Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım arkadaşlarım bayramınız kutlu olsun,çok öpüyorum.İzmirdeyim ailemleyim,çoookkkk güsselllll...

canım arkadaşlarım bayramınız kutlu olsun,çok öpüyorum.İzmirdeyim ailemleyim,çoookkkk güsselllll...

ilknurcum gözün aydın canım aklıma geldin geçen perşembe dok gitcektin bebişini gördünmü merak ettim ya anlaşılan herşey yolunda umarım kendine ii bak selamlar

arkadaşlar annem hastaydı,iyice kötü olduğunu haber aldık ve pazar günü ankaraya geldim.şimdi daha iyi ama ben hiç iyi değilim.sizleri unutmadım,iyi bayramlar...

arkadaşlar annem hastaydı,iyice kötü olduğunu haber aldık ve pazar günü ankaraya geldim.şimdi daha iyi ama ben hiç iyi değilim.sizleri unutmadım,iyi bayramlar...

Canım allah acil şifalar versin umarım önemli bişey değildir sende kendine ii bak canım lazımsın bize çünkü ii bayramlar

allah annene sifa versin canim insallah en kisa zamanda sagligina kavusur:Saruboceq:

bu arada bayram gecti ama yiende seninde bayramin mübarek olsun

arkadaşlar bir sorunummm vaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr......çocuk istiyoruz ancak 1 yıldır olmuyor.ara kanamalarım var.sebebini bilinmeyen ve hormonal olduğunu tahmin edilen....ilk ultrasona girdiğimde herhangi bir kist falan yokken klomen adlı yumurta geliştirici ilacı kullandım ve 2 aydır bu kistle yaşıyorum..en so gittiğimde ultrasonda bakarken doktor karnıma öyle bir baskı yaptı ki anlatamam o da sinirlendi artık .en son artık ankaraya git sen dedi......kist bir türlü küçülmüyor.bir de bu bela oldu başıma.kisti eritmek için doğum kontrol hapı dahi kullandım.düşünsenize bebek istiyorum ancak doğum kontrol hapı kullanıyorum......Çok üzgünüm çoook

Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun..........................
Nice bayramlara inşallah .........................

slm arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun,
arkadaşlar bende bi çoğunuz gibi çocuk istiyorum bunun için bu ay tedaviye başladım. serophene kullandıktan sonra adetin 13 günü dr. oviterelle iğne yaptı.( 18 mm gelişmiş yumurtam vardı.) merak ettiğim konu ise gebelik olmadığında kaçıncı gün adet görmem lazım. iğneyi 27 kasımda oldum bugün 16. gün. yardımcı olursanız sevinirim. İnşallah hepimiz yeni yıla mutlu hebarlerle gireriz.

canım Allah yardımcın olsun. ben geçen yıldan beri bi dr. gidiyordum bana o kadar çok klomen kullandırdı ki ne çocuk oldu ne öyle en sonunda dr. değiştirdim. klomenin yan etkisi kist yapsıymış. bende de kist vardı 4 mm. bi ay doğum kontrol hapı verdi verdi ve geçti bu ay bebek için tedaviye başladık. sende bi dr değiştir istersen. Allah yardımcın olsun...

Canım adetin düzenliyse ve kullandığın ilaç gecikme yapmıyosa dün olman lazımdı (28. gün) bence bi gebelik testi yap sen.idrar testinde çıkar. İnşallah hamilesindir.
Ayy hamişlermi sardı dörtbi yanı birden, kısmete bakın kızlar, bizede sürtünün, ne güzell, darısı hepinizin başınakaydirigubbakcemile5. Ben size demedimmi kısmetimiz açıldı iştee.
bende demin ilk ganophene imi aldım, yarar inşallah, banada dua edin.

