Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

geçmiş olsun canım yaa havalar soğudu heralde o nedenle rahatsızlandın Allah şifa versin.
Adetinle alakalıda sor canım aklın karışacağına öğren rahatla.yerimseniben

bende bazen yumurtlama günlerimde kasıklarımda batmalar ve şişlik oluyor buda genelde 14-15 ine denk geliyor klomen kullnadığımdada o günlerde olgunlaşıyordu yumurtam.
Adet tarihlerim 22 ekim-18 kasım şimdiden sağol canım.

Son düzenleme:

Canım benim pek bir bilgim yok ama sanırım klomenden daha etkili bir ilaç göbekden vuruluyor heralde yalnış hatırlamıyorsam sanırım aşılamadada aynı iğneler kullanılıyor.
Bence en iisi sen dr sor.İnşallah uğraşmazsın canım.

kıslar ne olur bana yardımcı olunnnn........

bu ay ilk kez klomen kullandım. 13mm 14mm yumurta gördü doktor. iki gün sonra tekrar gel dedi. gittiğimde yumurtaları göremedi. kaçırmış olabiliriz biz göremeden çatlamış olabilir dedi. adetin 21. gününü hesapladı o gün gel kan tahlilinden bakalım yumurtlama olmuşmu diye dedi... yapılan tahlil sonucunda yumurtlama olmamış. bi dahaki ay dozu artırıcaz dedi. buraya kadar tamam. ama ben hala regl olmadım!yumurtaların oluşmaya başlaması ve yok olmasından sonra 14 gün sonra adet olunmuyormu? ona göre benim çoktn adet olmam gerekirdi. gebelik testide yaptım evde. negatif çıktı.

klomen kullanıp böyle adeti geciken oluyormu?

merhaba canım ben 6 aydır klomen kullanıyorum we en gec 17.gunumde ovitrelle iğne olup beklıyoruz senınkıler belkı 16 mm oldugunda yada 18mm oldugunda kendı catlamıstır belkı ama bööle bile olsa doktorun bunu gormesı gerekırdı cunku ben iğneden 4 gun onra tekrar gıdıyorum çatlayıp çatlamadıgını anlıyor çatlamayan olmdaı sımdıye dek ama o zamn da adet olman gerek 14 gun sonra da adet olmamadıgına gore herhalde degısık bı problem wardır ama suda war catlamsa bıle kendı kendıne bazen ölebiliyormuş dıe duymustum kesın dııl ama o zaman da 8 gun içinde adet olman lazımdı ay walla cnm cok karısık ama eger cumartesıye kadar adet olmazsan we tekrar test yaptıgında negetıf cıkarsa ki inşallah pozitif çıkar ben kendı doktoruma da sorarım çatlamayan yumurtalar ne oluyor die ama yıne en garantı kan testı yaptır bakalım belkı de hamılesındır kusura bakma nırazda karısık yazdım kfamda karıstı zaten bu hesaplamaları lise de yapsaydım takddir alırdımmmmmmmmmmmmm:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

ewet cnm eger benım de bu 3 5 ay içinde içinde olmazsa belkı o iğn elere gecıcem ama ben daha 22 yasında oldugum için erken dio we gecmıo o agır iğnelere galıba onlar ckda pahalıymış umarım sıgortanız falan wardır gercekten cok kılo yapormus ben de zaten kılooluyum sen nasılsın bılmıorum ama wermekde çok zor allah yardımcın olsunnnn

ikinci gittiğimde artık yumurtalar yoktu. yani çatlamayan da yok... kendiliğinden büyüyüp çatlamış olabilir yada sönmüş gitmiştir. ama ben neden hala adet olamadım... tamam zaten çok düzenli olmuyorum ama bu yumurta olayından 23 gün geçti üzerinden. 14 gün sonra adet olmalıydım değilmi? hadi 16-18 gün sonra olayım desem ama kaç gün geçti... tırlatıcam valla!

bende kiloluyum. kilo veriyim biraz diyorum ama nerdeee.... hemde baya kiloluyum ben ya... kilo da yumurtlama bozukluğu yapıyormuş zaten...

