Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım glukofen hepimizde aynı zamanda etki göstermio,bu pko derecene de bağlı.Ben de sendromu yoktu mesela,yani sadece adet düzensizliği vardı ama kıllanma kılo falan yoktu..
Ama glukofensız olmuyo canım bunu bıl,o kıstlerimizi baskılıo.Bende glukofenle beraber serophane kullandım ve adetin 19. gununde de farlutal(adet sokturucu),serophaneyle kullanılınca hamileliği kolaylaştırıcı etkisi oluomuş..Gerçekten de oldu...Şeniz:teytey:
Herneyse umarım sonucunu gorursun en kısa zamanda tatlım.
tum tahlıllerınız tamam mı.Yani rahim filmi,eşinin testleri vs...
Aman diyeyim en küçük ayrıntıyı bile atlama canım...
Allah yardımcın olsun...

Yumurta çatladıktan sonra hemende ilşkiye girebilirsin bekleyebilirsinde bana dr dediği yumurta çatlayınca tüplere girmesi zaman alıyor burdada genelde iğneden sonra 36. satte ilişki aşılamada bu saate yapılıyor bildiğim kadarıyla genelde yumurta akı gibi geldiğinde çatlamış oluyor.

Çok teşekkür ederim güzelim ,darısı başına inşallahhhh....
O yumurta akı gibi uzayan sıvı geldiği zaman bi kaç gün içinde ilşkiye girsende oluyo sanırım canım.öncesinde de olabilir çünkü spermler bi süre canlı kalabildiğinden..Ama sonrası da olur tabi hemen bi kaç gün içinde....
İnşallah hamişsindir canımmm...:1hug:

Asyacancığım sen nasılısın neden uyumadın senin uykuyada ihtiyacın var be güzelim

Asyacancığım sen nasılısın neden uyumadın senin uykuyada ihtiyacın var be güzelim

iiyim tatlım,bugun hiç uykum
yok,aksine pek enerji doluyum.Uzun zamandır yapmadığım tatlı ,pasta böreğe verdim kendimi.Kocişi boşladım hevesimden.Ama boşlamamak gerek değilmi?hihoyyythihoyyyt
iiyim atlım...Sen nasılsın????:1hug:

saol cnm adet duzensızlıgıyle gıttım baştan istemiyodum zaten ama doktor istesen iyi olur dedi gec olabılır dedi duphaston werdi 1 yıl kullandım adet duzenledı ama bebiş olmadı bı yıl sonra gıttıgımdede rahım fılmı oldu bışiy yok sperm testlerı cok iyi dedi bı tek benım testosteren 0.515 çıktı kıllanma fln yok ama kilo war genetık dedi stres yapma olur dedi 21 yasındaydım bekle dedi ama tedawiye baslamak istedim ben gonaphene werdi ovitrelle ile 5 ay kullandım bua ayda klomen işte pko dediğin polikistık over mı canım ben sordum doktoruma pko olmasına cok war dedi başlangıçmış yanı sade stres dio yanı ay cıldırcam ben ya sen ne kadr ugrastın canım umarımsenın doğuma kadar beri haile kalırım allah sanada hayırlı ewlat wersin canım

Canım arkadaşım:1hug:, çok teşekkürler inan şimdi çok sevindim , bende geç kaldım diye çok üzülmüştüm, hadi bakalım bu ay bi patlama yaşayıp hepimiz hamile kalırız inşallah

HAMİLE KALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIM OKUYUN LÜTFEN

2 saattir türkçeye çeviriyorum çünkü bu ay herkes hamiş kalsın diyorum bu yazı önemli...Bir araştırma yapılmış 18.000 kadın 8 yıl süre boyunca, Harvard üniversitesinin araştırmasına göre fazla hayvansal ürün, beyaz ekmek , kafein ve sigara kullanan kadınların doğurganlığı normale göre daha az, tahıl, baklagil meyve ve sebze yiyenlerin normale göre çok daha fazla doğurgan olduğu ve hamile kalma şansarının yüksek olduğu görülmüş, yüzde 41 hemde, diyorlarki infertilite (doğurgablığın azalması) önlemek için günde bir kere fasulyegiller, bezelye, tofu, soya fıstık ve fındık yiyin hayvansal proteinlerden ise balık ve yumurtayı tercih edin.Aynen şöyle diyo günde 25 gram hayvansal yağ yerine 25 gram bitkisel yağ alın yüzde 50 infertiliteyi önleyin. Oran çok yüksek olduğu için özellikle bu yazıyı eklemek istedim.Birde diyorki ne kadar çok süt ürünü o kadar çok hamilelik şansı, ama az yağlı süt ürünü olmayacakmış.Eti azaltın ve Günde en az iki kere dondurma yoğurt yiyin kötü krbonhidratları (beyaz un ve şekerli gıdalar) azaltın diyor valla, hamiş kalana kadar tabi. Eğer kiloluysanız diyor kilonuzun yüzde 5 i ila yüzde onunu vermek bile fertiliteyi arttırıyormuş kilolu arkadaşlarım üzülmesin.Haftada bikaç gün Günde 30 dakika egzersizde yine arttırıyormuş şansımızı arkadaşlar bu arada çok yemek obeziteyi arttırıyo dolayısıyla doğurganlığı azaltıyo vedeee son olarak folic asit leri hepimiz alıyoruz dimi kızlar.
hihoyyytUmarım yararı olur hepimize

bu arada adım listeye eklenmişşşş....ben inanıyorum uğurlu geleceğine..inşallah en kısa zamanda listedeki tüm arkadaşlarımın yeri hamileler bölümü olur.......

