Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

slam aranıza yenı katılıyorum rahım fılmı cektrdınmı ne kadar acı hssettımn bnada rahım fılmı dıyoda cok korkuyorummm:çok üzgünüm:

slm kıslar ben bu ıgneyı bu ay ılk defa kullanıcam 5 ocakta yapacak doktorum gene heyecanlandım umutluyum her ay bunu yasıyırum bazen ısyana edesım gelıyo bıdeklomen kullanıyorum adet gunum hıc sasmazdı 5yıldır bu hap etkılıyo olabılırmı 1 2 gun oynamaya basladı kızlar bu ıgneyı bana 4 ay kullanıcaz dedı daha fazla kullananız varmı bu ıgneden hamıs kalan arkadaslarımız varmı kızlar cok sabırsızlanıyorum artık bı bebıs olsun ıstıyorum hı bu arad duydunuzmu bılmıyorum ama sogan suyu ıcıyorum ıgrenccccccdelikafadulden bı tadı var ama ınsallah faydası olur aranızda bıtkısel bıseyler yapan varmı kıslar allah hepımızın yardımcısı olsun :çok üzgünüm:

meraba bu ıgneyı dr kalcadanmı yaptı gobekten yaptını duymustum merak edıyorum bende vurunacagımda.dogum gunnu buyuk bı suprızle kutlarsın ınsallah a.s.

meraba bu ıgneyı dr kalcadanmı yaptı gobekten yaptını duymustum merak edıyorum bende vurunacagımda.dogum gunnu buyuk bı suprızle kutlarsın ınsallah a.s.

slm cevap yazdıgına cok sevındım bende 2 yıl once bı gebelık yasamıstım sonucu dusuk oldu dr um 4 ay banada hsg onermedı 4 ayın sonunda bı gebelık yasamazsam sart dedı ınsallh bı gebelık yasarım cok sıkıntılı bı ıslem oldugunu soyluyolar sen bı gebelık yasamıssın sonuc ne bebegın yasıyomu

canım ya çok şükür senden cevap aldım valla baya üzülmüştüm canımcım bana darıldı ondan ses çıkmıyo diye..neyse,mutlu oldum şimdi mesajını görünce..hihoyyytevde olmak çok güzel dimi?valla ben evde çok mutluydum.işe başlayınca çok yorulmaya başladım..keşke sen de biraz daha rapor alıp evde dinlensen..
canım bence senin bebişin cinsiyetini belki tahmin edebilir dr..sen 14.haftayı tamamlıyorsun nerdeyse.bu arada ben de 11+2 deyim.aramızda tam 2 hafta var sanırım..ne güzel.bu olay beni çok mutlu ediyo.inşallah sağ salim bebişlerimizi de alırız kucağımıza..ve inşallah kızların da güzel haberlerini alıp mutluluğumuzu katlarız..
canım sen yarın gidiyosun sanırım dr'a.ben de 6ocakta yani bu salı gidicem..hadi hayırlısı tatlım.inşallah çok güzel haberlerle dönersin..bebişin fotoğrafını da çektir şööle en güzelinden..yerimseniben
dediğin testleri sanırım dr bu hafta yapacak.not almıştı önceki randevuda..ayrıca bana şeker yüklemesi de yapacak.benim annemde ve teyzemde vardı şeker..annem bu yüzden rahmetli oldu maalesef...sen de bu tarz şeyleri mutlaka anlat canım dr'una..ailevi bi hastalık filan..tek olmasın da,,hatırlatayım dedim..
çok öpüyorum canım.dr'dan sonra hemen yaz merak ederim..hayırlı haberler inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:

Bnada hsg çekildi biraz sıkıntılı ama korkulacak birşey değil korkarsan sıkıntı oluyor elindne geldiğince bu işlemde kendini rahat bırakmalısın inşallah tabi buna hiç gerek kalmaz.

malesef canım. 4,5 aylıkken bebeklerimi kaybettim. bende yaklaşık 1 yıldır korunmuyorum hayırlısı bakalım. inşallah hepimiz annelik duygusunu tadarız

canım bu iğneyi benim dr koldan yaptı. bi arakadaşım başka bir dr. gidiyo o da göbekten yapmış. dr. una kalmış yani anlayacağın. ama hiç acıtmıyor.

