Gaslancım canım kardeşim
Kaç gün oldu nete giremedim sana cevap yazamadım arkadaşım. Çok özür dilerim bu gecikmeden ötürü. Canım umarım iyisindir görüşmeyeli. PCOsluyum demişsin.Kader arkadaşım benim
Aynı durumdayım ama ben 1 yıl korunmasız ilşki sürecini tamamlamadan gittim doktora fakat biz eşimle 2 sene korunduk bebek istemedik. Sonra tamam dedik 6 ay korunmasız ilişki netice sıfır olunca doktora koştuk.Zaten evlendiğim ilk sene ben tesadüfen hamile kalmıştım ve bebeğim 8 haftalıkken gelişmedi ve öldü karnımda. Kürtaj oldum. Durum böyle olunca ve ne kadar istediğimi farkedince benim doktorum hemen iğne tedavisine geçti haplarla vakit kaybetmeye gerek yok dedi. İlk önce 6 gün*100cc puregon vuruldum yumurtala 23-24mm e ulaştılar doktor çatlatma iğnesi vurmadı belki kendiliğinden çatlar bir bakalım dedi olmadı sonuç negatif. Sonra bu ekim sonu işte 2defa 7*75cc puregon vuruldum ertesi gün ovitrelle vuruldum(2kasımda). gün aşırı münasebet dedi.Şimdi bekliyorum.Ama nedense umudum yok. Çok istiyorum bir bebeğim olsun.Sanırsızlanıyorum. Ama umut etmekten de korkar oldum. Ya bide bişey sorucam ben dün evde gebelik testi yaptım negatif ama daha adet günüm 23 kasım da yani şimdi sonuç doğru olmaz dimi?
Gaslancım canım kardeşim
Kaç gün oldu nete giremedim sana cevap yazamadım arkadaşım. Çok özür dilerim bu gecikmeden ötürü. Canım umarım iyisindir görüşmeyeli. PCOsluyum demişsin.Kader arkadaşım benim
Aynı durumdayım ama ben 1 yıl korunmasız ilşki sürecini tamamlamadan gittim doktora fakat biz eşimle 2 sene korunduk bebek istemedik. Sonra tamam dedik 6 ay korunmasız ilişki netice sıfır olunca doktora koştuk.Zaten evlendiğim ilk sene ben tesadüfen hamile kalmıştım ve bebeğim 8 haftalıkken gelişmedi ve öldü karnımda. Kürtaj oldum. Durum böyle olunca ve ne kadar istediğimi farkedince benim doktorum hemen iğne tedavisine geçti haplarla vakit kaybetmeye gerek yok dedi. İlk önce 6 gün*100cc puregon vuruldum yumurtala 23-24mm e ulaştılar doktor çatlatma iğnesi vurmadı belki kendiliğinden çatlar bir bakalım dedi olmadı sonuç negatif. Sonra bu ekim sonu işte 2defa 7*75cc puregon vuruldum ertesi gün ovitrelle vuruldum(2kasımda). gün aşırı münasebet dedi.Şimdi bekliyorum.Ama nedense umudum yok. Çok istiyorum bir bebeğim olsun.Sanırsızlanıyorum. Ama umut etmekten de korkar oldum. Ya bide bişey sorucam ben dün evde gebelik testi yaptım negatif ama daha adet günüm 23 kasım da yani şimdi sonuç doğru olmaz dimi?
Canım benim
Bazen düşünüyorum; hayatı bu denli sorgulamak ne kadar doğru. Bu bir sınav arkadaşım. Bazen nasıl başa çıkacağımı şaşırdığım başı sonu belli olmayan bir sınav. Tek yapabileceğimiz doktorun söylediğini yapıp tevekkül etmek. Rabbim "ol" diyecek ve olacak birgün. Annem dertlenme bu kadar birgün olacak ve o kadar çok seni yoracaklar ki bıkacaksın diyor gayet iyi niyetle. Ama bıkamam galiba arkadaşım. Yeterki gelsin sanırım hayatımdaki en değerli şey olacak yavrum. kendimden herşeyden çok seveceğim onu hissediyorum. hayal kurmaktan korkuyorum.
ya özür dilerim bir acayip hallerdeyim bugün seni de üzdüm canım benim. Çok özür dilerim.
