Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar yeni yılınızı kutlar sağlıklı,mutlu ,huzurlu ,evlatlarımızle uzun ve güzel ömürler diliyorum .Güle güle 2008...................

ii canım sen çoktur beklemiosun rabbim dahada bekletmez inş. ii dileklerin için sağol canım :Saruboceq:

mevzeyciğim canım geçmiş olsun canının yanması kötü olmuş ama neyse ki geçti gitti o sancılar birazda doğum sancısının aynısı canım bendede tıkanıklık vardı o nedenle bende kısa bir süre çektim o sancıyı ama benim tıkanıklık açıldı sende ne yapılacak tıkanıklık iiçin?

buarada herkesin yeni yılını kutluyorum.

canım pazartesi ne yapacağını açıklayacak bakalım bende merak ediyorum yumurtlama hapı kullanamamıştım kist oluştu die nie bakacakki anlamadım neyse umarım oyalamıodur sen neler yapıosun bakalım sanada ii seneler cicim

canım benim Allah sabır versin..insan dayanamıyo biliyorum ama inşallah bu olay vesiledir senin için.ii düşünmeye çalış.çok insan biliyorum bu olaydan sonra kendiliğinden hamile kalan.bence o an ilacı gönderdiklerinde açılmıştır ikisi de..arkadaşım da 1,5 sene uğraşmıştı bebek için.sonunda aklına gelip çektirdi salak dr'u.onun da tıkanıklık varmış.o an işlem olurken açılıyomuş tıkalı yer.sonrasında hamile kalmıştı..canım seni ii anlıyorum.biz uğraşarak sonuca ulaştığımız için insan daha çok yıpranıyo ve bi zevki kalmıyo sanki hamileliğin.ama napalım ki bu da bizim kaderimizmiş.sabret tatlım.pes etmek yok..az kaldı inşallah..bi hamile kaldın mı hepsini unutacaksın emin ol..Rabbim sağlıkla versin.
bence de eşine havale et hamileliği doğumu..sırnaşık şeyonlar da belki biraz anlarlar böölece bizim yaşadıklarımızı..
öpüyorum canım..Allaha emanet ol..dualarımızın kabul olması dileğiyle...

Merhaba bende bir kaç aya kadar gebelik olmazsa bu yöntemle hamile kalmaya çalışacağım. Bende septum vardı ameliyat esnasında doktorum hamile kalabilmem için takviye gerekli dedi ve bu yöntemi önerdi ama bir kaç ay kendiliğinden olur diye beklemeye karar verdik. Bu takibi hastanedemi yaptırıyorsunuz yada muaynehanesindemi doktorun? Anlaşılan bikaç kez gitmek gerekiyor özellikle muaynehanesine gidenler her gittiğinizde ücretmi ödüyorsunuz? Yada bu tedavilerin standart fiyatlarımı var muayne ücretinden farklı?

Hamileliği sabırsızlıkla bekleyenler:.
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
GASLAN....................
Honey53.....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) Beauty...................
2) Asyacan7...............İlknur
3)Dayset ...................
4)Hülya32..................

slm canlarımmmm...zeynep canım benim yaaaaaaaaaaaa vallahi kendimi kötü hissettim senin canın yanınca bitanem.Sana o kadar dedim bişey olmaz die,ama öle olmadı.Canım çok geçmiş olsun kuzucum.İnşallah o açılan kanal yüzünü güldürür,hemen öbür ay canım arkadaşım....
Beauty tatlım ben sana darılır mıyım canım benim.....Sizler kardeşimsiniz benim asla küsmem.Bu ara çok gelen gidenim var,malum bu hafta evdeyim ya.....Siteyle yeterince ilgilenemedim....Asıl siz bana darılmayın...
Ben cumartesi dr a gıdecegım kızlar,bakalım belki belli olur cinsiyeti.Test sonuçlarıma internetten baktım şöle bii,ii gibi ama sonuçlar...İnşallah dr da aynı şeyi söyler.Beauty canım sen de şu ara test zamanın gelmiş olması gerek.Torch,elisa,tokzoplasma vs...
İnşallah çok sağlıklıdırlar....
Ben 13+2 yım beauty canım sormuşsun sanırım....
Hulya arkadaşımızı tebrik ederim,darısı diğerlerine inşallah...............

