Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım ben geldim ama biraz geç geldim galiba.
Asyacancığım bende hepinizi özlüyorum ama benim telefon trafiğim misafir trafiğim hiç bitmiyorki ancak gece fırsat bulabiliyorum oda sizi merak ettiğim için.
Çok seviniyorum arkadaşıma, eşime bilen herkese söyledim sizin hamile olduğunuzu bu çok güzel hemde aynı anda Allahım tamamına erdirsin.Darısı asutay , mevzeyin ve burada bütün evlat için uğraşanların başına.Asyacan babacığın ne kadar sevinmiştir kimbilir haberi alınca inşallah torununuda doya doya sevebilir.
hepinizi öptüm canlarım.

merhaba arkadaslar,bayağı oldu ben girmeyeli buraya.büütün yazıları okudum bugün.hamiş olan arkadaşlarıma çok sevindim.ALLAH tamamına erdirsin.bebişlerini kucaklarına alsınlar. ALLAHIM bisede nasip etsin inşallah.asyacan , beatfu sizlerle mutluluğunuzu yaşıyorum inanın.asyacan arkadasım benide bebek isteyenler listesine eklermisin canım.2.tedavimi oluyorum bu ay.10 kasımda kolem kullanmaya başladım.5 gün boyunca içip 17 kasımda kontrole gidicem yumurtalara bakıcak gelişip gelişmediğine bakıcak.ALLAHIM hayırlısı olsun yarabbim.sizlerden destek bekliyorum arkadaslar..çok saolun.

Hamileliği sabırsızlıkla bekleyenler:.
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
Dayset.......................
GASLAN....................
Honey53.....................

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) Beauty...................
2) Asyacan7...............İlknur

Kizlar arada bu listeyi sizde yeniliyebilirsiniz haberiniz ola........cok opuyom yafffff sizi.
Asutaycigim anlamadim sen ii misin canimmerak ettim kanama falan???

Son düzenleme:

eVET CANIM COK SEVINDI,INSALLAH GOREBILIR.aLLAHTAN GELENE RAZIYIM,BUNU BILE GORMESI BANA MUCIZE,ALLAHIN BI LUTFU...
HEP DUACINIZIM VALLAHI,ALLAH HEPIMIZE YARDIMCI OLSUN CANIM..
YUZME NASI GIDIO???

canım benım ole umutsuz gunler yasadıkkı beauty ve ben,hatta umutsuz bı bekleyıstı bızımkı.ama allaha guven sonuna kadar ve cok dua et ,tevvekkul et ondan sonra da.herseyın en guzelını verıo ınan bana.uzulduklerın bıle hıc gozune gozukmuyo canım...
Sabır hayatım sabır......
Bız herzaman destegız sana .....

eVET CANIM COK SEVINDI,INSALLAH GOREBILIR.aLLAHTAN GELENE RAZIYIM,BUNU BILE GORMESI BANA MUCIZE,ALLAHIN BI LUTFU...
HEP DUACINIZIM VALLAHI,ALLAH HEPIMIZE YARDIMCI OLSUN CANIM..
YUZME NASI GIDIO???

inşallah canım inşallah doya doya sever.
Benim yüzme ii işte yapıyoruz bişeyler am zor yaa nefes tekniklerini hala tam yapamıyorum neyse öğreneceğiz artık.
sen nasılsın mide bulantıların varmı ? Kendini yormuyorsun değilmi ?
Sende beauty de kendinize çok dikkat edin Allah sizi ve küçük mucizelerinizi korusun canlarım.Öptüm hepinizi.

yeni kistlerim çıkmış,yapıştırmış yumurtaliklarımı,aralarında ne olduğunu anlayamadığı bir kist daha var.muaynede canım çok yandı eve gelince ağla ağla sinirlerim boşaldı

canım benim :teselli:;Allah şifa versin üzme kendini ne olur mevlam büyüktür herşeyi gönlüne göre verir inşallah.a.s

Arkadaşım inşallah yumurtaların hem bol hemde yeterli büyüklükte olurlar.
Rabbim senide bekletmez inşallah canım.

yeni kistlerim çıkmış,yapıştırmış yumurtaliklarımı,aralarında ne olduğunu anlayamadığı bir kist daha var.muaynede canım çok yandı eve gelince ağla ağla sinirlerim boşaldı

canim gecmis olsun üzem kendini fazla iyi huylu olanlardandir belki.kistler muayene sirasinda aci yapabilirmis..doktor söylemisti. bendede vardi..insallah seninkiler ilacla yok edilebilecek cinsten biseylerdir..aksi taktirde ameliyat masasi tek care kaliyo.
:çok üzgünüm:

sekerler nasilsiniz..aramiza yeni bebek hasteri ceken arkadaslar katilmis.hos gelmisler sefa gelmisler..
ben bu aralar fazla bakamiyorum siteye aklim burda ama esim izinde malum gezip tozuyoruz...

