Canım bende klomen kullandığımda dok yumurta görmeden bişi demedi ama ne zaman yumurtladığını biliosa ona göre söylemiş olabilir birde gün kaçırmamak için söylemiştir yani adet bitiminden sona gün aşırı çalışmakta fayda var kimisi hergün çalışıo öylede gebe kalanlar var bende yarın dok gidicem serephone veriyo benimki onu kullanıcam birede rahim filmi çekilicem.Doktor yumurtayı görür görmez birde yumurta18 mm ve üstündeyse çatlamaya yakın olduğu için riske atmadı ilişki dedi tarihleri bile yazdı ama olmadı işte neyse hayırlısı umarım kafanı karıştırmamışımdır
sevgili arkadaşım bu iğneyi yapınca zaten adet gecikmesi diye bişey yaşamıyorsun. en fazla 1 gün gecikiyor. eczane testlerinde bi hafta on gün deniyo ama kimisinin iki günlük gecikmede de çıkıyo. kanda ise adet gecikmen olmadan öğrenebilirsin. sen ne zaman iğne oldun? güzel haberlerini bekliyoruz.
Canım daha bir hafta oldu da iğne olalı. Adetim 15i gibi falan gelmesi gerek. 9 Ocak doğum günüm acaba ogün test yapsam çıkar mı bana doğumgünü hediyesi olur mu diye merak ettim de ondan sordum. Bazıları iğneden 12-14 gün sonra belli oluyor diyor da. Acaba kaç günde belli olur? Ay çok mu erkenciyim ne?
Canım daha bir hafta oldu da iğne olalı. Adetim 15i gibi falan gelmesi gerek. 9 Ocak doğum günüm acaba ogün test yapsam çıkar mı bana doğumgünü hediyesi olur mu diye merak ettim de ondan sordum. Bazıları iğneden 12-14 gün sonra belli oluyor diyor da. Acaba kaç günde belli olur? Ay çok mu erkenciyim ne?
inşallah güzel bi haber alırsında gecikemli de olsa doğum günü hediyen olur. bende 15 ocakta hasta olmayı bekliyorum. iğneden 14 gün sonra çıkar diyenler doğru söylemiş ama kanda çıkar. eczane testleri o kadar hassas değil.
canım ya çok şükür senden cevap aldım valla baya üzülmüştüm canımcım bana darıldı ondan ses çıkmıyo diye..neyse,mutlu oldum şimdi mesajını görünce..hihoyyytevde olmak çok güzel dimi?valla ben evde çok mutluydum.işe başlayınca çok yorulmaya başladım..keşke sen de biraz daha rapor alıp evde dinlensen..slm canlarımmmm...zeynep canım benim yaaaaaaaaaaaa vallahi kendimi kötü hissettim senin canın yanınca bitanem.Sana o kadar dedim bişey olmaz die,ama öle olmadı.Canım çok geçmiş olsun kuzucum.İnşallah o açılan kanal yüzünü güldürür,hemen öbür ay canım arkadaşım....
Beauty tatlım ben sana darılır mıyım canım benim.....Sizler kardeşimsiniz benim asla küsmem.Bu ara çok gelen gidenim var,malum bu hafta evdeyim ya.....Siteyle yeterince ilgilenemedim....Asıl siz bana darılmayın...
Ben cumartesi dr a gıdecegım kızlar,bakalım belki belli olur cinsiyeti.Test sonuçlarıma internetten baktım şöle bii,ii gibi ama sonuçlar...İnşallah dr da aynı şeyi söyler.Beauty canım sen de şu ara test zamanın gelmiş olması gerek.Torch,elisa,tokzoplasma vs...
İnşallah çok sağlıklıdırlar....
Ben 13+2 yım beauty canım sormuşsun sanırım....
Hulya arkadaşımızı tebrik ederim,darısı diğerlerine inşallah...............
Parılcım ve asutaycım pek yoklar...
Çok öpüyorum hepinizi..
slm cevap yazdıgına cok sevındım bende 2 yıl once bı gebelık yasamıstım sonucu dusuk oldu dr um 4 ay banada hsg onermedı 4 ayın sonunda bı gebelık yasamazsam sart dedı ınsallh bı gebelık yasarım cok sıkıntılı bı ıslem oldugunu soyluyolar sen bı gebelık yasamıssın sonuc ne bebegın yasıyomu
slm cevap yazdıgına cok sevındım bende 2 yıl once bı gebelık yasamıstım sonucu dusuk oldu dr um 4 ay banada hsg onermedı 4 ayın sonunda bı gebelık yasamazsam sart dedı ınsallh bı gebelık yasarım cok sıkıntılı bı ıslem oldugunu soyluyolar sen bı gebelık yasamıssın sonuc ne bebegın yasıyomu
meraba bu ıgneyı dr kalcadanmı yaptı gobekten yaptını duymustum merak edıyorum bende vurunacagımda.dogum gunnu buyuk bı suprızle kutlarsın ınsallah a.s.
Bnada hsg çekildi biraz sıkıntılı ama korkulacak birşey değil korkarsan sıkıntı oluyor elindne geldiğince bu işlemde kendini rahat bırakmalısın inşallah tabi buna hiç gerek kalmaz.
ben hayatımda daha hıc doktora gıtmemıstım ıgne nedır bılmezdım.bu vurundugum 3 ıgnem olacak artık bu ıgneden korkmuyorum ama gercekten hsg benı urkutuyo kıme srsam agrılı dıyo rabbım o gune bırakmaz ınsallah sen su anda ne yapıyosun ben seınn msj larında daha yenı dr basvuracakmıssın ne yapmalıyım dıye bı msj haıtrlıyorum karıstırdım galıba hsg bıle cektırmıssın:1hug:
malesef canım. 4,5 aylıkken bebeklerimi kaybettim. bende yaklaşık 1 yıldır korunmuyorum hayırlısı bakalım. inşallah hepimiz annelik duygusunu tadarız
Ah ah sorma ben yollardan geçtim hsg çektirdim ardından rahim ameliyatı geçirdim doktorum zaten o ameliyat esnasında sanırım bişey gördü kontrolde reglin 3. günü gel yumuratlıklarnın takviyeye ihtiyacı olduğunu tadaviyle hamile kalacağımı söyledi ama ben hala o aşamaya gelemedim. Bu ay gitmeyi planlıyorum doktora.
allah yardımcın olsun canım sormussun hem ona cevap vereyım adetlıykende o masadan bakıyo afedersın adını unuttum anlamıssındr amelıyata neden gerek duydu hsg ne cıktı
allah yardımcın olsun canım sormussun hem ona cevap vereyım adetlıykende o masadan bakıyo afedersın adını unuttum anlamıssındr amelıyata neden gerek duydu hsg ne cıktı
slm kimse yokmu orada arkadaşlar
slm kimse yokmu orada arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?