asutaycigim,canim cok saol bitanemmmmmmmmm.simdilik iiyim ben bulanti vs. yok cok sukur.yoksa yollarda mahvolurdum.Allah dagina gore kar veriomus gercekten...Darisi basiniza en kisa zamanda tatlimmmmmmmmmm...
Ben bugun drumdan rapor aldim yolculuk yapmasi sakincalidir die belki tayinimi merkeze aldirabilirim.Hayirlisi olsun bu konuda da insallah....
Beauty da ii sayilir,asilamasinda vuruldugu igneler kiste sebep olmus biraz cani sikkindi ya bakalim hayirlisi ....
Hepinizi cok seviorum arkadaslarrrrrrrrrrrr...
anımslm canlarım.bu mesajı 2.kez yazıyorum az önce tam gönderiyodum elektrik gitti çıldırdım..
11 kasımdan beri ben yazamadım siteye hiç bişey.siz nasıl becerdiniz de kaynattınız bu kadar bakiimmyerimseniben
asutaycım kistlerine çok üzüldüm.aynı dert bende de var şuan.Allah yardımcımız olsun.bence tedavini ol ve tüp bebiş olayına bi geç derim ben...
kızlar bebişimi kutlayan herkese,merak eden ve soranlara çok teşekkürler..ii ki varsınız...bu güzelliği paylaştığınız için sonsuz teşekkürler...
canlarım..moralim çok bozuk.ilknurcum anlatmış biraz.çarşamba dr'la ilk randevumuz vardı(bu aşılamayı yapan dr değil de başka bir dr).heyecanla gittik.dr çok ilgilendi sağolsun.tebrik etti sonucu görünce.ultrasonda görünmez ama yine de bakalım dedi..ultrasona geçer geçmez bebişimin kesesi göründü çok şükürhihoyyytama yanında siyah yuvarlaklar vardı.ne olduğunu sordum.ilacın yan etkisi olarak kistler oluşmuş dedi.daha doğrusu atılamayan ve döllenmemiş olan diğer yumurtalarımmış onlar,aşılamayı yapan dr'a kızdı,bu riske nasıl girmiş çatlatma iğnesi yapmamalıydı dedi...çok üzüldük.bi sevinç,bi üzüntü..ne yapacağımı şaşırdım.dr henüz üzülecek bişey yok dedi.%90 kaybolurmuş kendiliğinden.ama %10 ihtimalle büyüyebilirmiş ve sonrası vahim...kaybolmasa bile bunlarla gebeliği devam eden ve doğum sırasında kistleri de alınan hastalar varmış.şimdilk sevinin korkmayın dedi.rapor aldım.evdeyim bu hafta...istirahat verdi ve iş yapma,hareketlerine dikkat et dedi..okula gitsem canavarlarla uğraşıcam.mutlaka yorulucam..dinleneyim dedim.ağrılarım oluyo karnımda.kistlerdenmiş.dua edin kızlar lütfen.inşallah büyüyüp de sorun olmazlar.bebeğime bişey olucak diye ödüm patlıyo.ona öööle zor kavuştum ki...Rabbim acısını göstermesin...düşünmek bile istemiyorum..
