canlarım ben geldim.aslında dr'dan çıkalı çok oldu ama çarşıdaydım.8 gündür eve hapsoldum resmen biraz alışveriş yaptık.kılık kıyafet işte...
gelelim sonuca...çok şükür 4 kistten 1-2 tanesi yok olmuş.ama 2 tanesi biraz büyümüş.3cmden 3,5 cmye çıkmış biri.diğeri de 2.5 cm.ama dr sorun yok dedi.gebelik ilerledikçe kaybolur inşallah dedi..keseyi gördük tekrar.süper bi duygu kızlar ya...onu görünce çok duygulanıyorum niyeyse...Rabbim size daha mutlu ve rahat bi şekilde yaşatsın inşallah..:Saruboceq:kese geçen hafta 3,6 mm idi.bu hafta 11 mm olmuş.düşünsenize minick bişey daha..valla mutlu oldum.ama biraz kafamı karıştırdı dr.kese 4 hafta 1 günlük görünüyo.ama gebelik 5 tam hafta..yani yarın 5hafta 1 gün olucak.niye bööle dedim.sorun yok dedi dr.kese küçük olabilirmiş.kişisel bi durum dedi.bazılarının büyük olurmuş kesesi,bazılarının küçük...haftaya salıya randevu verdi.nasıl sabredicem bakalım..şuan kalp atışı duyulmadı.haftaya inşallah dedi dr...dualara devam kızlar.nolur ihmal etmeyin...kalp atışlarını da bi görsem rahat edicem...Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah..
parılcım,asutaycım,ilknurcum,zeynepcim,elifcim ve buradaki tüm arkadaşlarım...hepiniz sağolun...ii ki varsınız...Şeniz:1hug:
canımcım çok teşekkürler...Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah.adet olmuşsun.sıkma canını.bak ben ne haldeydim.her ay bunalımdan siz çıkarıyodunuz.ama Rabbim isteyince olucak.ümitsizlik hiç yakışır mı sana canım benim.sadece zamanını bekliyo bebişin.Rabbim dualarımızı kabul ediyo bak.inşallah bu ay da sizlerde sıra.inan hergün dua ediyorum adını da sööleyerek.inanıyorum ben..mutluluk yakındır inşallah..lütfen ümitsizilğe sakın düşme.beni aklına getir.en çok ben pes ediyodum her ay içinizde.ama Allah isteyince oldu...tabi inşallah dediğin gibi haketmişimdir ve herşey ii gider.inan bana Allah herşeyin en hayırlısını verecek...kalbim dualarım seninle canım..çook öptümm.rahim filmi konusunda kesinlikle ısrarcı ol tatlım.çektirmemek vakit kaybı.hem benim dr'um rahim filminin çekildiği ay pek çok kişi hamile kalıyo demişti.en ufak bi pürüzlü yer varsa bile açılıyomuş ve o ay tüpler ve rahim daha elverişli oluyomuş.inşallah bu ay senin de dualrın kabul olur canım...:Saruboceq::Saruboceq:beauty canım gözün aydın kistlerin için heyecan yapma bebişin kalp atışlarınıda duyacaksın korkma rabbim artık seni imtahan etmez çünkü artık gülmeyi hakettin sabrederek allahım sağ selim kucağına almayı nasip eder inş. dualrım sizinle
canım sağol duaların için.ikiz değil sanırım evet.dr hiç ööle bişey demedi.dediğin gibi sağlıklı olsun da başka bi şey istemem.tek olsa da razıyım..inşalalh sağlıkla devamı gelir...:Saruboceq:canik bebis ikiz degil galiba yazmamissin..olsun saglikli olsunda varsin tek olsun..bebisin sagligi da iyi...hayirlisiyla insalla sevip koklayacaksinda..
yaa benim aklima bisey takildi ..senin kac yumurtan gelismisti.sende bu kistler asilamadan sonra cikti demi ultrasonda mi gördü doktor..hamile oldugunu ögrendikten sonra mi kist olusmus dedi?agri sanci yapti mi sana..ben asilama negatif olunca hic doktora gitmedimbenimde 5 yumurtam gelismisti ama hicbiri ise yaramadi. simdide icimi bi korku aldi ya bende de yine kist olustuysa diye.cünkü catlatma igneleri kist yapiomus.bu ayda bebek icin calismalarimiz oldu..bitkisel biseyler falan denedm.simdi haftaya adetim gelmesi lazim onu bekliorum.ama korkuyorumda ya yine kist yaptiysa diye.doktorum bana önceki cikolata kistleri icin ultrasonda görünmezler demisti...offf napicam ben yaaa ..kafam cok karisik
asyacanim seninde hamileleligin normal..hersey yolunda cok sevindim..genelde hersey youndaysa ayda 1 kez kontroller oluomus yani normal bisey.1 ay sonra insallah cinsiyeti de belli olur.bana ikinizinde kizi olucakmis gibi gelio
canımcım hakkında hayırlısı olsun.demek ki henüz vakti var..sen stres yaparsan yükselir tabi.sakin ol canım benim..Allahın izniyle inşallah güzel haberlerle dönersin.benim arkadaşımda vardı bööle bi sorun ama o hiç sorun etmedi.ve şuan hamile...Rabbim yüzünü güldürsün inşallah bu ay...yaşında ne var Allah aşkına...lütfen bunlara takılma...dua ve sabır canım...:1hug:kızlar bende dün adet oldum ama yine az geliyor yarına randevu aldım tekrar hormon testi yaptıracam ama acayip korkuyorum ya yine fsh yüksek çıkarsa bu sefer iiice takacam kafama aslında yaptırmayıp boşverecektim ama zaman geçiyor ve ben neredeyse 30 uma yaklaştım üffff .
