canım benim inşallah yırtmışımdır.döner dönmez hemen yazarım.inşallah tabi güzel haberler veririm size...biz de seni öptük teyzesi...iii geceler...güzel dua ve dileklerin için de Allah razı olsun ve inşallah sen de bebişine kavuşursun en kısa zamanda tatlım...:1hug:beauty canım inş. herşey süpeer olacak ben inanıyorum bu sefer yırttın hadiiii seni ballı herşeyden önce sağlık sıhhat vede hatırlı olması bunları temenni ediyorum yarın döner dönmezz cevap bekliorum dualarım seninle kocaman öptüm bebişide
canım benim yarın çok güzel haberlerle geleceksin , daha rahat olmaya çalış.biz hep yanındayız:teselli::1hug:
canım ağrıların normal ben de aynı şeyleri yaşadım.sıkma canını.tedavi bende işe yaramadı.ama bu kişisel bişey.belki de sende tutmuştur.hakkında hayırlısı olsun.bu yöntemle hamiş olanalar oluyo.inşallah sen de bi anne adayısındır şuan....:CüvCüv::Saruboceq:hihoyyytya kızlar ben klomen kullandım çatlatma iğnemi de olalı ama bir hafta olmasına rağmen kasıklarımın ağrısı geçmedi inşallah kistlere dönüşmüyorlardır biri bana bu konu ile ilgili bilgisi varsa tyardımcı olursa çok sevinirim ayrıca bu tedavi sonucu şansım ne acabahihoyyyt
slm kızlar.2 gündür bizim nette sorun vardı o yüzden ne okuyabildim yazdıklarınızı ne de cevaplayabildim.ama az önce tek tek yazdım.yarın için dua bekliyorum sizden...inşallah dr'um 'kistlerin yok olmuş yada küçülmüş,bebeğinin de gelişimi çok iiii' der.nolur dua edin de yarın moral bozukluğuyla çıkmayalım yine dr'dan.....
Asyacan canım
Bahsettiğin metformin ilacını duydum daha önce. Ama benim testeronum son 6 aydır düştü. Ve bunu sadece düzenli spor yaparak başardım desem inanır mısın? Bi de ben kilo ve boy oranı oldukça sağlıklı bir bünyeye sahibim. O dediğin ilaç insulin direncini kırmak için verilen bir ilaç. sanırım doktorum şu aşamada henzü ona ihtiyaç duymuyor ama tabi bilinmez daha sonrasında ne yapar. Bi de yalancı gebelik demişsin ama puregon değil de bildiğim kadarıyla ovitrelle yani çatlatma iğnesi dediğin etkiyi yapıyor. Ama o iğneyi 2 kasımda vurmuştum yani sence henüz etkisi bitmemişmidir? Aynı senin gibiyim bu ay test yaptırmaya korkuyorum. Elim ayağım gitmiyor korkuyorum yine negatifi görmekten. Çok üzülüyorum her defasında aynı sonucu gördüğümde.Of arkadaşım dua et nolur. Artık bu beden yalnızca bei taşımaktan vazgeçip minicik bir bebeğe de ev sahipliği yapsın...Bir meleğe çok ihtiyacım var
canlarım ben geldim.aslında dr'dan çıkalı çok oldu ama çarşıdaydım.8 gündür eve hapsoldum resmen biraz alışveriş yaptık.kılık kıyafet işte...
gelelim sonuca...çok şükür 4 kistten 1-2 tanesi yok olmuş.ama 2 tanesi biraz büyümüş.3cmden 3,5 cmye çıkmış biri.diğeri de 2.5 cm.ama dr sorun yok dedi.gebelik ilerledikçe kaybolur inşallah dedi..keseyi gördük tekrar.süper bi duygu kızlar ya...onu görünce çok duygulanıyorum niyeyse...Rabbim size daha mutlu ve rahat bi şekilde yaşatsın inşallah..:Saruboceq:kese geçen hafta 3,6 mm idi.bu hafta 11 mm olmuş.düşünsenize minick bişey daha..valla mutlu oldum.ama biraz kafamı karıştırdı dr.kese 4 hafta 1 günlük görünüyo.ama gebelik 5 tam hafta..yani yarın 5hafta 1 gün olucak.niye bööle dedim.sorun yok dedi dr.kese küçük olabilirmiş.kişisel bi durum dedi.bazılarının büyük olurmuş kesesi,bazılarının küçük...haftaya salıya randevu verdi.nasıl sabredicem bakalım..şuan kalp atışı duyulmadı.haftaya inşallah dedi dr...dualara devam kızlar.nolur ihmal etmeyin...kalp atışlarını da bi görsem rahat edicem...Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah..
parılcım,asutaycım,ilknurcum,zeynepcim,elifcim ve buradaki tüm arkadaşlarım...hepiniz sağolun...ii ki varsınız...Şeniz:1hug:
canlarim selammmmmmm//Nappionusunuz/Beauty canim kistlerine sevindim.digerleride en kisa zamanda bitecek insallahhhhhhhhh/bebeginin ikiz konusunu solememisin.degil mi.
Hayirlisi bakalim saglikli olsunda....
benim hamilelik ilginc bi sekilde gecio arkadaslarimmm.yani beklenti icinde olmasam anlamazdim sanirim hamile oldugumu.bazen acaba yanildim mi diorum
benim drum 1 ay sonraya randevu verdi bana .ilk gittigimde de keseyi gormustuk sadece .kalp atislarini 5 aralikta falan duyariz sanirimmm.hayirlisi bakalim kislarrrr.kurbanda izmire gidecegiz insallahhhhhh....kizlar sizler nappiosunuz yafffffffff.....cok dua ediyom size................cokkkkkkkkkkk..
Parilcim canim moralini bozma tatlim hersey girecek yoluna sabir kardesim sabir lutfennn canim......
canım merhaba ben aslında ofluyum size bayağı yakın ama doğum yerim izmit şimdi diyarbakırdayım görev gereği adımda zeynep malum problemlerimiz var inş. burada aşarız kendinden bahset torpağıma.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?