asyacan canımcım
Doktorum bana puregon ile iğne tedavisi dışında hiçbir ilaç vermedi. oyalanmaya gerek yok dedi.çünkü bünyem çok hassasmış(daha önce 1 defa düşük yapmıştım). haplarla vakit kaybetmeye onların yan etkilerine maruz kalmana gerek dedi.ama bilmiyorum aklında başka ne var. bu puregon ile doğla yollardan gebelik 3 defa denenebiliyormuş. biz şu an 2.yi yeni bitirdik ve beklemedeyim.23 kasımı bekliyorum bilmiyorum hamile miyim değil miyim?canım aslında ben sana bu konuda da danışacaktım. çatlatma iğnesinisini 2 kasımda vruduk 3.den itibaren de gün aşırı münasebet demişti doktor. ve beklenen adet tarihim 22 kasım. ama iğnelerden bu yana akıntım çok arttı(çiş kaşırmışım gibi bir ıslaklık hali o derece yani)ama renksiz akıntı var. bide göğüslerim iyice büyüdü ve çok sızlıyorlar. normalde adet olmadan öncede sızlardı böyle göğüslerim ama bu defa katkat fazlası. sürekli değişen ruh hali.son bi kaç gündür mide bulantısı ve gaz sıkıştırması var.bunlar neyin belirtisi arkadaşım?
asutay na kara toprağı anlıyorum seni çok seviosun ama sen kandini sevmessen oda seni sevmez kaybetme korkusu yok eşinin düm düz yaşıo çünkü bırakmayacağım seni ne yaparsan yap demişsin davranışlarınla sana dua etmekten başka elimden bişi gelmio çok haklısın sıradan şeyleri dert ederim kendime hep en çokta arkadaşlarımı katarım allahım bebeğim olsada onunla ilgilensem herkesi unutsam çünkü gerçekten ilişkiler konusunda başarılı vede politik değilim buda beni huzursuz edio hep yanılıorum insanlar hakkında neyse canım sen genede içini dökm yoksa rahatlayamassaın kib
tatlım inan derdin derdim oldu,sinir oluyorum kocana,yuh yani klinik raporları neden duzmece olsun kı yaaa???delirmiş bunlar,bence kep endine itiraf edemio bu durumu,ayrıca bende bı dolu kıstle hamile kaldım ,ne demek senın kıstlerın yuzunden hamile kalamıomusun ayyyyyyyyyyyy....Annesi yapıo demi bunu böle???Allahım yardımcın olsun bıtanem,belkide hayırlısı bole...
Yani çocuktan once etraflıca ilşkini gözden geçirmen kanısındayım ama objektif olarak,artı ve eksılerıyle...
Allah gönlüne göre versin tatlım...:1hug:Şeniz
kizlar kaynatmissiniz ynie bolbol
canim sende benimle ayni durumdasin hemen hemen...doktor banada kistler icin en iyi gelicek sey hamilelik demisti yada yalanci menapoz...cünkü adet oldugun sürece vücutun kist yapmaya devam edicek..eger sana yalanci menapoz derlerse kabul et..ben kabul etmedim asilama yaptik..adet olmazsan dengem bozulur diye düsüdüm ama keske kabul etseydim simdi diyorum.cünkü arastirdim haplari birakinca vücut temizlendigi icin tedavisiz hamile kalan birsürü kisi var...ayrica kocanda cok yipratici,yani senin derdin sana yeterken destek olucagina bide laf söylemesi cok ayip..
neyse canim üzme kendini ALLAH görüyo..elbet bizim dualarimiza da cavep vericek...
Beauty ailenizde ikiz varmi?? ikiz kadindan gecermis eger varsa senden tutmus olabilir..insallah tutmustur...
canım ya çok yıpratıyor beni.. sonrada anlamıyorum niye ağlıyorsun diyor. ...az önce eve geldi,iyi davranmaya gönlümü almaya çalışıyor.bunu neden yaptığını bile anlamış değil. sadece ağladım diye yapıyor. kendisine gelince hep dünyanın en alınganı,benneler çekiyorum,hep "ne var ki bunda?"diyor.
illişkiye baksan benim açımdan çok yıpratıcı,onun açısından gayet normal. işin aslı kayın pederimi annesi çok eziyordu,herkesi öyle yapacak sanıp beni eziyor. kötüsü :sorunları ve annesinin yaptıklarını hep normal ve benim abartmam olarak görüyor. aile ortamı normal değil ki,anasının ağzının içine de düşen bir adam olunca sonuç bu.
