Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben yine adet oldum kizlar bu ayda olmadi.1 gün erken geldi...senağlama
tamda size güzel bir yazi yazicaktim takvim yapragindan benim favori yazimdir bunlar.buzdolabimda yapisik durur ve hep okurum

ALLAH IN VERDIGINE RAZI OLMAK

sunu iyi bil ki herseyin ardindan kosmak ele birsey gecirmez;yalniz kismette olan gelir.sabirla kismetini beklemen nasibini eksiltmez.ne herseye hirsal akos nede gelecek olan gelir diye otur , yat....
geleni al , giden icin üzülme.eger birsey nasip degilse, yillarca didinsende eline gecmez.hirsi birak sabirli ol.halini muhafaza et.kalbine sahip ol, kötülük koyma.ALLAH tan afiyet iste.sebebe yapismamayi da ihmal etme.
ALLAH in emeri disinda kimseden birsey alma.yine O " nun emri disinda kimseye birsey verme.kendi hevesine kapilip cesitli isler yapma.kendine okadar fazla güvenme ALLAH a güven...magrur olma;sonra sendne daha serli kimseleri basina bela eder.herseye hakkini ve zalim olma..zalim yalniz kendini kandirir.
O nun bütün kainati saran sonsuz rahmetinden faydalanmamiz dilegiyle.

ALLAH DUALARA ICABET EDER

insan fitrati geregi aceleci bir varliktir.ALLAH in nimetlerine karsi büyük bir istek duyar..oysa insan hem bu nimetlere duydugu istekten, hemde aceleci oldgundan ötürü nefisinin nefsinin arzu ettiklerinin hemen gerceklesmesini ister.dua ettigi zaman dualrina hemen karsilik bekler...karsilik almasi biraz gecikince de" dua da ediyorum ama kabul olmuyor gibi" bir düsünceye kapilir.bu sabirsizlik zaman zaman ümitzsizlige hatta duadan uzaklasmaya bile varabilr.
mü´ min Allah tan birsey istediginde takdiri O na birakmali ve O ndan her sartta razi olmus bicimde sabirla beklemlidir.belki dua ederek talep ettigi sey kendisine bir hayir saglamayacaktir. o nedenle ALLAH bunu kendisine vermemektedir..belki de bu hayra ulasmasi icin belli bir süre olgunlasmasi egitlmesi gerekmektedir.belki Allah kenisine daha hayirli baska bir nimet verecektir, ama sabrini ve sadakatini denemektedir.
tüm bunlar dua eden insanin, duasinda sabirli olmasi ve Allah in rahmetinden asla ümit kesmemesi gerektigini göstermektedir..
dua bir ibadettir ve duada sabir dua eden acisindan önemlidir.sabirla dua eden kisi eger yaradan takdir ederse dualarinin karsiligini er yada gec alir

kissadan hisse....
biliyorum cok uzun oldu ayrica dini konularda yasak ama bunlar bizim halimizde olan kisilerin okuyunca icini rahatlatan bir hikayeler...

Slm kızlar, bende malesef hamişlik için bi ay daha beklemek zorunda kaldım. hasta oldum dr.um yine klomen ve ovitrelle verdi. p.tesi dr. gidcem yumurta takibi için.klomen ve ovitrelle iğne kullanan arkadaşlara bişey sormak istiyorum. klomen bittikten sonra iğne oluncaya kadar dr. ilişki için size bişey söyledimi?
bi arkadaşımın dr. iğneden önce birergün arayla 3 ilişki demiş. anlayacağınız aklım karıştı. bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.....

elifcim canım benimkiler teşrif ettiler canım gece ağrı ile uyandım tamda korktuğum gibi yılbaşı tatiline geldi hastane açıktır ama mutlaka doktorumun tatil neyine hastaları olmadan yapamaz tatilde evde dinlenirim işte belki daha ii olur .Eşime bir abarttım filmi oda korkuyo annemleri çağıralımda öle ol dio o gün ne naz yapacam bir bilseniz. Elifcim aynı gün olmuşuz üzülme canım ne yapalım bugün hayıt aldım akşam demlicem içicem balda yedim .sende bitkisel şeyler kullanıyonmu çeok mennun kalan var bak.Bu arada sen nerede yaşıosun anlamadım kendine ii bak öptüm şeker