Arkadaşlar yardımınız için hepinize teşekkür ederim. inşallah sizlere iyi haberler veririm. ve hepimiz beklediğimiz bebişlere kavuşuruz.

ya kızlar nerdesiniz ya bitti bayram ee gelin artık bakıyom duruyom tabi ailenizin yanındasınız kimseyi aramıosunuz biz kaldık gene diyarbakırda gurbet ellerde ben artık aileme yakın olmak istiyorum yaaaaa

Hamileliği sabırsızlıkla bekleyenler:.
1)Asutay.........................
2)Parıl...........................
3)Mevzey......................zeynep
4)ElifatihEFU.................
5)GASLAN....................
6)Honey53.....................
7)BLACK_PEARL..........
8)tramissu1986.............
9)sevil78.......................

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) Beauty...................
2) Asyacan7...............İlknur
3)Dayset

slmmm sevgili arkadaşlarım,canlarım ben bu sabah döndüm,işleri anca bitirdim çok uykum ama yazayım dedim sizi çok özledim canlarım....
Yarın koye donuyorum malum mesai başladı artık.
Zeynep canım bebeğimizin kalp atışlarını duyduk,17.7 mm olmuştu işte geçen perşembe gittiğimde,ii bakalım şimdilik bana bi eziyeti yok,kuzuzcuğumun,bi geldi tam geldi..Allah ım sizlerede böle hamilelikler nasip etsin inşallahhhhh.Her akşam dua ediyorum hepinize buna inanın ve okuduğum kadarıyla yeni arkadaşlar var umıtsız gördüğüm....Sizi öle ii anlıorum kiii,ama ne olur vazgeçmeyin,unutmayın kı her gun bebeişlere daha da yaklaşıyosunuz.
Allah sırayla hepimize verdi,sıra sizde,sadece sabır ve metanet ve dee DOĞRU DOKTORRRRRRRRR ve tedavi..
Aman deyim ben 1 sene yanlış dr dan yandım lütfen en ii sini bulun,bi taneyle yetinmeyin...
Çok seviyorum hepinizi.....
Asutay canım benim,Allah şifa versin yardımcın olsun,metanetli ol tatlım,bu gidişimde ben de babamı ii görmedim,arefe geceyi acilde geçirdik,napalım metanetli olmak durumundayız...Allah onlar için en hayırlısını versin....
Canlarım beauty yok du ben onu yarın bi yoklayayım,bayramda görüştük,hafif kanaması olmuş çok korkmuş ama iimiş bebekde kendide,neyse bakalım ben kaçar.....