düşün,
mirası kullanması için annesinde vekalet var. yani mirası ona verdi eşim.en az 3-4 ev ve 1 araba. arabayı cenazeden sonra eşim aldı. 1 haftadır hergün annesi arayıp arabanın parasını istiyor sana satayım diyor. . ver arabasını. biz kendi evimizi arabamısı alırız. herkese miras kalmıyor ya dedim. annesi, evde kavga çıkaramadı(sanıyordu ki eşime al o arabayı mirası deyip evde kavga çıkaracağım)
ne oldu bilmiyorum öyle karışmadı evimiz busefer eşim ertesi gün kısırlık muhabbetiyle beni yıpratmaya başladı.annesine de hala telefonda güzel annem diye konuşuyor. sanki nispet yaparmış gibi konuşuyorlar.ya paranda pulunda değilim,tek isteğim sevgi ve psikopat annene karşı beni ezdirmemen.annesinin ne mal olduğunu hala göremiyor:1shok::uhm:
canım ya çok yıpratıyor beni.. sonrada anlamıyorum niye ağlıyorsun diyor. ...az önce eve geldi,iyi davranmaya gönlümü almaya çalışıyor.bunu neden yaptığını bile anlamış değil. sadece ağladım diye yapıyor. kendisine gelince hep dünyanın en alınganı,benneler çekiyorum,hep "ne var ki bunda?"diyor.
illişkiye baksan benim açımdan çok yıpratıcı,onun açısından gayet normal. işin aslı kayın pederimi annesi çok eziyordu,herkesi öyle yapacak sanıp beni eziyor. kötüsü :sorunları ve annesinin yaptıklarını hep normal ve benim abartmam olarak görüyor. aile ortamı normal değil ki,anasının ağzının içine de düşen bir adam olunca sonuç bu.
düşün,
mirası kullanması için annesinde vekalet var. yani mirası ona verdi eşim.en az 3-4 ev ve 1 araba. arabayı cenazeden sonra eşim aldı. 1 haftadır hergün annesi arayıp arabanın parasını istiyor sana satayım diyor. . ver arabasını. biz kendi evimizi arabamısı alırız. herkese miras kalmıyor ya dedim. annesi, evde kavga çıkaramadı(sanıyordu ki eşime al o arabayı mirası deyip evde kavga çıkaracağım)
ne oldu bilmiyorum öyle karışmadı evimiz busefer eşim ertesi gün kısırlık muhabbetiyle beni yıpratmaya başladı.annesine de hala telefonda güzel annem diye konuşuyor. sanki nispet yaparmış gibi konuşuyorlar.ya paranda pulunda değilim,tek isteğim sevgi ve psikopat annene karşı beni ezdirmemen.annesinin ne mal olduğunu hala göremiyor:1shok::uhm:
canım benim,geçen yıl 2 ay menapoza girdim o da çok zor bi durum.benim 2 kistken bile menapoz geçirmez dedi. buay oluşmak üzere 2 tane daha görüdü. desolett kullanmaya başladım,hormonlar baskılansın diye. hap bitince oluşum ne durumda ona bakacaklar. eşimin de morjolojisi %4 ve spermleri baştan yapışık. tüp bebeksiz bizim durum çok zor. eşim bugün affettirmey çalışıyor kendini ben de huzur kaçmasın diye mecbur canım cicime devam diyeceğim. azıcık surat sallasam faturası fena oluyor ,10 katını yapar.affettirmeye çalışınca çok uzatmıyorum. uzayınca da huzuru kaçırıyor....
klava:
canım ya dün akşam yine aynı mesele açıldı.ağla ağla sinirlerim boşaldı. beni kesinlikle anlayamıyor.tam bir odun kafaklava:
niye ağladığını anlamıyorum diyor. ama içimde ne varsa söyledim ister anlasın iaster anlamasısn
iyi ki varsunuz uşağuma.s.
mevzey toprağım bende RİZELİYİM.tanışabiliriz canım.kaydirigubbakcemile5
canım senden de Allah razı olsun.yalnız sen kimseyi takma ve lütfen ölüm filan deme.bırak onlar ölsün.kayınpederin kurtuldu inşallah sen de sağ salim kurtulursun.hakkında hayırlısı canım.ama kendini yıprattığın sürece onlara fırsat vermiş olursun.önce kendini düşün.Rabbimin şuan vermediğinde de vardır bir hayır.zamanı bekle.herşey hallolur inşallah...dualarımdasın...:1hug:canım Allah razı olsun,duaların kabul olur inşallah. beni zamanında kendi de dr a götürdü kayın validem.dr çocuğu olur stres yapmadan denesinler dedi. ama halaaa aynı şey..gürgan klinik ve anatolya ya gittim. ben iyi dr bulamıyormuşum.kendileri bulacaklarmış dr u.sırada genart ve maya var. tabi bir de kırıkkaledeki kaynanamın daha iyi görüdüğü dr lar. ..
