canım sakin olman çok güzel..benim yapım bööle sanırım.çok heyecanlı ve sabırsız biriyim maalesef.aman canım tek sorunsuz gitsin de ayda 1 git.doğru söölüyosun.en güzeli üstüne düşmemek ama ben de bööleyim işte.bi kere kötü bi deneyim yaşayınca insan daha bi panik oluyo sanırım.Rabbim sana sorunsuz ve sonuna kadar güzel gidecek bi hamişlik nasip etsin..kendine ii bak tatlım..öpüyorum çokkk..kaydirigubbakcemile3Canim benim cok mutluyum,cok keyifliyim ama sakinim cok fazla.Dr beni cok rahatlatio,ultrasona cok girme dio ve sorunsuzsun diyince,ben de gitmek istemiorum.Yani merak ediyorum ama ole buyusun icimde kuzucum.Belkide ustune dusmekten korkuyorum,bu benim kisiligim tatlim,pek dusemiorum uzerine sakindigim seylerin.Ilginc bi psikoloji yani:))))
Canim allah bizi koruyo hiiiiicccc korkma hic,dunyaya da gelecek,hayatimiza yeni ve mukemmel bi sayfa acacakkkkkklar insallahhhhhhhhhhhhhhhh....
Veee kizlarrrr,hersey ii olacak......Bebeklerinize hergun bi adim daha yaklasiosunuz.......
Ben 11 haftadayim canimmmm.1 hafta olacak aralari yaaa,hala ruya gibi degil mi???/
Allah im ne buyuk yaaaa,coooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk sukurrrrrrrrr...
Seviyorum hepinizi .....
canım ben buralardayım ama çok sık yazamıyorum,bakıyorum kimse yok ben de çıkıyorum..malum ben yine kusmalarla mücadele ediyorum...sen nasılsın?adet oldun mu?inşallah bu ay sondur ve bebişine kavuşursun bu ayın sonunda..rahim filmi ii olur inşallah..öpüyorum canım.
kızlar unuttu buraları cidden..hele asutayla parıl hiç uğramaz oldu.haklısın canım...
canımcım,bakan kimse yok,gurbette işim çok zor..eşim sağolsun hallediyo herşeyi.o da çok yoğun çalışıyo maalesef.evde olduğu sürece ilgileniyo.çoğu zaman evde yalnız,bulantılarla savaş halindeyim...neyse çok da şikayet etmek istemiyorum bugünüme şükür,ne diim..inşallah sen de bi hastalanıp kolayca çektirirsin de şu filmi,inşallah bebişi kutlarız ardından.olmazsa da üzülme sakın.dediğin gibi bence de bekleme.ben boşa bekledim 8 ay biliyosun.tabi inşallah hiç bişeye gerek kalmadan olur da..ama olmazsa da çareler var çok şükür..Rabbim hayırlısıyla versin canım..dualarımdasın öptüm canım...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ah canım benim kıyamam sana bakan biri varmı bari bu günlerde yalnız olmamalısın .Senin mazeretin varda diğer hayırsızlar hiç uğramaz oldu inş. kötü bişey yoktur umarım .Canım adet olmadım ama çok gerginim bu gün gelse ii olur dok duphaston vermişti ama ben hapla adet olan biri değilim o yüzden içmedim gecikirse kötü olacak duan için sağol canım ben dok konuşucam ben artık beklemek istemiyorum ya aşılama yada tüp diyecem inş. gerek kalmaz bende çokk öptüm kendine vede bebişe ii bakkaydirigubbakcemile3
hoş geldin elifcim.uzun zamandır yoktun valla.kızlar da yok zaten.terkettiniz bizibende geldim kizlar
coktandir ugrayamiyodum bende sayfaya
herkes iyimi
beauty canim yakinda gecicek insallah bulantilar sonrada hamisligin tadini cikaricaksin
mevzeycigim insallah senin icinde rahim filmi hayirlisi olur insallah sifa ondadir bir an önce kuavusursu yavruna..
