kızlar bende hamileyim sanırım Beta-HCG 527 çıktı tahlilde bu ay hiç ümidim yoktu ama nasip demekki acayip heyecanlıyım öğrendiğimden beri geceleri uyuyamıyorum Allah her isteyene versin tez zamanda
Kızlar ovitrell ne pahalıymış ya, pregnyl kullanırken bu ay ovitrel oldum, cuma günü. Kızlar 76ytl ödedik, rapor alınırsa paranın bir kısmı geri alınabiliyormuş. İçinizde rapor alan var mı? İleride bu rapor başımıza iş açar mı? Ne diyorsunuz kızlar?
kızlar bende hamileyim sanırım Beta-HCG 527 çıktı tahlilde bu ay hiç ümidim yoktu ama nasip demekki acayip heyecanlıyım öğrendiğimden beri geceleri uyuyamıyorum Allah her isteyene versin tez zamanda
Ahh benim canım arkadaşım çok az girebiliyorum hemen o günü okuyup cevap yazıp kapatıyorum ama sen ve asyacan her daim aklımdasınız hamile olmayanlaraevlat için dua ederken sizede hayırlı doğumlar diliyoruma.s bulantılarının bitmesine sevindim inşallah cinsiyetinide öğrenirsin canım sanki oğlan gibi geldi içi,me ama hayırlısı sağlıklı olsun dimi canım.
Bu arada ben aşılamaya daha geçmedim şuan kilit otu içiyorum daha sonra belki ne bilim karışığım ;Mevlam uğraştırmasın ben yoruldum bile:çok üzgünüm:.
Seni çok çok öptüm kendine iii bak .:1hug:
canım benim,duaların için sağol.Allah razı olsun...çok şükür benim için sanırım herşey yolunda artık.ben de seni merak ediyodum.naptın diye cevap alamayınca üzüldüm sadece..sen bana bakma..bu aralar daha çok alıngan oldum..kusuruma bakma..Ahh benim canım arkadaşım çok az girebiliyorum hemen o günü okuyup cevap yazıp kapatıyorum ama sen ve asyacan her daim aklımdasınız hamile olmayanlaraevlat için dua ederken sizede hayırlı doğumlar diliyoruma.s bulantılarının bitmesine sevindim inşallah cinsiyetinide öğrenirsin canım sanki oğlan gibi geldi içi,me ama hayırlısı sağlıklı olsun dimi canım.
Bu arada ben aşılamaya daha geçmedim şuan kilit otu içiyorum daha sonra belki ne bilim karışığım ;Mevlam uğraştırmasın ben yoruldum bile:çok üzgünüm:.
Seni çok çok öptüm kendine iii bak .:1hug:
:teytey::teytey:TEBRİKLER CANIM:teytey::teytey:hayırlı uğurlu olsun bebişin..kızlar bende hamileyim sanırım Beta-HCG 527 çıktı tahlilde bu ay hiç ümidim yoktu ama nasip demekki acayip heyecanlıyım öğrendiğimden beri geceleri uyuyamıyorum Allah her isteyene versin tez zamanda
canımcım nerelerdesin..cevap da vermedin.darılmadın dimi bana canımcım o günden dolayı?valla takıldım ben..inşallah kırmamışımdır seni..kızzlllllllllllarrrr mevzey beauty elfatıhefu sevillllllll nerdesiniz ayollllllllll....
Ben bugun test sonuçlarımı aldım,cumartesi de dra gideceğizzz.Bir ihtimal cinsiyei de belli olur....
İnşallah sağlıklıdır kuzucummmmmmmm..varlığı yokluğu bir yavrucuğumun ama bundan sonra hızla buyuyecegını sölüyolar...Hayırlısı olsun kızlar hakkımızda...Çok seviyorum hepinizi...........
canım raporun iş açıp açmayacağını bilmiyorum ama nasıl olsa dok hangi iğneyi vyrduğunu takip etmiyor niye prengly olmadım aynı işi görüyo çok pahalı gerçekten inş. son kez vurulmuşundur
Mevzeycim artık bir manin kalmadı canım, Allah en kısa sürede nasip etsin sağlıkla inşallah.
,Ben kan testi yaptırım sonuç negatif canlarım, bu işi bıraktım artık, bi kere dha şu pko işini araştırmaya gidicem doktora o kadar. Olmadı işte, hiç bir eksik yok gibiydi ama, Allahım bir tane nasip etmiş ona şükür, artık uğraşamıycam çok moralim bozuk. Allahım olmayan arkadaşlarımada anneliği tatırsın, hamile olan arkadaşlarımada sağlıklı bebekler nasip etsin, hepiniz kendinize iyi bakın iyi yıllar diliyorum öptüm
canım geçmiş olsun.herkes farklı bahsediyo bu film olayından.demek ki sen daha hassassın.neyse en azından sorunun ne oldupu çıktı ortaya.bu işlemden sonra hemen hamile kalırsın.dr ne dedi?ağrı ve kanama normalmiymiş?ne önerdi bunun sonrasında?kızlar bugün hsg çektirdim çok canım yandı ölücem zannettim bişey olmaz diodum amma gerçekten korktum şu an ağrım ve kanamam var sağtıkalı çıktı ve ben 3dür sağdan yumurtluyodum baştan yapmadılar ilaçta almamıştım yani anamız bizi nasıl doğurdu bilmiom ben bebişten çok korkuyorum artık
canım 7 ay oldu 3 aydır tedavii, yok çektirmedim canım Allah hayırlısını versin ne diyim, İnşallah bu ay muradını versin mevzeycim. Hepinizi çok öptüm kızlar, 2009 da kucağınızda bebişleriiz olur İnşallah.canım sağol duan için sen çektirmişmiyidn hsg inş kalmamıştır manim neyse canım allahım hayırlısını versin ne kadar gecikmen oldu ne yaptırıyodun çok kişşiyle konuşunca karıştırıyorum lütfen kusuruma bakma:bbo:
canım geçmiş olsun.herkes farklı bahsediyo bu film olayından.demek ki sen daha hassassın.neyse en azından sorunun ne oldupu çıktı ortaya.bu işlemden sonra hemen hamile kalırsın.dr ne dedi?ağrı ve kanama normalmiymiş?ne önerdi bunun sonrasında?
keşke ilk gidişinde çekselerdi.ama nasip bu zamanaymış.buna da şükür..ne diyelim..ben inanıyorum ki,bu ay olucak inşallah..kendine ii bak..Allaha emanet ol canım öptüm çook....:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?