- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
hanımlar merhaba
aranıza yeni katılanlardan biri olarak cevaplarınızı beliyorum.
bende dün yani adetimin 3.günü klomen adında bir hap verdi doktorum. ama bakıyorumda bazı kızlar bu haptan sonra ya kontrole gidiyor yada yumurta çatlatma iğnesi oluyor.ama bana ne kontrole gel dedi nede çatlatma iğnesini söyledi.sadece yumurtlama günlerinde günaşırı beraber olun dedi.
kafamı kurcaladı fisfisfis
yardımcı olurmusunuz?
Amin canım olucak hayırlısıyla hiç üzülme, arkadaşlar çok canınız sıkıldığında birini sevindirin, maddi veya manevi , bana çok iyi geliyor bütün sıkıntım gidiyor ayrıca kim ne yardım yaparım diye düşünürkende kafam dağılıyor birde temizlik yada kendiniz bkım yapın. Dağıtalım kafamızı yoksaahhh kizlar ahhh icimizde yanan atesi biz yakiyoruz yine biz söndürüyoruz...destek oluyoruz burda birbirimize kimseye anlatamdigimiz seyleri konusuyoruz...seviniyoruz üzülüyoruz.....iyiki varsiniz :asigim:a.s.
bir söz var bilirsiniz" kismetse gelir samdan yemenden kismet degilse ne gelir elden " diye
ben bu aralar aynen byöle hissediyorum.. RABBIM e yalvarip kismetimde olani bekliyorum.:1closedeyes:
Amin canım olucak hayırlısıyla hiç üzülme, arkadaşlar çok canınız sıkıldığında birini sevindirin, maddi veya manevi , bana çok iyi geliyor bütün sıkıntım gidiyor ayrıca kim ne yardım yaparım diye düşünürkende kafam dağılıyor birde temizlik yada kendiniz bkım yapın. Dağıtalım kafamızı yoksa
cevabın için sağol caım doktor hormon testlerimin çok iyi olduğunu söyledimrb
doktorun muhtemelen klomenle yumurtalarini gelistirip kendiliginden catlayacaklarini düsünmüstür.buda bi yöntem cünkü..catlatma ignesi illa sart degil.hormonlarina baktimi ki yani sonuclar nasil?
bazi doktorlarda malesef böyle pek aciklayici olmuyolar..
sen aklinda olan sorulari bir kagida yaz doktoruna yönelt.ben herseferinde öyle yapiyorum.sanki röportaj yapmaya gitmisim gibi oluo..bilgi edinmem arastirmam doktorun cok hosuna gidiyo..
Olucak seninde onunki gibi bi bıcırığın Allahın izniyle canım, süpersin, bugün yaptığın gibi üstüne git herşeyin, bence dertlenmiyceksin, aksine bi süre sonra kendini dahada güçlü hissediceksin çünkü sen bunun altından kalkabilecek kadar güçlüsün işte, bunu kanıtladın, ötesi yokk.dün bende kendime bakim yaptim hic oje sürmezdim oje sürdüm..sacimi basimi düzelttim...unutuyorum azcik baska seylerle oyalaninca..temizligide daha adetimin 1.günü yaptim hirsimi temizlikten cikardim.. yap yap nereye kadar..evde iki kisiyiz hic dagilmiyo ki. kirlenmiyoda..bebek yokki dagitsin ben toplayayim..
neyse ben simdi hastaneye gidicem arkadasim dogum yapmis ilk defa kendimde o cesareti buluyorum..bebegi olan birine hemde hastaneye gidicem.8 yillik evliydi onunda tedaviyle kizi oldu..gideyim bi bakayim...yine dertlenip gelicem ama kesin
bnde kolmene başlıycm ama bı sorumolck adetın kaçıncı gunu kullanılıyor klomen gunde 1 mı2 mı kulanıyosunz sızler onceden ganophene kullanmıştım adetın 5.gunu 1tane gunde
Canım, çok sevindim Allah sağıkla kucağınıza almayı nasip etsin.kislarrrrrrrrrrrrr slm nappionuz ????
ben dun bebegimin kalp atislarini duydummmmmmmmmmmmm.......Bom bom bom bom:))))
17 mm olmus kuzucummmmmm....dr ii dedi,korkmustum son zamanlar ama kuzucum sessiz sedasiz buyuyo icimde ,bana hic zorluk cikarmadan yavrucummmm....
Allah tez zamanda hepinize versin kizlar,cvok uzuldum olmadi die 1 sene boyunca ama degdi bilio musunuz???Cok guzel,yasadigim hic bi guzellige benzemio,ne asik olmaya,ne cok istedigin biseyi almaya.......Icimde biri var ve bunu bilmek guzell...
Allah saglik versin ona insallah...Dun muayenehanede bebekleri sorunlu bi kac kisiyle tanistim ve icim gitti.Allah onlara da yardim etsin .....
Biz kocisle bu gece izmire gidioruz,bayram icin .Firsat bulursam yazarim size.Tatildeyken de dualarimizi eksik etmeyelim.
Hadi gun icicnde yazarim yine bugun.00.30 da binioz.
Sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?