Canım inşallah Rabbim dualarına icabet eder .6 aydır klomen kullanıyorum demişsin bende 3 ay kullandım ama öncesinde hormon testleri yapıldı artı rahim filmi çekildi,eşime sperm testi yapıldı ondan sonra klomene başlandı.Sende bunları yaptırdınmı arkadaşım bunlar mutlak yapılması gereken şeyler de onun için değimdim.
tirammissu hoşgeldin canım.beauty,parıl..kızlar dualarınız ve desteğiniz için teşekkürler. iki aydır yumurtlama günlerimde kanamam oluyor ve bende üstüne gördüm sanıyordum ya...buay doğum kontrol hapına rağmen yine kanamam oldu bugün. demekki yumurtalıklarım kıpraşmaya başlayınca bende hep bu kanamalar olucak. devamlı kasıklarınızda birsızı rahminizde bir acı ve adet dönemlerinde hissettiğiniz o yorgunluk hissi ayın en az15 günü oluyor.
GÜLMEYİN AMA BENCE CİDDİ BİR DURUM..diyanete durumumu da sormayı düşünüyorum. her ay regl kanaması gibi 15 gün kanamam oluyor,şimdi ben ibadetlerimi nasıl yapıcam. eşimle de bu sürelerde sırtımızı dönüp uyuyoruz. sizce benim bu durumum ne olacak kızlar.....
slm canlarım.bugün çok mutluyum şükür.BEBEĞİMİN KALP ATIŞLARINI DUYDUK TEYZELERİİİİİİ:teytey::teytey:çok mutlu oldum,ağlayasım geldi.değişik bi duygu.Rabbim inşallah size de yaşatsın bir an önce.çok şükür gelişimi de iiimiş.kistler 2 tane kalmıştı.ikisi de 1er mm büyümüş sadece.dr demekk ki artık büyümüycekler dedi.inşallah onlar da sorun olmaktan çıkar bir an evvel.valla tarif edilemiycek duygulardayım..ÇOK ŞÜKÜR SANA ALLAHIM....eşimle ikimiz sesi duyunca birbirimize baktık kaldık.güm güm bi ses..hihoyyytkendisini de gördük bebişimizin..fasulye tanesi gibi:ecrin_bebek: yerimsenibeninşallah darısı sizlere artık..
sizlerden naber?inşallah herkes iiidir...bu arada ilknur ve zeynep nerelerde yahu?..valla terkettiler bizi....neyse inşallah iisinizdir kızlar...
hepinizi tek tek öpüyorum.şimdilik benden bu kadar..yine uyuyacam gözlerim kapanıyo vallaa.söptüüümmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım başınsağolsun.gerçekten üzüldü.Allah rahmet ve merhamet eylesin...ölümün ne denli zor olduğunu bilirim canım..Allah geride kalanlara sabır versin...Allaha emanet ol canım...kolaylıklar diliyorum...slm kızlar aranıza yeniden katıldım kayınvalidemi kaybettik dün akşam sivastan geldik kötüyüz işte ne olsun 1 haftadır cenaze mevlüt taziye ziyaretleri çok yorgunum vede üzgün
canım güzel dilekelrin için çok teşekkürler...darısı başına.aramıza hoşgeldin bu arada...dua etmez miyim hiç...tabi ki ederim...dualrım sizlerle..:Saruboceq::Saruboceq:canım walla senın adına o kadar cok sewindim ki, anlatamam yani inşallah hamileliğin 9 ay boyunca cok iyi gider hem ben kıstlerın de normal dogum olursa eger dogumda gıdıyormus dıye duydum um arım ööyle olur canım sende bize dua et ne olur herkes herkese dua etsın allah başkaları için yapılan duaları daha cok kabul edermiş kıslar allah dualarımızı kabul etsin
canım banim özlettin valla..aman tek kötü bişey olmasın da..hayatım ne güzel işte hamleliğin yormuyo seni.bense deli gibi bulantılarla uykuyla uğraşıyorum..şanslısın canım.Allah nazardan korusun..inşallah hep bööle gider.canım telefon olayı dediğim gibi..eşim vakit bulamıyo..ben de evden çıkamadım uzun zamandır...tel kapanmış,yeni farkettik..slm canım arekadaşlarım,benim bu hafta ilçede internetim sorunluydu ve okulumuzda da elektrık kesilmişti o nedenle yazamadım size.
Mevzey canım benim başın saolsun tatlım,ölüm zor....Allah sabır versin tatlım....
Beauty kızzzzzz,canım benim sana ögretmenler gunu msj attım ıletılemedı telefonuna canım.Bebeğin için çok sevindim canımmmmmm,ben de haftaya gideceğim dr a.kalp atışlarını duyacagız bızde ınsallah.Senin için çok mutlu oldum canım...
Benim hamişlik hala aynı,hayatımda hiç bişey deeğişmedi henüz canlarım.Umarım herkes benim kadar rahat geçirir hamileliğini kızlar....
Parılcım tatlım aşılaman ii olacak inşallah,sıra sende dio içimden bi his ama hayırlısı vallahi.....
Asutay tatlım ,kuzucum durumun hiç de komik deil,ibadetlerin içinde üzülme,elinde olan bı durum deil neticede....Eşinle ilşkiniz konusunda ise ......Allah yardımcın olsun,her yonden sınavdasın sen artık buna emınım ...Ama hayırlısıyla bu sınavı vereceğine de eminim ben kuzucum.Kardeş demişsin bana evet biz hepimiz kardeşiz burda.....bu çok güzel bişeyy.....