kayınpederim 46 yaşına kadar dayanabildi kaynanama.benim başımda kaynanam ve onnun kopyası olan eşim ve görümcem var. ben o kadar bile yaşamam. ama ahirette iki elim yakalarında.kötükedihüsoklava:
canım benim çok sağol.Rabbim en hayırlı zamanda sana da sağlıklı bi hamişlik nasip etsin inşallah.inan ikiz veya tek şuan önemi yok.tek sıkıntım gelişimi iii olsun da...çünkü ilk hamileliğim kötü bitti.korkularım var ister istemez.yarın sabah 8de randevumuz var.yarın belli olur inşallah gelişim,ikiz olup olmadığı.dr henüz belli olmayabilir dedi.sonradan da görülebiliyomuş.ama benim en büyük dileğim gelişiminin düzgün olması.Rabbim sizlere sağlıkla versin.beauty canım senin adına çok sevindi bak rabbim istediğin herşeyi tamda dilediğin gibi verio ikşizlerin olur inş. nasıl anlaşılamadıki şimdi ikiz olup olmadıkları benim bir arkadaşım ikiz olduğunu hamile olduğu gün yani 1. ayında öğrendi bilmiom doktorumu çok iidi acaba umarım herşey yolunda giderde bebişi doğurursun(bebişleri)sağlıklı. bu arada çin takvimine baktınmı cinsiyetini çoğu kişide tutuyo.
canım,benim sülalemde ikiz hiç yok.normal yolla olsa hiç umut etmezdim o yüzden.ama çok yumurta oluşunca dr olabilir dedi.ama olmayadabilir.kesin değil.eşimin ailesinde ikiz olayı çok.etkiler mi bilmem..hakkımızda hayırlısı inşallah.gelişimi ii olsun da inan hiç önemli değil canım.darısı en kısa zamanda başına inşallah....:1hug:kizlar kaynatmissiniz ynie bolbol
canim sende benimle ayni durumdasin hemen hemen...doktor banada kistler icin en iyi gelicek sey hamilelik demisti yada yalanci menapoz...cünkü adet oldugun sürece vücutun kist yapmaya devam edicek..eger sana yalanci menapoz derlerse kabul et..ben kabul etmedim asilama yaptik..adet olmazsan dengem bozulur diye düsüdüm ama keske kabul etseydim simdi diyorum.cünkü arastirdim haplari birakinca vücut temizlendigi icin tedavisiz hamile kalan birsürü kisi var...ayrica kocanda cok yipratici,yani senin derdin sana yeterken destek olucagina bide laf söylemesi cok ayip..
neyse canim üzme kendini ALLAH görüyo..elbet bizim dualarimiza da cavep vericek...
Beauty ailenizde ikiz varmi?? ikiz kadindan gecermis eger varsa senden tutmus olabilir..insallah tutmustur...
canımcım henüz kesin bişey yok ama dr yumurta çok oluştuğu için olabilir dedi.ama şimdilik 1 kese göründü.3-4 tane de kistleşmiş yumurta var.bence olması pek mümkün gözükmüyo ama nasip.yarın sabah 8de gidicem dr'a çok heyecanlıyım.yarın normalde 5 hafta tamamlanıyo 6.haftadan gün almaya başlıyoruz inşalalh.şuan için tek endişem kan değerleriyle bebeğin görüntüsünün yani gelişiminin uyuşması.inşallah geçen seferki gibi olmaz...çok korkuyorum.canım çok dua et lütfen..inan şuan kistleri 2.plana attım.tek düşüncem gelişimi.senin nasıl gidiyo hamişlik?benim bulantılarım var fazlasıyla...sürekli uyuyorum.ağrılarım da cabası..ama uykuyu progestan da yapıyo olabilir..yan etkisiymiş..tatlımmmmmmmmmm,ayyy inşallah ya.....inşallah ikizlerin olur.Nezaman belli olacakmış,ayyy çok sevindim yaffff...Çok dua etmiştim çok sevindim,saglıklı olsunlar yafff.
Kistlerin için üzülme ablamında vardı dogumda aldılar(sezeryan)..
Allahın izniyle hiç bişeycikkkkkkkkkkk olmayacak.Bizi bu gunlere rabbim getirdi,koruyacak inşallah bizi......hadi bekliorum haberlerini
slm kızlar.2 gündür bizim nette sorun vardı o yüzden ne okuyabildim yazdıklarınızı ne de cevaplayabildim.ama az önce tek tek yazdım.yarın için dua bekliyorum sizden...inşallah dr'um 'kistlerin yok olmuş yada küçülmüş,bebeğinin de gelişimi çok iiii' der.nolur dua edin de yarın moral bozukluğuyla çıkmayalım yine dr'dan.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?