Bişey merak ediyorum bu tedaviyi gören arkadaşlar regliniz düzenlimi?

Birde reglin 3. günü gitiiğinizde nasıl bir muayene oluyor vajinal ultrasonmu karındanmı ve spekulumla bakıyormu doktor?

Bnada hsg çekildi biraz sıkıntılı ama korkulacak birşey değil korkarsan sıkıntı oluyor elindne geldiğince bu işlemde kendini rahat bırakmalısın inşallah tabi buna hiç gerek kalmaz.

ben hayatımda daha hıc doktora gıtmemıstım ıgne nedır bılmezdım.bu vurundugum 3 ıgnem olacak artık bu ıgneden korkmuyorum ama gercekten hsg benı urkutuyo kıme srsam agrılı dıyo rabbım o gune bırakmaz ınsallah sen su anda ne yapıyosun ben seınn msj larında daha yenı dr basvuracakmıssın ne yapmalıyım dıye bı msj haıtrlıyorum karıstırdım galıba hsg bıle cektırmıssın:1hug:

Ah ah sorma ben yollardan geçtim hsg çektirdim ardından rahim ameliyatı geçirdim doktorum zaten o ameliyat esnasında sanırım bişey gördü kontrolde reglin 3. günü gel yumuratlıklarnın takviyeye ihtiyacı olduğunu tadaviyle hamile kalacağımı söyledi ama ben hala o aşamaya gelemedim. Bu ay gitmeyi planlıyorum doktora.

malesef canım. 4,5 aylıkken bebeklerimi kaybettim. bende yaklaşık 1 yıldır korunmuyorum hayırlısı bakalım. inşallah hepimiz annelik duygusunu tadarız

bebeklerını neden kaybettın paylasmak ıstermısın:çok üzgünüm:bende 1 bucuk yıl once kaybettım bı dusuk yasadım 1 bucuk yıldırda ugrasıyoruz benımkı dr hatası sut hormonunum yuksek cıkıyo buda hamıle kalamamamı etkılıyo bana prgly vermıstı aynı anda da dostınex kullandım bebegım dustu dusmeseydıde ozurlu olurdu dedıler ama sebebını solemedıler su ankı doktorumdan ogrenıyorum hamıle kalmak ısteyen bı kadına bu hormon tedavısınde dostınex verılmezmıs gebelık suresınce hala yan etkılerı acıklanmıs bı hap deılmıs ama kullanılmaması erekıyomus ya dostınex bebegımın basını yedı bunuda duyduktan sonra dr larada guvenım kalmadı ve bu bızım aıle dr musdu cok dr aradım sızde de ole oldumu aslında benım 1 senenm de bole gectı bu bransla ugrasna dr ılk defa gıdıyorum ınfertıle tedavısı 2 kez goruyorum yanı bu arada hep gec kalmaktan korktum neyse kı bı dr yakaladım guvenıyorum sımdı sende dr secerken zorlandınmı hele bundan oncekı gıttıgım dr hsg cekecek normal cıkarsa hemen tup bebek dedı sok oldum tup bebekten once mutlaka yapılcak bıseyler olmalı dedım neysekı sımdı kafam rahat hazan yagmuru denemek ıstermısın bılmıyorum ama gercı hsg de cekılmıs ama belkı vesıle olur sende sogan suyunu denesene daha bıtmedı ben hala kullanıyorum sonuc ne olacak bılmıyorum ama belkı sebep olur eger ılgılenecek olursan bılmıyosan tarıf ederım :teselli:

allah yardımcın olsun canım sormussun hem ona cevap vereyım adetlıykende o masadan bakıyo afedersın adını unuttum anlamıssındr amelıyata neden gerek duydu hsg ne cıktı

allah yardımcın olsun canım sormussun hem ona cevap vereyım adetlıykende o masadan bakıyo afedersın adını unuttum anlamıssındr amelıyata neden gerek duydu hsg ne cıktı

adetım benımde klomen kullanmaya bıde hormon hapımı kullanmaya baladıgımdan berı 1 gun once gelmeye basladı galıba duzenı bozuyor hıc gununu sasmazdı senın adet gunun ne zaman

Benim rahmimde perde vardı hsg de çıktı aslında çift rahimlide olabilirdim net değildi ameliyatta anlaşıldı tam olarak. Peki spekulum takıyormu regliyken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…