Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

zaten herseyi cok bilmemizden deli gibi ne olucak nasil olucak diye arastirmamizdan oluyo ne oluosa.herseyi okuyoruz bilgi ediniyoruz sonrda ay söyle ay böyle deyip stres yapiyoruz kendimize.bazi bu konularda bilgisiz denilebilcek kisileri taniyorum hemen bebekleri oldu..benimle bir evlenen hatta benden sonra evlenenlerin bile oldu
bizimde belki bu ay belki öbür ay diye diye 3,5 senemiz gectiÇok üzgünüm çoook

parilcim slm canim???bi sen bi ben bi de bebek variz sanirim:))))

iyiyim güzelim sen nasılsın neler yapıyorsun senin bebiş akıllı ,uslu çıktı :ecrin_bebek:bak beautyninki biraz yaramazgamyoncuiremsu galiba daha gelmeden anneyi zorluyor.
Hayırlısıyla doğurursunuz inşallah canlarım hepinizi tek tek öptüüm.

haklısın canım y abenımde 1.5 yıl oldu bı udum war dıyorum bı umudumu kaybediyorum
artık hayırlısı demekten başka bi şarem yok

haklısın canım y abenımde 1.5 yıl oldu bı udum war dıyorum bı umudumu kaybediyorum
artık hayırlısı demekten başka bi şarem yok

bende hep bi umutlaniyorum bi umudumu kaybediyorum.adetlerden önce sanki hep midem bulaniyomus canim biseyler cekiomus giib oluo psikolojik olarak,aslinda adet olacagimin belirtisi bunlar ama ben salak gibi her seferinde ya hamileysem diye hayallaer kuruyorum..sonrada popomun üstüne oturuyorum kafamçokkarıştı sevincim herseferinde yarim kalio
:çok üzgünüm:

haklısın canım ya aynen bende ööle oluyorum sankı midem bulanıo başım dönüyo canım saçma sapan şeyler istiyo sonra da ACABA diyorum yok agır kaldırmıyım dikkat ediyorum ama nafıle işte olmayınca olmuo kendi kendimize umutlanıyoruz ama umudumuz olmayıncada yıne adet olunca sınır kırız lerıne gırıoz ben bu ay hıç dusunmemiştim hanı dusunmeyınce oluyormuş die ama içimize işlemiş bi kere atamıyoruz bı zdusunmek istemesk bi şakilde aklımıza gelıo inşaah allah hakkımızda hayırlısı neyse onu wersin allah herkese her isteyene wersin canım .....

ben ufaktan ufaktan psikologla bile görüsmeyi düsünüyorum..sizin icinde konusayim isterseniz K.K olarak bütün topik gidersek belki grup indirimi bile yaparkaydirigubbakcemile3

ay ne hallere düstük yarabim kendimizle dalga gecer olduk:teytey:

Kızlar benimde idrar testinde negatif, karnımda ağrımaya başladı,çok sinir bozucu dimi, amaan ya naapalım bu kadar üzülmeyin arkadaşlarım sağlıklı olsunlar öncelikle, bunu düşünün, fazla israra gerek yok. Herşeyde bi hayır var. yanlız ben size diyorumda sigaraya yine başlıcam galiba (

tıramissu canım ben de gunde bır kez kulanıodum 1000mg. glukofen,ve hal kullanıyorum.hamileliğimin 3. ayının sonuna kadar kullanmalıymısım cunku kullanmazsam dusuk olma ihtimali çok yuksekmiş.....
İnşallah herşey yoluna gırer ve bıran once hamiş kalırsın....Sakın umudunu yıtırme tamam mı??

Elfatıhefu canım lutfen uzulme,bak canım hepimiz ole zor gunler gecırdıkkı ama sonu cok guzel oldu....olacak da inşallah....Lütfen Allah a guven ve tevekkul et ne olur...çünkü Allah herseyın en ıısını bılıo ınan bana ....
Stres uzaklastırıo bızı kuzucuklarımızdan.Rahat olun lutfen,ınsanın elınde deıl ama bıraz zamana bırakmyı ogrenmemız gerek..
parılcım canım,bebek ııdır ınsallah valahı pek uslu,korkuyorum bazen acaba bişey mi oluyo die???bu persembe aksamı ultrasona gırecegım,dua edın bebegım saglıklı olsun....