asyacanda iyiymis melegi de sorunsuzmus sevindim valla
asutaydan parildan haber yok sanirsam ki..onlarin bayram tatili bitmemis...
gelelim bana 5 gün sonra adet olmam gerekio ama bu ay bir tuhaf gecti benim icin adet bitti üzerinden 1 hafta gecmedi karnimda agrilar basladi gögüslerim deli gibi sis su andan dokunamiyorum acidan..sanki erken adet olucam gibi hissediyorum 10 gündür devamli tuvalete kosuyorum yok..akintim falanda yok ama.
acaba bu ay kendiliginden mi oldu diye düsnüyorum ama umutlanmakta istemiyorum hic..sonra kalbim acio
zaten bu ayda olmazsa ocak 5 te yeni randevum var sonraki adeti bekleyip ikinci asilamayi yaptircaz insallah
hayirlisi olsun hepimiz icin..artik fazla beklemeden gelsin meleklerimiz
hoş geldin elifcim.uzun zamandır yoktun valla.kızlar da yok zaten.terkettiniz biziklava:
canım inşallah kendiliğinden olmuştur bu ay da seni de ekleriz listeye.Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah..:Saruboceq:ama olmazsa da ümitsizliğe kapılma.inşallah aşılama çare olur o durumda.hakkında hayırlısı olsun..ben henüz hamişliğin tadına varamadım.ama inşallah sizler çok rahat hamilelikler geçirirsiniz..öpüyorum canım.Allaha emanet ol..
bende geldim kizlar
coktandir ugrayamiyodum bende sayfaya
herkes iyimi
beauty canim yakinda gecicek insallah bulantilar sonrada hamisligin tadini cikaricaksin
mevzeycigim insallah senin icinde rahim filmi hayirlisi olur insallah sifa ondadir bir an önce kuavusursu yavruna..
asyacanda iyiymis melegi de sorunsuzmus sevindim valla
asutaydan parildan haber yok sanirsam ki..onlarin bayram tatili bitmemis...
gelelim bana 5 gün sonra adet olmam gerekio ama bu ay bir tuhaf gecti benim icin adet bitti üzerinden 1 hafta gecmedi karnimda agrilar basladi gögüslerim deli gibi sis su andan dokunamiyorum acidan..sanki erken adet olucam gibi hissediyorum 10 gündür devamli tuvalete kosuyorum yok..akintim falanda yok ama.
acaba bu ay kendiliginden mi oldu diye düsnüyorum ama umutlanmakta istemiyorum hic..sonra kalbim acio
zaten bu ayda olmazsa ocak 5 te yeni randevum var sonraki adeti bekleyip ikinci asilamayi yaptircaz insallah
hayirlisi olsun hepimiz icin..artik fazla beklemeden gelsin meleklerimiz
slm kizlarrrr,merakta kaldiniz ama ben hafta sonu misafir vee ev temizliginden kendimi goremedim canlarim.Ben iiyim merak etmeyin,bebis de ii teyzeleriiiiiiiiiiiii.....
Yarin yine yollari fethedecegim biraz hazirlik yapmam gerek ve de bici bici....Ii oldugumuzu bilin yeter ,hepinizi cok opuyorum.....[
canım ii olduğunuza sevindim.Allah kurtarır inşallah o yollardan seni..dikkat et tatlım.fazla yorma kendini...ii geceler..kaydirigubbakcemile3
Canım benim sağol ii dileklerin için inş. 2. aşılamaya gerek kalmaz bu belirtileri çok okudum gebelik öncesinde olanlara inş. bu sayfada hamile olmayan kalmaz benim adet gelmio ya yılbaşı tatiline kalcam die çok üzülüyorum inş. öle olmaz:Saruboceq:
bakalim insallah ikinci asilamaya gerek kalmaz ama ben kendimi coktan hazirladim bile.
3 gün sonra anlasilir zaten hersey benim icin umudum olmasada......
adet oldun mu sen
niye böyle gecikme oldu kine hapmi kullandin
asyacanimiz da iyiymis ohhh hersey yolunda :teytey::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?