canım hayırlısıyla bu ay bekliyoruz güzel haberlerini.Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah.....bol bol çalışın kardeşim...ohh masallah ben yokken kaynatmissiniz..nasi, gidiyo hamilelik bakalim beauty , asyacan...
dün adetim bitti hele sükür.simdi 4-5 güne yeni ovulasyonum baslar.esimde izine cikti birbirimize bolbol vakit ayiricaz bu ay.iki ay aradan sonra belki iyi gelir
canım benim çok sağol.darısı başına inşallah.ama şuna inan ki Allah en güzel zamanı bekliyordur.herşey O'nun bilgisi ve izni dahilinde.ben 8 ay boşa uğraşmışım mesela.bi spermiogram yaptırsaydık 8 ay önce belki şimdi doğuracaktım.ama demek ki bu zaman uygunmuş.Allah ne zaman ol derse o zaman oluyo.bunları eminim biliyosun.eğer tüp bebekse hayırlısı ööle olsun.yeter ki sağlıkla huzurla olsun.canım çok ço.................................k sevindim. darısı başımıza.bugün tam tahlil yaptıracaktım belim ağrıdı. kahve akıntım arttı bugün.sanırım yarına başlar herhalde.....benneyaptımki umarım hep güzel günlerde görüşürüz
gaslan merhaba kardeşim
sanırım topikte sadece ikimiz kaldık online ne dersin tanışalımmı?:)
Hamileliği sabırsızlıkla bekleyenler:.
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
Dayset.......................
GASLAN....................
HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) Beauty...................
2) Asyacan7...............İlknur
Kızlar kusura bakmayın,sersem gibiyim öğrendiğimden beri....Bi de çok fazla giremedim nete.....
Çok seviorum hepinizi.Çok öpüyorummmmmmmmm.
EEE ne var ne yok...
gaslannn
ordamısın ?
gaslannn
ordamısın ?
gaslannn
ordamısın ?
ay pardon canım ben başka bir arkadaşın bilgileriyle karıştırdım seninkileri.özür dilerim. bu arada senin rahatsızlığın nedir ve ne tedavisi görüyorsun tam olarak
merhaba arkadaşım ;MERHABA ARKADASLAR aranıza yenı katıldım herkese selam 3yıllık evliyım bebegim olmuyor esimde sorun cıktı asılama yaptırcagız içinizde yaptıran varmı cok acı cekermıyım
canım benim çok sağol.darısı başına inşallah.ama şuna inan ki Allah en güzel zamanı bekliyordur.herşey O'nun bilgisi ve izni dahilinde.ben 8 ay boşa uğraşmışım mesela.bi spermiogram yaptırsaydık 8 ay önce belki şimdi doğuracaktım.ama demek ki bu zaman uygunmuş.Allah ne zaman ol derse o zaman oluyo.bunları eminim biliyosun.eğer tüp bebekse hayırlısı ööle olsun.yeter ki sağlıkla huzurla olsun.
hatırlıyomusun bilmem,ben sürekli aşılamaya bırakmasın Allah,yoksa hayatta olmaz diyodum.bak ilk aşılamada verdi Rabbim.inşallah en kısa zamanda sana da nasip eder de mutluluklarımız katlanır....duacınım canım...:1hug:
MERHABA ARKADASLAR aranıza yenı katıldım herkese selam 3yıllık evliyım bebegim olmuyor esimde sorun cıktı asılama yaptırcagız içinizde yaptıran varmı cok acı cekermıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?