Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
teşekkür ederim. bende 2 senedir uğraşıyorum bebek için.klomen ve ovitrelle kullanıyorum ama maalesef henüz bir gelişme olmadı.

bugün hastalandım.sana birşey sorucam sen klomen kullanırken dr un bir ay kullandıktan sonra bir ay boş geçiyormu yoksa ardarda aylarda klomene devam ediyormusun

yapılar canımmmm onlar ıcın farketmıyo ıgrenc onların ısıde zor ya

Ya bu kadın doğumda kullanılan ne kadar alet varsa hepsini bizzat uygulamalı olarak öğrendim ama şu el olayında takılıyorum ben. Bana hiç yapılmadı herhalde yada anlamadım ama yapılmamıştır çünkü doktor muayene olurken ben eldiven takmıyordu.

bugün hastalandım.sana birşey sorucam sen klomen kullanırken dr un bir ay kullandıktan sonra bir ay boş geçiyormu yoksa ardarda aylarda klomene devam ediyormusun

hayır canım her ay adet oldugumda devam edıyorum zaten soluyo adet olursan onu bırakma unutma kullan dıyor sen aramı verıyosun ovıtrelle ıgnesını ne zamandan berı kullanıyosun 2 yıldr ne uygulanıyo hsg cektırdınmı sende

canım elle muayne etse hıssederdın mutlaka az suruyo ama hıssedıyosun

Sorun ne yumurtlamadamı peki doktor iki yıldır buna devam ediyor.

erken menapoz olabilir dediler baştan yumurtlamamda sorun vardı.ayrıca çikolata kistleride engelmiş gebeliğe o yüzden klomenle yumurtaları geliştiriyorda daha fazla yumurta elde edip şansımı arttırmak için ama ben bir ay görüyorum tedavi sonraki ay görmüyorum bu böyle devam etti.ovitrelleyide en son iki hafta önce vurdurdum bugün hastalandım yine olmadı.

Madem erken menopoz gibi riskli bir durum var nden 2 yıldır bunla uğraştırıyorlar bir an önce tüp bebeğe geçse daha iyi olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…