Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

vallahi canım,belirtilerin inşallah tahmin ettiğin gibidir.Ama şu bana yanlış tedavi yapan dr vardı ya o da ben onu bırakmadan önceki son ayımda klomenlerden fayda goremeyince,puregon vermişti,o iğneler gaz sıkıstırması yapıo canım....Diğer belirtiler oldu mu o zaman hatırlamıorum..Ama şu an da en iisi beklemendir,test yaparsan pozitif çıkabilir vucuduna aldığın hormonlar çift çıkartabilio puregon iğnelerinde.Yani yalancı şu kimyasal gebelik denen şeyle karşılasabilirsin,o yuzden bı bekle bakalım 22 sını (cumartesı oluyo galıba) o zaman yaparsın testını.İnşallah hamişsindir canım....
:teselli:Şeniz
Ve bişey daha ben hala metformin kullanman gerektıgı kanısındayım...Niye die soruasan,pkoluysan testosteronun yuksektır,ve bu da babacıktan gelen spermlerin senin yumurtalarına erişmesini engellio,bu metformin o kahrolası kıstlerini baskılayacak veeee testosteronun dusecek ,boylece spermlerle yumurtan buluşabilecek,pkoda aslolan sorun bu tatlım.İnan ben o puregondan çok umutlanmıştım ama olmadı.Puregon muthıs bi ilaç ama bizim sorunumuz başka anladın mı??puregon yumurtalarımızı buyutuo,kaliteli hale getirio,ama bizim sorunumuz kıstın engelini ortadan kaldırmak.Bu da metforminle mumkun sadece..
Yani umarım hamılesındır ama aynı benım yasadıklarımı yasıosun,hatta bu topik ilk açıldıgında beauty tarafından ben o puregonu kullanmıstım,neler yasadıgıma bakabılırsın ilk sayfalarda.
Diyecegım o ki drlarımız o kistin hormon engelini ortadan kaldırmadan,yumurtalarımızı kalıtelileştiriolar,bununn hiç bi faydası yok malesef,çünkü babacık o raya ulaşamıo,istediği kadar kaliteli olsun yumurta.Boşuna hormon alıoruz...Aşılama bile yaptırsan,tutma sansı çooooooookkkk az,önce kıstlerinin baskılanması gerek.
Ben kıstlerımın baskılandıgı ay hamıle kaldm,yumurtalarıma takvıye bıle yapılmadı.....
Allah yardımcın olsun tatlım,bu ay bu dertten kurtul inşallah da uğraşma...

Son düzenleme:
klava:
canım ya dün akşam yine aynı mesele açıldı.ağla ağla sinirlerim boşaldı. beni kesinlikle anlayamıyor.tam bir odun kafaklava:
niye ağladığını anlamıyorum diyor. ama içimde ne varsa söyledim ister anlasın iaster anlamasısn
iyi ki varsunuz uşağuma.s.

canım ya çok yıpratıyor beni.. sonrada anlamıyorum niye ağlıyorsun diyor. ...az önce eve geldi,iyi davranmaya gönlümü almaya çalışıyor.bunu neden yaptığını bile anlamış değil. sadece ağladım diye yapıyor. kendisine gelince hep dünyanın en alınganı,benneler çekiyorum,hep "ne var ki bunda?"diyor.
illişkiye baksan benim açımdan çok yıpratıcı,onun açısından gayet normal. işin aslı kayın pederimi annesi çok eziyordu,herkesi öyle yapacak sanıp beni eziyor. kötüsü :sorunları ve annesinin yaptıklarını hep normal ve benim abartmam olarak görüyor. aile ortamı normal değil ki,anasının ağzının içine de düşen bir adam olunca sonuç bu.
düşün,
mirası kullanması için annesinde vekalet var. yani mirası ona verdi eşim.en az 3-4 ev ve 1 araba. arabayı cenazeden sonra eşim aldı. 1 haftadır hergün annesi arayıp arabanın parasını istiyor sana satayım diyor. . ver arabasını. biz kendi evimizi arabamısı alırız. herkese miras kalmıyor ya dedim. annesi, evde kavga çıkaramadı(sanıyordu ki eşime al o arabayı mirası deyip evde kavga çıkaracağım)
ne oldu bilmiyorum öyle karışmadı evimiz busefer eşim ertesi gün kısırlık muhabbetiyle beni yıpratmaya başladı.annesine de hala telefonda güzel annem diye konuşuyor. sanki nispet yaparmış gibi konuşuyorlar.ya paranda pulunda değilim,tek isteğim sevgi ve psikopat annene karşı beni ezdirmemen.annesinin ne mal olduğunu hala göremiyor:1shok::uhm:

canım benim,geçen yıl 2 ay menapoza girdim o da çok zor bi durum.benim 2 kistken bile menapoz geçirmez dedi. buay oluşmak üzere 2 tane daha görüdü. desolett kullanmaya başladım,hormonlar baskılansın diye. hap bitince oluşum ne durumda ona bakacaklar. eşimin de morjolojisi %4 ve spermleri baştan yapışık. tüp bebeksiz bizim durum çok zor. eşim bugün affettirmey çalışıyor kendini ben de huzur kaçmasın diye mecbur canım cicime devam diyeceğim. azıcık surat sallasam faturası fena oluyor ,10 katını yapar.affettirmeye çalışınca çok uzatmıyorum. uzayınca da huzuru kaçırıyor....

