Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ovitrell ne pahalıymış ya, pregnyl kullanırken bu ay ovitrel oldum, cuma günü. Kızlar 76ytl ödedik, rapor alınırsa paranın bir kısmı geri alınabiliyormuş. İçinizde rapor alan var mı? İleride bu rapor başımıza iş açar mı? Ne diyorsunuz kızlar?

kızlar bende hamileyim sanırım Beta-HCG 527 çıktı tahlilde bu ay hiç ümidim yoktu ama nasip demekki acayip heyecanlıyım öğrendiğimden beri geceleri uyuyamıyorum Allah her isteyene versin tez zamanda

kızlar bende hamileyim sanırım Beta-HCG 527 çıktı tahlilde bu ay hiç ümidim yoktu ama nasip demekki acayip heyecanlıyım öğrendiğimden beri geceleri uyuyamıyorum Allah her isteyene versin tez zamanda

Canım tebrik ederim çok sevindim nasıl öğrendin ne zaman öğrendin neler yaşadın klomen kullandığını biliyorum bu ay ki maceralarını bekliorum allahım tamamına erdirdin duaların9ı eksik etme :sm_cool::lepi:

canım raporun iş açıp açmayacağını bilmiyorum ama nasıl olsa dok hangi iğneyi vyrduğunu takip etmiyor niye prengly olmadım aynı işi görüyo çok pahalı gerçekten inş. son kez vurulmuşundur

canım benım hamile olup olmadığın bellidir ya nasıl emin deil misin????Ya bi an önce haber et de ekleyelim seni listeye lütfeeennnnn yaaaaa.....
Hadi inşallah....:1hug:

parılcım biz
im yoruldugumuz anlarda ki,o bizi kendimize getiren inançlı ve güçlü kadın nerde??????Bak sakın yorgunluk falan ,senlik şeyler deil bunlar.....
Arkadaşım canım benim herşey çok güzel olacak sonunda merak etme sakın.Hepimiz için farklı zamanlar var işte,çooooookkkk şükür ki bi tane var senin..daha bize anne nasıl olunur onu anlatacaksın,senden öğrenecek çoook şeyimiz varrr.....
Canım benim dualarını aman ha eksik etme,benden de hepinize duaaaaaaaaa...Hem de bi doluuuuuuu....

kızzlllllllllllarrrr mevzey beauty elfatıhefu sevillllllll nerdesiniz ayollllllllll....
Ben bugun test sonuçlarımı aldım,cumartesi de dra gideceğizzz.Bir ihtimal cinsiyei de belli olur....
İnşallah sağlıklıdır kuzucummmmmmmm..varlığı yokluğu bir yavrucuğumun ama bundan sonra hızla buyuyecegını sölüyolar...Hayırlısı olsun kızlar hakkımızda...Çok seviyorum hepinizi...........

canım benim,duaların için sağol.Allah razı olsun...çok şükür benim için sanırım herşey yolunda artık.ben de seni merak ediyodum.naptın diye cevap alamayınca üzüldüm sadece..sen bana bakma..bu aralar daha çok alıngan oldum..kusuruma bakma..
canım tabi erkek kız farketmiyo.hele bu kadar bekledikten sonra aklıma bile getirme lüksüm yok..hayırlı evlat olsun da.bazen öğrencilerime bakıyorum.ööle zorlu çocuklar var ki..amaçsız,boş..Rabbim ailesine,vatanına milletine faydalı olacak ve bizleri üzmeyecek,hayırlı kullar olacak evlatlar versin hepimize...
canım inşallah bu ot sana Allahın izniyle şifa getirir..nolur üzülme.benim halimi hatırla.her ay en çok ben bunalım takılıyodum.ama Rabbim isteyince oldu.biz sadece dua edicez,takdir O'nun..duacınım canım.Allah yüreğinin sancısını dindirsin inşallah en kısa ve hayırlı zamanda..senin ve tüm dostlarımızın...dualarımdasın..öpüyorum çok..Şeniz

:teytey::teytey:TEBRİKLER CANIM:teytey::teytey:hayırlı uğurlu olsun bebişin..çok sevindim..sanırım demene gerek yok,bhcg çok ii bence..bu oran kesin hamilelik demek..hatta normal değerlere göre 4-5 haftalık olmalı..adetin gecikti mi?en kısa zamanda ilk randevuna git,dr'una..güzel haberler bekliyoruz..tekrar tebrikler..hihoyyyt

canımcım nerelerdesin..cevap da vermedin.darılmadın dimi bana canımcım o günden dolayı?valla takıldım ben..inşallah kırmamışımdır seni..
test sonuçların iidir inşallah..sanırım sen şuan 12.haftayı tamamlıyosun..şaka maka 3 ayı bitiriyoruz inşallah ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMIZA..:Saruboceq:inşallah tamamına erer canım sağlıkla...bu hafta en hızlı gelişimin olduğu haftaymış..cumartesi görücen yani bebişini..ne güzel..Allaha emanet ol canım..Şeniz

canım raporun iş açıp açmayacağını bilmiyorum ama nasıl olsa dok hangi iğneyi vyrduğunu takip etmiyor niye prengly olmadım aynı işi görüyo çok pahalı gerçekten inş. son kez vurulmuşundur