Bu arada evde yapılan gebelik testi konusunu bir daha sorayım sana. 23 kasım adet günüm.Ama ben dayanamadım dün evde test yaptım tabi negatif. Daha şimdiden evdeki testler doğru sonuç vermezler dimi. Umutlanmak istemiyorum ama sanırım negatif sonucunu da kabullenmek zor olacak yine her zaman ki gibi...
Canım benim
Bazen düşünüyorum; hayatı bu denli sorgulamak ne kadar doğru. Bu bir sınav arkadaşım. Bazen nasıl başa çıkacağımı şaşırdığım başı sonu belli olmayan bir sınav. Tek yapabileceğimiz doktorun söylediğini yapıp tevekkül etmek. Rabbim "ol" diyecek ve olacak birgün. Annem dertlenme bu kadar birgün olacak ve o kadar çok seni yoracaklar ki bıkacaksın diyor gayet iyi niyetle. Ama bıkamam galiba arkadaşım. Yeterki gelsin sanırım hayatımdaki en değerli şey olacak yavrum. kendimden herşeyden çok seveceğim onu hissediyorum. hayal kurmaktan korkuyorum.
ya özür dilerim bir acayip hallerdeyim bugün seni de üzdüm canım benim. Çok özür dilerim.
Bu arada evde yapılan gebelik testi konusunu bir daha sorayım sana. 23 kasım adet günüm.Ama ben dayanamadım dün evde test yaptım tabi negatif. Daha şimdiden evdeki testler doğru sonuç vermezler dimi. Umutlanmak istemiyorum ama sanırım negatif sonucunu da kabullenmek zor olacak yine her zaman ki gibi...
Gaslancım
ben bi de bir şeker ilacı duyuyprum son günlerde çok kişiden. Glup.. aman adı böyle başlıyo ne yazsam yalan. Özellikle pcos.lular mutlaka kullanmalı diye duydum. Bi doktoruna sor istersen?
Bi de ben de acayip değişimler var gibi bu ay. Göğüslerim hiç olmadıkları kadar şişler ve acıyorlar. çok fazla akıntım var. iştahım süper. (kilo aldım zaten iğnelerden) ruh halim bir acayip.
kizlaaarr nasilsniz bakalim
ben bigün yine kötü bir gün yasadim.cuma günleri burda kadinlar dini sohbet yapiolar oraya gideyim dedim coktandir gitmiyodum.gitmez olaydim..hergelen bebek sordu,seni yokmu niye yok ,doktora gittin mi sorunun ne,sende yap bitane bi sen eksik kaldin dedielr durdular.sinirlerimi bozdular..sanki öyle ha deyince yapilioda ben yapmiyorum...etrafimda nekadar tanidigim varsa hepsi ya hamis yada yeni bebekelri oldu bi ben kalmisim.. insanlar nekadar acimasiz kalp kirmayi nekadar seviolar bugün birkez daha anladim..yarami desip kanatmak cok hoslarina gidiyo..
sözde dini sohbetti ama resmen dedikodu kazani kaynadi.moralim cok bozuk
kizlaaarr nasilsniz bakalim
ben bigün yine kötü bir gün yasadim.cuma günleri burda kadinlar dini sohbet yapiolar oraya gideyim dedim coktandir gitmiyodum.gitmez olaydim..hergelen bebek sordu,seni yokmu niye yok ,doktora gittin mi sorunun ne,sende yap bitane bi sen eksik kaldin dedielr durdular.sinirlerimi bozdular..sanki öyle ha deyince yapilioda ben yapmiyorum...etrafimda nekadar tanidigim varsa hepsi ya hamis yada yeni bebekelri oldu bi ben kalmisim.. insanlar nekadar acimasiz kalp kirmayi nekadar seviolar bugün birkez daha anladim..yarami desip kanatmak cok hoslarina gidiyo..
