Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben beşi bir yerde kullanıyrum acaba hamile kalmaya engelmi içinde kekik de var üff ne yapacağımı şaşırdım.
Asutay tüp bebek fikrin inşallah hayırlıdır canım sen aşılama yaptırmamıştın değilmi neden önce onu denemiyorsun bakarısın tutar.

slm kıslarrr,selam canım arkadaşlarımmmmmmmmm..
Ben ilçeye geldim ,arada bi böle adet olacakmışım gibi agrılarım varr,ama normal sanırım,kendimi korumaya calışıorum ya hadi hayırlısı...
Asutaycımm,bencede önce aşılama denemelisin kuzucummmmmmmm.
Allahım ya hepiniz en kısa zamanda hamiş kalın inşallah.Hepinizi çok seviorummmmmm....

Canım benimde polikistik oldugumu biliosun deil mi????şu glukofen ilacı ne kadar kullandın,ben sana kesin bişey diebilirim ki glukofensiz bu iş asla olmaz,yani aşılama ile bile.
Ben ağustosta dr a gittiğimde,glukofeni 4 ay kullan olmazsa aşılama demişti,o kahrolası kıstlerin baskılanmadan hiç bişey olmuyo malesef.Sakın durup dururken aşılama yaptırayım deme,önce glukofen ve yumurtlama ilaçları(en az 4) ay sonra aşılama,kendini yıpratırsın ve olmama ihtimali yuksek.Lütfen ben bu polıkıstık konusunda konyadaki en ii dr da tedavi oldum canım ve 2. ayımda sonuç aldım tatlım.Lütfen tam olarak kistlerin baskılanmadan aşılama falan deneme.Ben aşılama olacağımı zannederken 2. ayımda hamişim bak,lütfen tamam mı??Şeniz

canım bence 9 aylığına baharat ve bitki çayı tüketme. internette araştırırsan sende görürsün.düşüğe neden olabiliyorlar....aman dikkat. kafein de almamaya çalışın benim tatlı hamiş arkadaşlarım

kıslar tüp bebek olayı sadece bir dr dan çıkan bişey değil. bende çikolata kistleri var ve bir düşük. eşiminde morfoloji ve hareket sorunu var. Bülent traş,Timur gürgan ve 3 ayrı dr daha tüp bebek dedi bize.onlara kalsa acilen yapılmalıydı ama biz erteledik. 1,5 yıl oldu ... artık sonumuz ne oolusa olsun hayırlı ve sağlıklı bir evlat istiyorum.
belki herşey düzelir. düzelmezse de ne yapalım kader...

canım benim önerilerin için çok tşk. ederim bu arada polikistik olduğunu bilmiyordum canım, 4 ay bende glukofen kullandım ,dr. şimdi hepsini bırak farlutal iç adet görmen gerekir dedi ondan sonrada aşılama görüşülecek canım,ayrıca ben ağustos'tan bu yana adet görmedim klomen kullandım yumurtalar oluştu ama ben ne hamile nede adet oldum canım en sonunda aşılama denemeye karar verdim asyacancım

MERHABA ARKADASLAR aranıza yenı katıldım herkese selam 3yıllık evliyım bebegim olmuyor esimde sorun cıktı asılama yaptırcagız içinizde yaptıran varmı cok acı cekermıyım
canım meraba aynı durumdaydık ben bu ay aşılama yaptırdım ve şuan hamileyim ÇOK ŞÜKÜR.ilk denemede tuttu.bence hemen dene derim.bütün sorunları ortadan kaldırıyo bu iş.yapılırken çok sakin ve gevşemiş olmalısın.gerginlik olumsuz etkiliyomuşçdr'um ve hemşire beni çok rahatlattı sağolsunlar.hiç acı diye bişey yok.hiç bi şey hissetmiyceksin.kolundan iğne oluyomuşsun gibi ama bu iğne sadece başka yere yapılıyo tek fark bu.inan hiç acı hissetmiyosun.ben de çok korkuyodum ama büyütülecek hiçbişey yokmuş.2 saniye sürüyo zaten.hakkında hayırlısı.inşallah ilk denemende hamile kalırsın canım....:1hug:

canım benim çok sağol güzel önerilerin için.seni anlamaya çalışıyorum.gerçekten zor günler yaşadın.eşin sağolsun seni yeterince anlayıp ona göre davranamadı.ama inşallah sabırla aşarsın bunları.sen kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman deneyin bi tanem.Rabbim inşallah tüm hayatını rayına oturtur..inan hepimiz ayrı ayrı imtihanlardan geçiyoruz.inşallah imtihanın en kısa zamanda başarıyla biter canımyerimsenibenöncelikle moralini yüksek tut.ve herşeyden önce senin önemli olduğunu unutma lütfen...gelecekte niye bu kadar üzdük kendimizi dememk için şuanı güzel yaşayalım canım...seni çok öpüyorum...dualarım seninle....:1hug:Şeniz

