Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benimde 14. günde yapıyodu yumurtaların gelişimine bağlı 18mm olmadan iğne vurulmuyor o nedenle beklemiştir yani.Şişlik sancı ağrı , batmalar bendede oluyordu normaldir .İnşallah bu sefer tutmuştur arkadaşım Allah uğraştırmasın.

Asuatycığım senin soruna kendi çapımda nacizane bildiklerimi paylaşayım malum bende zaman zaman böyle şeyler yaşıyorum o nedenle güvendiğim hocalara danışmışımdır şimdi fıkıhen eğer hanefi mezhebindensen adet kanaması 10 gün olarak belirtilmiş bunun haricinde gelen kanama özür yerine geçer ve ibadetlerine engel değildir ama şafii mezhebinden adet kanaması 15 güne kadar normal sayılır yani ibadete engeldir 15 günden sonrası özür sayılır umarım yardımcı olmuşumdur canım.

mevzey llah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah kızlar ben klomen kullandım ve reglim 2 gün gecikti aranızda klomen kullandığında adeti geciken var mı yoksa hamile olabilir miyim

canım ben klomen kullandım ve adetim hiç gecikmedi hele iğne vurulduysan zaten en geç 16. gün adet oluyorsun diye biliyorum.İnşallah hamilesindir canım .

Teşekkür ederim parılcım, hepimizi inşallah. Peki ağrı olması iyimi kötümü bide doktorun ne zaman ilişki tavsiye etti benimki bir sefer 32. ve 36. saatler arası, bazı arkadaşlar tekrar günaşırı demiş.
Benim bu ay tek yumurtam olmuştu ihtimal azalıyormu acaba öyle olunca.
Arkadaşlar ilk çocuğumu tedavisiz yapmama yani sorun olmaması tescilli olmasına rağmen bu sefer uzun süredir olmuyor işte buda demek oluyorki bebişlerin ne zaman geleceği bizim beklememizden yada istememizden ziyade Allah'ın takdiri çünkü biliyorumki hepimizin bekliyor inşallah ve ne zaman geleceğini yalnız Allah biliyor sabırsızlanıp üzülmek ve endişelenmek yoook.:a015:

Hamileliği sabırsızlıkla bekleyenler:.
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
GASLAN....................
Honey53.....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) Beauty...................
2) Asyacan7...............İlknur
3)Dayset

canım arkadaşlarım ben girmediğimde liste çok arkalara düşmekte bu yuzden sizde arada güncelleyebilirsiziniz.
EEE nappıosunuz.Beauty canım neyse ben sana her türlü ulaşırım Allah ın izniıyle kuzucum....
Yaaaa benim bebeişle ilgili tahmin yok mu????Yani aslında farketmez...Saglıklı olsunda.Hep rüyalarıma girio bebeğim kıslar yaaa....Çok güsell...Allah ım bize yaşattığı bu mutluluğu en kısa zamanda size de yaşatsın canlarımmmmmmmmmmm.Acısını çekip ardından mutluluğunu yaşamak ayrı güzel inanın buna.Çevremde hamiş arkadaşalar var,evet çok mutlular ama benim gibi deil.....Bu sebeple bu gunlerınde hayrı vcar inanın..Bizler çok güçlü kadınlarız bunu unutmayın sakın....Bu yasadığımız sıkıntı ve direnç bize daha da güzellik katıo...
Çokkk öpüyorum sizi kısslarr...

canım gunaydın ben deiğim gıbı sordum banada diğer arkads gıbı adetını 10 baslangıcın dan ıtıbaren olarak sayıcakmısın ondan sonrası da özür kabul edılıyormus ama namaz falan kılcagın zaman her wakıtte tekrar abdest alman gerekıyormus canım

merhaba canım bunlar cok normal hiç üzme kendini en azından senın bı kızın war bende iğne oluyorum ama bana 16. Gunu yaptı iğneyı hatta salı iğne oldum bakılım ne olcak cnm bende de cok aşırı ağrı we şişlik oluyo cnm cnm ben 6 aydır oluyorum iğne her zman aynı gun iğne olmuyorum bı kac ay gectıkten sonrda zaten alısıyormuş yumurtalıklar kendılerı ilaç kullanmadan da 2 ay boyunca normal oluyormus cnm gercekten cok sbır gerktıren bı durum allah herkese bu yolda sabır wersın

Doğru söylüyosun, Amin canım. Sende uzulme 86 doğumluysan daha yaşın çok genç, benim yaşıma gelince 10 yaşında olmuş olur çocuğun hayırlısıyla İNŞALLAH canım.

Canım benim Allah mutluluğunu daim etsin.Duaların için sağol bitanem benim içimden senin oğlun olacakmış gibi geliyor ama hayırlısı Allah sağlıklı versin .

