Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beauty canım gözün aydın kistlerin için heyecan yapma bebişin kalp atışlarınıda duyacaksın korkma rabbim artık seni imtahan etmez çünkü artık gülmeyi hakettin sabrederek allahım sağ selim kucağına almayı nasip eder inş. dualrım sizinle

canik bebis ikiz degil galiba yazmamissin..olsun saglikli olsunda varsin tek olsun..bebisin sagligi da iyi...hayirlisiyla insalla sevip koklayacaksinda..
yaa benim aklima bisey takildi ..senin kac yumurtan gelismisti.sende bu kistler asilamadan sonra cikti demi ultrasonda mi gördü doktor..hamile oldugunu ögrendikten sonra mi kist olusmus dedi?agri sanci yapti mi sana..ben asilama negatif olunca hic doktora gitmedimbenimde 5 yumurtam gelismisti ama hicbiri ise yaramadi. simdide icimi bi korku aldi ya bende de yine kist olustuysa diye.cünkü catlatma igneleri kist yapiomus.bu ayda bebek icin calismalarimiz oldu..bitkisel biseyler falan denedm.simdi haftaya adetim gelmesi lazim onu bekliorum.ama korkuyorumda ya yine kist yaptiysa diye.doktorum bana önceki cikolata kistleri icin ultrasonda görünmezler demisti...offf napicam ben yaaa ..kafam cok karisik

asyacanim seninde hamileleligin normal..hersey yolunda cok sevindim..genelde hersey youndaysa ayda 1 kez kontroller oluomus yani normal bisey.1 ay sonra insallah cinsiyeti de belli olur.bana ikinizinde kizi olucakmis gibi gelio

merhabalar.... ben yeni katıldım aranıza.forumu okunca çok beğendim doktorlardan daha aydınlatıcı oluyor.birşey soracağım eğer benle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum.1 yıllık evliyim.korunmamamıza rağmen hala çocuk sahibi olamadık.doktora gittik.eşimde birşey çıkmadı.bende troit var ancak tefor kullanıyorum hormonlarım normal düzeyde.bir de her adetin 12-13-14-15. günleri hafif kanamam oluyor.doktor nedenini bulamadığını hormonal bir durum olduğunu söyledi.klomen, duphasto, progestan kullandım.progestan geçici olarak kanamayıı kesiyor o kadar.sizce sorunum ne?bu yüzden mi hamile kalmadım.doktorumu değişreyim mi yoksa beni deneme tahtası yapmasına izin mi vereyim...şimdiden teşekkürler.

canımcım çok teşekkürler...Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah.adet olmuşsun.sıkma canını.bak ben ne haldeydim.her ay bunalımdan siz çıkarıyodunuz.ama Rabbim isteyince olucak.ümitsizlik hiç yakışır mı sana canım benim.sadece zamanını bekliyo bebişin.Rabbim dualarımızı kabul ediyo bak.inşallah bu ay da sizlerde sıra.inan hergün dua ediyorum adını da sööleyerek.inanıyorum ben..mutluluk yakındır inşallah..lütfen ümitsizilğe sakın düşme.beni aklına getir.en çok ben pes ediyodum her ay içinizde.ama Allah isteyince oldu...tabi inşallah dediğin gibi haketmişimdir ve herşey ii gider.inan bana Allah herşeyin en hayırlısını verecek...kalbim dualarım seninle canım..çook öptümm.rahim filmi konusunda kesinlikle ısrarcı ol tatlım.çektirmemek vakit kaybı.hem benim dr'um rahim filminin çekildiği ay pek çok kişi hamile kalıyo demişti.en ufak bi pürüzlü yer varsa bile açılıyomuş ve o ay tüpler ve rahim daha elverişli oluyomuş.inşallah bu ay senin de dualrın kabul olur canım...:Saruboceq::Saruboceq:

canım sağol duaların için.ikiz değil sanırım evet.dr hiç ööle bişey demedi.dediğin gibi sağlıklı olsun da başka bi şey istemem.tek olsa da razıyım..inşalalh sağlıkla devamı gelir...:Saruboceq:
canım,benim kistler aşılama tedavisi sırasında oldu.seninki gibi benim de her ay 4-5 yumurtam oluyodu klomenle..ama adetle hepsi gidiyodu.ama bu ay adet olmayınca atılamamış.yeni dr'um ööle sööledi ve aşılamayı yapan kişinin hatası dedi.bööle durumlarda çatlatma iğnesi yapılmamalıymış.ama ben istemiştim özellikle yapılmasını.çünkü daha önce klomen ve ovitrelle kullanmıştım.çatlatma iğnesi yapıldığı halde gebelik oluşmuyodu.gebeliği riske atmıyım derken kistlerim oldu..yerimseniben
bence hiç korkma.seninkiler döllenemediği için adetle beraber atılmıştır vücuttan..hiç takma bence...bende kistler ağrı yapıyo hala..dr normal dedi.ama ben sende olduğunu sanmam....hiç aklına kötü şeyler düşürme canım..Allahım dualarını kabul eder inşallah en kısa zamanda.dualarımdasın...kaydirigubbakcemile3