selam canlarım ben geldim.öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun.geç kaldım biraz ama...uzun zamandır nete giremedim.kötüydüm epeydir..bizim bebiş biraz yaramaz teyzeleri,ilknurun bebişi gibi uslu değil..yerimsenibenbayramdan önce bulantı ve kusmalarımdan dolayı mahvoldum,2 kilo vermişim resmen...arefe gününden 1 gün önce cumartesi 2 aydır ilk kez çarşıya çıktım bayram için.ertesi gün eşimin memleketine gidecektik.çarşıda dolaştım 1 saat ve akşama kanamam oldu,kesin herşey bitti dedim,ertesi gün de devam etti.moralim sıfırlandı.drum da izinde...başka bi dr çağırdık acilen.ultrasonda bebeğimi ve kalp atışlarının normal olduğunu görünce dünyalar benim oldu..bayrama filan gidemedik.hastaneye yatırdılar beni,serumlar,iğneler...bayramın 3.günü yine kanamam oldu 2 gün boyunca..çok korktum ama Allahıma tevekkül ettim.Allah izin verdiyse yaşamasına hiç bişey engel olamaz dedim.yine hastaneye yattım bi süre,serumlar yedim yine...anlıycanız bayram bize hiç uğrayamadı..
şükür ki bugün dr'umla randevum vardı ve bebeğimi gördüm,kalp atışları 170 olmuş.çok şükür hayatta ve sağlıklı.ayrıca 3-4 kez hareket etti yaramaz şeyhihoyyytçok muhteşem bi duygu kızlar ya.Rabbime dua ediyorum sizlere de en kısa zamanda yaşatsın diye..:Saruboceq::Saruboceq:inanın bunları sizlere umut olsun diye anlatıyorum.benim durumumu biliyosunuz,nerden nereye geldik şükür.şunu unutmayın önce Allahın istemesi lazım.ilk bebeğim sessiz sedasız gitti,ne kanama ne bişey.kimse tutamadı.8-9 ay hamile kalamadım,kimse olduramadı..Rabbim istedikten sonra da hiçbişey yaşama da engel olamıyo..inanıyorum ki inşallah sizin de kavuşmanız yakındır bebişlerinize..lütfen umutlarımızı kesmeyelim hiç bi zaman ve tevekkül edelim.söölemesi kolay demeyin,hepimiz yaşadık aynı sıkıntıları ama inanın hepsi bitecek inşallah sadece sabır tavsiye ediyorum canlarım....
parılcım,ilknurcum,mevzeycim,asutaycım,elifcim ve adını sayamadığım ve yeni katılan arkadaşlar...sizlerle yazışmayı özlemişim valla..
ilknurcum bebişine çok sevindim,muhteşem bi duygu dimi annesi?inşallah tamamına erer canım.ne güzel sen rahatsın.sanırım Rabbim senin eşinden uzakta olmandan dolayı işlerini kolaylaştırıyo çok şükür.inşallah hep bööle gider..kız sen ii cesaret edip yola çıktın,gerçi Rabbim koruyo ama yine de dikkatli ol canım.yorma kendini sakın..bak ben yine istirahatteyim.yine raporluyum.dr'a kalsa 3 hafta daha verecek.aman gözünü seveyim en azından 3 ay bitene kadar dikkat et emi canım.bu arada kaçıncı haftadasın?benim 9 bitiyo 10a giricem...aramızda ne kadar var?
parılcım ve elifcim naptınız aşılama işini.ben şiddetle tavsiye ediyorum.hemen yaptırın kızlar ya.boşa vakit geçirmeyin..bakın ben aşılamaya kalırsam yandım diyodum,hiç ihtimal vermiyodum,korktuğum başıma geldi,meğer çare ordaymış,boşa beklemişim onca zaman....siz de deneyin,pes etmek yok.Allah kolaylık versin..
asutaycım annene çok üzüldüm.sana da annene de Allah şifa versin.sınavını kolay eylesin canım..sen güçlü kadınsın,üstesinden gelirsin inşallah...
mevzeycim,yalnız değilsin canım.ben de gurbetteyim ve bayramda evdeydim..sıkma canını biz birbirimize kardeş olduk burda...bak hepimiz buradayız..aynı durumdayız canım...
neyse kafanızı şişirdim şimdilik benden bu kadar...hepinizi kocccamannnnnnnnn öpüyorum.Allaha emanet olun...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
canım benım beauty tatlım çok mutlu oldum canım yaaa,inan hep duacınım Allah bizi koruyacak demiştim sana ,bizi yarı yolda bırakmayacak inşallahhh....
Benim bebek yaptığım yolun hatrına ii galiba canım,zaten ne olurdu bilmem şayet bulantı falan olsaydı...İnşallah canım inşallah hayırlısıyla kucağımıza alacağız kuzucum,merak ediodum seni...
Bayram için üzülme artık bize bayram bebeklerimizi kucağımıza aldığımız gündür...
Kızlarda hayırlısıyla bi hamiş kalsalar....
Allah a emanet olun canlarım,ilknur ilçeye koyune döner ,akşam gidince girerim konusuruz yıne.Hadı naz yapmayın bol bol gırın nete...

beautycim canım ya zahmetli geçio senin bu dönem ama bebeğin ii olsun da zahmetini boşver zaten ölede hissediosundur aman kızlar zaman öle geçecekki bir bakmışınız bebiş kollarınızda inş. sorunsuz bir nefeste hayırlı ahlaklı ihlaslı sağlıklı bebişler nasip etsin mevlam cümlemize asyacan beauty sormuş ama görmemişin kaç aylık oldu annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…