NE DIYEYIM ASUTAYCIM,içinden sıkılması zor bi durum...Bence kendini düşün ve bırak bu adamı derim,ama bana demesi kolay işte ....Allah çözüm yolunu göstersin sana tez zamanda...
Ama böle ne zamana kadar sürecek ya bitanem....Yani bunun bi sonu olacak mı ki???Bebek olsa da bu sorun çözülecek mi???Yoksa bu sefer çocuk daha mı sorun olacak.Yani çocuk olmadan mantıklı dusunup bi karar verebilsen....
Bizler tanışmıoruz ama inan çok ii hissdiyorum sıkıntını içimde.Çookk dua edıyorum sana.Allah yuvana huzur versin herseyden önce tatlım.....

Asutaycığım senin yaşadıkların bana kabus gibi geliyor inan nasıl dayanıyosun anlamıyorum Allah bu sabrının karşılığını verir inşallah.
Ayrıl yada ayrılma demek bana düşmez ama kesin olan bişey varki bence şu ortamda
çocuk doğurmayı düşünme be canım yani eşin daha seni kabullenememişki kaba, saba değer bilmez acayip bir yaratık gibi geliyor bana kusura bakma çok sinirleniyorum
bazı insanlara insan diyemiyorum çünkü yaptıkları insanlığa yakışmıyor ne yazıkki.
Eşini anlıyorum malum onu doğuran ve yetiştiren ortada vicdandan yoksun bir anne evladına ne verebilirki???
SEn biraz daha düşün bence bu çocuk işini bilemiyorum ama ben önce evliliğimi gözden geçirir eğer bir gelecek görüyosam çocuk düşünürdüm.
Çocuk herşeyi düzeltir masalında inanma sana ne kadar değer veriyorsa senden olanada o kadar değer verir buda benim düşüncem.
Neyse çok uzattım canım ALLAH hakkında hayırlısı neyse onu versin üzme kendini
derdini paylaştığın bir aile büyğün yokmu onların görüşü ne merak ettim doğrusu.fisfisfis

Son düzenleme:
asutaycım canım yazılarını okudum inan çok üzüldüm.bu gerikafalı beyinler hala var içimizde.ben sana şu kadarını söyliyim canım yaşlarınız kaç bilmiyorum ama bence eşinin davranışlarının değişiceğini zannetmiyorum.canım benim bebişimizin olması için ilk olarak moralimizin kafamızın iyi olması lazım.senin böyle bir ortamda nekadar iyi olabileceğini düşünüyorumda bu imkansız gibi geliyor.Allah sana yardımcı olsun.kayınvalidenlere yakınmı oturuyorsunuz canım.

canim benim insallah en kisa zamanda derdien care bulursun.senin isin hepimizden daha zor cift tarafli yipraniosun bide üstüne üstlük sorumsuz bir kocayla ugrasiosun.insallah en kisa zamanda evliligin normale döner...bana kalirsa esininde durumu cok parlak degil niye senin üstüne bukadar gelio ki..önce dönüp bi kendine baksin..

yalanci menapoz cok stresli oluomus diye duymustum ama onda care varsa denemekte fayda var.peki doktorunla kistleri yaktirmayi hic konustunuz mu..kistler sende tam olarak nerde??cünkü eger bebegin yerlesitigi yerdeyse kistlerin tüp bebegin bile tutma ihtimali cok az..
insallah canim problemlerini birbir asarsin kocanda akillanir...hicbirinizi tanimiyorum ama hepiniz herzaman dualarimdasiniz..allah in izniyle bizde sonunda kavusacagiz yavrularimiza..
ALLAH diyen mahrum kalmaz

canım benim kıyamam sana seninde sınavın buymuş canım umarım tez zamanda geçersin bu sınavdan ne denirki bilmiorum içinde bişi bırakma erkekler açıksözlülerden korkarlar hem içinde kalmaz bakasın tesiride olur bilmiom canım allah yardımcın olsun bu arada karadenizlimisin ben trabzonluyum uşağum yazısını görünce kan çekti öptüm canım

mevzey toprağım bende RİZELİYİM.tanışabiliriz canım.kaydirigubbakcemile5

canım merhaba ben aslında ofluyum size bayağı yakın ama doğum yerim izmit şimdi diyarbakırdayım görev gereği adımda zeynep malum problemlerimiz var inş. burada aşarız kendinden bahset torpağıma.s