canımcım hakkında hayırlısı olsun.demek ki henüz vakti var..sen stres yaparsan yükselir tabi.sakin ol canım benim..Allahın izniyle inşallah güzel haberlerle dönersin.benim arkadaşımda vardı bööle bi sorun ama o hiç sorun etmedi.ve şuan hamile...Rabbim yüzünü güldürsün inşallah bu ay...yaşında ne var Allah aşkına...lütfen bunlara takılma...dua ve sabır canım...:1hug:

canım sağol.ikiz değil sanırım.dr hiç bahsetmedi.sadece tek kese görünüyo...önemli değil yaa...sağlıklı bi şekilde büyümeye devam etsin de bebişimiz...
hamilelik herkeste aynı olmuyo canım.ben kötü geçiriyorum...sen şanslısın.haline şükret.bu garip değil.bence avantaj..hiç takılma sakın bööle konulara.bu kişisel bi durum.herkeste farklı etkileri oluyo...Rabbim sağlıklı eylesin bebişini de gerisi önemli değil.annesini üzmüyo şimdiden...uslu kız diyesim geldi...:uhm:bi an öööle geldi içimden...hihoyyythadi hayırlsı...inşallah hayırlı bi evlat olsun...

canım benim inşallah söölediğin gibi olur herşey...güzel duaların için teşekkür ederim.inşallah az bi zaman sonra sen de anlatırsın bunları bize...Rabbim nasip eder inşallah huzur ve sağlıkla...kistler 2.plana geçti gözümde.şuan tek düşüncem gelişim.artık Rabbim biliyor...inşallah herşey güzel gider...Allaha duacıyım..seni de hiç unutmuyorum canım dualarımda...inşallah inanıyorum en kısa zamanda senin de özlemin diner....bence çağırdıkları kliniğe git..bir an önce tedavini olur ve bebişine kavuşursun inşallah.sağlıkla olsun da varsın tüp bebiş olsun..seninle plan yapıyoduk biliyosun..hakkında hayırlısı olsun canım.elbette ki senin de anne olmaya hakkın var ve o güzel duyguyu hepimiz yaşamak istiyoruz.kesinlikle haklısın...:1hug:eğer vazgeçemiyosan eşinden,bence de bi evladın olsun ki herşeye daha kolay katlanırsın.o sana yaşam kaynağı olacaktır.hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz inan.hepimiz en kötü durumlarımızda bi yavrumuz olsa da dünyayı ve tüm dertleri unutsak diyoruz...Rabbim sana da nasip eder inşallah...öpüyorum canım...Allaha emanet ol...

ayy canim sagol ya icimi biraz rahatlattin valla.ben bu ay adet oldugumda cok acayipti.hayatimda hic sabah kalktigimda kendimi kan revan icinde bulmamistim.adet olacagimi hep anlar tedbirimi alirdim yatarken ama bu sefer kan icinde kalktim..ilk iki gün fazla denebilcek sekilde kanadi.sonra 3 gün hic gelmedi.6.gün yine kipkirmizi kanadi.birdende kesildi,hic koyulasma yada sonunda dogru kahverengilesme olmadi..ama hic karin agrim yoktu kist agri yapar biliorum..böyle bir tuhaflik yasayinca, seninde yazdiklarini okuuncada acaba illet geri mi döndü diye telas yaptim...
peki sendeki kistlerin bebege bi zarari varmi yani dsük tehlikesifalan allah korusun:bbo:
yoksa dogumla birlikte mi vücutttan atilicaklar

canım benim rahat ol lütfen,gerçekten.bence kesin atılmıştır senin yumurtaların hepsi...kanaman da ondan olmalı..inşallah da bi daha hiç yaşamazsın kistlerle ilgili bişey..:Saruboceq:
benimkilerin bi zararı yok henüz..kocaman olup da doğumunu yapanlar varmış...evet sanırım büyürse doğumda alıyolarmış...inşallah tabi o zamana kadar yok olur giderler de....:Saruboceq:küçük oldukları sürece bebeğimin yanında kalabilirlernaniknanik

