Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mrb
doktorun muhtemelen klomenle yumurtalarini gelistirip kendiliginden catlayacaklarini düsünmüstür.buda bi yöntem cünkü..catlatma ignesi illa sart degil.hormonlarina baktimi ki yani sonuclar nasil?
bazi doktorlarda malesef böyle pek aciklayici olmuyolar..
sen aklinda olan sorulari bir kagida yaz doktoruna yönelt.ben herseferinde öyle yapiyorum.sanki röportaj yapmaya gitmisim gibi oluo..bilgi edinmem arastirmam doktorun cok hosuna gidiyo..

Amin canım olucak hayırlısıyla hiç üzülme, arkadaşlar çok canınız sıkıldığında birini sevindirin, maddi veya manevi , bana çok iyi geliyor bütün sıkıntım gidiyor ayrıca kim ne yardım yaparım diye düşünürkende kafam dağılıyor birde temizlik yada kendiniz bkım yapın. Dağıtalım kafamızı yoksa

dün bende kendime bakim yaptim hic oje sürmezdim oje sürdüm..sacimi basimi düzelttim...unutuyorum azcik baska seylerle oyalaninca..temizligide daha adetimin 1.günü yaptim hirsimi temizlikten cikardim.. yap yap nereye kadar..evde iki kisiyiz hic dagilmiyo ki. kirlenmiyoda..bebek yokki dagitsin ben toplayayim..

neyse ben simdi hastaneye gidicem arkadasim dogum yapmis ilk defa kendimde o cesareti buluyorum..bebegi olan birine hemde hastaneye gidicem.8 yillik evliydi onunda tedaviyle kizi oldu..gideyim bi bakayim...yine dertlenip gelicem ama kesin

Son düzenleme:
slm kıslarrrrr.
Canım sevilcim çok saol moral buldum..
beauty tatlım ya çok mutlu olduğuna eminim canım,kalbım senınle herdaim biliosun..
ben de bu perşembe gidecğim dr a.Kalp atışlarını duyacağım inşallah.Dua edinde saglıklı olsun bebişim...Bu arada artık karnım hafıften acıyo sanırım içeride hareketlilik var:))))
Hamişliğinde zor geçiomuş ha,Allah yardımcın olsun,bı kaç hafta sonra rahatlayacaksındır ınsallah canım benım..Allah azıcık benden alsın sana versın ınsallah tatlım.....
Canım arkadaşlarım lütfen üzülmeyin olur mu?Sölemesi şimdi bana kolay ama parılcım çok haklı inanın,kendimizzi yırttık ama olmayınca olmuyo işte,ya da çok üzülüyoruz die daha erken olmadı bu bebişler.
Benim en bunalım anlarımda çalıştığım ilçedeki öğretmenlerin yarısından fazlası hamiş klmıştı,hatta bı okuldakı bayanların hepsi hamiş kalmıştı ve düşünün yaşadığım acıyı.i çoğuda farkında olmadan hamiş kalmış,ama o zaman dedim ki Allah beni sınav ediyo,o bahsedilen sınavların bitanesi de bu ve metaneti elden bırakmadım,hep dua ettim.Ve çok şükür sanırım bu sınavı geçtim yani inşallah....hayırlısıyla dunyay gelir....
Sabır ve metanet ...

cevabın için sağol caım doktor hormon testlerimin çok iyi olduğunu söyledi
sende böyle söyleyince içim rahatladı. sağola.s.

Olucak seninde onunki gibi bi bıcırığın Allahın izniyle canım, süpersin, bugün yaptığın gibi üstüne git herşeyin, bence dertlenmiyceksin, aksine bi süre sonra kendini dahada güçlü hissediceksin çünkü sen bunun altından kalkabilecek kadar güçlüsün işte, bunu kanıtladın, ötesi yokk.

gittim kizlar

ben dertlenicem yine sinirlerim bozulucak saniyodum ama aksine onun bebeginin oldugunu görmek beni mutlu etti..ilk hamile oldugunu duydugumda da cok mutlu olmustum zaten onun adina..

arkadasimin kizina baktim minicikti kirpikleri uzun uzun cok tatliydi masallah.ama hep uyudu..annesi üstüne titriyo.bana anlatti tedavi asamalarini oda benim gittigim tüp bebek merkezine gidiyomus..4.kez asilamasinda olmus anca..her seferinde yikiliyodum dedi.ama hep toparlandim yeniden denedim dedi...ben bahsetmedim ama ona ayni doktora gittigimizi..sadece dinledim benim icn dua etti zaten agzi cok dualidir... insallah seninde olur dedi.
belkide ben gittigimde yalnizdi yaninda kimse yoktu diye simdi ´kendimi bukadar rahat hissediyorum bilmiyorum ama onu öyle görmek bana iyi geldi galiba..yada arkadasimi sevdigim icin onun adina böyle mutluyum bilmiyorum..yakinda birkac arkadasimin daha dogumu var bilmiyorum onlarda da böyle hissedicekmiyim sevinecekmiyim yoksa yien kiskanicakmiyim .......
ama simdi hep o minik bebegi düsünüyorum...etkilendim hem de cok..
cooooookkkkk sekerdiiiiii insallah kismeti güzel olsun..