simeraycım yazdıklarını okudum canım.bende klomen hap kullandım 5 gün bayunca.19 kasım dada ovitrelle çatlatma iğnemi oldum.2 tane yumurta oluşmuş dedi doktrum.27 kasımdada yani dün progesteron tahlili yaptırdım,yumurtlama olup olmadığını bakıyolar bu testten.33.2 çıktı.yani yumurtlamışım.şimdi beklemedeyim.eylül ayında da aynı tedaviyi olmuştum.bendede regl gecikmişti.korkma canım herşeyin hayırlısı.klomen gecikme yapıyor bazılarında.ayrıca sen progestan hapı kullanıyomusun doktr verdimi sana.bu hapda geciktirir canım.ve son bişey daha.hormon tahlillerin ne durumda.yani prolaktinin yüksek ise eğer adet gecikmen olabilir.daha nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum.burdan haberlerini alırım artık.inşallah bebiş vardır canım.:1hug:

Canım, ne demek, hemde 3 aylık gönderiyorum.süprizzzzz
18th Kasım 2008 - döngünün ilk günü
29th Kasım 2008 - az doğurgan
30th Kasım 2008 -doğurgan
1st Aralık 2008 - ÇOK doğurgan
2nd Aralık 2008 - Yumurtlama zamanı
12th Aralık 2008 - Gebelik testi yaptır
Tuesday 16th Aralık 2008 - döngünün sonu
Friday 19th Aralık 2008 - Adet görmediysen hamile olabilirsin
Tuesday 25th Agustos 2009 - Hamileysen doğum zamanın

Month 2
16th Aralık 2008 - döngünün ilk günü
27th Aralık 2008 - az doğurgan
28th Aralık 2008 - doğurgan
29th Aralık 2008 - ÇOK doğurgan
30th Aralık 2008 - Yumurtlama zamanı
9th Ocak 2009 - Gebelik testi yaptır
13th Ocak 2009 - döngünün sonu
16th Ocak 2009 - Adet görmediysen hamile olabilirsin
22nd Eylul 2009 -Hamileysen doğum zamanın
Month 3
13th Ocak 2009 - döngünün ilk günü
24th Ocak 2009 - az doğurgan
25th Ocak 2009 - doğurgan
26th Ocak 2009 - ÇOK doğurgan
27th Ocak 2009 - Yumurtlama zamanı
6th Subat 2009 - Gebelik testi yaptır
10th Ocak 2009 - döngünün sonu
13th Ocak 2009 - Adet görmediysen hamile olabilirsin
20th Ekim 2009 - Hamileysen doğum zamanın

Arkadaşlar yumurtlama gününüze (adetiniz düzenliyse) bakmak isterseniz
Ovulation Calendar - Free to Use

First day of last menstrual period: (son adetinizin ilk gününü yazın aşağıda ayların kısaltmalarını yazdım)
[FONT=helvetica, arial][SIZE=-1]Length of cycle(geçmiş adetin ilk gününden başlamak üzere son adetin ilk gününe kadarki gün farkı yazın yazmassanız otomatik 28 hesaplıyor)[/SIZE][/FONT]
[FONT=helvetica, arial][SIZE=-1]Plan it yazan kutucuğa basıyorsunuz[/SIZE][/FONT]
[FONT=helvetica, arial][SIZE=-1]Jan:Ocak / Feb:Şubat / Mar:Mart/ Apr: Nisan/ May:Mayıs/ Jun:Haziran/ Jul:Temmuz/ Aug:Ağustos/ Sep:Eylül/ Oct:Ekim/ Nov:Kasım/ Dec:Aralık[/SIZE][/FONT]

First day of your cycle adetin ilk günü demek, Fertile, doğurgan olduğumuz günler (very fertile en çok doğurgan olduğumuz gün) Time to ovulate, yumurtlama günümüz
A home pregnancy test may work now, evde test yapabiliriz demek
End of cycle, adet olacağımız gün
No period? Maybe you're pregnant! eğer adet olmadıysanız hamile olabilirsiniz demek
If you are, this is your approximate due date, hamileyseniz doğum günü

3 aylık olarak veriyor, Ayları yine tekrar edeyim karışıklık olmasın
January:Ocak / February:Şubat / March:Mart/ April: Nisan/ May:Mayıs/ June:Haziran/ July:Temmuz/ August:Ağustos/ September:Eylül/ October:Ekim/ November:Kasım/ December:Aralık

[FONT=helvetica, arial][SIZE=-1]
[/SIZE][/FONT]

merhaba kızlar bugün doktora gittim klomen tedavisinde ikinci denemeye geçtik yalnız benim aklıma takılan birşey var bayram tatili nedeniyle doktorum çatlatma iğnesi olmadan sadece klomen denicez dedi sizce bu yararlı olur mu

prolaktinim yüksekti ama ilaç kullandım düştü sonra... şimdi kullandığım bi ilaç yok canım... regl olsam klomene başlıycam yine ama hala beklemedeyim...

