Merhaba arkadaşlar, öncelikle bebişi olacak olan arkadaşları tebrik ediyorum, bebiş isteyen arkadaşlarada en kısa zamanda müjdeli haberler diliyorum. Benim 2 yaşında bir kızım var fakat o doğduğundan beri korunmamamıza rağmen ikinciye hamile kalamadım o yüzden doktor banada çatlatma iğnesi yapıyor 2 aydır geçen sefer 11. günde filan yaptı 4 5 gün sonra anormal bi şişlik ve ağrı, daha sonrasındada normal ve koyu renkte akıntılar oldu, bu ay ise 12. gün gittim yapmadı 14. gün yaptı 15. cide ilişkiye girdik, sizce çok geç değilmi birde 14. gün öğleden sonra 4 te yaptı ertesi gün sabaha karşı 3 te birlikte olduk bu sefer henüz hiç ağrım sızım yok. Ne dersiniz? Benim bu seferde ümidim yok ama tecrübeli arkadaşlara soruyum dedim.
tirammissu hoşgeldin canım.beauty,parıl..kızlar dualarınız ve desteğiniz için teşekkürler. iki aydır yumurtlama günlerimde kanamam oluyor ve bende üstüne gördüm sanıyordum ya...buay doğum kontrol hapına rağmen yine kanamam oldu bugün. demekki yumurtalıklarım kıpraşmaya başlayınca bende hep bu kanamalar olucak. devamlı kasıklarınızda birsızı rahminizde bir acı ve adet dönemlerinde hissettiğiniz o yorgunluk hissi ayın en az15 günü oluyor.
GÜLMEYİN AMA BENCE CİDDİ BİR DURUM..diyanete durumumu da sormayı düşünüyorum. her ay regl kanaması gibi 15 gün kanamam oluyor,şimdi ben ibadetlerimi nasıl yapıcam. eşimle de bu sürelerde sırtımızı dönüp uyuyoruz. sizce benim bu durumum ne olacak kızlar.....
mevzey llah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah kızlar ben klomen kullandım ve reglim 2 gün gecikti aranızda klomen kullandığında adeti geciken var mı yoksa hamile olabilir miyim
Teşekkür ederim parılcım, hepimizi inşallah. Peki ağrı olması iyimi kötümü bide doktorun ne zaman ilişki tavsiye etti benimki bir sefer 32. ve 36. saatler arası, bazı arkadaşlar tekrar günaşırı demiş.canım benimde 14. günde yapıyodu yumurtaların gelişimine bağlı 18mm olmadan iğne vurulmuyor o nedenle beklemiştir yani.Şişlik sancı ağrı , batmalar bendede oluyordu normaldir .İnşallah bu sefer tutmuştur arkadaşım Allah uğraştırmasın.
tirammissu hoşgeldin canım.beauty,parıl..kızlar dualarınız ve desteğiniz için teşekkürler. Iki aydır yumurtlama günlerimde kanamam oluyor ve bende üstüne gördüm sanıyordum ya...buay doğum kontrol hapına rağmen yine kanamam oldu bugün. Demekki yumurtalıklarım kıpraşmaya başlayınca bende hep bu kanamalar olucak. Devamlı kasıklarınızda birsızı rahminizde bir acı ve adet dönemlerinde hissettiğiniz o yorgunluk hissi ayın en az15 günü oluyor.
Gülmeyin ama bence ciddi bir durum..diyanete durumumu da sormayı düşünüyorum. Her ay regl kanaması gibi 15 gün kanamam oluyor,şimdi ben ibadetlerimi nasıl yapıcam. Eşimle de bu sürelerde sırtımızı dönüp uyuyoruz. Sizce benim bu durumum ne olacak kızlar.....
merhaba arkadaşlar, öncelikle bebişi olacak olan arkadaşları tebrik ediyorum, bebiş isteyen arkadaşlarada en kısa zamanda müjdeli haberler diliyorum. Benim 2 yaşında bir kızım var fakat o doğduğundan beri korunmamamıza rağmen ikinciye hamile kalamadım o yüzden doktor banada çatlatma iğnesi yapıyor 2 aydır geçen sefer 11. Günde filan yaptı 4 5 gün sonra anormal bi şişlik ve ağrı, daha sonrasındada normal ve koyu renkte akıntılar oldu, bu ay ise 12. Gün gittim yapmadı 14. Gün yaptı 15. Cide ilişkiye girdik, sizce çok geç değilmi birde 14. Gün öğleden sonra 4 te yaptı ertesi gün sabaha karşı 3 te birlikte olduk bu sefer henüz hiç ağrım sızım yok. Ne dersiniz? Benim bu seferde ümidim yok ama tecrübeli arkadaşlara soruyum dedim.