Parılcım ve asutaycım pek yoklar...
Çok öpüyorum hepinizi..

canım bende ovitrelle iğne kullanıyorum iki aydır. rapor işi bu ay başladı. tanıdık bi eczaneden alıp raporu sonrada götürebiliyorsun. yani ben öyle yaptım rapor aldım bu ay. fiyatıda gerçekten pahalı. rapor ile alırsan 15 ytl ödüyorsun. inşallah son kez kullanmış olurz. Allah emeğimizi boşa çıkarmaz.

canim benim gecmis olsun ..insallah derdine derman olur bu cektigin acilar.tez zamanda alirsin bebegini kucagina..
diger arkadaslarim da iyi galiba hamile listesi 4 lenmis...hayirlisiyla insallah sira olmayanlardadir.
bu arada ben artik fazla internete takilmama karari aldim..cok fazla bebek konusuyla ilgileniyorum buda sinirlerimi bozuyo kafama cok takiyorum bu durumu..yinede arada ugaryip halini hatirinizi sorarim ama dedigim gibi fazla vakit harcamak istemiyorum...

herkesin yeni yilinida kutluyorum saglikli huzurlu baris dolu bir yil olsun insallah

kızlarrr meraba bende yenı katılıyorum 3 yıllık evlıydım dr a basvurdugumda hıc bı sorun olmadını soyledıler 4.gıttıgım doktorum yumurtamın hazır oldugunu soledı prgnly ıgnesı yardımıyla hamıle kalabılcegımı soledım bu arada gene doktor degıstrdım oda sut hormaonumun yuksek oldugunu soledı ve dostıneks verdı ve dusuk yasadım 1 bucuk yıldır gene doktor doktor gezıyorum nıhayet ıcıme sınen bı doktor buldum oda dusugumun sebebebınn dostıneks oldugunu soledı kızlar eger hem gebelık dusunuyo hemde bu hormonunuz yuksekse sakınnnnnn dostınexs kullanmayın bu hap gebeler uzerınde daha acıklananamıs dusuklere sebep oluyomus cogu doktor bu hapı kullanmıyomus ben kullanana denk geldım sımdı klomen ve ovıtrelle kullancam bu ıgneyı nasıl yapıyolar kalcadan mı gobektenmı

slm hazanyagmuru drun sana bu ıgneyı kac ay kullanacıgını soledı eger bu ıgnede sonuc vermezse baska hangı yontemı uygulayacagı hakkında bılgı verdımı benım 3 kere daha deneme surecım var ondan sonra hsg cekecek cok sıkıntılı oldugunu soyluyolar dogrumu

bu yontemlerı uygulamak ıcın ılk once ozel muaynanesıne gıtmelısın hastanede senınle ılgılenmesı daha farklı olur drun sana gore bı tedavı yontemı uygulayacaktır ben her ay muaynanesıne gıdıyorum malesef:çok üzgünüm:

benim dr. kaç ay kullanacağım hakkında bişey söylemedi. bu ikinci. ayın 29'unda iğne oldum. ama şunu söyleyebilirim dr. hsg'ye gerek olmadığını söyledi. ben bi hamilelik atlatmıştım. :çok üzgünüm: ama bu defa gittiğimde sorarım. tabi inş. gitmeme gerek kalmaz. bu ay hamile kalmış olurum. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin.

Kızlar çatlatma iğnesinden kaç gün sonra hamişlik testlerde çıkmaya başlıyor?

sevgili arkadaşım bu iğneyi yapınca zaten adet gecikmesi diye bişey yaşamıyorsun. en fazla 1 gün gecikiyor. eczane testlerinde bi hafta on gün deniyo ama kimisinin iki günlük gecikmede de çıkıyo. kanda ise adet gecikmen olmadan öğrenebilirsin. sen ne zaman iğne oldun? güzel haberlerini bekliyoruz.

Canım daha bir hafta oldu da iğne olalı. Adetim 15i gibi falan gelmesi gerek. 9 Ocak doğum günüm acaba ogün test yapsam çıkar mı bana doğumgünü hediyesi olur mu diye merak ettim de ondan sordum. Bazıları iğneden 12-14 gün sonra belli oluyor diyor da. Acaba kaç günde belli olur? Ay çok mu erkenciyim ne?

inşallah güzel bi haber alırsında gecikemli de olsa doğum günü hediyen olur. bende 15 ocakta hasta olmayı bekliyorum. iğneden 14 gün sonra çıkar diyenler doğru söylemiş ama kanda çıkar. eczane testleri o kadar hassas değil.

Canım inşallah ikimizde hayırlısıyla bu ay 15inde kutlamalar yapıyor oluruz ve birlikte anne oluruz. Ne zaman gelirse gelsin herzaman hediyedir dimi canım? Saolasn çok haklısın canım, teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…