canım 7 ay oldu 3 aydır tedavii, yok çektirmedim canım Allah hayırlısını versin ne diyim, İnşallah bu ay muradını versin mevzeycim. Hepinizi çok öptüm kızlar, 2009 da kucağınızda bebişleriiz olur İnşallah.
canım benim Allah sabır versin..insan dayanamıyo biliyorum ama inşallah bu olay vesiledir senin için.ii düşünmeye çalış.çok insan biliyorum bu olaydan sonra kendiliğinden hamile kalan.bence o an ilacı gönderdiklerinde açılmıştır ikisi de..arkadaşım da 1,5 sene uğraşmıştı bebek için.sonunda aklına gelip çektirdi salak dr'u.onun da tıkanıklık varmış.o an işlem olurken açılıyomuş tıkalı yer.sonrasında hamile kalmıştı..canım seni ii anlıyorum.biz uğraşarak sonuca ulaştığımız için insan daha çok yıpranıyo ve bi zevki kalmıyo sanki hamileliğin.ama napalım ki bu da bizim kaderimizmiş.sabret tatlım.pes etmek yok..az kaldı inşallah..bi hamile kaldın mı hepsini unutacaksın emin ol..Rabbim sağlıkla versin.Canım benim tıkalı olmasının etkisi herhalde böyle olmasının adet sancına benzemiyo en azında ben böle sancı görmedim kanaman olaabilir dediydi ama hemen kaçtı filmden sona başı çok kalabalık 2.30 saat bekledik güya özel hiçbirşey önermedi pazartesi çağırdı görüşemedik zaten sonucuda bekleyemedim korkumunda etkisi çok halsizdim çıkışta ben bebiş istemiom bu kadar eziyet olurmu dedim o zaman dok söyleyelim ben doğurayım dedi:)))walla canım anne olmayı istemek delilik miş yaaainş. rabbim daha uğraştırmaz konuşurlarken solunda orada açıldığını sölediler aralarında vızıldıyolardı ben canımla uğraşıom tabi ikiside tıkalıysa boşuna beklioz aylardır ya neyse canım bence senin bebiş kız ilknurun erkek
Kızlar ovitrell ne pahalıymış ya, pregnyl kullanırken bu ay ovitrel oldum, cuma günü. Kızlar 76ytl ödedik, rapor alınırsa paranın bir kısmı geri alınabiliyormuş. İçinizde rapor alan var mı? İleride bu rapor başımıza iş açar mı? Ne diyorsunuz kızlar?
kızlar bugün hsg çektirdim çok canım yandı ölücem zannettim bişey olmaz diodum amma gerçekten korktum şu an ağrım ve kanamam var sağtıkalı çıktı ve ben 3dür sağdan yumurtluyodum baştan yapmadılar ilaçta almamıştım yani anamız bizi nasıl doğurdu bilmiom ben bebişten çok korkuyorum artık
slm hazanyagmuru drun sana bu ıgneyı kac ay kullanacıgını soledı eger bu ıgnede sonuc vermezse baska hangı yontemı uygulayacagı hakkında bılgı verdımı benım 3 kere daha deneme surecım var ondan sonra hsg cekecek cok sıkıntılı oldugunu soyluyolar dogrumu
Kızlar çatlatma iğnesinden kaç gün sonra hamişlik testlerde çıkmaya başlıyor?
sevgili arkadaşım bu iğneyi yapınca zaten adet gecikmesi diye bişey yaşamıyorsun. en fazla 1 gün gecikiyor. eczane testlerinde bi hafta on gün deniyo ama kimisinin iki günlük gecikmede de çıkıyo. kanda ise adet gecikmen olmadan öğrenebilirsin. sen ne zaman iğne oldun? güzel haberlerini bekliyoruz.
Canım daha bir hafta oldu da iğne olalı. Adetim 15i gibi falan gelmesi gerek. 9 Ocak doğum günüm acaba ogün test yapsam çıkar mı bana doğumgünü hediyesi olur mu diye merak ettim de ondan sordum. Bazıları iğneden 12-14 gün sonra belli oluyor diyor da. Acaba kaç günde belli olur? Ay çok mu erkenciyim ne?
inşallah güzel bi haber alırsında gecikemli de olsa doğum günü hediyen olur. bende 15 ocakta hasta olmayı bekliyorum. iğneden 14 gün sonra çıkar diyenler doğru söylemiş ama kanda çıkar. eczane testleri o kadar hassas değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?