Canım bende klomen kullandığımda dok yumurta görmeden bişi demedi ama ne zaman yumurtladığını biliosa ona göre söylemiş olabilir birde gün kaçırmamak için söylemiştir yani adet bitiminden sona gün aşırı çalışmakta fayda var kimisi hergün çalışıo öylede gebe kalanlar var bende yarın dok gidicem serephone veriyo benimki onu kullanıcam birede rahim filmi çekilicem.Doktor yumurtayı görür görmez birde yumurta18 mm ve üstündeyse çatlamaya yakın olduğu için riske atmadı ilişki dedi tarihleri bile yazdı ama olmadı işte neyse hayırlısı umarım kafanı karıştırmamışımdır

Teşekkür ederim mevzey arkadaşım, bende geçen ay seropen kullandım iki yumurtam vardı 18 mm. iğnede olduk ama malesef sonuç negatif. bu ay da seropen yazdı ama bulamadım. muadili klomenmiş. onu verdiler. canım inş. hepimiz hayırlı bi şekilde hamile kalır ve çocuklarımızı kucaklarız. dr. benden rahim filmi istemedi. ben bi hamilelik atlatmıştım. ondan galiba. ama yavrularımı göremedim bile. kısmet..
en iyisi bende dr. gitmeyi bekleyeyim......

yok canim ben bitkisel biseyler denemiyorum cünkü adetlerim cok düzenli zaten..sadece ovulasyon zamani bal-tarcin cörekotu yedim son iki aydir..bide su doktorun incir kürünü uyguladim ama bir faydasi olmadi dedigim gibi adet geldi kapima dayandi kafamçokkarıştı...öbür ay asilama yolu göründü bizede...ama ben üzülmedin nedense hep aglardim adet olunca bu sefer saskinim...:1shok:

ben almanyadayim canim bizde tatil bugün basladi ama doktorlar coktan tatile girdi...noel de varya burda onun icin sadece yilbasi olsa iki gün oluo ama hristiyanlarin bayrami da var

kızlar nasılsınız,
mevzey geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun yarın, İnşallah uğurlu gelecek bu rahim filmi bence. parıl, ilknur ve diğer kızlar hepinizi öptüm, adet tarihim on gün sonra, bu ay çok çalıştım ne olur dua edin bana. Olmazsa İlknurcum söylediğini yapıcam ama İnşallah olur be canım. Hazan yağmuru bende yumurtlama zamanı hergün çalıştım ondan öncesi ve sonrası 2 günde bir sende kesinlikle öyle yap çatlatma iğnesinden 2 gün önce 14 saat sonra 30 saat sonra bide 54 saat sonra neden dersen bundan önce hep kaçırdım bu sefer kaçırmak istemedim. Her seferinde şansın artıyo unutma. Parılcım nooldu aşılama işi canım.
Haber veririm kızlar sizde özelden sizde bana iyi haberler verin İnşallah öptüm.

Hamileliği sabırsızlıkla bekleyenler:.
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
GASLAN....................
Honey53.....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) Beauty...................
2) Asyacan7...............İlknur
3)Dayset

Sağol canım ama ben bugün dok gidicem film daha sona olucak 7 veya 8. gün bakalım inş. canım sen ii haber verirsin bize kendine çok ii bak öptüm

Slm kızlar nappıosunuz???
Mevzey canım hakkında hayırlısı olsun,lutfen rahım fılmını gözünde buyutme ,hiç bi şey olmayacak inan bana...acıd mı dıye dusunurken sen,bı bakmıssın bıtmıs.Sakın annenlerı falanda cagırmayın,ole bısey deil.Yani anestezi bile çok gereksiz,boşu boşuna uyuşacaksın.Kim çıkartıo bole hurafelerı anlamıyorum.Ben rahım filmi cekımım bıttıkten sonra,bana da çok acıo dıyenlere 1 hafta kufur ettım içimden:))))

