slm kızlar.daha kimse girmemiş anlaşılan.dr'dan geldim.bhcg iki gün önce 100.7 idi.bugün 300 olmuş.dr çook ii dedi.ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN.:CüvCüv:kafam şimdi daha rahat.bebeğim 4. haftaya giriyo inşallah.:CüvCüv:dua edin:Saruboceq:inşallah tamamına erdiği günü de görürüm.hamile kalmak büyük bi dertti aştık şükür şimdi de devam edip etmiyeceği korkusu....çok zormuş valla.Rabbim sizlere sorunsuz hamişlik nasip etsin.öpüyorum canlarım.ihmal etmeyin fazla.....nerdesiniz yaaaa.....
Hamileliği sabırsızlıkla bekleyenler:.
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................,
HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) Beauty...................
2) Asyacan7...............
Asyacan canım ya beni listeye neden eklemedin. İlk listeniz uğurlu gelmiş bak sende beauty de hamilesiniz. Litfen beni de ilave et de bir an önce hamişler listesine gireyim
sevgili asutay ben de yenilerdenim şu tahlil işi ne zaman yapılmalı ben 25 ekimde iğne oldm haftaya cuma regl olmalıym
Hamileliği sabırsızlıkla bekleyenler:.
Asutay........................asude.
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
Dayset.......................
GASLAN....................
HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) Beauty...................
2) Asyacan7...............İlknur
Kızlar kusura bakmayın,sersem gibiyim öğrendiğimden beri....Bi de çok fazla giremedim nete.....
Çok seviorum hepinizi.Çok öpüyorummmmmmmmm.
EEE ne var ne yok...
ohh masallah ben yokken kaynatmissiniz..nasi, gidiyo hamilelik bakalim beauty , asyacan...
dün adetim bitti hele sükür.simdi 4-5 güne yeni ovulasyonum baslar.esimde izine cikti birbirimize bolbol vakit ayiricaz bu ay.iki ay aradan sonra belki iyi gelir
kızlar selam dün akşam doktorum çatlatma iğnesi vaerdi yaptırdım şimdi 36 saatin dolmasını bekliyoruz.İnş.bu ay adetim gelmezde bende sizlerle birlikte hamiş listesinde yer alırım.
ohh masallah ben yokken kaynatmissiniz..nasi, gidiyo hamilelik bakalim beauty , asyacan...
dün adetim bitti hele sükür.simdi 4-5 güne yeni ovulasyonum baslar.esimde izine cikti birbirimize bolbol vakit ayiricaz bu ay.iki ay aradan sonra belki iyi gelir
canım çok sağol güzel tavsiyelerin için.ben zaten folb,ol alıyodum gebeliği hep düşündüğüm için uzun zamandır.şu ceviz ve bala da başlıycam inşallah.seninle aynı kaderi paylaşmışız.benim de ilk bebeğim 8.hafta elveda dedi...inşallah bu sefer hiç bi sorun olmadan doğduğu günleri de görürüz hepimiz canım.sıra sizde artık.canla başla savaşmak lazım.bi de çoooook istemek.eminim hepimiz çoook istedik.Rabbim teker teker veriyo çok şükür.bu ay bebiş patlaması olur inşalllah.seni de listeye bekliyoruz.....:1hug:AAA Bu arada Asyacan beauty ve hamile kalmayı sabırsızlıkla bekleyen diğer tüm arkadaşlar lütfen hemen folic plus'larınızı alın ve günde 3 tane için. Bir de arkadaşlar ben daha önce 1 defa düşük yaptım 10 haftalıkken bebeğim artık gelişip büyümekten vazgeçti ve beni bıraktıbunun nedenlerinden biri yapılan tahliller sonucunda;
1. gebeliğimin 8 haftalıkken öğrendim bu arada beslenmeme, stress'e vs.ye dikkat etme şansımın olmadığından(ki 8 haftalıkken hamile olduğumu bebeğimin kalp atışlarını gümbür gümbür duyarak öğrenmiştim)
2.kanımda pıhtılaşma fazla yani kanım yoğun bu yüzden hergün 1 tane bebe aspirini içmem gerekiyo
bu yüzden lütfen tüm tahlillerinizi önceden yaptırın hiçbişey için geç olmasın.bir de daha hamile kalmadan 3 ay öncesinden folic plus yani folik asit içmeye başlayın...
asyacan beauty ikiniz çok ceviz ve balk tüketin bebeğinizin zeka gelişimi çok iyi olur. dahiler dünyaya getirirsiniz inşallah..
kızlar selam dün akşam doktorum çatlatma iğnesi vaerdi yaptırdım şimdi 36 saatin dolmasını bekliyoruz.İnş.bu ay adetim gelmezde bende sizlerle birlikte hamiş listesinde yer alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?