canım meraba..nerelerdesin yahu...valla hepinizden ümidi kesmiştim.kendi kendime yazışıcam nerdeyse..:çok üzgünüm:
canım bence hiç kullanma bööle şeyleri.sana tek önerim kendin incir kürü yap,eşine de keçiboynuzu kürü..onda sorun olsa da olmasa da...valla gerisi biraz boş geliyo bana..hem nane,adaçayı filan düşüğe sebep oluyomuş diye biliyorum ben.belki de bebeğin tutunmasına engeldir..bence çok fazla karıştırma derim hepsini.mesela topicin birinde adaçayı mucizesi diyodu.halbuki adaçayı bir numaralı düşük sebebiymiş okuduğuma göre.hamile bi arkadaşım var.ne adaçayı ne nane ne de başka bi şey kullanmıyo.grip oldu onda bile almadı...dikkat et canım..Allaha emanet ol...:1hug:

ilknurcum hayatım nasılsın bakalım annecikyerimsenibenaynı ağrılardan bende de var.artık takmıyorum.ben zaten o yüzden umutlanmıyodum bu ay hatırlarsan.hafifledi ağrılar ama aklımıza kötü şeyler getirmeyelim canım.pozitif olalım artık.benim ablam ilk bebeğinde hamile olduğunu öğrendikten sonra bile sanki adet olacakmış gibi 2 ay ağrı çekmiş.etrafımdaki herkes çok normal bu ağrılar diyo.rahat ol tatlım.ben dün de yaptırdım testi.100-300 idi şimdi de 750 oldu.ÇOK ŞÜKÜR .çok ii yükseliyo.yarın da bi başka dr'u deniycem.çok ilgiliymiş.bakalım o ne diycek.hem yarın 4.hafta bitiyo 5 başlıyo.inşallah tamamına erer ikimizin de..ve canımız arkadaşalrımız da hayırlısıyla hamiş olurlar en kısa zamanda...bütün namazlarımın ardından hepimize dua ediyorum....Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..çok öptüm canım...:1hug:

canım öncelilkle bebgin hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip etsin sende mersınlısın sanırım hangi dr gidiyosun nasıl bır tedavı aşamasınadan geçtin beni bilgilendirirmisin bende bebek tedavısı görüyorum ama ıyı bir dr bulamadım yardımcı olursan sevinirimkaydirigubbakcemile5

Rabbim hakkında hayırlısını versin canım arkadaşım benim.Vallahi Allah yardımcınolsun,tüp bebektir belki hayırlı olan ama bence hemen yaptır,ii yada kotu belli olsun canım....Hiç vakıt kaybetme hadi artık bebişlerimizin arası çok olmasın lütfen...:1hug:

Canım benim iiyim sen nasılsın tatlı anne...Ayy inşallah herkese böle sesleniriz yakın zamanda yaffff...Benim ağrılar var arada işte hayır olsun sonu.Ya endişeleniorum işte elimde deil,aslında bı sorun olsa dr solerdı demı???1ay sonra gel dedi ,yoksa cagırırdı arada yıne demi???HAyırlısını ıstedim hep,bununda hayırlısı vallahi..Allahtan gelene razıyım sonuna kadar..Ben de dualarımı eksik etmiorum kıslar.Çok öpüom....
HAdi bakalım beauty bebeklerimiz kardeş olacaklar....Ayyy neler alacağız onlara çok güzellll....Ya ne dicem ikiz falan ne zaman belli olur ki???Haftaya mı ki???ŞenizŞenizŞeniz:CüvCüv::CüvCüv:

hımmm canım ben glukofen kullanıpkullanmadığını bılmıodum,ben glukofen ile birlikte,serophane die bi yumurta buyutucu sanırım ve farlutal kullandım,yumurta ılacıyla farlutalı kullanınca,adet söktürücü deilde progestan hormonu görevi görüomuş canım.Yani düzenli adeti de o ıkı ılacın sayesınde yakalamısım,drum ole soledı.
Yani glukofen kıstlerı baskılarken,diger ikiside hamile kalmamı kolaylastırdı anlayacağın.Yani aşılama diosun yaaa hayırlısı...
Ben bu konuda çok muyzdarıbım yanlış dr yaktı beni,bu nedenle bildiğim herseyi paylaşmak istiorum....
İnsallah en kısa zamanda yuzun güler...:teselli:

canım naber?dün bir başlık açmıştım,bu acılarım için...arkadaşın biri düşük yaptığında yaşamış aynısını.bugün dr a gidicem.inşallah araları çok açılmaz.içime oğlun olcakmış gibi geliyor.bakalım hayırlısı

canım hayırlısı olsun hakkımızda ,ayyyy cınsıyetini öğrenecegimiz zamanlarda gelir mi ki???Umarım en kısa zamanda anne olursun tatlımmmmm....inan çok istiorum,hayatını çok deiştirecek hissediyorum,yasadığın tum o sacma sapan seyler bitecek..Şeniz

inşalla bitanem.badem diye 1 arkadaş vardı o da aynı şeyleri yaşıyordu dün gebe çıkmış.

asyacancım sen normal yollamı hamile kaldın kafam karıştı canım ben dr'a bebek için ilk temmuz ayında başladım bana ilk verdiği hap glukofen,parladol,bir çeyrek troid hapı ve folikasit vermişti ,onları düzenli kullandım sonra geçen ay klomen verdi diğer gelişmeleri biliyorsun zaten canım, iyi bir dr. bulmak zor bu dr.'da arkadaş tavsiyesi ile gittim bakalım canım allah inşallah yüzümüzü güldürür

yeni kistlerim çıkmış,yapıştırmış yumurtaliklarımı,aralarında ne olduğunu anlayamadığı bir kist daha var.muaynede canım çok yandı eve gelince ağla ağla sinirlerim boşaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…