Her neyse hersey çok ii olacakl unutma tatlım...Elgatihefu yazdıkların çok guzel ve anlamlı canım.Ben çok ii anlıyorum orada yazılanları.Bizler kendimizi hayatın merkezinde sandığımızdan oluyo aslında sabırsızlığımız.Hayat bizler için var ve Allah herseyi en guzel zamanda verio ama biz zorluk yaşamak istemediğimizden sürekli sorguluyoruz hayatımız malesef.Herşeyin hayırlısını dilemek yerine ,süreklı neden neden dioruz...
Şimdi bana konuşması kolay gıbı gelmesin ne olur size ama lütfen sabır ve umut..En önemlisi de tevekkül canlarım....Allah hepimiz için en ii zamanı bilio.
Evet ilaçlar,tedaviler,ii dr lar,rahım filmleri vs....Ama hepsi vesile inanın.Sadece ol desin ve olsun inşallah en kısa zamanda....
Sevilcim canım dualarım hep sizinle inan.Allah hakkında hayırlısını en kısa olanından versln inşallahhhhhhhhhhhhhhh..
Diğerleri neredesinbiz yafff...
Ben kan ve idrar testi yaptırmıstım geçen hafta,bu hafta sonuçları alacağım....Bakalım inşallah sağlıklıdır kuzucummm.....Bana hala eziyeti yok,kendi halinde buyuyo yavrucummm....
Ben haftaya izin aldım ve önümde 12 günlük bi tatil var,bugun merkeze donuyorum,kocişin yanına...Çook mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmm..Önümüzdeki hafta dra gıderim ve haber ederim size....Çok seviyor ve öpüyorum...

canlarım yine yoksunuz neyse ama ben sizi yinede kocaman öpüyorum asyacancığım Allah mutluluğunu yavrunla taclandırsın bitanem bizede en kısa zamanda sağlıklı evlatlar versin.
Mevzeyciğim rahim filmini bende çektirdim çok korkmuştum ama inan ne olduğunu anlamadan bitiyor yani 1 dakikalık bir sancı oda bende yapışıklık olduğu için dahada fazla acımış ama buna rağmen çok rahat geçti korkma inşallahda temiz çıkar mevlam açılan elleri boş çevirmez duaya devam.

canım sağol moralin için ben korkmuyorum artık sizin yorumlarınızdan sona ama eşime abartmayı düşünmüyor değilim ne yapyım benim neşe kaynağım eşim hep şaka yaparım nazlanırım muzurum biraz ama gün gelcek inanmayacak bana bende öptüm canım sen ne yapıosun bu arada

sevil78 umarım iyi haberlerini alırız canım. söylediğini uygulayacam inşallah. bu defa sağlıklı ve hayırlı evlat sahibi olmak istiyorum. Rabbim hepimize en yakın zamanda nasip eder inşallah.

parıl ve ilknur size uzun uzun yazdım ama net kesildi şimdi ikinizede söyleyeyim dün dok gittim salı film çekilecek yumurtlama hapı vermedi kist oluşmuş sağda moralim bozuldu 4 mm miş büyüyebilir veremem dedi doğum kon hapı yazdı bende kullanmam dedim oda sen bilirsin kendi kendinede geçebilir dedi öyle işte bende hayıta başladım bal çörek otu tarçın yiyorum bakalım doğal yoldan yumrtlayabilecemmi parıl çok haklısın benim hamileliğim çekilmez kilit otu nedir???ilknur anemleri eşimi korkuttuğum için aklına çağırma fikri gelmiş yok zaten bizimkiler evlendim evleneli evime gelmnediler izmit diyarbakır nasıl gelsinler birde torun olunca gelirlerse diyecek çok lafım var walla:dilcikar:

AYYY canım mevzey maşallah,neşeli ve çok tatlı olduğun teeeeeeeeee burdan belli canım.Kist için üzüldüm ama umarım bu çabaların neticesi çabucak oluvarir tatlım.çok dua ediom sizlere inanın.benim bekleyişim sona erdi hayırlsıyla ama inanın sizleri de duysam çıldıracağım sevinçten.....
Parılcım canım dualara devam etmezmiyiz hiç.Her daim.....
Diğerleri nerde yaffffffffffff???
Bu arada gewçen biri kilo aldın mı demiş hayr,daha almadım şükür kilo amavucut seklim deişio...
Biz kocişle yemeğe gideceğiz bi yere davetliyiz.Şimdilik ben kaçar.Sevgiler dostlarım,kardeşlerim...