beauty asyacanim nasilniz sekerlerim bebekleriniz size zorluk yapio mu sabah bulantilari asermeler basladimi??anlatsaniza accik neler yasiyosunuz

günaydın herkese,:dance:mutlu bi gün olur inşallah güzel haberler alırız.asyacan canım çok teşekkür ederim desteğin için ,insanın yalnız olmadığını bilmesi çok güzel.konuşabilecek birini bulmak gibisi yok.umarım bizde çok beklemeyiz,biran önce gelir küçük meleklerimiz.gündüz bilgisayarda olamıyosunuz sanırım.bende gece yokum bilgsayar basında.görüşürüz umarım.herşeyin hayırlısı arkadaşım.senağlama

Arkadaşım inşallah yumurtaların hem bol hemde yeterli büyüklükte olurlar.
Rabbim senide bekletmez inşallah canım.

inşallah arkadaşım çok beklemeyiz.bizide güldürsün ALLAHIM.yumurtalar tedaviye başlamadan önce 10 mm olunca mı iyi olur yoksa 13 14 mm oluncamı,bilginiz varmı acaba.öpüyorum herkesi:1hug: bende herzaman artık sizlerle beraberim unutmayın beni kızlarrr

Slm kislaaaaaaarr...Nasilsiniz bakalimmm
Ay okulun klavtesi bozuk da biraz bole sacma sapan yazilio bazennn..
Ben iiyim ya cok sukur.Ne mide bilantisi ne bas donmesi sadece erken uyuyorum sanirim ama o da artik aksam esime yardimdan ziyade evde oturmak zorunda kaldigimdan/ilcedeki evde ise zaten yapacak bisey yok uyuyorum/
ara ara batmalarim var karnimda....bazende belim agrio ama arada.adet olacakmisim gibi oluyo azicik.iste simdilik bole beauty nasil acaba demi
onun midesi bulaniyodu biraz ama...
Anlayacaginiz hala bisey anlamadim ben bebegim 6 hafta oldu dun sevgili teyseleriiiiiiiii...
Rabbim en kisa zamanda sizede nasip etsin canlarimmmmmmmmmm/

kızlar merhaba;
nasilsiniz hamişlerimiz nasıl gidiyor hamilelik? kızlar ben dün adet oldum dr. klomene tekrar başlatacakmış yumurta oluşursa aşılamaya gidilecek dualarınızı eksik etmeyin özellikle hamile olanların duasi ,doğuma girerken edilen dua kabul olurmuş kızlar inşallah mutlu sonu bekliyorum hepinizden)))

çok tatlı yaa kalb atışlarını duyabildinmi.
aşerme ve mide bulantısında herkesin bünyesi ay nı olmuyor canım ben mesela hiç kusmadım çok nadir oda yediklerimden midem bulandı onun haricinde güzel bir hamilelik geçirmiştim son aylar sadece zor oluyor çünkü bebeğin ağırlığı bele vuruyor ama inan hepsi gelip geçiyor sen onu helebi kucağına ala hayırlısıyla.

Canım inşallah seninde ilkinde tutar da uğraşmassın.kaydirigubbakcemile2

canlarım kistlerim endometrioma yani çikolata kisti.drlar gebelik öneriyordu. eşimin morfoloji sorunu da var. benim kistlerde var. dr tüp bebekten önce amelyat gerekebilir dedi. kistler arasında garip bişeyler var dedi. adenom olabilir ya da kistlerin yaydığı bir sıvı olabilir dedi.allah hayırlısını versin. evlendikten altıay sonra çıktı bu sorunlar. üzüntülü dönemlerimde de artıyor ve .....1 yıl dolmadan bu haldeyim.hiç bişeyi takmamak lazım. ye iç,gez,yat. ama olmuyor işte...allahın izniyle sizler sayesinde biraz moral buluyorum ve evladımada kavuşacağım

asutay ,canım stres yapmaman lazım,korkma ALLAH yardım eder bizlere.herşeyin hayırlısı canım.hem daha yenisin dur bakalım sabret.gelecektir seninde meleğin :ecrin_bebek::1hug:

Canım inşallah seninde ilkinde tutar da uğraşmassın.kaydirigubbakcemile2

sağol arkadaşım inşallah, dediğin gibi olur allah dualarımızı kabul eder , kul isteyince olmuyor işte rabbim uygun zamanı biliyor, ama ozaman gelsin artıkkkkkkkkkkk dualarım sizinle kader arkadaşlarım gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…