik geçirirsin canım.dualarım seninle ve grubumuzun bekleyen tüm anne adaylarıyla.....
hepinizi öpüyorum arkadaşlar...10:30 gibi görüşürüz buralarda olursanız....:a015::a015:

slm kızlar.daha kimse girmemiş anlaşılan.dr'dan geldim.bhcg iki gün önce 100.7 idi.bugün 300 olmuş.dr çook ii dedi.ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN.:CüvCüv:kafam şimdi daha rahat.bebeğim 4. haftaya giriyo inşallah.:CüvCüv:dua edin:Saruboceq:inşallah tamamına erdiği günü de görürüm.hamile kalmak büyük bi dertti aştık şükür şimdi de devam edip etmiyeceği korkusu....çok zormuş valla.Rabbim sizlere sorunsuz hamişlik nasip etsin.öpüyorum canlarım.ihmal etmeyin fazla.....nerdesiniz yaaaa.....

CANIM ARKADAŞIM YAAAA,NASIL TARİFSİZ DUYGULARDAYIM BİLEMEZSİN,SANA HAKKIM VARSA HELAL OLSUN TATLIM BENİM....
ÇOKK SEVİNDİM İKİMİZDE BU SURECİ SORUNSAUZ ATLATIRIZ UMARIM...
aLLAHIM DİĞER KIZLARDA HAMİŞ OLSUNLAR LUTFEN,HER AY BOLE ÇİFTLESEKKK 3 AYA KALMAZ BİZDEKİ HERKES HAMİŞ KALIR VALLAHİİİİİİİ.....ALLAH YARDIM ETSİNNNNNNNN......
ÇOK SEVİORUM HEPİNİZİ,ÇOK ÖPÜYORUM HEPİNİZİ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…