slm kızlar..bi uğrayayım dedim.nasılsınız bakalım.girdiğimde kimseyi yakalayamıyorum ne hikmetse..
ben iiim artık çok şükür.bulantılarım çok az var.sadece sabahları ve değişik kokuları duyunca..hatta iştahım açıldı bu ara.dr'a en son bu salı gittim.bebişimi gördüm yine.çok hareketli şimdidn.her gidişimde bana hareketler yapıyo.çok şükür Allahıma sanırım artık normale dönüyo herşey.kistlerimden sadece 1!i kalmış.4ten 1'e düştü ve o da 35mm den 17ye düşmüş.bu hafta okula da gittim.işte bende haberler bööle.6 ocakta randevum var.belki o zaman cinsiyeti bile belli olur...hayırlısı ne diiim...
zeynepcim tatil filan denk gelmeden filmin çekilecekmiş.çok sevindim canım.inşallah budur senin vesilen de..benim kist olayımı biliyosun.sen sakın kendininkini dert etme.hem yumurtlama ilacı olmadan daha ii de sonuç alabilirsin inşallah..karışımlara devam et canım.Rabbim gönlünün muradına erdirir inş.bu ay..
ilknurcum o gün msnde görüşürken çok ayıp oldu sana.dönemedim bi türlü.önemli bi telefondu,kapatamadım bi tanem.umarım darılmamışsındır..kırmak istemedim..inşallah yine karşılaşıp bol bol görüşürüz.bu arada test sonuçlarını merak ederim.haber ver olur mu tatlım.inşallah hiç bi sorun yoktur.sadece prosedür bu aralar yapılan bişey..senin bebiş uslu maşallah..inşallah hep bööle devam eder canım..öpüyorum Allah emanet ol canım..
parılcım.hiç sormamışsın beni ama...:çok üzgünüm:sana daha önce de sormuştum.aşılama durumun ne alemde.cevap yazmamıştın...hakkında hayırlısı olsun canım...malum bu aralar alınganlığım arttı..
neyse kızlar...hepinizi öpüyorum..Allaha emanet olun...

BEAUTY CANIM büyük oldu ii olmana sevindim canım bebişin maşallah annesini üzmeyecek artık inş. ben burdayım anne dio aslında sana senin haberin yok:)))ne kadarlık oldu hoooop yetişemioz walla cinsiyet zamanıdamı geldi maşallah okuldayken hamile olduğunu söyleyen arkadaşım faceebook a resimlerini koymuş çok şaşırdım bu aydı doğumu çocuk kendine gelmiş bile sizzinkide öle olacak bakmışınız kucağınızda inşallah yarabbim arkadaşlarına çok sona kavuşmazlar inş. çok öptüm kendine ii bak tatlım

canım benim teşekkür ederim.inşallah bitmiştir artık sıkıntılar.artık minimum düzeyde oluyo bulantılarım çok şükür.aslında dediğin gibi bana burdayım diyo bebiş.iii de oluyo.çünkü henüz ne tekme attığını anlıyorum ne de hareket ettiğini.o yüzden bu dönemde bari içim biraz rahatlıyo belirtileri gördükçe.canım şuan 11.haftada ama bebek gelişim olarak 1 hafta ileri gözüküyomuş.nasıl oluyosa...:uhm:ben 13.haftada kontrole gidicem.belki bi ihtimal cinsiyet tahmini yapar dr.sanmıyorum ama..onu beklemeye de razıyım.canım gerçekten zaman çok çabuk geçiyo bi başladımı...inşallah arayı fazla açmadan sizlere de nasip olur ben inanıyorum.yakında güzel haberlerini alırız inşallah canım.sen de bi bakmışsın hamilesin,bi bakmışsın kucağına almışsın.o günler uzak değil inşallah..cevap yazdığın için ayrıca teşekkür ederim canım..Allaha emanet ol...öptüm ben de..:1hug:

Ahh benim canım arkadaşım çok az girebiliyorum hemen o günü okuyup cevap yazıp kapatıyorum ama sen ve asyacan her daim aklımdasınız hamile olmayanlaraevlat için dua ederken sizede hayırlı doğumlar diliyoruma.s bulantılarının bitmesine sevindim inşallah cinsiyetinide öğrenirsin canım sanki oğlan gibi geldi içi,me ama hayırlısı sağlıklı olsun dimi canım.
Bu arada ben aşılamaya daha geçmedim şuan kilit otu içiyorum daha sonra belki ne bilim karışığım ;Mevlam uğraştırmasın ben yoruldum bile:çok üzgünüm:.
Seni çok çok öptüm kendine iii bak .:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…