Benim rahmimde perde vardı hsg de çıktı aslında çift rahimlide olabilirdim net değildi ameliyatta anlaşıldı tam olarak. Peki spekulum takıyormu regliyken.
ben yeni üyeyim,2 yıldır çocuğum olmuyor.klomen tedavisi görüyorum.
evet canım onlar ıcın adetlı olman hıc bısey degıstırmıyo:çok üzgünüm:
Benim rahmimde perde vardı hsg de çıktı aslında çift rahimlide olabilirdim net değildi ameliyatta anlaşıldı tam olarak. Peki spekulum takıyormu regliyken.
teşekkür ederim. bende 2 senedir uğraşıyorum bebek için.klomen ve ovitrelle kullanıyorum ama maalesef henüz bir gelişme olmadı.
Iğğğğ peki elle muayene yapmıyrlar dimi
zeyhat kullanıcı ısmınmı canım gercek ısmınmı
yapılar canımmmm onlar ıcın farketmıyo ıgrenc onların ısıde zor ya
bugün hastalandım.sana birşey sorucam sen klomen kullanırken dr un bir ay kullandıktan sonra bir ay boş geçiyormu yoksa ardarda aylarda klomene devam ediyormusun
hayır canım arada ara verdik.her ay klomen kullanmadım
hg aramızda bende klomen tedavısı goruyorum pazartesı ovıtrelle ıgnesını yaptıracagım
Ya bu kadın doğumda kullanılan ne kadar alet varsa hepsini bizzat uygulamalı olarak öğrendim ama şu el olayında takılıyorum ben. Bana hiç yapılmadı herhalde yada anlamadım ama yapılmamıştır çünkü doktor muayene olurken ben eldiven takmıyordu.
canım elle muayne etse hıssederdın mutlaka az suruyo ama hıssedıyosun
klomeni bir ay kullanıp, bir ay ara veriyormusun yoksa ara vermedenmi kullanıyorsun,boş geçen aylar varmı
Sorun ne yumurtlamadamı peki doktor iki yıldır buna devam ediyor.
erken menapoz olabilir dediler baştan yumurtlamamda sorun vardı.ayrıca çikolata kistleride engelmiş gebeliğe o yüzden klomenle yumurtaları geliştiriyorda daha fazla yumurta elde edip şansımı arttırmak için ama ben bir ay görüyorum tedavi sonraki ay görmüyorum bu böyle devam etti.ovitrelleyide en son iki hafta önce vurdurdum bugün hastalandım yine olmadı.
ılınaycım bu ıgneyı 2 yıldırmı kullanıyosun bu ıgneyı 2 yıldır kullanıyosan bu dogrumu sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?