merhaba arkadaşlar....öncelikle öğretmenlerimizin bu güzel gününü kutluyorumm.....
ben de sabah doktora gittim klomen sonuçlarını vermeye başlamış çok şükür doktor yeni yumurtalar oluşmuş filan dedi :dance:iğne verdi.yarın sabah yaptırıcam ve ondan sonra işimize bakıcaz artıkkkdansettt çok sevindim gerçekten.Allah hayırlısıyla bebeğini dünyaya getirmeyi nasip etsinnn.....darısı bizlerin başınaa
bu arada beni de lütfen listeye ekleyinnnnna.s.
İlk kullnamanmı bilmiyorum ama inşallah hemen sonuç alırsın canım:CüvCüv:.
Allah uğraştırmadan verir inşallah.
Bi de arkadaşlar önce kokrka korka evdeki testlerden yaptım aman yarabbi ne gçreyim ÇİFT ÇİZGİ.hemen gittim kan tahlili ve sonuç=1235.23 Ve benim son adet tarihim 23 ekim. internetti hesaplayıcılara göre 4 hafta 1 günlük hamileyim.
BEBEĞİM MELEĞİM sonunda geldinnnnnnnn.....
asutay canım sen nasıl oldun kistlerden dolayı sancıların vardı sanırım pekde takip edemedim ama şuan nasılsın ve nasıl bir tedavi olacak bundan sonra .
tatlım geçen perşembe aşırı sancıdan dr a gittim.dopler usg ile bakıldı,1haftada 1 cm kadar büyümüşler.oturup kalkarken,i ve sonrasında dayanılmaz acılar yaşıyorum hala.. ağrı kesici önermiyorlar.resmen sürünüyorum.aralığın sonunda ank gidicem sanırım tüp bebekten öönce laparoskopi yapmaları gerekebilirmiş.5cmbiri diğeride o civarda..
acılarınnnn kadınıyımmmm
sen nasılsın tatlım
selam canlarım.hepimizin öğretmenler günü kutlu olsun.nasılsınız bakalım?ben bugün hiç ii değildim.10 gün sonra okula gittim nihayet.3 ders yaptık Allahtan.sabah törende bulantılarım hat safhaya ulaştı.zor yetiştim lavaboya ve sonuç yediğim bi şey kalmadı.biliyorum iğrenç.kusura bakmayın.Allahtan müdür yardımcım çok destek oldu.ilk saati onun odasında geçirdim.sürekli kolonya kullandım,lavaboya gittim.ilk derse benim yerime başkası girdi.sağolsunlar anlayışla karşıladılar...öğleyin toplantı vardı müd.yardımcım sen gelme yat dedi.eve geldim bulantılar arttı.çok kötüydüm çok.sürekli uyuyorum ve lavaboya koşuyorum...öğrencilerim çok tatlıydı.hepsi fakir çocuklar.yavrucuklarım kendilerince bana hediyeler almış.çok duygulanıyorum her sene.harçlıkları belli..kendilerine harcamıyolar..üzülüyorum hallerine..öğretmenlik çok güzel,zaman zaman yorgunluktan şikayet etsem de....bu arada yarın sabah dr'la randevum var.inşallah bu bulantılar hayra işarettir...yoksa dayanamıycam.Rabbim beni affet...dua edin lütfen kızlar inşallah kalp atışlarını duyarım meleğimin....Rabbim size en güzel hamileliği yaşatsın inşallah...:Saruboceq:
kendimden çok bahsettim.kafanızı şişirmedim inşallah.sürekli oturamıyorum netin başında,uyukluyorum malumunuz...
asutaycım kistlerine çoook üzülüyorum.ben bile ağrı çekerken çok yıpranıyorum.Allahım sana sabır ve kolaylık versin...yardımcın olsun canım.duacınım...