canlarım nasılsınız okudum yazdıklarınızı beautyciğim Allah yardımcın olsun canım ama bu olumsuzlukları 9 ay boyuncada çeksen inan kucağına minicik bir insanı aldığında herşeyi unutacaksın yeterki mevlam onu sana sağlıklı versin güzelim.Asyacancık sende hayırlısıyla duyarsın kalb atışlarını bebişinin inşallah.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz Allah sizide bekletmesin gönlünüze göre versin .burada birbirimize elimizden geldiğince destek oluyoruz hiç tanımadan sesimizi bile duymadan en derindeki , belki annemize , kardeşimize bile anlatmaktan çekindiğimiz duygularımızı paylaşıyoruz iiiiiiki varsınız Allah hepinizden razı olsun bu dünyada olmasada ahirette tanışmak isterim sizilerle.

Hamileliği sabırsızlıkla bekleyenler:.
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
GASLAN....................
Honey53.....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
sevil78.......................

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) Beauty...................
2) Asyacan7...............İlknur
3)Dayset

Arkadaşlar kan testide yaptırdım negatif çıktı, önce bayağı üzüldüm ama sonra düşündümki hayatta ne acılar var, Allah önce sağık ve ağıztadı versin, en önemlisi sevdiklerimizi yanımızdan eksik etmesin, gelecek ay biran önce gelsin devammm

Hamileliği sabırsızlıkla bekleyenler:.
1)Asutay.........................
2)Parıl...........................
3)Mevzey......................zeynep
4)ElifatihEFU.................
5)GASLAN....................
6)Honey53.....................
7)BLACK_PEARL..........
8)tramissu1986.............
9)sevil78.......................

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) Beauty...................
2) Asyacan7...............İlknur
3)Dayset

bnde kolmene başlıycm ama bı sorumolck adetın kaçıncı gunu kullanılıyor klomen gunde 1 mı2 mı kulanıyosunz sızler onceden ganophene kullanmıştım adetın 5.gunu 1tane gunde

bnde kolmene başlıycm ama bı sorumolck adetın kaçıncı gunu kullanılıyor klomen gunde 1 mı2 mı kulanıyosunz sızler onceden ganophene kullanmıştım adetın 5.gunu 1tane gunde

canım ben adetimin 5. günü başlamıştım hep günde iki tane olmak üzere beş gün içmiştim ama bunlara doktor karar veriyor yani önce muayene ediyor herhangi bir kistin felan yoksa o zaman klomen veriyor ve bunu her defasında tekrarlıyor sen dr göründünmü yoksa kendi başınamı başlayacaksın klomene.Dr gözetimi olmadan klomene başlamanı tavsiye etmem.

kislarrrrrrrrrrrrr slm nappionuz ????
ben dun bebegimin kalp atislarini duydummmmmmmmmmmmm.......Bom bom bom bom:))))
17 mm olmus kuzucummmmmm....dr ii dedi,korkmustum son zamanlar ama kuzucum sessiz sedasiz buyuyo icimde ,bana hic zorluk cikarmadan yavrucummmm....
Allah tez zamanda hepinize versin kizlar,cvok uzuldum olmadi die 1 sene boyunca ama degdi bilio musunuz???Cok guzel,yasadigim hic bi guzellige benzemio,ne asik olmaya,ne cok istedigin biseyi almaya.......Icimde biri var ve bunu bilmek guzell...
Allah saglik versin ona insallah...Dun muayenehanede bebekleri sorunlu bi kac kisiyle tanistim ve icim gitti.Allah onlara da yardim etsin .....
Biz kocisle bu gece izmire gidioruz,bayram icin .Firsat bulursam yazarim size.Tatildeyken de dualarimizi eksik etmeyelim.
Hadi gun icicnde yazarim yine bugun.00.30 da binioz.
Sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

Canım, çok sevindim Allah sağıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Aysayacığım Allah yavrunu sağlıklı hayırlı bir evlat etsin canım.
İİ yolcuklar ve ii bayramlar.Beauty , mevzey , asutay nerelerdesiniz güzeller sin ve diğer bütün arkadaşların bayramıda mübarek olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…