canım arkadaşlarım bayramınız kutlu olsun,çok öpüyorum.İzmirdeyim ailemleyim,çoookkkk güsselllll...
arkadaşlar annem hastaydı,iyice kötü olduğunu haber aldık ve pazar günü ankaraya geldim.şimdi daha iyi ama ben hiç iyi değilim.sizleri unutmadım,iyi bayramlar...
arkadaşlar annem hastaydı,iyice kötü olduğunu haber aldık ve pazar günü ankaraya geldim.şimdi daha iyi ama ben hiç iyi değilim.sizleri unutmadım,iyi bayramlar...
arkadaşlar bir sorunummm vaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr......çocuk istiyoruz ancak 1 yıldır olmuyor.ara kanamalarım var.sebebini bilinmeyen ve hormonal olduğunu tahmin edilen....ilk ultrasona girdiğimde herhangi bir kist falan yokken klomen adlı yumurta geliştirici ilacı kullandım ve 2 aydır bu kistle yaşıyorum..en so gittiğimde ultrasonda bakarken doktor karnıma öyle bir baskı yaptı ki anlatamam o da sinirlendi artık .en son artık ankaraya git sen dedi......kist bir türlü küçülmüyor.bir de bu bela oldu başıma.kisti eritmek için doğum kontrol hapı dahi kullandım.düşünsenize bebek istiyorum ancak doğum kontrol hapı kullanıyorum......Çok üzgünüm çoook
Canım adetin düzenliyse ve kullandığın ilaç gecikme yapmıyosa dün olman lazımdı (28. gün) bence bi gebelik testi yap sen.idrar testinde çıkar. İnşallah hamilesindir.slm arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun,
arkadaşlar bende bi çoğunuz gibi çocuk istiyorum bunun için bu ay tedaviye başladım. serophene kullandıktan sonra adetin 13 günü dr. oviterelle iğne yaptı.( 18 mm gelişmiş yumurtam vardı.) merak ettiğim konu ise gebelik olmadığında kaçıncı gün adet görmem lazım. iğneyi 27 kasımda oldum bugün 16. gün. yardımcı olursanız sevinirim. İnşallah hepimiz yeni yıla mutlu hebarlerle gireriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?