Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar, neler kaynatmışsınız böyle...eşim evde olduğundam giremedim . doğum kontrol hapı acılarımı azalttı. biraz iş yaptım. elifatih.. canım malesef karşılaştığın şey benimde başıma geldi. heryerde amaç ve ortam farklı malesef. Allah a havale et. anneannemin gittiği çok hoş sohbetlerde olurdu,yasin okunurdu..Allah kabul etsin inşallah. ibadet Allah ile kul arasındadır.her ne şekilde ve ne düzeyde olursa olsun yüreğimizden Allah sevgisi ve iman, eksik olmasın. dualarımız kabul olsun, daha ağır sınavlara tabi tutmasın.....
canlarım sevgimiz ve saygımız daim olsun.
ilknur ve beauty. canınız çeken bişey olursa haberimiz olsun. buralarda bulursak yollarım.çok çok öptüm

asutaycigim,canim cok saol bitanemmmmmmmmm.simdilik iiyim ben bulanti vs. yok cok sukur.yoksa yollarda mahvolurdum.Allah dagina gore kar veriomus gercekten...Darisi basiniza en kisa zamanda tatlimmmmmmmmmm...
Ben bugun drumdan rapor aldim yolculuk yapmasi sakincalidir die belki tayinimi merkeze aldirabilirim.Hayirlisi olsun bu konuda da insallah....
Beauty da ii sayilir,asilamasinda vuruldugu igneler kiste sebep olmus biraz cani sikkindi ya bakalim hayirlisi ....
Hepinizi cok seviorum arkadaslarrrrrrrrrrrr...

merhaba kızlar çok heyecanlıyım dün ovitrelle iğnemi vurundum ve aşırı kasık ağrısı çekiyorum ama bu hoşuma bile gidiyo inşallah tutar bu tedavi ile hamile kalma ihtimalim nedir aranızda bu konu hakkında bilgisi olan var mı ayrıca bu tedavinin ilk uygulanışı bilgi verirseniz sevinirim yazarken bile kalbim çarpıyor o kadar heyecanlıyım

slmkızlar nihayet burdayım nette sorun vardı giderildi şükür çok özledim sizi neler yapıosunuz bakalım.Hamişlerimiz nasılmış bakalım önceki yazıları öyle hızlı hızlı okudum ii olmanıza sevindim yanlız burada paylaşmamışınız ilk öğrendiğinizde neler hissettiniz eşinizin tavrı nasıldı etrafınızdakiler nasıldı ben en çok bunları merak ediyorum bir yazmadınız ha uzun uzun da okuyalım .kızlar bu arada nete fazla girmemeye çalışın etkiliyo bebişi haberiniz olsun ama bizide habersiz bırakmayın nasıl yapcaksanız güvercin kullanın olmassa hadi güzl anneler ve olma adayları hepinizi öpüyorum

slm canlarım.bu mesajı 2.kez yazıyorum az önce tam gönderiyodum elektrik gitti çıldırdım..
11 kasımdan beri ben yazamadım siteye hiç bişey.siz nasıl becerdiniz de kaynattınız bu kadar bakiimmyerimseniben
asutaycım kistlerine çok üzüldüm.aynı dert bende de var şuan.Allah yardımcımız olsun.bence tedavini ol ve tüp bebiş olayına bi geç derim ben...
kızlar bebişimi kutlayan herkese,merak eden ve soranlara çok teşekkürler..ii ki varsınız...bu güzelliği paylaştığınız için sonsuz teşekkürler...
canlarım..moralim çok bozuk.ilknurcum anlatmış biraz.çarşamba dr'la ilk randevumuz vardı(bu aşılamayı yapan dr değil de başka bir dr).heyecanla gittik.dr çok ilgilendi sağolsun.tebrik etti sonucu görünce.ultrasonda görünmez ama yine de bakalım dedi..ultrasona geçer geçmez bebişimin kesesi göründü çok şükürhihoyyytama yanında siyah yuvarlaklar vardı.ne olduğunu sordum.ilacın yan etkisi olarak kistler oluşmuş dedi.daha doğrusu atılamayan ve döllenmemiş olan diğer yumurtalarımmış onlar,aşılamayı yapan dr'a kızdı,bu riske nasıl girmiş çatlatma iğnesi yapmamalıydı dedi...çok üzüldük.bi sevinç,bi üzüntü..ne yapacağımı şaşırdım.dr henüz üzülecek bişey yok dedi.%90 kaybolurmuş kendiliğinden.ama %10 ihtimalle büyüyebilirmiş ve sonrası vahim...kaybolmasa bile bunlarla gebeliği devam eden ve doğum sırasında kistleri de alınan hastalar varmış.şimdilk sevinin korkmayın dedi.rapor aldım.evdeyim bu hafta...istirahat verdi ve iş yapma,hareketlerine dikkat et dedi..okula gitsem canavarlarla uğraşıcam.mutlaka yorulucam..dinleneyim dedim.ağrılarım oluyo karnımda.kistlerdenmiş.dua edin kızlar lütfen.inşallah büyüyüp de sorun olmazlar.bebeğime bişey olucak diye ödüm patlıyo.ona öööle zor kavuştum ki...Rabbim acısını göstermesin...düşünmek bile istemiyorum..
sizler nasılsınız..bende durumlar bööle.öpüyorum hepiniz.çarşamba kontrolüm var.lütfen o güne kadar dualarınızı eksik etmeyin benden ve bebğimden....:a015:

Son düzenleme:
kızlar bu arada benim bhcg değerlerim gün aşırı ölçüldü ve sıralama şööyleydi:
100.7
299.9
748
2009(bu en son çarşamba günüydü)
dr ikiz olabilir dedi.ilknurcum hayalimizdi...belki de gerçek olur birimiz için bari..tek sağlıklı olsunlar da....
bu gece rüyamda kedi dili bisküvisiyle pasta yapıoydum,bi türlü yiyemedim rüyamda.uyanınca hemen eşime git al da yapayım dedim.çom komik ya.halime gülüyorum.sabah sabah gönderdim kocişi markete.zavallı açılmasını beklemiş.aramış taramış bulamamış...kalmamış maalesef.bulantım çok az oluyo..mevzeycim sormuş..işte arada bi canım bişeyler çekiyo...ağrılarım önüne geçiyo aslında herşeyin...
Allahıma dua ediyorum sizlere en hayırlı ve kolay şekilde yaşatsın bu güzelliği....:Saruboceq:

canım desene bizim dağ everestten halliice....kar yağa yağa bitmedi...Allah hakkımızda hayırlısını versin.
bizde seni çok seviyoruz şekerimmm

anım

canım anladığım kadarıyla senin kistlerin benimkinden değil. (bu güzel bir haber) inşallah geçerler ve inşallah kaydirigubbakcemile5 ikizlerin olur. bende birgün gebe kalırsam rapor alırım,farkında değiliz ama o civcivler okulda mahvediyor bizi. çarşamba güzel haberleriniz bakliyoruz.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

dün eşimle tüp bebek konusunu konuşduk malesef benim kistlerim ya menapoz ya da gebelikle düzeliyor.sanırım onun spermleri yapışık olduğundan mikroenjeksiyon yaparlar.bankada epey bi paramız olduğu halde kredi çekmeyi önerdi ben de saf saf kredi araştırdım. sonra mikroenjeksiyona gerekyok senin kistlerin yüzünden kısırız gibi bir ifade kullanddı. annesi hacettepe ve gürgan klinikteki tahlillerin düzmece olduğu kanısında ve sanırım eşimi de ikna etti. buradaki dr bile konuştu senin kısırlık sorunun var çikolata kisti herzaman kısırlık yaratmaz daha önce gebelik olmuş ,onun için değil senin problemin nedeniyle tüp bebek şart dedi. ama bana kısır muamelesi yapmaya devam. üstelik yazın kanama geçirdiğimde de sonuç almaya gittiğimde de benimle dr a gelmedi.annesi ile kaldı. bu kadar annecilik,bu kadar .......hiç uyuyamadım gece,..daha peeek çok şey. herkesin sorunları vr ama benim ki ayrı.sen hamiş hamiş bana bir dua et bacım Allah şu yüzümü güldürsün,hakkımda hayırlısını versin.

