- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
Slm kızlar, bende malesef hamişlik için bi ay daha beklemek zorunda kaldım. hasta oldumdr.um yine klomen ve ovitrelle verdi. p.tesi dr. gidcem yumurta takibi için.klomen ve ovitrelle iğne kullanan arkadaşlara bişey sormak istiyorum. klomen bittikten sonra iğne oluncaya kadar dr. ilişki için size bişey söyledimi?
bi arkadaşımın dr. iğneden önce birergün arayla 3 ilişki demiş. anlayacağınız aklım karıştı. bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.....
elifcim canım benimkiler teşrif ettiler canım gece ağrı ile uyandım tamda korktuğum gibi yılbaşı tatiline geldi hastane açıktır ama mutlaka doktorumun tatil neyine hastaları olmadan yapamaz tatilde evde dinlenirim işte belki daha ii olur .Eşime bir abarttım filmi oda korkuyo annemleri çağıralımda öle ol dio o gün ne naz yapacam bir bilseniz. Elifcim aynı gün olmuşuz üzülme canım ne yapalım bugün hayıt aldım akşam demlicem içicem balda yedim .sende bitkisel şeyler kullanıyonmu çeok mennun kalan var bak.Bu arada sen nerede yaşıosun anlamadım kendine ii bak öptüm şeker
kızlar nasılsınız,
mevzey geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun yarın, İnşallah uğurlu gelecek bu rahim filmi bence. parıl, ilknur ve diğer kızlar hepinizi öptüm, adet tarihim on gün sonra, bu ay çok çalıştım ne olur dua edin bana. Olmazsa İlknurcum söylediğini yapıcam ama İnşallah olur be canım. Hazan yağmuru bende yumurtlama zamanı hergün çalıştım ondan öncesi ve sonrası 2 günde bir sende kesinlikle öyle yap çatlatma iğnesinden 2 gün önce 14 saat sonra 30 saat sonra bide 54 saat sonra neden dersen bundan önce hep kaçırdım bu sefer kaçırmak istemedim. Her seferinde şansın artıyo unutma. Parılcım nooldu aşılama işi canım.
Haber veririm kızlar sizde özelden sizde bana iyi haberler verin İnşallah öptüm.
canlarım yine yoksunuz neyse ama ben sizi yinede kocaman öpüyorum asyacancığım Allah mutluluğunu yavrunla taclandırsın bitanem bizede en kısa zamanda sağlıklı evlatlar versin.
Mevzeyciğim rahim filmini bende çektirdim çok korkmuştum ama inan ne olduğunu anlamadan bitiyor yani 1 dakikalık bir sancı oda bende yapışıklık olduğu için dahada fazla acımış ama buna rağmen çok rahat geçti korkma inşallahda temiz çıkar mevlam açılan elleri boş çevirmez duaya devam.
canım sağol moralin için ben korkmuyorum artık sizin yorumlarınızdan sona ama eşime abartmayı düşünmüyor değilim ne yapyım benim neşe kaynağım eşim hep şaka yaparım nazlanırım muzurum biraz ama gün gelcek inanmayacak bana bende öptüm canım sen ne yapıosun bu arada[/QUOTE
Allah eşinin yardımcısı olsun mevzey yakında hamile kalırsan çekeceği var garibin:roflol:
Ben şu ara kilit otu kullanıyorum bakalım inşallah işe yarar.
canım benim teşekkür ederim.inşallah bitmiştir artık sıkıntılar.artık minimum düzeyde oluyo bulantılarım çok şükür.aslında dediğin gibi bana burdayım diyo bebiş.iii de oluyo.çünkü henüz ne tekme attığını anlıyorum ne de hareket ettiğini.o yüzden bu dönemde bari içim biraz rahatlıyo belirtileri gördükçe.canım şuan 11.haftada ama bebek gelişim olarak 1 hafta ileri gözüküyomuş.nasıl oluyosa...:uhm:ben 13.haftada kontrole gidicem.belki bi ihtimal cinsiyet tahmini yapar dr.sanmıyorum ama..onu beklemeye de razıyım.canım gerçekten zaman çok çabuk geçiyo bi başladımı...inşallah arayı fazla açmadan sizlere de nasip olur ben inanıyorum.yakında güzel haberlerini alırız inşallah canım.sen de bi bakmışsın hamilesin,bi bakmışsın kucağına almışsın.o günler uzak değil inşallah..cevap yazdığın için ayrıca teşekkür ederim canım..Allaha emanet ol...öptüm ben de..:1hug:BEAUTY CANIM büyük oldu ii olmana sevindim canım bebişin maşallah annesini üzmeyecek artık inş. ben burdayım anne dio aslında sana senin haberin yok:)))ne kadarlık oldu hoooop yetişemioz walla cinsiyet zamanıdamı geldi maşallah okuldayken hamile olduğunu söyleyen arkadaşım faceebook a resimlerini koymuş çok şaşırdım bu aydı doğumu çocuk kendine gelmiş bile sizzinkide öle olacak bakmışınız kucağınızda inşallah yarabbim arkadaşlarına çok sona kavuşmazlar inş. çok öptüm kendine ii bak tatlım
slm kızlar..bi uğrayayım dedim.nasılsınız bakalım.girdiğimde kimseyi yakalayamıyorum ne hikmetse..
ben iiim artık çok şükür.bulantılarım çok az var.sadece sabahları ve değişik kokuları duyunca..hatta iştahım açıldı bu ara.dr'a en son bu salı gittim.bebişimi gördüm yine.çok hareketli şimdidn.her gidişimde bana hareketler yapıyo.çok şükür Allahıma sanırım artık normale dönüyo herşey.kistlerimden sadece 1!i kalmış.4ten 1'e düştü ve o da 35mm den 17ye düşmüş.bu hafta okula da gittim.işte bende haberler bööle.6 ocakta randevum var.belki o zaman cinsiyeti bile belli olur...hayırlısı ne diiim...
zeynepcim tatil filan denk gelmeden filmin çekilecekmiş.çok sevindim canım.inşallah budur senin vesilen de..benim kist olayımı biliyosun.sen sakın kendininkini dert etme.hem yumurtlama ilacı olmadan daha ii de sonuç alabilirsin inşallah..karışımlara devam et canım.Rabbim gönlünün muradına erdirir inş.bu ay..
ilknurcum o gün msnde görüşürken çok ayıp oldu sana.dönemedim bi türlü.önemli bi telefondu,kapatamadım bi tanem.umarım darılmamışsındır..kırmak istemedim..inşallah yine karşılaşıp bol bol görüşürüz.bu arada test sonuçlarını merak ederim.haber ver olur mu tatlım.inşallah hiç bi sorun yoktur.sadece prosedür bu aralar yapılan bişey..senin bebiş uslu maşallah..inşallah hep bööle devam eder canım..öpüyorum Allah emanet ol canım..
parılcım.hiç sormamışsın beni ama...:çok üzgünüm:sana daha önce de sormuştum.aşılama durumun ne alemde.cevap yazmamıştın...hakkında hayırlısı olsun canım...malum bu aralar alınganlığım arttı..
neyse kızlar...hepinizi öpüyorum..Allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?