Canım benim, tabiki olur bence ama sen yumurtlama gününden önceki 3 4 gün eşinle sık beraber ol bence, ki yumurtan çatladığında sperm hazır olmassa olmuyormuş, garantiye alıp erkende birlikte olmaya başlayabilirsin çünkü 5 6 gün yaşayabiliyor bazen sperm, benim kızımda öyle olmuştu yalniz günaşırı birlikte olursan daha iyi sperm kalitesi düşmesin diye öyle öneriyor doktorlar gününü kaçırma yeterki doktoruna sıkı sıkı sor. İnşallah kalırsın canım.

sevgili arkadaslar selam...aranizda igne tadavisini merak edenler gordum.Hemen anlatayim.
Puregon denilen hormonj igneleri evet bu igneler kilo yapar ama korkuldugu gibi cok deil.1 2 kilo .
Pkolu arkadaslar ayrica size anlatacagim bisey var.
Bunu merak eden arkadaslara....
Ben bu topigin ilk mudavimlerindenim ve bu topige ilk yazi yazdigimda o puregon ignelerini kullandigim aydi.ben o zaman pkolu oldugumu bilmiodum gerizekali drum yuzunden...Ben 5 ay klomen tedavisi gordum catlatma igneleriyle.sonra olmayinca dr bana rahim filmi cektirdi ve bi sonraki ay puregon igneye basladik gobekten.evet coook pahali ben memurum ve maasimdan 280 ytl kesilmisti ve %20 siyydi bu rakam.herneyse kullandim ve cok umutlandim ve bilin bakalim ne oldu ben hasta oldum ve bebek falan yoktu...tam bi fiyaskoydu....
Neden biliomusunuz olmadi ,cunku biz pkolularin metformin denen maddeyi alip hormonlarimizi dusurmeden hamile kalmamiz imkansizdirda ondan.Ben pkolu oldugumu ogrendikten sonra yeni drum bana metformin verdi ve ben 1 ay sonra yunurta ilaclari destegi olmadan hamile kaldim...Demem o ki,pkolu arkadaslarim bizim sorunumuz yumurtlamayla alakali deil bizim sorunumuz tamamen hormonal.ve bu hormonal dengeyi cok ilginc ama metformin denen diabet ilaci saglio(glukofen,glifor vs..)
Lutfen puregon kullanmadan baska bi dra daha gidin,cunku muhtemelen benim gibi yanlis yoldasiniz...
Puregn vucuda hormon yukluo ama tahlillerinize bi bakin,puregonun icerigindeki hormonlarin sizde fazlasiyla oldugunu goreceksiniz.Yani NAFILE bi ugras.Bize yumurtlama sorunu varmis gibi tedavi uyguluyolar ama asil sorun testosteron hormonunu dusurmekde,o dusunce otomatik olarak yumurtluyor ve de duzenli adet olabilioruz...Umarim yardimci olabilmisimdir...
burdaki diger arkadaslar beni bilir,cok zor gunler yasadim ama bosunaymis,derdim 1 kutu ilacla hallolabiliomus ama yanlis tedavi iste.
Su an 8+3 gunluk hamileyim.Darisi basiniza....

Hamileliği sabırsızlıkla bekleyenler:.
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
GASLAN....................
Honey53.....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) Beauty...................
2) Asyacan7...............İlknur
3)Dayset

benneyaptımki Asyacan benide eklermisin listeye bu arada Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
Birsey sorabilirmiyim arkadaşlar yumurta çatladığı zaman ne kadar sürede hamile kalınabiliyo yumurta akı gibi bi sıvı geliyo demiş arkadaşlar ordan anlıyorlarmış, bunun öncesinde değilde hemen sonrasında ilişkiye girersen işe yarıyormu bende öyle olduda yaramıyorsa boşuna ümitlenmiyim

saol cnm bu bılgıler için benim şimdi testosteron hormonum yuksek 5 ay gonaphaane we ovitrelle kulandım aynı zamanda da glukofen bu ayda gonaphane kaldırıldıgı için klomen kullandım we salı gunu iğne oldum umarım tutar yanı ben şimdi doğru yolda mıyım canım .............

asyacan7 kullanıcısından alıntı
Hamileliği sabırsızlıkla bekleyenler:.
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
GASLAN....................
Honey53.....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
sevil78.......................

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) Beauty...................
2) Asyacan7...............İlknur
3)Dayset

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…