aynen canım bendede war kilo problemı nasıl çözcez ya warmı bı fıkrı n peki canım

canım walla dikkat etmeye çalışıyorum ben ama maalesef hareketsizlikten kaldı kilolar.masa başı işim vardı.gerçi şimdi evdeyim artık..ne kadar ev işi yemek vs hareket etsemde dört duvar arasında pek fayda olmuyoo...hamilelik öncesi de doktorların dediği tek şeyy...kilo verrrrr:bbo:

spor ve düzenli beslenmek dicem çok klasik olucak ama öyle wallakafamçokkarıştı

slm tatlim ben anlamadim simdi seni pko musun deil misin??Bu hastaligin baslangici olmaz kuzucum,yani bununla dogmussundur ve de oleceksindir demektir.Biz hamis kalinca bu hastalik gecmeyecek,olene kadar bizimle gelecek bu hastalik malesef.Bu nedenle baslangic demek yanlis olur ki zaten bu ilerleyen bi hastalik deil,kademe kademe evet ama bu da dogustan.Yani ya o killanma vs ile dogarsin ya da sonradan pko yuzunden olmaz...
Ayrica gonaphane ile glukofen ayni ilaclar deil biliosun deil mi tatlim???
Şeniz

Hamileliği sabırsızlıkla bekleyenler:.
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
GASLAN....................
Honey53.....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
sevil78.......................

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) Beauty...................
2) Asyacan7...............İlknur
3)Dayset

pko ne benım bı testosteron hormonum yuksek adet duzensiz pko polikistık over ise diilim we ne bılmıorum doktora sordum oda bana diil daha cok war polikistik over olmana dei o kadr glukofen şeker hapı zaten bı yerde gonaphane we klomen aynı ovulasyon uyarıcı öyle diil mi?

tatlim bulgularin pko gostergesi cunku benimde testosteronum yuksek ve adetim duzensizdi.Yani tek sorun bunlardi.Ayrica fsh hormonunu lh hormonuna boldugunde sayet 3un uzerindeyse malesef pko oluyosun tatlim.Bi arastir sen.
glukofen evet seker hapi ama sana bahsettigim metformin bu ilacta var ve pkonun olmazsa olmazi bu tatlim.
Sana yeterince aciklayamamisim ben.
senin kullandigin ganophane(klomifen sirtat) ve catlatma ignelerini ben 5 kez kullandim.Ama yanlismis cunku biz pkolularda o hormonlar normale donmeden hamis kalmak imkansiz gibi.Ve umurtlrmr lacindan once metformin denen maddeyle(glukofen) hormonlar normale donecek veee Allah in izniyle hamissin.yani baska bi dra daha git lutfen,benim ilk drum aylarca bana nedensiz infertilitesin(kisir)dedi ve onun bana yaptigi tahlillerde acikca pkolu oldugum yaziliymis...Tabi ben bunu 8 ay sonra farkettim yeni bi dr sayesinde.ve metforminle 1 ay sonra hamis kaldim coooooooooookkk sukur...
Canim benim,hormon tedavisi gerekti bana ama o gerizekali dr yumurta gelistirici verdi bana bosu bosuna 5 kez hem de....yumurta uyariciya hic ihtiyacim yokken ....
Sen en iisi iyice arastir netten,ne demek istedigimi daha ii anlarsin....Lutfen baska birine daha gotur tahlillerini....sevgiler...
Ayrica kilo problemin var sanirim,metformin kilo verdirio mukemmel sekilde,bu da hamis kalmana ayrica destek oluyo tatlim...

Son düzenleme:

yaptım cnm hesapları cok saol we kesın dr degıstırıyorum o zaman bende pko yum ama dr nıe söölemıo kı yok dıodu bana yoksa bısıy nıe olmuo yanı ay cok sınır oldum walla cnm bu ay inşallah olur kı olmazssa baska bı dr gıtmem gerkcek doktorun yanlıs tedaısı sonucu belkıde bı cok kısı beklıo hala umutla cnm ck saol gercekten bıraz gec anlasıldık ama oldu gec olsun guc omasın inşllah cnm benımde yumurtam oluyo yumurtlama oluyo bebiş nıe olmuo yanı dr hersey normal dıo neese ama o ilaçı da arstırıcam ben canım daha öncdede dedigim gibi sen hayırlısıyla dogum yapana dek hamiş olurum inaşşah hatta bu listedekı herkes senın doguma kadar hamiş olur inşallah.............................

bu arad bana glukofenı sadece sabah yanı gunde 1 iç dedi 1 tane nın faydası olur mu kı sen ne kadr kullanıyordun cnm

kizlar ben geldim kac gündür bu topikte yazmiyodum..nasilsiniz bakim hamislerimiz siz nailsiniz bebekler nasil?

ben yine dibe vurdum yine adet oldum bu ayda olmadi.cok üzüldüm yine agladim.niye bilmiyorum ama salakca bi duyguyla her adetten önce kendimi heveslendiriyorum belki olmustur diye sonra olmayincada böyle perisan oluyorum...simdi toparlamaya calisiyorum..
ALLAH im hakkimizda hayirlisini ver yarabbim

merhaba canım gercekten cok üzüldüm ya bnede suan beklemdeyım
biliyomusun belkıde bız kendımızı cok ümitlendirdiğimiz için mi olmuo nedir anlayamadım ah bı kafamızdan atsak boşwersek belkide olucak ama oda olmuyo ki ya offf bi dahaki aya inşallah canım üzme kendini herseyde bı hayır wardır
tasellı werıyorum ama benımde senden farklı bı yanım yok yanı canımmmmmm
çalişmalara DEWAMMMMMMMMMMMMMMM
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…