canlarım ben geldim ama biraz geç geldim galiba.
Asyacancığım bende hepinizi özlüyorum ama benim telefon trafiğim misafir trafiğim hiç bitmiyorki ancak gece fırsat bulabiliyorum oda sizi merak ettiğim için.
Çok seviniyorum arkadaşıma, eşime bilen herkese söyledim sizin hamile olduğunuzu bu çok güzel hemde aynı anda Allahım tamamına erdirsin.Darısı asutay , mevzeyin ve burada bütün evlat için uğraşanların başına.Asyacan babacığın ne kadar sevinmiştir kimbilir haberi alınca inşallah torununuda doya doya sevebilir.
hepinizi öptüm canlarım.
merhaba arkadaslar,bayağı oldu ben girmeyeli buraya.büütün yazıları okudum bugün.hamiş olan arkadaşlarıma çok sevindim.allah tamamına erdirsin.bebişlerini kucaklarına alsınlar. Allahım bisede nasip etsin inşallah.asyacan , beatfu sizlerle mutluluğunuzu yaşıyorum inanın.asyacan arkadasım benide bebek isteyenler listesine eklermisin canım.2.tedavimi oluyorum bu ay.10 kasımda kolem kullanmaya başladım.5 gün boyunca içip 17 kasımda kontrole gidicem yumurtalara bakıcak gelişip gelişmediğine bakıcak.allahım hayırlısı olsun yarabbim.sizlerden destek bekliyorum arkadaslar..çok saolun.
eVET CANIM COK SEVINDI,INSALLAH GOREBILIR.aLLAHTAN GELENE RAZIYIM,BUNU BILE GORMESI BANA MUCIZE,ALLAHIN BI LUTFU...
HEP DUACINIZIM VALLAHI,ALLAH HEPIMIZE YARDIMCI OLSUN CANIM..
YUZME NASI GIDIO???
yeni kistlerim çıkmış,yapıştırmış yumurtaliklarımı,aralarında ne olduğunu anlayamadığı bir kist daha var.muaynede canım çok yandı eve gelince ağla ağla sinirlerim boşaldı
merhaba arkadaslar,bayağı oldu ben girmeyeli buraya.büütün yazıları okudum bugün.hamiş olan arkadaşlarıma çok sevindim.ALLAH tamamına erdirsin.bebişlerini kucaklarına alsınlar. ALLAHIM bisede nasip etsin inşallah.asyacan , beatfu sizlerle mutluluğunuzu yaşıyorum inanın.asyacan arkadasım benide bebek isteyenler listesine eklermisin canım.2.tedavimi oluyorum bu ay.10 kasımda kolem kullanmaya başladım.5 gün boyunca içip 17 kasımda kontrole gidicem yumurtalara bakıcak gelişip gelişmediğine bakıcak.ALLAHIM hayırlısı olsun yarabbim.sizlerden destek bekliyorum arkadaslar..çok saolun.
yeni kistlerim çıkmış,yapıştırmış yumurtaliklarımı,aralarında ne olduğunu anlayamadığı bir kist daha var.muaynede canım çok yandı eve gelince ağla ağla sinirlerim boşaldı
canım benım ole umutsuz gunler yasadıkkı beauty ve ben,hatta umutsuz bı bekleyıstı bızımkı.ama allaha guven sonuna kadar ve cok dua et ,tevvekkul et ondan sonra da.herseyın en guzelını verıo ınan bana.uzulduklerın bıle hıc gozune gozukmuyo canım...
Sabır hayatım sabır......
Bız herzaman destegız sana .....
Arkadaşım inşallah yumurtaların hem bol hemde yeterli büyüklükte olurlar.
Rabbim senide bekletmez inşallah canım.
Slm kislaaaaaaarr...Nasilsiniz bakalimmm
Ay okulun klavtesi bozuk da biraz bole sacma sapan yazilio bazennn..
Ben iiyim ya cok sukur.Ne mide bilantisi ne bas donmesi sadece erken uyuyorum sanirim ama o da artik aksam esime yardimdan ziyade evde oturmak zorunda kaldigimdan/ilcedeki evde ise zaten yapacak bisey yok uyuyorum/
ara ara batmalarim var karnimda....bazende belim agrio ama arada.adet olacakmisim gibi oluyo azicik.iste simdilik bole beauty nasil acaba demi
onun midesi bulaniyodu biraz ama...
Anlayacaginiz hala bisey anlamadim ben bebegim 6 hafta oldu dun sevgili teyseleriiiiiiiii...
Rabbim en kisa zamanda sizede nasip etsin canlarimmmmmmmmmm/
kızlar merhaba;
nasilsiniz hamişlerimiznasıl gidiyor hamilelik? kızlar ben dün adet oldum dr. klomene tekrar başlatacakmış yumurta oluşursa aşılamaya gidilecek dualarınızı eksik etmeyin özellikle hamile olanların duasi ,doğuma girerken edilen dua kabul olurmuş kızlar inşallah mutlu sonu bekliyorum hepinizden )))
canlarım kistlerim endometrioma yani çikolata kisti.drlar gebelik öneriyordu. eşimin morfoloji sorunu da var. benim kistlerde var. dr tüp bebekten önce amelyat gerekebilir dedi. kistler arasında garip bişeyler var dedi. adenom olabilir ya da kistlerin yaydığı bir sıvı olabilir dedi.allah hayırlısını versin. evlendikten altıay sonra çıktı bu sorunlar. üzüntülü dönemlerimde de artıyor ve .....1 yıl dolmadan bu haldeyim.hiç bişeyi takmamak lazım. ye iç,gez,yat. ama olmuyor işte...allahın izniyle sizler sayesinde biraz moral buluyorum ve evladımada kavuşacağım
Canım inşallah seninde ilkinde tutar da uğraşmassın.kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?