sizler nasılsınız..bende durumlar bööle.öpüyorum hepiniz.çarşamba kontrolüm var.lütfen ogüne kadar dualarınızı eksik etmeyin benden ve bebğimden....:a015:
canım benim sağol güzel dileklerin için.dua etmezmiyim hayatım.bütün namazlarımın,Yasinlerimin ardından hepinizi tek tek sayıyorum canım.Allah sana sabır versin.öncelikle eşine akıl fikir versin.paranız varken niye bööle bişey teklif ediyo ki..aslında erkekler kolay kabullenemiyo bööle şeyleri.biraz d aonun tarafından bakalım diycem ama sana daha çok destek olması lazım...Allahım inşallah doğru yolu buldursun eşine canım.dua ediyorum senin için.inşallah ikna olur da hayırlısıyla mutlu olursun en kısa zamanda.aslında bana, bebeğiniz olursa herşey daha iii olurmuş gibi geliyo.sen canını sıkma bi tanem.sadece sabır ve dua...yanındayız.ayrıca gürgan klinik gayet iimiş bu konuda.ben de düşünüyodum orayı mesela..Rabbim herşeyini yoluna koyar inşallah...eşinin ailesi niye karışıyo ki...offf,offf.sinir oluyorum bu tiplere.anım
canım anladığım kadarıyla senin kistlerin benimkinden değil. (bu güzel bir haber) inşallah geçerler ve inşallah kaydirigubbakcemile5 ikizlerin olur. bende birgün gebe kalırsam rapor alırım,farkında değiliz ama o civcivler okulda mahvediyor bizi. çarşamba güzel haberleriniz bakliyoruz.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
dün eşimle tüp bebek konusunu konuşduk malesef benim kistlerim ya menapoz ya da gebelikle düzeliyor.sanırım onun spermleri yapışık olduğundan mikroenjeksiyon yaparlar.bankada epey bi paramız olduğu halde kredi çekmeyi önerdi ben de saf saf kredi araştırdım. sonra mikroenjeksiyona gerekyok senin kistlerin yüzünden kısırız gibi bir ifade kullanddı. annesi hacettepe ve gürgan klinikteki tahlillerin düzmece olduğu kanısında ve sanırım eşimi de ikna etti. buradaki dr bile konuştu senin kısırlık sorunun var çikolata kisti herzaman kısırlık yaratmaz daha önce gebelik olmuş ,onun için tüp bebek şart dedi. ama bana kısır muamelesi yapmaya devam. üstelik yazın kanama geçirdiğimde de sonuç almaya gittiğimde de benimle dr a gelmedi.annesi ile kaldı. hiç uyuyamadım gece,..daha peeek çok şey. se
n hamiş hamiş bana bir dua et bacım Allah şu yüzümü güldürsün,hakkımda hayırlısını versin.
canım benim sağol güzel dileklerin için.dua etmezmiyim hayatım.bütün namazlarımın,Yasinlerimin ardından hepinizi tek tek sayıyorum canım.Allah sana sabır versin.öncelikle eşine akıl fikir versin.paranız varken niye bööle bişey teklif ediyo ki..aslında erkekler kolay kabullenemiyo bööle şeyleri.biraz d aonun tarafından bakalım diycem ama sana daha çok destek olması lazım...Allahım inşallah doğru yolu buldursun eşine canım.dua ediyorum senin için.inşallah ikna olur da hayırlısıyla mutlu olursun en kısa zamanda.aslında bana, bebeğiniz olursa herşey daha iii olurmuş gibi geliyo.sen canını sıkma bi tanem.sadece sabır ve dua...yanındayız.ayrıca gürgan klinik gayet iimiş bu konuda.ben de düşünüyodum orayı mesela..Rabbim herşeyini yoluna koyar inşallah...eşinin ailesi niye karışıyo ki...offf,offf.sinir oluyorum bu tiplere.
sen güçlü ol canım.yaptıkları ettikleri hiçbişeyi kafana takma.sadece sen önemlisin unutma.senden başka yok.....:1hug:
asutaycım cxanım ya nedir bu çektiklerin allahım tez zamanda sana huzur mutluluk ve bebiş versin inş. eşine yorum yapamıorum artık nasıl dayanıosun gücüne hayranım ben olsam çoktan yl verirdim neyse canım canını sıkma herşey olacağına varır öpüyorum
anım
canım anladığım kadarıyla senin kistlerin benimkinden değil. (bu güzel bir haber) inşallah geçerler ve inşallah kaydirigubbakcemile5 ikizlerin olur. bende birgün gebe kalırsam rapor alırım,farkında değiliz ama o civcivler okulda mahvediyor bizi. çarşamba güzel haberleriniz bakliyoruz.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
dün eşimle tüp bebek konusunu konuşduk malesef benim kistlerim ya menapoz ya da gebelikle düzeliyor.sanırım onun spermleri yapışık olduğundan mikroenjeksiyon yaparlar.bankada epey bi paramız olduğu halde kredi çekmeyi önerdi ben de saf saf kredi araştırdım. sonra mikroenjeksiyona gerekyok senin kistlerin yüzünden kısırız gibi bir ifade kullanddı. annesi hacettepe ve gürgan klinikteki tahlillerin düzmece olduğu kanısında ve sanırım eşimi de ikna etti. buradaki dr bile konuştu senin kısırlık sorunun var çikolata kisti herzaman kısırlık yaratmaz daha önce gebelik olmuş ,onun için değil senin problemin nedeniyle tüp bebek şart dedi. ama bana kısır muamelesi yapmaya devam. üstelik yazın kanama geçirdiğimde de sonuç almaya gittiğimde de benimle dr a gelmedi.annesi ile kaldı. bu kadar annecilik,bu kadar .......hiç uyuyamadım gece,..daha peeek çok şey. herkesin sorunları vr ama benim ki ayrı.sen hamiş hamiş bana bir dua et bacım Allah şu yüzümü güldürsün,hakkımda hayırlısını versin.