Listeye yeni eklediğim arkadaşlar,hoşgeldiniz kızlar....Allah en kısa zamnda bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin .....
Ve hızlıca okudum yazılanları....Arada unuttuğum arkadaşlarım varsa bana kızmayın sakın tamam mı????Ders arası olduğundan hızlıca yazdım....
Hepinizi çok seviyorum ve her daim duacınızım.....
canım sağol.dualrın için de çok teşekkürler..ben de sizlere ediyorum bol bol..inşallah sıra sizlerde...demek kız diyosun...yerimsenibenbakalım hayırlısı.eşim de kız istiyo..benim gönlümde ilk olarak oğlan var ama Rabbim nasıl takdir ederse ööle olacak elbet...aslında ööle zor bulmuşken kız erkek hiç farketmez...sağlıklı olsun da teyzesiyerimsenibenmevzey basin sagolsun canim..ALLAH mekanini cennet eylesin insallah.insan bir yakinini kaybedince fani dünyayi daha iyi anlio.
beauty canim bebisinin iyi olmasina sevindim...minik meleginin kalbi güm güm demek ne güzel insallah saglikli ve hayirli bi evlat olucak...senin kizin olucak gibi gelio ..insallah dogru hissediyorumdur.
canımcım özel hastaneler kendileri seni hiç yormadan çıkarıyolar raporu.sen özel hastanede bi k.doğumcuya git..aşılamayı yapacak olan birine tabi..dr adetin 3.-4.günü filan hemen ilaçları yazıyo..o arada sen hastanenin gerekli bölümüne gidip aşılama için iğne alıcam rapor hazırlayın diyosun.onlar da kendileri dr'lara imzalatıp sana 1 saat içinde teslim ediyo...zaten o raporla gidiyosun eczaneye de..1-2 saatte hallolur tatlım.sıkma canını.çok kolay.senin yapacağın hiç bişey yok.onlar hallediyo zaten..bu arada dr'lar ayrıyeten para alıyolar bu işlemi yapmadan önce.senden dr'un bööle bişey istedi mi?benden 600 ytl aldı benim aç gözlü dr'um..450-500'e yapan da var..o dr'un insiyatifine kalmış.zaten kendine alıyo parayı,resmi bişey değil yani..Allah hakkında hayırlısını versin canım.inanıyorum ki ilkinde tutar inşallah...bence hiç vakit kaybetme yaptır derim...güzel haberler bekliyoruz canım...:1hug:beautyciğim bulantıların normaldir ama geçecek yakında inşallah.Bu heyet raporu özel bir hastanedende alınıyormu? bana herhangi bir infertilite merkezine sahip devlet hastanesinden alabilirsiniz demişlerdi bende o nedenle uğraşmak istemiyordum.
Buarada duaların içi Allah senden razı olsun canım hemde ne zırvalaması ne güzel şeyler yazmışsın hep yazın ki bizede moral olsun hadi öptüm canım.
herkese merhabaa...
ben de aslında klomen kullananlar topiğinde yazıyorum ama burayı görünce size de bir laf atayım dedim:)
pko hastasıyım bende..6 yaşında bir kızım var ama 2. bebek için aynen kızımda olduğu gibi yine tedaviye başladı dr.um13 kasımda regl oldum ve adetimin 5. günü klomen başladım. dün usg ye girdim ve 1 tane yumurtam vardı 20 mm ve dr um ovitrelle iğne verdi..dün itibariyle vuruldum ve 48 saat sonra gün aşırı ilişki dedi..bakalım kısmet..
kızımda uzun seneler tedavi görmüş olmam nedense ümidimi kırıyor..eşim benden daha ümitli hep.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın kızlarr..ama inancınızı da yitirmeyin..gerçekten de inanmak=başarmak...
herkese sevgilerimleeea.s.
canım inşallah tedavin işe yarar..Allah yardımcın olsun..isteyip de sahip olamamak çok zor..ben de 8-9 ay uğraştım ömür gibi geldi..hatta yine zorlukla karşılaşırım ilerde diye ikiz diye dua ettim.ama nasipte ne varsa o oluyo.inşallah Allahım dualarını kabul etsin..vuslat yakındır inşallah...:1hug:
canımcım özel hastaneler kendileri seni hiç yormadan çıkarıyolar raporu.sen özel hastanede bi k.doğumcuya git..aşılamayı yapacak olan birine tabi..dr adetin 3.-4.günü filan hemen ilaçları yazıyo..o arada sen hastanenin gerekli bölümüne gidip aşılama için iğne alıcam rapor hazırlayın diyosun.onlar da kendileri dr'lara imzalatıp sana 1 saat içinde teslim ediyo...zaten o raporla gidiyosun eczaneye de..1-2 saatte hallolur tatlım.sıkma canını.çok kolay.senin yapacağın hiç bişey yok.onlar hallediyo zaten..bu arada dr'lar ayrıyeten para alıyolar bu işlemi yapmadan önce.senden dr'un bööle bişey istedi mi?benden 600 ytl aldı benim aç gözlü dr'um..450-500'e yapan da var..o dr'un insiyatifine kalmış.zaten kendine alıyo parayı,resmi bişey değil yani..Allah hakkında hayırlısını versin canım.inanıyorum ki ilkinde tutar inşallah...bence hiç vakit kaybetme yaptır derim...güzel haberler bekliyoruz canım...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?