Son düzenleme:
canım benim sağol güzel dileklerin için.dua etmezmiyim hayatım.bütün namazlarımın,Yasinlerimin ardından hepinizi tek tek sayıyorum canım.Allah sana sabır versin.öncelikle eşine akıl fikir versin.paranız varken niye bööle bişey teklif ediyo ki..aslında erkekler kolay kabullenemiyo bööle şeyleri.biraz d aonun tarafından bakalım diycem ama sana daha çok destek olması lazım...Allahım inşallah doğru yolu buldursun eşine canım.dua ediyorum senin için.inşallah ikna olur da hayırlısıyla mutlu olursun en kısa zamanda.aslında bana, bebeğiniz olursa herşey daha iii olurmuş gibi geliyo.sen canını sıkma bi tanem.sadece sabır ve dua...yanındayız.ayrıca gürgan klinik gayet iimiş bu konuda.ben de düşünüyodum orayı mesela..Rabbim herşeyini yoluna koyar inşallah...eşinin ailesi niye karışıyo ki...offf,offf.sinir oluyorum bu tiplere.
sen güçlü ol canım.yaptıkları ettikleri hiçbişeyi kafana takma.sadece sen önemlisin unutma.senden başka yok.....:1hug:

canım Allah razı olsun,duaların kabul olur inşallah. beni zamanında kendi de dr a götürdü kayın validem.dr çocuğu olur stres yapmadan denesinler dedi. ama halaaa aynı şey..gürgan klinik ve anatolya ya gittim. ben iyi dr bulamıyormuşum.kendileri bulacaklarmış dr u.sırada genart ve maya var. tabi bir de kırıkkaledeki kaynanamın daha iyi görüdüğü dr lar. ..
kayınpederim 46 yaşına kadar dayanabildi kaynanama.benim başımda kaynanam ve onnun kopyası olan eşim ve görümcem var. ben o kadar bile yaşamam. ama ahirette iki elim yakalarında.kötükedihüsoklava:

beauty canım senin adına çok sevindi bak rabbim istediğin herşeyi tamda dilediğin gibi verio ikşizlerin olur inş. nasıl anlaşılamadıki şimdi ikiz olup olmadıkları benim bir arkadaşım ikiz olduğunu hamile olduğu gün yani 1. ayında öğrendi bilmiom doktorumu çok iidi acaba umarım herşey yolunda giderde bebişi doğurursun(bebişleri)sağlıklı. bu arada çin takvimine baktınmı cinsiyetini çoğu kişide tutuyo.

asutaycım cxanım ya nedir bu çektiklerin allahım tez zamanda sana huzur mutluluk ve bebiş versin inş. eşine yorum yapamıorum artık nasıl dayanıosun gücüne hayranım ben olsam çoktan yl verirdim neyse canım canını sıkma herşey olacağına varır öpüyorum

canım inşallah herşey düzelir benimde herkes gibi sıradan sorunlarım olur. ayyy eşim evde yardım etmiyor,o beğendiğim yüzüğü almadıkomşu selam vermedi ,vs gibi şeyleri dert ederim inşallah.yol verilmiyor,Allahın daha çektireceği var herhalde ki hala kokusu güzel geliyor o adamın. bu gidişle ben çek çeke kara toprağa giderim gibi geliyor. burada sizlere anlata bilmek en büyük lüksüm. saoğlun sizlerde derdime ortak oluyorsunuz.Allah işinizi rastgetirsin.
öptüm seni tatlımkaydirigubbakcemile3

asutay na kara toprağı anlıyorum seni çok seviosun ama sen kandini sevmessen oda seni sevmez kaybetme korkusu yok eşinin düm düz yaşıo çünkü bırakmayacağım seni ne yaparsan yap demişsin davranışlarınla sana dua etmekten başka elimden bişi gelmio çok haklısın sıradan şeyleri dert ederim kendime hep en çokta arkadaşlarımı katarım allahım bebeğim olsada onunla ilgilensem herkesi unutsam çünkü gerçekten ilişkiler konusunda başarılı vede politik değilim buda beni huzursuz edio hep yanılıorum insanlar hakkında neyse canım sen genede içini dökm yoksa rahatlayamassaın kib

kizlar kaynatmissiniz ynie bolbol
canim sende benimle ayni durumdasin hemen hemen...doktor banada kistler icin en iyi gelicek sey hamilelik demisti yada yalanci menapoz...cünkü adet oldugun sürece vücutun kist yapmaya devam edicek..eger sana yalanci menapoz derlerse kabul et..ben kabul etmedim asilama yaptik..adet olmazsan dengem bozulur diye düsüdüm ama keske kabul etseydim simdi diyorum.cünkü arastirdim haplari birakinca vücut temizlendigi icin tedavisiz hamile kalan birsürü kisi var...ayrica kocanda cok yipratici,yani senin derdin sana yeterken destek olucagina bide laf söylemesi cok ayip..

neyse canim üzme kendini ALLAH görüyo..elbet bizim dualarimiza da cavep vericek...