canım senden de Allah razı olsun.yalnız sen kimseyi takma ve lütfen ölüm filan deme.bırak onlar ölsün.kayınpederin kurtuldu inşallah sen de sağ salim kurtulursun.hakkında hayırlısı canım.ama kendini yıprattığın sürece onlara fırsat vermiş olursun.önce kendini düşün.Rabbimin şuan vermediğinde de vardır bir hayır.zamanı bekle.herşey hallolur inşallah...dualarımdasın...:1hug:

canım benim çok sağol.Rabbim en hayırlı zamanda sana da sağlıklı bi hamişlik nasip etsin inşallah.inan ikiz veya tek şuan önemi yok.tek sıkıntım gelişimi iii olsun da...çünkü ilk hamileliğim kötü bitti.korkularım var ister istemez.yarın sabah 8de randevumuz var.yarın belli olur inşallah gelişim,ikiz olup olmadığı.dr henüz belli olmayabilir dedi.sonradan da görülebiliyomuş.ama benim en büyük dileğim gelişiminin düzgün olması.Rabbim sizlere sağlıkla versin.
valla canım çin takvimine göre erkek ama ne kadar doğru bilemiyorum.maksat eğlence olsun..hihoyyytcinsiyet elbette önemli değil..hepimizin gönlüne göre olur inşallah...öpüyorum komacannnnnkaydirigubbakcemile3

canım,benim sülalemde ikiz hiç yok.normal yolla olsa hiç umut etmezdim o yüzden.ama çok yumurta oluşunca dr olabilir dedi.ama olmayadabilir.kesin değil.eşimin ailesinde ikiz olayı çok.etkiler mi bilmem..hakkımızda hayırlısı inşallah.gelişimi ii olsun da inan hiç önemli değil canım.darısı en kısa zamanda başına inşallah....:1hug:

canımcım henüz kesin bişey yok ama dr yumurta çok oluştuğu için olabilir dedi.ama şimdilik 1 kese göründü.3-4 tane de kistleşmiş yumurta var.bence olması pek mümkün gözükmüyo ama nasip.yarın sabah 8de gidicem dr'a çok heyecanlıyım.yarın normalde 5 hafta tamamlanıyo 6.haftadan gün almaya başlıyoruz inşalalh.şuan için tek endişem kan değerleriyle bebeğin görüntüsünün yani gelişiminin uyuşması.inşallah geçen seferki gibi olmaz...çok korkuyorum.canım çok dua et lütfen..inan şuan kistleri 2.plana attım.tek düşüncem gelişimi.senin nasıl gidiyo hamişlik?benim bulantılarım var fazlasıyla...sürekli uyuyorum.ağrılarım da cabası..ama uykuyu progestan da yapıyo olabilir..yan etkisiymiş..
bakalım yarın büyük gün.inşallah Rabbim edilen duaları boş çevirmez..sen ne zaman kontrole gidicen?senin kalp atışları duyulmuş muydu?belki yarın biz duyamayız henüz çok küçük olduğu için.çok merak ediyorum.inşallah daha da güzel günler bekliyordur hepimizi...dualrımdasın canım.öptüüümmmmkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
slm kızlar.2 gündür bizim nette sorun vardı o yüzden ne okuyabildim yazdıklarınızı ne de cevaplayabildim.ama az önce tek tek yazdım.yarın için dua bekliyorum sizden...inşallah dr'um 'kistlerin yok olmuş yada küçülmüş,bebeğinin de gelişimi çok iiii' der.nolur dua edin de yarın moral bozukluğuyla çıkmayalım yine dr'dan.....

bende bu ayklomen kullanmaya başladım ama hiç agrım falan yok.burdan okudukça herşey daha zor gözüküyor.bense hemen bu ay hamile kalırım sanıyodum.tühhhhh.

canım benim yarın çok güzel haberlerle geleceksin , daha rahat olmaya çalış.biz hep yanındayız:teselli::1hug:

kızlar,ben Ankaralıyım.merkezinin hatta taa ortasunın yerlisiyim. karadenizli çok arkadaşım var pek severim. arkadaşlar kayın validemle aramızda 1000km var. onda da biz de de öğretmen hattı var. günde en az 3 kez arar. bir o kadar da eşim arar. ..............çıkmam lazım kızlar başım dönüyor.

hihoyyytya kızlar ben klomen kullandım çatlatma iğnemi de olalı ama bir hafta olmasına rağmen kasıklarımın ağrısı geçmedi inşallah kistlere dönüşmüyorlardır biri bana bu konu ile ilgili bilgisi varsa tyardımcı olursa çok sevinirim ayrıca bu tedavi sonucu şansım ne acabahihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…