bende 27 yaşındayım ne kadardır korunmuyonuz selmacım

Zeynepcim,birbirimize destek olucaz burda.dualarımızla ayakta durucaz.biz 10 aydır korunmuyoruz.arada prolaktinim yükseliyo.ilaçla indiriyoruz.bende rahim filmi çektirmedim daha.doktr um 3 ay tedavi olalım dedi yumurta takibi yapıyım dedi.3 ay sonunda film çekelim dedi.bende bu filmden çok korkuyorum.anezteziyle çektiririm büyük ihtimalle.Allahım inşallah bunlara gerek kalmadan hmiş kalırız hepimiz.benim 2. ayım tedavide . eylül ayında ilk tedavimi oldum. sonuç negatif.ekimde kist olduğu için dogm kontrol hapı kulandım.şimdi ise 2. tedavideyim.ALLAH gönlümüze göre versin inşallah.öpüyorum seni.:1hug:

sağolcanım benim. dün akşam üstü ağrılarım başladı hem de tedavi görmeme rağmen.tüm gece,sabah ve apranax ford a rağmen hala sürüyor. dr a gittim doppler usg ile bakıldı.sağyumurtalıkta47x50mm,solda49,5 x28,5 kist görüldü.sanırım bana laparoskopi yolu görünüyor.Allah önce sağlık ve huzu versin hepimize.resmen sürünüyorum.

Son düzenleme:

sağol canım yaa gittim ama malesef geç olduğu için tahlil yapmadılar yarın gel dediler ama ben gitmeyeceğim galiba neyse sıkıntı yapıyorum ama elimden başkası geleiyor 3-4 sene oldu neredeyse hala tık yok belki kenddimden hamile kalırım diye bayaadır bişey yapmıyordum ama nerdeeee

slm arkadaslarimmm,kocisin yanina geldim.Ayyy bu yol beni yoruo sanirim yani psikolojik olarak,mekan degisikliginden mi bilmem acayip yoruluyorum..Simdide belki birazcik uyurum ama selam edeyim dedim..
Aranizda uzgun olanlari gordum,hiiiiiiiiiiiiicccc merak etmeyin sira size gelio hissediorum,cok dua ediyom ben Allah duyacak dualarimi.....
Lutfen umutsuz olmayin,bakin beauty ve ben size hayat kaynagiyiz artik,sira sizdeee kisslarrrr..
Allah hepimizi cok sevsin.......

azcik rahatladim internettede biseyler okudum hem agrimda yoktu adetimde agri olunca kist olma ihtimali daha fazla oluo..zaten yine adetime de 1 hafta kaldi..önümüzdeki ay bidaha asilamayi demenek istiyorum sanki..adet olunca doktora gideyimde o nevar ne yok söyler herhalde..

ama insallah sen karninda bi bebek bide kist büyütmezsin..ilaclar ise yaradiysa iki kistte digerlerinde de yarar insallah:Saruboceq:
saglikli bir dogum yaprsin insallah

arkadaslar mrb bende bu ay basladım klomene adetın 5.gunu 5 gun sabah aksam ıctım ayın 16 sındada ıgne vurdurdum kasıklarım patlıcak gıbı cok baskı yapıyo agrıyo doktorumu aradım oda hersey normal gelısıyo merak etme dedı rahatladım

bayanlar geçen de sormuştum ama cevap alamadım....bilen varsa yardımcı olur musunuz?

geçen hafta doktorum bana klomen hap verdi.5 gün kullandıktan sonra tekrar yanına çağırdı.yarın gidicem inşallah.interntte bazı yazılarda okudumda çatlatma iğnesi filan yapılıyomuş aynı anda.sizce ultrasondan mı bakar yoksa alttan mı muayene eder.eğer iğne vuruluyorsa nereye vuruluyor????ona göre kendimi ayarlicam.....

Merhaba Black Pearl
ben hiç kloman kullanmadım ama doktorlar yumurtaların gelişip gelişmediğini anlamak için alttan ultrasonla bakıyorlar.yumurtalarının yeterince olgunlaştığını görünce ovitrelle ya da preglny diye çatlatma iğnesi veriyorlar. bunu şu gün şu saatte vur diyorlar. seninki aşılama değilse eğer çatlatma iğnesinden 36 saat sonra gün aşırı münasebet diyorlar. bu arada çatlatma iğneni kendin göbeğine vurabilirsin.hiçbir acısı yok rahat ol çok basit insülin iğnesi gibi. öyle yanma şu bu da olmuyor. aynı iğneyi koluna eşin de vurabilir.her şekilde olur kasa vurulur zaten damardan değil.geçmiş olsun canım tekrar.umarım en kısa zamanda bebişine kavuşursun... sevgiler

ne kadar zormuş gerçekten.ben daha başlangıç aşamasındayım.inşallah fazla uzun sürmeden soruca ulaşırım.danset çok saol ..gerçekten çok yardımcı oldun bana....ben de ona göre hazırlığımı yapıyımm.senin çocuğun var mı bilmiyorum ama varsa Allah bağışlasın ,yoksa da Allah sana da nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…