sözde dini sohbetti ama resmen dedikodu kazani kaynadi.moralim cok bozuk
asyacan canım
Ben Konya'da Prof dr. Mehmet Çolakoğluna gidiyorum.Ve hayatımda böyle insanlıklı Allah inancını böylesine tüm yaşamına mesleğine yansıtmış bir adam tanımadım başka. Dünya iyisi biri Allah selamet versin. Bana kesin olarak pko lu olduğumu bundan 3-4ay önce söyledi.Önce şüpheleri vardı kesinleşti son hormon tahlili sonuçlarımla. ve artık aşırı derecede bebek sahibi olmak istediğimi beklemeye tahammül kalmadığını görünce çok fazla ilacı da vücuduma yükleyip beni deneme tahtasına çevirmek istemediğinden hiç hap tedavisi yapmadan direk puregon tedavisine başladı. Tabi eşim için de testler yapıldı en başta onunla ilgili hiçbir sıkıntı yok çok şükür. Tek sorun benim düzenli yumurtla yapamayan vücudum.ilk iğne tedavisinde netice alamadık yumurtalar fazlasıyla olgunlaştılar ama ovitrelle vurmadı ilkinde belki kendiliğinden çatlar dedi.ama olmadı.2.iğne tedavisi yani bu ayki (yine puregon)dozajı azalttı gün süresini 1 gün uzattı yumurtlara 16-17 mm olunca çatlatma iğnesini vurduk bu defa. sonrada iğneden 1 gün sonrası için bir hafta gün aşırı münasebet dedi. dekdiklerini uyguladık.her türlü çatlama belirtisi de mevcuttu. bilmiyorum şimdi 23 kasımı bekliyorum. daha aşılama demiyor bize henüz erken aşılamaya geçmek için diyor. vücudum ilaca çok iyi yant veriyormuş. bilmiyorum kardeş ne olacak
kIZLAR BEN SİZE KESİNLİKLE KATILMIYORUMsüprizzzzz BİZDE HER CUMA APARTMANDA YAKLAŞIK 15- 20 KŞİ TOPLANIR CUMA SURELERİMİZİ OKUYUP KENDİMİZE VE BÜTÜN ÜMMETİ MUHAMMEDE DUA EDERİZ.Asla vazgeçmeyeceğim bir ortamdır içim huzur doluyor orada başkalarının senin duaların içinde amin demesi beni çok etkiliyor ben orada sizler içinde dua etmişimdia.sr.Yani dediğiniz gibi dedikodu bol olan ortamlarda vardır mutlaka ama bunu genelleyemezsiniz.Rabbimin cuma günü bütün diilekleri kabul ettiği bir saat vardır o nedenle cuma gününü ikindiye kadar ibadetle geçirmek eftaldir olaki dua kapılarının ardına kadar açık olduğu o saate rastlayıp dileklerimiz kabul olsun.
Bu nedenle genelede bu tip toplantılar bizim burada bütün bloklarda yapılır açığıyla kapalısıyla
hep beraber can^-ı gönülden amin der af dileriz.Bugüne kadar da dedikodu ortamı olmadı herkes bu konuda çok hassasdır obu nedenle olsa gerek hepimiz birbirimizle hala çok saygılı ve sevgi doluyuzkaydirigubbakcemile5:teselli:Allah da bozma inşallah
Canım muhakkak ıı olanlar vardır,amacına hızmet eden,saygımı eksik etmem ama tercıhım deıl sadece...Her neyse hepimiz farklı dusunebiliriz bu çok doğal.....
Maksat Allah a varmak olsun ole ya da bole...Ben yalnız ibadetten hoşlanıorum....Rabbim niyetimizi bildikten sonra bunların hepsini konuşmak öleee boş ki.....
Parılcım ettiğin dualar için çoookkk teşekkür ederim sana,Allah karşına çıkarsın canım....:1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?