Doğru söylüyosun, Amin canım. Sende uzulme 86 doğumluysan daha yaşın çok genç, benim yaşıma gelince 10 yaşında olmuş olur çocuğun hayırlısıyla İNŞALLAH canım.merhaba canım bunlar cok normal hiç üzme kendini en azından senın bı kızın war bende iğne oluyorum ama bana 16. Gunu yaptı iğneyı hatta salı iğne oldum bakılım ne olcak cnm bende de cok aşırı ağrı we şişlik oluyo cnm cnm ben 6 aydır oluyorum iğne her zman aynı gun iğne olmuyorum bı kac ay gectıkten sonrda zaten alısıyormuş yumurtalıklar kendılerı ilaç kullanmadan da 2 ay boyunca normal oluyormus cnm gercekten cok sbır gerktıren bı durum allah herkese bu yolda sabır wersın
Hamileliği sabırsızlıkla bekleyenler:.
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
GASLAN....................
Honey53.....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) Beauty...................
2) Asyacan7...............İlknur
3)Dayset
canım arkadaşlarım ben girmediğimde liste çok arkalara düşmekte bu yuzden sizde arada güncelleyebilirsiziniz.
EEE nappıosunuz.Beauty canım neyse ben sana her türlü ulaşırım Allah ın izniıyle kuzucum....
Yaaaa benim bebeişle ilgili tahmin yok mu????Yani aslında farketmez...Saglıklı olsunda.Hep rüyalarıma girio bebeğim kıslar yaaa....Çok güsell...Allah ım bize yaşattığı bu mutluluğu en kısa zamanda size de yaşatsın canlarımmmmmmmmmmm.Acısını çekip ardından mutluluğunu yaşamak ayrı güzel inanın buna.Çevremde hamiş arkadaşalar var,evet çok mutlular ama benim gibi deil.....Bu sebeple bu gunlerınde hayrı vcar inanın..Bizler çok güçlü kadınlarız bunu unutmayın sakın....Bu yasadığımız sıkıntı ve direnç bize daha da güzellik katıo...
Çokkk öpüyorum sizi kısslarr...
Teşekkür ederim parılcım, hepimizi inşallah. Peki ağrı olması iyimi kötümü bide doktorun ne zaman ilişki tavsiye etti benimki bir sefer 32. ve 36. saatler arası, bazı arkadaşlar tekrar günaşırı demiş.
Benim bu ay tek yumurtam olmuştu ihtimal azalıyormu acaba öyle olunca.
Arkadaşlar ilk çocuğumu tedavisiz yapmama yani sorun olmaması tescilli olmasına rağmen bu sefer uzun süredir olmuyor işte buda demek oluyorki bebişlerin ne zaman geleceği bizim beklememizden yada istememizden ziyade Allah'ın takdiri çünkü biliyorumki hepimizinbekliyor inşallah ve ne zaman geleceğini yalnız Allah biliyor sabırsızlanıp üzülmek ve endişelenmek yoook.:a015:
canım, sağol sende aynı durumdasın demek, neden böyle oluyor acaba stresten filanmı benim eşim çok stresli çalışıyor, birde kafana taktıkça olmuyor diyor insanlar, rahat olmak lazımmış çok düşünmeyelim, sağlıklı olsunlar, hayırlı evlat olsunlar ne zaman gelirlerse başımızın üstüne.Canım aşılamadan önce başka bir doktordan daha fikir aldınmı belki yanlış hesaplanıyorda olabilir çünkü iki seferdir babyhopes diye bi site var ordan kontrol ediyorum yumurtlama günlerim farklı çıkıyor, geçen sefer ben o siteden hesaplayarak hamile kalmıştım, bu seferde daha erken yumurtluyor çıktım siteye göre, daha doğrusu tam sınırda yani kaçırmış olma ihtimalim yüksek, geçen ay yaptığındada çok erken yaptı mesela, olmadı o siteye göreki yumurtlama günümdede anormal sancım oldu bana kalırsa yumurtlama iğnesine rağmen geç yumurtladım ve kaçırdım gibi geliyor. İstersen bana son adet gününü ve geçen ayki adetini ilk gününden bu adetinin ilk gününe kadarki süreyi (gün olarak) ver birde seninkine bakayım,Canım bu sancılar iğneden dolayı oluyor yumurtaların çatlıyor bu esnadada sancı yapıyor işte bayada sürer o nedenle kafana takma.Benimde ilk çocuğum 5,5 yaşınmda ve oda tedavisiz oldu ama ne yazıkki 4 senedir istememize rağmen ikinci olmuyor geçtiğimiz yaz klomen tedavisi gördüm , netice alamadım.Şimdide aşılamaıy düşünüyorum yani dediğin gibi Mevlam ne zaman verirse o zaman olacak demektir
Doğru söylüyosun, Amin canım. Sende uzulme 86 doğumluysan daha yaşın çok genç, benim yaşıma gelince 10 yaşında olmuş olur çocuğun hayırlısıyla İNŞALLAH canım.