canlarim selammmmmmm//Nappionusunuz/Beauty canim kistlerine sevindim.digerleride en kisa zamanda bitecek insallahhhhhhhhh/bebeginin ikiz konusunu solememisin.degil mi.
Hayirlisi bakalim saglikli olsunda....
benim hamilelik ilginc bi sekilde gecio arkadaslarimmm.yani beklenti icinde olmasam anlamazdim sanirim hamile oldugumu.bazen acaba yanildim mi diorum
benim drum 1 ay sonraya randevu verdi bana .ilk gittigimde de keseyi gormustuk sadece .kalp atislarini 5 aralikta falan duyariz sanirimmm.hayirlisi bakalim kislarrrr.kurbanda izmire gidecegiz insallahhhhhh....kizlar sizler nappiosunuz yafffffffff.....cok dua ediyom size................cokkkkkkkkkkk..
Parilcim canim moralini bozma tatlim hersey girecek yoluna sabir kardesim sabir lutfennn canim......
canım benim inşallah söölediğin gibi olur herşey...güzel duaların için teşekkür ederim.inşallah az bi zaman sonra sen de anlatırsın bunları bize...Rabbim nasip eder inşallah huzur ve sağlıkla...kistler 2.plana geçti gözümde.şuan tek düşüncem gelişim.artık Rabbim biliyor...inşallah herşey güzel gider...Allaha duacıyım..seni de hiç unutmuyorum canım dualarımda...inşallah inanıyorum en kısa zamanda senin de özlemin diner....bence çağırdıkları kliniğe git..bir an önce tedavini olur ve bebişine kavuşursun inşallah.sağlıkla olsun da varsın tüp bebiş olsun..seninle plan yapıyoduk biliyosun..hakkında hayırlısı olsun canım.elbette ki senin de anne olmaya hakkın var ve o güzel duyguyu hepimiz yaşamak istiyoruz.kesinlikle haklısın...:1hug:eğer vazgeçemiyosan eşinden,bence de bi evladın olsun ki herşeye daha kolay katlanırsın.o sana yaşam kaynağı olacaktır.hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz inan.hepimiz en kötü durumlarımızda bi yavrumuz olsa da dünyayı ve tüm dertleri unutsak diyoruz...Rabbim sana da nasip eder inşallah...öpüyorum canım...Allaha emanet ol...birtanem ne kadar çabuk büyüyor bu afacanlar.neredeyse4kat büyümüş. inşallah haftaya güm güm duyacaksın kalp atışını da..kistleri unut,sakın germe kendini. Allah a dua et,o sesimizi duyar.:Saruboceq: ben de ediyorum:Saruboceq:
bugün beni de genarttan aradılar.mail atmıştım bilgi almak için...toplamda 3000ytl raporlu,ilaçlar dahil dediler. aralıktaki adetinizin 2.günü muayneye gelmelisiniz. kistlerinize yönelik tedavi yapmamız gerekebilir dedi.
bakalım ne olacak. her şekilde de evladım olsun istiyorum,sununda ayrılık varsa da tek boşanmış aile çocuğu o olmayacak. ..Allah hayırlısını versin.