Beauty ailenizde ikiz varmi?? ikiz kadindan gecermis eger varsa senden tutmus olabilir..insallah tutmustur...

slm arkadaşlar..ben de yarın itibaren klomen hapı kullanmaya başlicam.gçen hafta kist çıkmıştı ben de ama adet olmamla erimiş kistim ve doktor hapı 5 gün kullanıp yanıma gel dedi.acaba ultrasondan mı bakar yoksa alttn mı??allah herkesin gönlüne göre versin inş.bebk sahibi olmak isteyenleri allahım duydun ve nasip etsinnn..

canım desene bizim dağ everestten halliice....kar yağa yağa bitmedi...Allah hakkımızda hayırlısını versin.
bizde seni çok seviyoruz şekerimmm

tatlım inan derdin derdim oldu,sinir oluyorum kocana,yuh yani klinik raporları neden duzmece olsun kı yaaa???delirmiş bunlar,bence kendine itiraf edemio bu durumu,ayrıca bende bı dolu kıstle hamile kaldım ,ne demek senın kıstlerın yuzunden hamile kalamıomusun ayyyyyyyyyyyy....Annesi yapıo demi bunu böle???Allahım yardımcın olsun bıtanem,belkide hayırlısı bole...
Yani çocuktan once etraflıca ilşkini gözden geçirmen kanısındayım ama objektif olarak,artı ve eksılerıyle...
Allah gönlüne göre versin tatlım...:1hug:Şeniz

mevzey tatlım,canım eşim hala inanmıo yaaa,çok şaşkın ama mutlu,öle alışmışızki olmamasına olunca bi tuhaf olduk,şoku atamadıkk..Bugun 6 hafta 5 gunluk oldu teyzesiiiiii......Bende aşerme ,bulntı vs.. yok bakalımmm.Bölee ii gibi şimdilik ya hayırlısı,inşallah bişey olmaz.
Bu duruma babacım çok sevindi tahmin edersin ki,biliosun hasta ve bu ona çok moral oldu.allahıma sükür önlüme göre verdi.
Şimdi sizlere dua ediyorum durmadan...
İnşallah sıra sizde...:1hug:

tatlımmmmmmmmmm,ayyy inşallah ya.....inşallah ikizlerin olur.Nezaman belli olacakmış,ayyy çok sevindim yaffff...Çok dua etmiştim çok sevindim,saglıklı olsunlar yafff.
Kistlerin için üzülme ablamında vardı dogumda aldılar(sezeryan)..
Allahın izniyle hiç bişeycikkkkkkkkkkk olmayacak.Bizi bu gunlere rabbim getirdi,koruyacak inşallah bizi......hadi bekliorum haberlerini

asyacan canımcım
Doktorum bana puregon ile iğne tedavisi dışında hiçbir ilaç vermedi. oyalanmaya gerek yok dedi.çünkü bünyem çok hassasmış(daha önce 1 defa düşük yapmıştım). haplarla vakit kaybetmeye onların yan etkilerine maruz kalmana gerek dedi.ama bilmiyorum aklında başka ne var. bu puregon ile doğla yollardan gebelik 3 defa denenebiliyormuş. biz şu an 2.yi yeni bitirdik ve beklemedeyim.23 kasımı bekliyorum bilmiyorum hamile miyim değil miyim?canım aslında ben sana bu konuda da danışacaktım. çatlatma iğnesinisini 2 kasımda vruduk 3.den itibaren de gün aşırı münasebet demişti doktor. ve beklenen adet tarihim 22 kasım. ama iğnelerden bu yana akıntım çok arttı(çiş kaşırmışım gibi bir ıslaklık hali o derece yani)ama renksiz akıntı var. bide göğüslerim iyice büyüdü ve çok sızlıyorlar. normalde adet olmadan öncede sızlardı böyle göğüslerim ama bu defa katkat fazlası. sürekli değişen ruh hali.son bi kaç gündür mide bulantısı ve gaz sıkıştırması var.bunlar neyin belirtisi arkadaşım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…