Canım bu sancılar iğneden dolayı oluyor yumurtaların çatlıyor bu esnadada sancı yapıyor işte bayada sürer o nedenle kafana takma.Benimde ilk çocuğum 5,5 yaşınmda ve oda tedavisiz oldu ama ne yazıkki 4 senedir istememize rağmen ikinci olmuyor geçtiğimiz yaz klomen tedavisi gördüm , netice alamadım.Şimdide aşılamaıy düşünüyorum yani dediğin gibi Mevlam ne zaman verirse o zaman olacak demektir

canım, sağol sende aynı durumdasın demek, neden böyle oluyor acaba stresten filanmı benim eşim çok stresli çalışıyor, birde kafana taktıkça olmuyor diyor insanlar, rahat olmak lazımmış çok düşünmeyelim, sağlıklı olsunlar, hayırlı evlat olsunlar ne zaman gelirlerse başımızın üstüne.Canım aşılamadan önce başka bir doktordan daha fikir aldınmı belki yanlış hesaplanıyorda olabilir çünkü iki seferdir babyhopes diye bi site var ordan kontrol ediyorum yumurtlama günlerim farklı çıkıyor, geçen sefer ben o siteden hesaplayarak hamile kalmıştım, bu seferde daha erken yumurtluyor çıktım siteye göre, daha doğrusu tam sınırda yani kaçırmış olma ihtimalim yüksek, geçen ay yaptığındada çok erken yaptı mesela, olmadı o siteye göreki yumurtlama günümdede anormal sancım oldu bana kalırsa yumurtlama iğnesine rağmen geç yumurtladım ve kaçırdım gibi geliyor. İstersen bana son adet gününü ve geçen ayki adetini ilk gününden bu adetinin ilk gününe kadarki süreyi (gün olarak) ver birde seninkine bakayım,

Doğru söylüyosun, Amin canım. Sende uzulme 86 doğumluysan daha yaşın çok genç, benim yaşıma gelince 10 yaşında olmuş olur çocuğun hayırlısıyla İNŞALLAH canım.

ewet cnm 86 dogumluyum 2 yıllık ewlıyım ama 1.5 yıldır ugrasıyorum kısmet artık beklıoz bakalım bu ay ne olcak inşallah................................

slm kızlar aranıza yeniden katıldım kayınvalidemi kaybettik dün akşam sivastan geldik kötüyüz işte ne olsun 1 haftadır cenaze mevlüt taziye ziyaretleri çok yorgunum vede üzgün

zeynepcim başınız sağolsun.Allahtan sabır diliyorum sizlere.eşin için çok zor bir süreç olacak ,eşim bayram yaklaştı diye morali çok bbozuk. bu dönem sizin açınızdan da zor olacaktır.Allahtan gelene boynumuz kıldan ince,Rabbm başka acı yaşatmasın,

canım benim adet öncesinde uzun bir süre abdest bozan dediğimiz o bir kaç damla kandan geliyor hergün ve ardına adet oluyor. sanırım o normal kanama olana kadar ki kısım hesaplanacak ama bu kezde işler karışıyor. baştan kaç gün saymalı. ben hanefiyiim sanırım buna göre bir yazı yazmalıyım diyanete...
bugün nöbettçiydim çok kötü oldum.okuldan geldiğimden beri uyuyorum,sinüzitim azdı yine. baş ağrım kesilmiyor,geniz akıntısı da öksürük yaptı başım kalkmıyor kızlar.alttan üstten çürümüşüm allah başka hastalık vermesin. yazıları tam okuyamadım. kusra bakmayın.
yeni gelen arkaaşlara da geçmiş olsun ve hoş geldiniz.
hepinizi seviyorum

canım benim teşekkür ederim .kendine dikkat eiyorsun değilmi tez zamanda:CüvCüv: böyle resmini istiyorum...öptüm seniii

ya kızlar bugün sabah adet oldum seviniyodum gecikti ne güzel hamilemiyim diye ama şimdi ne olacak yani bu ay bayram tatiline de denk geliyo offfffffff

ewet cnm 86 dogumluyum 2 yıllık ewlıyım ama 1.5 yıldır ugrasıyorum kısmet artık beklıoz bakalım bu ay ne olcak inşallah................................
olur canım , takma kafana çok fazla diyemiyorum, insan heyecanla bekleyipte hasta olunca çok üzülüyor, tek diyebileceğim sağlıklı olsunlar İnşallah da biz bekleriz...

olur canım , takma kafana çok fazla diyemiyorum, insan heyecanla bekleyipte hasta olunca çok üzülüyor, tek diyebileceğim sağlıklı olsunlar İnşallah da biz bekleriz...

haklısın ama galıba bırazda çewemizdeki insanlardan dolayı daha sıkıntıya gırıyom yok yokmu daha bişy ne zaman olcak yoksa olmuyo mu ben hala istemiyoruz diyorum eşim we burdakıler harıcı kımse bılmıyo allhtan burda paylaşıyom da rahatlyom saolun

merhaba canım valla çok iyi yapmışsın "istemiyoruz" demekle. ben bebek düşündüğümüzü söylediğime çok pişmanım. ne bilim ben hemen oluverir sanmıştım ilk evlendiğimde :) şimdi herkes soruyo hatta eşime bile soruyolarmış yoksa bi problem mi var diye. Allaha şükür yok ama yine de üzülüyo insan bu duruma

Kızlar size bişey sorabilir miyim? Dün doktorum pkomun yumurtlamamı engellediğini, klomenin de yetmediğini ve önümüzdeki ay iğne tedavisine başlacağını söyledi ama 5 kilo ver hemen çünkü iğne kilo yapar dedi. Bu iğneler hakkında bilgisi olan var mı? Aşılama iğnesi değil dimi bunlar? Offf..
Hülya32 canım sağlık olsun. Belki bayramda gelir babişin. Herşey nasip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…