Asutay,mevzey,beauty canlarım nerdesınız yafffffff...

haklısın canım ama sunu sööletım walla sen acıklamamış olsaydın ben hala o glukofenı savsaklıor olucaktım pek önemsemiyordum ama şimdi ilk işim onu içmek canım saol canım iyi dileklerin içinde saol
perşemde inş iii gecer dualarım senınle canım

Kızlar ne bu ümitsizlik toplayalım kendimizi inşallah olacak beauty ve asyacanda aynen böyle mahvoluyolardı her ay ama bakın ne güzel mevlam nasip etti onlara bir bebek imşallah bizede vermesi yakındır birde her ay çok ümitlenmemeye gayret gösterin bu çok daha ii oluyor inanın eğer kendi kendinizee ümitlenip sonrada hüsrana uğramak çok daha yıkıcı .

inşallah parılcım darısı hepimizin başınıza sana katılıyorum bazen düşünüyorum herkesin çocuğu olacak diye bir kural ollmamalı diye Allah herşeyin hayırlısını versin aslında ben bu kadar muayeneler acılar ama elde hiçbirşey yok ben daha çok bunu takıyorum ama hayırlısı en kısa zamanda...

slm kızlar nabersiniz bakalım?ilknurcum geldim canım.cuma girdim en son nete o günden beri hergün hastaneye gidip serum yiyorum..çok zor geçiyo hamilelik..ama çok şükür BEBİŞİM SAĞLIKLI...:teytey::Saruboceq:ama kaç gündür ölüp diriliyorum sanki.hiç bişey yiyemiyorum..yediklerim de en fazla 1 saat duruyo midemde zaten..herşeyden tiksiniyorum...mutfağa adım atsam veya tuvalete, hemen öğürmeye başlıyorum ve sonuç malum...anlıycanız çok kötüyüm bu aralar...sürekli tansiyonum düşük..şu an ilk defa güç bulup da oturabildim bilgisayarın başına..
bugündü normalde randevum dr'la ama dün gittim acilden giriş yaptım,yattım bikaç saat dr kontrolünde(hergün olduğu gibi)..dr muayenemi dün yaptı çok şükür bebeğimin gelişimi çok iii 5mmden 12 mmye çıkmış boyu...kalp atışları da 124den 160a çıkmış.kalp sesini duyunca bi rahatladım ve duygulandım ki sormayın.bu sefer ağladım,tutamadım kendimi.Allahıma şükrettim.sanırım bu sefer Rabbim bize bağışladı evladımızı...şu günlerde bile ii gidiyosa herşey hep Allahın izniyle...siz de inanın arkadaşlar..Allah istediğinde ve en uygun zamanda verecek bebişlerinizi...sabır sadece...duacıyım sizlere....
ben yokken kaynattıklarınızı okuyamadım...yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar..
neyse ben şimdilik gideyim.bi ses vereyim dedim..hepinizi öpüyorum...dua edin bana da lütfenn...evdeyim sürekli,raporluyum bu hafta da...:1hug:

haklısın canım ya bı sılkelenelım de kendımıze gelelım canım ya
allah herkese hakkında hayırlısı ne ise onu wersın tatlım
çalışmalara son hız dewam.............:lepi::lepi::lepi:

Asyacancım hiç endişelenme canım herşey çok güzel olacak İnşallah, Allah senin ve Beauty nin bebişine ve sizlere sağlık versin. Tiramissu cumm daha yaşın çok genç, ben senin yaşında evli bile diildim, daha 20 yaşındasın hiç takma kafana, hayatın tadını çıkar sonra üzülürsün boşuna heder ettim kendime diye, gez toz kocanla hayatım. Parılcım bizim ikincilerde inatçı çıktı ha, ben bu sefer diğer sohbet odasındaki kızları dinleyip iğne olduğumun gecesindede birlikte olucam. Çünkü sperm bir haftaya kadar yaşarken yumurtanın ömrü 24 saatmiş belki geç kalıyoruz yada başka bişi var illaki. Hülyacım dediğin o kadar doğruki o kadar katılıyorumki dediklerine zaten sen bu kafadayken dilerimki Allahtan en kısa zamanda verir bebeğini hayırlısıyla kucağına. Bütün bebek isteyen arkadaşlara hayırlısıyla sağlıklı bebişler diliyorum.

hanımlar merhaba
aranıza yeni katılanlardan biri olarak cevaplarınızı beliyorum.
bende dün yani adetimin 3.günü klomen adında bir hap verdi doktorum. ama bakıyorumda bazı kızlar bu haptan sonra ya kontrole gidiyor yada yumurta çatlatma iğnesi oluyor.ama bana ne kontrole gel dedi nede çatlatma iğnesini söyledi.sadece yumurtlama günlerinde günaşırı beraber olun dedi.
kafamı kurcaladı fisfisfis
yardımcı olurmusunuz?

canım buda bi yöntem 10. ile 17. gün arası günaşırı birlikte olucaksın o arada kendiliğinden çatlar diye düşünüyodur doktorun.

ahhh kizlar ahhh icimizde yanan atesi biz yakiyoruz yine biz söndürüyoruz...destek oluyoruz burda birbirimize kimseye anlatamdigimiz seyleri konusuyoruz...seviniyoruz üzülüyoruz.....iyiki varsiniz :asigim:a.s.

bir söz var bilirsiniz" kismetse gelir samdan yemenden kismet degilse ne gelir elden " diye
ben bu aralar aynen byöle hissediyorum.. RABBIM e yalvarip kismetimde olani bekliyorum.:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…