Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya ben çok heyecanlıım regl olmama iki gün kaldı ve hamile olup olmadığımı çok merak ediyorum
regl olmuşum gibi kasıklarım çok ağrıyo sizce bu iyi mi kötü mü yoksa klomenin etkisi mi sanırım klomenden sonra 7 gün süren ağrılar normalmiş ben 7 günü geçtim ama halen ağrıyo ya acaba bu bişeylerin habercisi olabilir dersiniz

kizlarr konumuz tasinmis.artik bizde tüp bebe bölümündeyiz hihoyyyt

hülya32 panik yapma bence 2 gün kalmis zaten sonra olumlu yada olumsuz bir sonuc alicaksin.insallah hakkinda hayirlisi olsun...ve bence agri olmasini kriter olarak degerlendirme.agrisi olupta tutmayanda oluo..insallah seninki tutmustur

MERHABA ARKADAŞLAR
Ben HAMİLEYİMMMMMM.İnanamıyorum bu mükemmel bir durum...İnşallah bebeğim sağlıkla büyür..Ve onu kucağıma laırım en kısa zamanda....Her biriniz için dua ediyorum Allahım sizlere de yaşatsın bu mutluluğu en kısa zamandaa....

Asyacan bütün o belirtiler hepsi HAMİLELİKTENMİŞ arkadaşım.Listeniz uğurlu geldi. Bebeğim B-Hcg sonucuna görü 4-5 haftalık. B-hcg değeri 1235.23
Mükemmel değilmi? 2 saat sonra doktoruma gidiyorumm...

Bi de arkadaşlar önce kokrka korka evdeki testlerden yaptım aman yarabbi ne gçreyim ÇİFT ÇİZGİ.hemen gittim kan tahlili ve sonuç=1235.23 Ve benim son adet tarihim 23 ekim. internetti hesaplayıcılara göre 4 hafta 1 günlük hamileyim.

BEBEĞİM MELEĞİM sonunda geldinnnnnnnn.....

canım hayırlı olsun tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin....zaten en beklenmedik anda geliyo melekler....inan çok sevindim.cidden listemiz,grubumuz hayırlı geldi sana da....tekrar tebrik ederim annecik....:CüvCüv::CüvCüv:

hayirli olsun,cok sevindim gercekten.sabah rüyamda kendimi hamile gördüm,düsündüm bugün bir hamis haberi duyarim diye seni duydum.
liste gercekten ugurlu geldi.hamisler birbir falzalasiyo.darisi basimiza.

Son düzenleme:
:CüvCüv: canım benım ınsalaahs aglıkla kucagına al bebegını darısı biizm basımıza...insaalah....
cok sevındım......:teytey:

ya kızlar nerelerdesiniz?bakıyorum kimse yok....çok ihmal ediyosunuz ona göreklava:benim hala ağrılarım oluyo..pazartesi de işe başlıyorum bakalım napıcam okulda..:uhm:bir iki gündür tam da bebişin olması gerken yerde ani ağrılar oluyo...ilk bebeğimde de bunu yaşamıştım.çok korkuyorum ya..lütfen dualarınızı eksik etmeyin...çok tedirginim..Allahım lütfen aynı acıyı yaşatma....senağlama

Hamileliği sabırsızlıkla bekleyenler:.
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
GASLAN....................
Honey53.....................

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) Beauty...................
2) Asyacan7...............İlknur
3)Dayset

Canımmm çok sevindim yaaa,şükürler olsun...Çok sevindim inan.Bu liste hepimize ugurlu geldi tatlım,yani buna çok inanıyorum yaaa....
Allah diğer arkadaşlarımıza da nasip edecek inşallah tez zamanda...
Bir ayda 3 hamiş çıkardık bakın,şansımız döndü,aylardır hep boş geçiodu.
Daysetcim Allah tamamına erdirsin inşallah canım.

Beauty canım sana katılıorum,eski tadı kalmadı yani sayfamızın,kızlar gelniolar hiççç....
Seni merak ediodum ben de arayacaktım ama 24 kasım için bişeyler aldım kendime...
Bu arada ilk kıyafetimi aldım bugun hamiş elbisesi.Yanı daha çok erken ama çok begendim 20 ytl idi bi de alıverdim....
Canım benim bulantılar ne alemde???Benim hiç bişey değişmedi hal,arada kasıklarım ağrıo,korkuyorum ,endişeleniyorum.Bişey oluverecek gibi gelio...
Şu 12 hafta bi geçeydi hayırlısıyla ....

