Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım hayırlısıyla bu ay bekliyoruz güzel haberlerini.Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah.....bol bol çalışın kardeşim...

canım benim çok sağol.darısı başına inşallah.ama şuna inan ki Allah en güzel zamanı bekliyordur.herşey O'nun bilgisi ve izni dahilinde.ben 8 ay boşa uğraşmışım mesela.bi spermiogram yaptırsaydık 8 ay önce belki şimdi doğuracaktım.ama demek ki bu zaman uygunmuş.Allah ne zaman ol derse o zaman oluyo.bunları eminim biliyosun.eğer tüp bebekse hayırlısı ööle olsun.yeter ki sağlıkla huzurla olsun.
hatırlıyomusun bilmem,ben sürekli aşılamaya bırakmasın Allah,yoksa hayatta olmaz diyodum.bak ilk aşılamada verdi Rabbim.inşallah en kısa zamanda sana da nasip eder de mutluluklarımız katlanır....duacınım canım...:1hug:

slm kızlar....ancak bugün girebildim nete.eşimin ailesi geldi bizi kutlamaya.2 gündür onlar vardı,bugün gittiler.tatlı bi telaş yaşadık yani.fırsat bulamadım sayfaya bakmaya.ama anlaşılan çoğunuz uğramamışsınız..nerdesiniz kızlaaaaarrrr?benim adet belirtilerim var diyodum ya...artık bitti tamamen.kendimi daha fazla hamile gibi hissetmeye başladım.bu arada yarın yine kan testi yaptırıcam.bakalım katlanmışmı bhcg...bi de çarşamba yapılcak...gidişatı izlemek istiyorum.inşallah yolunda gider herşey...
sizden ne var ne yok..bekliyorum sizi....öptüüm hepinizi...:1hug:Şeniz

Bugun geçmişi okudum biraz da vayyyyy ki ne vayyyy.
Beauty şimdi daha sağlıklı düşünüyorum,sen şu spermiogramdan ben de eskı druma taktığımdan aylar kaybettik,şimdiye hamişliğimiz nerdeyse bitio olabilirdi yafff...Neyse hayırlısı bu güneymişş...Umarım herşey yolunda gider,çok korkuyorummm bazen bişey olacak die ya....
Ara ara ağrıo karnım,böle adet sancısı gibi,bu kötü mü????

canım benim nasıl gidiyor hamilelik, allah sorunsuz bir hamilelik nasip etsin canım,artık darısı başımıza kızlar bende aşılamaya başlıyorum kızlar farlutal ile adet görmem gerekiryormuş dr. adet olunca haber ver dedi inşallak kasım ayı uğurlu gelir hepimize listede sayı çoğalır allahım kapından ne olur eli boş gönderme tüm anne olmak isteyen arkadaşlarımada , banada nasip et, cömertliğini bizlerede göster yarabbim

asyacan canım benim
teşekkür ederim beni listeye eklemişsin
inanıyorum uğurlu gelecek
yakında aranıza katılacağım inşallah
bu arada ağrıların normal
stress yapma
bide sık idrara çıkmaya karnında bağırsaklarında gaz sıkışmaya başlayabilir.panikleme rahat ol hepsi normal

ay pardon canım ben başka bir arkadaşın bilgileriyle karıştırdım seninkileri.özür dilerim. bu arada senin rahatsızlığın nedir ve ne tedavisi görüyorsun tam olarak

canım gaslancım
sanırım çok yoğunsun geç kaldım bugün sana.neyse en kısa zamanda uzun uzun dertleşiriz arkadaşım

MERHABA ARKADASLAR aranıza yenı katıldım herkese selam 3yıllık evliyım bebegim olmuyor esimde sorun cıktı asılama yaptırcagız içinizde yaptıran varmı cok acı cekermıyım

ay pardon canım ben başka bir arkadaşın bilgileriyle karıştırdım seninkileri.özür dilerim. bu arada senin rahatsızlığın nedir ve ne tedavisi görüyorsun tam olarak

yavrukuşum ben polikistikim, yani adetlerim düzenli değil geçen ay ilk defa klomen ile hamile kalmayı denedik ama halen aybaşı olmadım,kan testide negatif çıktı,farlutal verdi dr. adet görmem için sıra aşılamaya geldi, ben artık bu işin çok uzun sürmesini istemiyorum canım ,3 yıllık evliyim ama hiç korunmadık olmadı işte bitanem ;( belki bu ay canım))

MERHABA ARKADASLAR aranıza yenı katıldım herkese selam 3yıllık evliyım bebegim olmuyor esimde sorun cıktı asılama yaptırcagız içinizde yaptıran varmı cok acı cekermıyım
merhaba arkadaşım ;
bende 3 yıllık evliyim aşılama yaptırıcam senin gibi ,ama herhangi bir acı hissetmiyormuşsun işlem aşamasında, merak etme kendini rahat bırak bana öyle dediler canım şu an adetimi bekliyorum canım benimde eşimde biraz sorun var canım;

canım biliyorsun gelgitlerim oluyor çok aşırı üstelemiyorum.çocuk doğacaksa huzur ortamında doğmalı. bu ay çok belirti yaşadım,sanırım hormonlarım 3-4 aydır üzüntüden bukadar çalışmamıştı. onedenle çok ama çok duygusalım. Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. bu da bir imtihan.
inşallah sizlerin bebişlerinizi önce sağlıklı sıhatli görürüz,bizede sıra gelir.
maydanoz,nane,adaçayı,kekik yasak.folic asit içmeyi unutmayın. hatta çok sıcak banyo yapmayın.. ....ilk 3 ay çok önemli....
tamam mı güzel hamişlerimiz..

canım benimde hem eşimde hem bende sorun var,birkez gebe kalabildim ama düştü. benim canım çok ama çok tatlıdır. tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum bende.(bu hafta sonu karar aldık)
o güzel kokuyu duymak,o annelik duygusunu tadabilmek için herşeye değer. canın acıyıp acımayacağını aklına bile getirme. sonuca odaklan.
ben öyle yapacağım. sonuçta acıdann ölen yok çok şükür.senağlama en fazla ağlarız:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…