Canım iğne hiçbiryerde kalmamış, eczacılar büyük şehirlerde bile bittiğini söyledi o yüzden mecburen ovitrel oldum. Aminnnnnnnnn inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla verir bebişini. Arkadaşlar hamişleriniz epey artmış. Herkesi çok tebrik ediyorum, bize dua etmeyi unutmayın:))

mevzey, asyacan7 ve beauty çok teşekkür ederim mevzey evet klomen kullandım hatta bayram tatiline gelmesi nedeniyle çatlatma iğnemi olamadım klomende ikinci denememdi, beauty doktor 7 ocak'a gün verdi ultrasona o zaman girebileceğim ama ben meraktan çatlayacam bi keseyi görsem içinide dolu görsem diye, asyacan7 kesin hamileyim regl gecikmem 9 gün oldu artık kesin yani ben bile şaşkınım Allah isteyen herkese fazla fazla versin hemde tez zamanda....

ne haber kızlar nerelerdesiniz.hulya32 arkadaşım senin içinde çok sevindim Alla h hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım darısı tüm isteyenlerin başına.

kızlar bugün hsg çektirdim çok canım yandı ölücem zannettim bişey olmaz diodum amma gerçekten korktum şu an ağrım ve kanamam var sağtıkalı çıktı ve ben 3dür sağdan yumurtluyodum baştan yapmadılar ilaçta almamıştım yani anamız bizi nasıl doğurdu bilmiom ben bebişten çok korkuyorum artık

Mevzeycim artık bir manin kalmadı canım, Allah en kısa sürede nasip etsin sağlıkla inşallah.
,Ben kan testi yaptırım sonuç negatif canlarım, bu işi bıraktım artık, bi kere dha şu pko işini araştırmaya gidicem doktora o kadar. Olmadı işte, hiç bir eksik yok gibiydi ama, Allahım bir tane nasip etmiş ona şükür, artık uğraşamıycam çok moralim bozuk. Allahım olmayan arkadaşlarımada anneliği tatırsın, hamile olan arkadaşlarımada sağlıklı bebekler nasip etsin, hepiniz kendinize iyi bakın iyi yıllar diliyorum öptüm

canım sağol duan için sen çektirmişmiyidn hsg inş kalmamıştır manim neyse canım allahım hayırlısını versin ne kadar gecikmen oldu ne yaptırıyodun çok kişşiyle konuşunca karıştırıyorum lütfen kusuruma bakma:bbo:

canım geçmiş olsun.herkes farklı bahsediyo bu film olayından.demek ki sen daha hassassın.neyse en azından sorunun ne oldupu çıktı ortaya.bu işlemden sonra hemen hamile kalırsın.dr ne dedi?ağrı ve kanama normalmiymiş?ne önerdi bunun sonrasında?
keşke ilk gidişinde çekselerdi.ama nasip bu zamanaymış.buna da şükür..ne diyelim..ben inanıyorum ki,bu ay olucak inşallah..kendine ii bak..Allaha emanet ol canım öptüm çook....:1hug:

canım 7 ay oldu 3 aydır tedavii, yok çektirmedim canım Allah hayırlısını versin ne diyim, İnşallah bu ay muradını versin mevzeycim. Hepinizi çok öptüm kızlar, 2009 da kucağınızda bebişleriiz olur İnşallah.

arkadaşlar bende 1 aydan beri doktora gidiyorum bu ay ilk defa klomen hap kullandım günde 2 tane adetimin 13. günü yani 29 aralık da doktor yumurta takibi için çağırdı solda yumurtan 21mm. olmuş dedi büyümüş baya hemen pregnyl iğne alıp vurun dedi. ve dün akşam dahil olmak üzere 3 gün ilişki olsun dedi. dün birinci ilişkiydi iğne olalı 2. günüm bugün belimde baya ağrılar var. bu ağrılar oluor mu? normal mi acaba. inş. bu ay olur. Allah isteyen herkese nasip etsn inş. görüşmek dileğiyle hoşçakalın.

Canım benim tıkalı olmasının etkisi herhalde böyle olmasının adet sancına benzemiyo en azında ben böle sancı görmedim kanaman olaabilir dediydi ama hemen kaçtı filmden sona başı çok kalabalık 2.30 saat bekledik güya özel hiçbirşey önermedi pazartesi çağırdı görüşemedik zaten sonucuda bekleyemedim korkumunda etkisi çok halsizdim çıkışta ben bebiş istemiom bu kadar eziyet olurmu dedim o zaman dok söyleyelim ben doğurayım dedi:)))walla canım anne olmayı istemek delilik miş yaaainş. rabbim daha uğraştırmaz konuşurlarken solunda orada açıldığını sölediler aralarında vızıldıyolardı ben canımla uğraşıom tabi ikiside tıkalıysa boşuna beklioz aylardır ya neyse canım bence senin bebiş kız ilknurun erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…