canımcım sağol Allah razı olsun sevincin ve duaların için..Allah yardımcımız olsun ne diyim..tek sağlıkla kucağımıza alalım da bebişleri..gerisi çekilir..inşallah canım bizim kızların da hamiş haberlerini alıcaz bi gün,Rabbim büyüktür.ikimize de en zor anda verdi biliyosun.onlara da nasip olur inşallah.Allaha emanet ol tatlım...kendine ii bak.bebişe de annesiyerimsenibençok öpüyorum seni.sık sık girmeye çalışıcam..iii geceler canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3canım benım beauty tatlım çok mutlu oldum canım yaaa,inan hep duacınım Allah bizi koruyacak demiştim sana ,bizi yarı yolda bırakmayacak inşallahhh....
Benim bebek yaptığım yolun hatrına ii galiba canım,zaten ne olurdu bilmem şayet bulantı falan olsaydı...İnşallah canım inşallah hayırlısıyla kucağımıza alacağız kuzucum,merak ediodum seni...
Bayram için üzülme artık bize bayram bebeklerimizi kucağımıza aldığımız gündür...
Kızlarda hayırlısıyla bi hamiş kalsalar....
Allah a emanet olun canlarım,ilknur ilçeye koyune döner ,akşam gidince girerim konusuruz yıne.Hadı naz yapmayın bol bol gırın nete...
canım benim valla çok zorlu geçiyo ama değer bunca sıkıntı çekip de kavuştuktan sonra pek de konuşmamam lazım sanırım.inşallah canım dediğin gibi kucağımıza sağ salim alıp hayırlı bi evlat ve kul olarak yetiştirebiliriz.duan çok güzel..Allah razı olsun..inan her namazdan sonra ismini sayıyorum.rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah.bunca dua ediliyo inşallah kabul olucaktır canım.dualarımdasın..hadi artık teyzesi bizim bebişlere arkadaş lazımyerimsenibenbeautycim canım ya zahmetli geçio senin bu dönem ama bebeğin ii olsun da zahmetini boşver zaten ölede hissediosundur aman kızlar zaman öle geçecekki bir bakmışınız bebiş kollarınızda inş. sorunsuz bir nefeste hayırlı ahlaklı ihlaslı sağlıklı bebişler nasip etsin mevlam cümlemize asyacan beauty sormuş ama görmemişin kaç aylık oldu annesi
zeynepcim canimmmm,bebek yarin itibariyle 11 haftalik olacakkk.Allah arayi cok acmadan sizlerede nasip etsin insallahhhhhhhhhhhhh....Bugun gecmis sayfalarimizi okudum,duygulandim yaaaa,vallahi ne gunler gecmis...
Kiz zeynep ben rahim filmimi anestezisiz cektirdim kiz:))))))))aci esigi yuksekkkkk vallahi....
Benim glukofen kullanirkenden belliydi aslinda bole rahat olacagim,cunku millet yerlerde surunuomus glukofenin ilk haftasinda ama ben masallah DANA :)))) gibiydim...
Neyse bakalim Allah beauty e yardim etsin bol bol,beauty ile aramizda 1 hafta 10 gun anca vardir sanirim....Hadi ben buralardayim cok oprum....Zeynepcim ii dileklerin icin saol canim...
canım benim valla çok zorlu geçiyo ama değer bunca sıkıntı çekip de kavuştuktan sonra pek de konuşmamam lazım sanırım.inşallah canım dediğin gibi kucağımıza sağ salim alıp hayırlı bi evlat ve kul olarak yetiştirebiliriz.duan çok güzel..Allah razı olsun..inan her namazdan sonra ismini sayıyorum.rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah.bunca dua ediliyo inşallah kabul olucaktır canım.dualarımdasın..hadi artık teyzesi bizim bebişlere arkadaş lazımyerimsenibeninşallah bu ay herkes hamile olduğunu duyurur da sevincimiz katlanır...ben ümitliyim canım...sen de ümidini sakın yitirme...Allaha emanet ol canım.öptüm....:1hug:
canımcım inşallah dualarımız kabul olucak,ben inanıyorum..hangimizin duası makbul onu Allah bilir ama ben isimlerinizi de sayarak ediyorum duamı..inanıyorum ki bu sevinci beraber yaşıycaz inşallah.ara çok açılmadan olsun inşallah ki hep beraber paylaşalım mutluluğumuzu...duaların için sağol hayatım...Rabbim en kısa zamanda kavuştursun seni de bizim kızları da ve tüm isteyenleri de bebişlerineSaruboceq::Saruboceq:bu arada dr'um bana rahim filmi çektirmeden aşılama yapamam demişti (ben çektirmeden yaptırdım aşılamayı gerçi) ve demişti ki rahim filmi,tüpleri en ufak bi kalıntıdan bile kurtarırmış,açarmış ve çoğu insan çektirdiği ay hamile kalırmış..inşallah senin bebiş de bu anı bekliyodur.inşallah çektirir çektirmez kalırsın hamiş canım..öpüyorum çok..Allaha emanet ol canım...kaydirigubbakcemile3Canım benim allah senden de razı olsun biliosun sen daha değerlisin vede duan daha makbul o yüzden rabbim inş. sizin sesinizi duyarda bizde sizinle paylaşırız güzel günlerimizi ben de istemem sizin bebişlerin arkadaşsız kalmasını inş. kendine ii bak canım dinlemen lazım demekki seninde bu dönemde bol bol baksana 1 saatin acısı fena olmuş allahım meleklerinizi korusun yerim sizin bebişleri bennnn çok öptümmm:1hug:
ilknurcum sana bişey sorucam canım ben,
bana 15 yıl önce polikistik var demişlerdi, adetlerim geç ve anormal sancılıydı o zamanlar, o zamanki doktorum başkaydı ve ben senelerce ağrı kesiciyle idare ettim evlenincede geçti, evlendikten sonra bi doktorda bana yumurtlamanda problem var demişti, ama ben akabinde hamile kaldığım için kaale almadım, polikistik pco mu, şu anda bende kist olsa şimdiki doktorum görürdü diye düşünüyorum, görmeme ihtimali varmı, pco nun başka ne gibi belirtileri var yani nasıl anlaşılıyo. Bende hala olabilirmi acaba canım.