canım desene bizim dağ everestten halliice....kar yağa yağa bitmedi...Allah hakkımızda hayırlısını versin.
bizde seni çok seviyoruz şekerimmm
slmkızlar nihayet burdayım nette sorun vardı giderildi şükür çok özledim sizi neler yapıosunuz bakalım.Hamişlerimiz nasılmış bakalım önceki yazıları öyle hızlı hızlı okudum ii olmanıza sevindim yanlız burada paylaşmamışınız ilk öğrendiğinizde neler hissettiniz eşinizin tavrı nasıldı etrafınızdakiler nasıldı ben en çok bunları merak ediyorum bir yazmadınız ha uzun uzun da okuyalım .kızlar bu arada nete fazla girmemeye çalışın etkiliyo bebişi haberiniz olsun ama bizide habersiz bırakmayın nasıl yapcaksanız güvercin kullanın olmassa hadi güzl anneler ve olma adayları hepinizi öpüyorum
slm canlarım.bu mesajı 2.kez yazıyorum az önce tam gönderiyodum elektrik gitti çıldırdım..
11 kasımdan beri ben yazamadım siteye hiç bişey.siz nasıl becerdiniz de kaynattınız bu kadar bakiimmyerimseniben
asutaycım kistlerine çok üzüldüm.aynı dert bende de var şuan.Allah yardımcımız olsun.bence tedavini ol ve tüp bebiş olayına bi geç derim ben...
kızlar bebişimi kutlayan herkese,merak eden ve soranlara çok teşekkürler..ii ki varsınız...bu güzelliği paylaştığınız için sonsuz teşekkürler...
canlarım..moralim çok bozuk.ilknurcum anlatmış biraz.çarşamba dr'la ilk randevumuz vardı(bu aşılamayı yapan dr değil de başka bir dr).heyecanla gittik.dr çok ilgilendi sağolsun.tebrik etti sonucu görünce.ultrasonda görünmez ama yine de bakalım dedi..ultrasona geçer geçmez bebişimin kesesi göründü çok şükürhihoyyytama yanında siyah yuvarlaklar vardı.ne olduğunu sordum.ilacın yan etkisi olarak kistler oluşmuş dedi.daha doğrusu atılamayan ve döllenmemiş olan diğer yumurtalarımmış onlar,aşılamayı yapan dr'a kızdı,bu riske nasıl girmiş çatlatma iğnesi yapmamalıydı dedi...çok üzüldük.bi sevinç,bi üzüntü..ne yapacağımı şaşırdım.dr henüz üzülecek bişey yok dedi.%90 kaybolurmuş kendiliğinden.ama %10 ihtimalle büyüyebilirmiş ve sonrası vahim...kaybolmasa bile bunlarla gebeliği devam eden ve doğum sırasında kistleri de alınan hastalar varmış.şimdilk sevinin korkmayın dedi.rapor aldım.evdeyim bu hafta...istirahat verdi ve iş yapma,hareketlerine dikkat et dedi..okula gitsem canavarlarla uğraşıcam.mutlaka yorulucam..dinleneyim dedim.ağrılarım oluyo karnımda.kistlerdenmiş.dua edin kızlar lütfen.inşallah büyüyüp de sorun olmazlar.bebeğime bişey olucak diye ödüm patlıyo.ona öööle zor kavuştum ki...Rabbim acısını göstermesin...düşünmek bile istemiyorum..
sizler nasılsınız..bende durumlar bööle.öpüyorum hepiniz.çarşamba kontrolüm var.lütfen o güne kadar dualarınızı eksik etmeyin benden ve bebğimden....:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?