slm kızlar aranıza yeniden katıldım kayınvalidemi kaybettik dün akşam sivastan geldik kötüyüz işte ne olsun 1 haftadır cenaze mevlüt taziye ziyaretleri çok yorgunum vede üzgün
Asuatycığım senin soruna kendi çapımda nacizane bildiklerimi paylaşayım malum bende zaman zaman böyle şeyler yaşıyorum o nedenle güvendiğim hocalara danışmışımdır şimdi fıkıhen eğer hanefi mezhebindensen adet kanaması 10 gün olarak belirtilmiş bunun haricinde gelen kanama özür yerine geçer ve ibadetlerine engel değildir ama şafii mezhebinden adet kanaması 15 güne kadar normal sayılır yani ibadete engeldir 15 günden sonrası özür sayılır umarım yardımcı olmuşumdur canım.
slm canım arekadaşlarım,benim bu hafta ilçede internetim sorunluydu ve okulumuzda da elektrık kesilmişti o nedenle yazamadım size.
Mevzey canım benim başın saolsun tatlım,ölüm zor....Allah sabır versin tatlım....
Beauty kızzzzzz,canım benim sana ögretmenler gunu msj attım ıletılemedı telefonuna canım.Bebeğin için çok sevindim canımmmmmm,ben de haftaya gideceğim dr a.kalp atışlarını duyacagız bızde ınsallah.Senin için çok mutlu oldum canım...
Benim hamişlik hala aynı,hayatımda hiç bişey deeğişmedi henüz canlarım.Umarım herkes benim kadar rahat geçirir hamileliğini kızlar....
Parılcım tatlım aşılaman ii olacak inşallah,sıra sende dio içimden bi his ama hayırlısı vallahi.....
Asutay tatlım ,kuzucum durumun hiç de komik deil,ibadetlerin içinde üzülme,elinde olan bı durum deil neticede....Eşinle ilşkiniz konusunda ise ......Allah yardımcın olsun,her yonden sınavdasın sen artık buna emınım ...Ama hayırlısıyla bu sınavı vereceğine de eminim ben kuzucum.Kardeş demişsin bana evet biz hepimiz kardeşiz burda.....bu çok güzel bişeyy.....
Listeye yeni eklediğim arkadaşlar,hoşgeldiniz kızlar....Allah en kısa zamnda bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin .....
Ve hızlıca okudum yazılanları....Arada unuttuğum arkadaşlarım varsa bana kızmayın sakın tamam mı????Ders arası olduğundan hızlıca yazdım....
Hepinizi çok seviyorum ve her daim duacınızım.....
olur canım , takma kafana çok fazla diyemiyorum, insan heyecanla bekleyipte hasta olunca çok üzülüyor, tek diyebileceğim sağlıklı olsunlar İnşallah da biz bekleriz...ewet cnm 86 dogumluyum 2 yıllık ewlıyım ama 1.5 yıldır ugrasıyorum kısmet artık beklıoz bakalım bu ay ne olcak inşallah................................
olur canım , takma kafana çok fazla diyemiyorum, insan heyecanla bekleyipte hasta olunca çok üzülüyor, tek diyebileceğim sağlıklı olsunlar İnşallah da biz bekleriz...
haklısın ama galıba bırazda çewemizdeki insanlardan dolayı daha sıkıntıya gırıyom yok yokmu daha bişy ne zaman olcak yoksa olmuyo mu ben hala istemiyoruz diyorum eşim we burdakıler harıcı kımse bılmıyo allhtan burda paylaşıyom da rahatlyom saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?