canım benin,ii olmaya çalışıyorum.ama ağrılarım var.kisttense hiç umrumda olmaz ama bebekten değildir inşallah.ben şu aralar çok stresteyim.bulantılarım var maalesef..ben de çok endişeliyim..salı günü randevum var bana kalsa hergün gidicem dr'abebeğin olduğu yerde ağrım olunca acayip içim sıkılıyo..Rabbime dua ediyorum onu benden almasın diye...çok korkuyorum canım çoookkk...kalp atışını duyarım inşallah bu hafta yoksa çok üzülücem.Rabbim senin de benim de yardımcımız olsun.bu anı çook bekledik inşallah güzel devam eder..nolur dua et..çok korkuyorum.
bu arada hamiş kıyafetin hayırlı olsun..ii yapmışsın.inan ben korkumdan hiç bişey alamıyorum...Rabbim yardım et..içime fenalıklar geliyo..iii değilim psikolojik olarak..
kızlara da aşk olsun bence de..hiç uğrayan yok...sen de olmasan...

canım Allah insanı korktuğuyla sınarmış.korkma,rabbim sana ve bebeğine sağlık sıhat versin arkadaşım. dualarım sen ve ilknurla.,

benim iki hamiş arkadaşımda tam hamile kıvamında maşallah. o bulantılar,aşırı duygusallık,hafif depresyon bbile çok güzel kızlarrrrrrrrrr. ben düşükten sonra çook özlemiştim o hissi. fıstıklarkorkmayın hiç. hamiş kalabiliyorsunuz...bu çok güzel.. Allah tamamınada erdirecek emin olğun. kaç gündür hastayım. kistlerin büyümesi çk acı veriyor. stres oluyorum bu da midemde devamlı kasılmalara yol açıyor. 3 yıl olayına takıldı tüp bebek.tamamen cepten yaptırmamız gerekecek,tabi şu durumda dr laparoskopi olman gerekecek gibi duruyor diyor.
bayramda kaynanam ve görümcem gelecek,24 saat yemek yemeyi sevdiklerinden şimdiden yemek hazırlıklarına başladım. hazırlayıp buzluğa koyacam. karıştırması ihtimaline karşı çekmece ve dolapları elden geçiriyorum. azıcık ağrı ve acım geçsin eski formuna sokarız topiği.
kendinizde iyi bakın kızlar....

adresimiz degisti ya kizlar bulamiyolar galiba yeni evimizi :)

beauty, asyacanim, korkmayin sekerlerim.doktor size hersey yolunda derse yolundadir.agrilari fazla takmamaya calisin..bebecikleriniz gelisiyo artik fasülye gibi görünmüyolardir.üzmeyin kendiniz stres daha fazla agriya sebep olur.

kuzucum maşallah pek akıllı ve beceriklisin tabiii.Yemekler falan....ii sakla özelleri senin cadılara belli olmaz.Bak benden sana tavsiye onlar gider gitmez üzerlik otu yak evinde kuzuzcum.Nazarları gider böylece...Benim annem her misafirin ardından üzerlik yakar hala....
Canım Allah bilio ya bende hergün duacınızım ya....Allahım bıze yasattığı mucızeyi sizede yaşatsın bitanem,ve senin huzurlu bi yuvaya kavusman için dua ediorum hep arkadaşım...
Bizi merak etme,Allahtan gelen herşeye kabulum aslında,yani ben kendimi koruyorum,gerisi tevekkül aslında.Allah hayırlısını versin bebeklerimizinde....Şeniz

canım sağolasın bitanem..benim hamişlik pek normal hatta normalüstü maşallah....Dr 1 ay sonra gel demişti,o da 5 aralığa tekabül ediyo işte bakalım....O zaman göreceğiz kuzucuğumuzu inşallah....
Bizi merak etmeyin.....çok seviyoz sizi,burda yalnız bırakmayın bizi yafff...Şeniz:mymeka:

teşekkür ederim şekerim.üzerlik vardı evde inşallah atmamışımdır. zaten riskli misafir geldimi devamlı ihlas-felak -nas okur üflerim. Allah esirgesin.
bebişim rabbim hamilelerin duasını kabul edermiş,inşallah senin dualarında kabul olur.Allah razı olsun,taaa 1000km öteden kız kardeş gibisin

kızlar ne yapıyosunuz baya baya hamile muhabbetleri başlamış ALlah nazardan saklasın inşallahbizde en kısa zamanda katılırız size .Buarda dayset arkadaşımızı kutluyorum Allah tamamına erdirsin sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim .
Kendime gelince ben pek bi ümitsizleştim kızlar yaa araştırma başlattım aşılama için ama omnunda prosüdürü var ilaçları alabilmem için rapor lazım bunun içinde bayaa bir uğraşmam şazım gözüm korktu inanınki şimdiden yoruldum.
neyse görüşürüz yine canlarım hepinizi öptüm.

slm kızlar nasılsınız.öğretmenlerimiz sizleri seviyoruz öğretmenler gününüz kutlu olsunhihoyyytDayset arkadasım seni de kutluyorum canım Allahım tamamına erdirsin .liste bizede şans getirir umarım.öpüyorum sizlerii.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…