bebişin nası bu arada, okşa karnını, konuş onunla, şimdiden anlar, hissedermiş sevgini canım. babasıda konuşsun, doğunca sesini tanır. Allah sağlıkla büyütsün, beauty seninkinide canım, üzülme 3 aydan sonra bulantı filan kalmıyo yavaş yavaş bitiyo, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ey güzel allahımın işini görüyosun demi ikinizde bu sayfanın (topicin)ikinizde hiç umutlu olmadığınız bir dönemde aynı anda ne güzel ya sırf bu yüzden aynı anda kalmayı bende isterdim sizin paylaşımlarınız daha farklı olur ama umarım asutay parıl vede diğer arkadaşlarımızda size yetişiriz allah seni ii etsin emi danaymış sende işe yarayacağı belliydi hapın .rahim filmi içinde ayrıca tebrik ediyorrum ii cesaret kısmetse dok beni bu ay çekecek geçen ay cenazeden dolayı geç kalmıştım allahım inş. gerek kalmaz ya.Evet ne günlerdi o günler ama sen hiç kaybetmedin ümidini hatırlıyosan sanki hissetmiş gibi.neyse canım ben de:1hug: buralardayım çok öptüm
slm kızlar..nerelerdesiniz yahu..ne zaman girsem kimseyi yakalayamıyorum..ben bütün gün evdeyim,bulantılarla uğraşıyorum..sizlerden naber...
sevilcim sağol canım,inşallah dediğin gibi olur da 3.aydan sonra daha fazla olmaz bu sıkıntılar..çünkü işimden oluyorum..derse gidemiyorum...Rabbim inşallah sana da nasip etsin..bi pkolu arkadaşım vardı,benden önce hamile kaldı..korkma ve ümitli ol lütfen..inşallah tek tek hepimizin yüzü gülecek...
ilknurcum bebiş nasıl?canım sen 4 hafta nasıl bekledin ya..ben her hafta gidiyorum,sabırsızlanıyorum valla her hafta..dr artık gelme ayda 1 gel diyecek diye korkuyorum..hele bu hafta bebişim bize hareketler yaptı teyzesisööledim mi bilmiyorum..muhteşemdi ya.bütün gün gülüp durdum kendi kendime.3-4 defa hareket etti,koptum valla..eşime 'eve bi tane ultrason alalım'diyorum...yerimsenibeninşallah ikimiz de sağ salim dünyaya getiririz meleklerimizi..inşallah buradaki tüm dostlarımızın da güzel haberlerini alırız bir an önce...bu arada ben bugün 10.haftaya başladım..bebişlerimizin arası çok az olacak,çok seviniyorum.inşallah sıra kızlardadır da ara fazla açılmadan hepimiz anne oluruz:CüvCüv::CüvCüv:...öpüyorum canım.Allaha emanet ol...kaydirigubbakcemile3
Canım o ümitte olmasa yaşanmaz herhalde bende ümitliyim şimdi olmassa sonra başka çaresi yok biz onu çok istiyoruz .Rahim filminden korkmuyorum walla beni çok rahatlattınız dok öle ben muayne ederken bağırtıyı koparıyolar rahim filmini abartırlar tabi dedi içindeki hisse slm söle çok sevindirdi beni ama tedbirliyim heveslenmiyorum korkma canım dua ediyosunuz ama gene ve tekrar istiyorum isteyen bir yüzü vermeyen zencisırnaşık şey değilmi hadi canım sana ii geceler öptümHic biriniz icin umidimi yitirmiorum canim,olacak insallahhhhhhhhhh.Rahim filmi da beautynin dedigi gibi insallah ugurlu gelir canim...icimden bi his sira sende dio ama bakalim.....
Rahim filminden sakin korkma sakin,hic ole kabus deil bitanemmmmm.....olur gider yani,onu cektirmek kotu deil inan bana....Icine saldiklari seyde hashas yagi zaten..adet sancisindan farkli deil..Hadi bakalim hayirlisi...kaydirigubbakcemile3:teytey::1hug:
Canım o ümitte olmasa yaşanmaz herhalde bende ümitliyim şimdi olmassa sonra başka çaresi yok biz onu çok istiyoruz .Rahim filminden korkmuyorum walla beni çok rahatlattınız dok öle ben muayne ederken bağırtıyı koparıyolar rahim filmini abartırlar tabi dedi içindeki hisse slm söle çok sevindirdi beni ama tedbirliyim heveslenmiyorum korkma canım dua ediyosunuz ama gene ve tekrar istiyorum isteyen bir yüzü vermeyen zencisırnaşık şey değilmi hadi canım sana ii geceler öptüm
canım ben buralardayım ama çok sık yazamıyorum,bakıyorum kimse yok ben de çıkıyorum..malum ben yine kusmalarla mücadele ediyorum...sen nasılsın?adet oldun mu?inşallah bu ay sondur ve bebişine kavuşursun bu ayın sonunda..rahim filmi ii olur inşallah..öpüyorum canım.Yani arkadaşlar hepinize bravo toptan unuttunuz burayı parıl asutay asyacan beauty nerdesinizz yaffff??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?