parılcım lütfen ümitsizleşme.bak bana ve ilknura hiç beklemediğimiz anda verdi Rabbim.sen inançlı insansın..Rabbim sizi de güldürecek elbet..ama mutlaka zamanı var demek ki.inşallah kısa zamandadır.dua ediyorum bol bol adını bilmesem de parıl diye söölüyorum adını..üzülme kardeşim.sabret yalnızca...vuslat yakındır inşallah...aşılamadan korkma.bak ben ancak onunla çare buldum.aslında zor değil prosedür ama sosyal güvencen ne?benim belgelrimi hemen kendisi hazırladı özel hastane,ben hiç uğraşmadım.ilaçlar maaşımdan kesildi..inşallah senin de ilkinde tutar hayatım,ben umutluyum...:1hug:
kızlar bu arada zeynep nerelerde?kayıp valla..inşallah iiidir...zeynepcim sensiz eksik oluyoruz lütfen bizi ihmal etme canımcım..
daysetcim korkularını anlıyorum.ben de aynı durumdayım inan.ama Allaha sığınalım,tevekkül edelim...Rabbim korur inşallah meleklerimizi...dua edelim birbirimize....
elifcim aşılama düşünmeye başlamışsın.ortam ve bedenin müsaitse şuan hemen dene derim(kistlerim var demiştin de o yüzden bedenen dedim canım)kendini daha iyi hissedersin.bence inşallah 2.tutar...eşine bol bol keçiboynuzu suyu içir,sorun olsa da olmasa da..sen de incir ye tatlım,sana tavsiyem..parılcım sen de dene bence bunu...Rabbim gönlünüze göre versin en kısa zamanda inşallah....
dualarınızı bekliyorum.yarın durumumdan haberdar ederim sizi...zırvaladıysam kusura bakmayın,ilaçlar sersemletiyo...
ilknurcum nerdesin annecik?sanırm sen ilçe de olmalısın...inşallah tayinin çıkar da ocakta sen de rahatlarsın be güzelim.Allah kolaylık versin...öpüyorum hepinizi kızlar.ben uyumaya gidiyorum.yoksa burda uyucam.....hepiniz Allaha emanet olun canlarım byeeeeee.....yerimseniben:1hug:
Hamileliği sabırsızlıkla bekleyenler:.
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
GASLAN....................
Honey53.....................
HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) Beauty...................
2) Asyacan7...............İlknur
3)Dayset
Canımmm çok sevindim yaaa,şükürler olsun...Çok sevindim inan.Bu liste hepimize ugurlu geldi tatlım,yani buna çok inanıyorum yaaa....
Allah diğer arkadaşlarımıza da nasip edecek inşallah tez zamanda...
Bir ayda 3 hamiş çıkardık bakın,şansımız döndü,aylardır hep boş geçiodu.
Daysetcim Allah tamamına erdirsin inşallah canım.
slm canlarım.bugün çok mutluyum şükür.BEBEĞİMİN KALP ATIŞLARINI DUYDUK TEYZELERİİİİİİ:teytey::teytey:çok mutlu oldum,ağlayasım geldi.değişik bi duygu.Rabbim inşallah size de yaşatsın bir an önce.çok şükür gelişimi de iiimiş.kistler 2 tane kalmıştı.ikisi de 1er mm büyümüş sadece.dr demekk ki artık büyümüycekler dedi.inşallah onlar da sorun olmaktan çıkar bir an evvel.valla tarif edilemiycek duygulardayım..ÇOK ŞÜKÜR SANA ALLAHIM....eşimle ikimiz sesi duyunca birbirimize baktık kaldık.güm güm bi ses..hihoyyytkendisini de gördük bebişimizin..fasulye tanesi gibi:ecrin_bebek: yerimsenibeninşallah darısı sizlere artık..
sizlerden naber?inşallah herkes iiidir...bu arada ilknur ve zeynep nerelerde yahu?..valla terkettiler bizi....neyse inşallah iisinizdir kızlar...
hepinizi tek tek öpüyorum.şimdilik benden bu kadar..yine uyuyacam gözlerim kapanıyo vallaa.söptüüümmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhabalar ben aranıza yenı katıldım 22 yasın dayım 2 yıllık ewlıyım klomen we ovitrelle iğne tedavisi oluyorum 6 aydır hala tık yok nıe bılmıyorum stres dio doktorum baskabııy yok dio ama yıne de olmuo bugun yıne kontrole gittim yarın yıne iğne olucak eger bu ay da olmassa 2 ay ara werip her gun iğne olucakmış oda bayagı pahalıymış die duydum ne olur dua edin bana da bu ay ben de gebe olaym allahım amin allah isteyen herkese wersin inşallah tekarar AMİNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?