canım sağol duaların için.ikiz değil sanırım evet.dr hiç ööle bişey demedi.dediğin gibi sağlıklı olsun da başka bi şey istemem.tek olsa da razıyım..inşalalh sağlıkla devamı gelir...:Saruboceq:
canım,benim kistler aşılama tedavisi sırasında oldu.seninki gibi benim de her ay 4-5 yumurtam oluyodu klomenle..ama adetle hepsi gidiyodu.ama bu ay adet olmayınca atılamamış.yeni dr'um ööle sööledi ve aşılamayı yapan kişinin hatası dedi.bööle durumlarda çatlatma iğnesi yapılmamalıymış.ama ben istemiştim özellikle yapılmasını.çünkü daha önce klomen ve ovitrelle kullanmıştım.çatlatma iğnesi yapıldığı halde gebelik oluşmuyodu.gebeliği riske atmıyım derken kistlerim oldu..yerimseniben
bence hiç korkma.seninkiler döllenemediği için adetle beraber atılmıştır vücuttan..hiç takma bence...bende kistler ağrı yapıyo hala..dr normal dedi.ama ben sende olduğunu sanmam....hiç aklına kötü şeyler düşürme canım..Allahım dualarını kabul eder inşallah en kısa zamanda.dualarımdasın...kaydirigubbakcemile3
canım benim rahat ol lütfen,gerçekten.bence kesin atılmıştır senin yumurtaların hepsi...kanaman da ondan olmalı..inşallah da bi daha hiç yaşamazsın kistlerle ilgili bişey..:Saruboceq:ayy canim sagol ya icimi biraz rahatlattin valla.ben bu ay adet oldugumda cok acayipti.hayatimda hic sabah kalktigimda kendimi kan revan icinde bulmamistim.adet olacagimi hep anlar tedbirimi alirdim yatarken ama bu sefer kan icinde kalktim..ilk iki gün fazla denebilcek sekilde kanadi.sonra 3 gün hic gelmedi.6.gün yine kipkirmizi kanadi.birdende kesildi,hic koyulasma yada sonunda dogru kahverengilesme olmadi..ama hic karin agrim yoktu kist agri yapar biliorum..böyle bir tuhaflik yasayinca, seninde yazdiklarini okuuncada acaba illet geri mi döndü diye telas yaptim...
peki sendeki kistlerin bebege bi zarari varmi yani dsük tehlikesifalan allah korusun:bbo:
yoksa dogumla birlikte mi vücutttan atilicaklar
bende 27 yaşındayım ne kadardır korunmuyonuz selmacım
sağolcanım benim. dün akşam üstü ağrılarım başladı hem de tedavi görmeme rağmen.tüm gece,sabah ve apranax ford a rağmen hala sürüyor. dr a gittim doppler usg ile bakıldı.sağyumurtalıkta47x50mm,solda49,5 x28,5 kist görüldü.sanırım bana laparoskopi yolu görünüyor.Allah önce sağlık ve huzu versin hepimize.resmen sürünüyorum.canım benim inşallah söölediğin gibi olur herşey...güzel duaların için teşekkür ederim.inşallah az bi zaman sonra sen de anlatırsın bunları bize...Rabbim nasip eder inşallah huzur ve sağlıkla...kistler 2.plana geçti gözümde.şuan tek düşüncem gelişim.artık Rabbim biliyor...inşallah herşey güzel gider...Allaha duacıyım..seni de hiç unutmuyorum canım dualarımda...inşallah inanıyorum en kısa zamanda senin de özlemin diner....bence çağırdıkları yumurtkliniğe git..bir an önce tedavini olur ve bebişine kavuşursun inşallah.sağlıkla olsun da varsın tüp bebiş olsun..seninle plan yapıyoduk biliyosun..hakkında hayırlısı olsun canım.elbette ki senin de anne olmaya hakkın var ve o güzel duyguyu hepimiz yaşamak istiyoruz.kesinlikle haklısın...:1hug:eğer vazgeçemiyosan eşinden,bence de bi evladın olsun ki herşeye daha kolay katlanırsın.o sana yaşam kaynağı olacaktır.hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz inan.hepimiz en kötü durumlarımızda bi yavrumuz olsa da dünyayı ve tüm dertleri unutsak diyoruz...Rabbim sana da nasip eder inşallah...öpüyorum canım...Allaha emanet ol...
canımcım hakkında hayırlısı olsun.demek ki henüz vakti var..sen stres yaparsan yükselir tabi.sakin ol canım benim..Allahın izniyle inşallah güzel haberlerle dönersin.benim arkadaşımda vardı bööle bi sorun ama o hiç sorun etmedi.ve şuan hamile...Rabbim yüzünü güldürsün inşallah bu ay...yaşında ne var Allah aşkına...lütfen bunlara takılma...dua ve sabır canım...:1hug:
canım benim rahat ol lütfen,gerçekten.bence kesin atılmıştır senin yumurtaların hepsi...kanaman da ondan olmalı..inşallah da bi daha hiç yaşamazsın kistlerle ilgili bişey..:Saruboceq:
benimkilerin bi zararı yok henüz..kocaman olup da doğumunu yapanlar varmış...evet sanırım büyürse doğumda alıyolarmış...inşallah tabi o zamana kadar yok olur giderler de....:Saruboceq:küçük oldukları sürece bebeğimin yanında kalabilirlernaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?