Çok afedersin ama parmakalamı ellemi muayene oluyor kime sorsam yok eliyle diyor kimi parmakla diyor anlamadım.[/QU komple elıyle desem kafanda canlandırsan olurmu ya buna takma 1 2 dakıkalık ıs 1 2 dakıka gecınce bunu unutuyosun dr un erkekmı
Madem erken menopoz gibi riskli bir durum var nden 2 yıldır bunla uğraştırıyorlar bir an önce tüp bebeğe geçse daha iyi olmazmı
Çok afedersin ama parmakalamı ellemi muayene oluyor kime sorsam yok eliyle diyor kimi parmakla diyor anlamadım.[/QU komple elıyle desem kafanda canlandırsan olurmu ya buna takma 1 2 dakıkalık ıs 1 2 dakıka gecınce bunu unutuyosun dr un erkekmı
Erkek. Ama erkek doktorlar kadınlara göre daha nazik oluyorlar kadınlar benim daha çok canımı yakıyor. Demekki komple el(
2 yıl devamlı olarak kullanmadım arada ara verdik.
aslında dr da öyle söyledi ama eşim tüp bebeğe karşı olursa doğal yoldan olsun diyor uğraşmak istemiyor bende bebeğim olsun çok istediğim için böyle uğraşıyorum.
Erkek. Ama erkek doktorlar kadınlara göre daha nazik oluyorlar kadınlar benim daha çok canımı yakıyor. Demekki komple el(
senınle aynı dusuncedeyım hem erkekler daha pratık oluyolar zeynatcım pazartesı ıgnemı vuruncam sence sonuc alırmıyım bu ıgneden hamıle kalan varmı burda bılıyomusun
ılınaycım bak her dr da guvenme yasın kac oyalanıyo olabılırsın zeynatın dedıgı gıbı madem menopoz rıskın var neden vakıt kaybedıyosun kı bak 2 yılında bole gecmıs bence kalbını bozmayayım ama dr degıstır senın dr un bu branslamı ugrasıyo dr larda artık aralarında ayrıldı ya o yuzden soruyorum
birşey sorucam ben ist.da bir dr a gidiyorum. orada giden arkadaşlar nereye gidiyor iyi bir yer bilen varmı
birşey sorucam ben ist.da bir dr a gidiyorum. orada giden arkadaşlar nereye gidiyor iyi bir yer bilen varmı
senınle aynı dusuncedeyım hem erkekler daha pratık oluyolar zeynatcım pazartesı ıgnemı vuruncam sence sonuc alırmıyım bu ıgneden hamıle kalan varmı burda bılıyomusun
İnşallah alırsın canım ben çok gördüm bu formda sonuç alan inşallah sende aralrına katılırsın. Senin neyin vardı peki.
Üzülme canım ama buda pek doğal bir yöntem değil en nihayetinde dışardan bir müdahele söz konusu. Peki hamile kalamayışına doktor ne diyor yumurtalarınmı çatlamıyor ialaca rağmen.
daha önce edirnede bir dr a gidiyordum yaklaşık 5-6 aydır ist.da jinemere gidiyorum,infertilite ve tüp bebek uygulamasında eğitimli bir yer ama bilemiyorum.dedimya benim eşim tüp bebek istemediği için uğraşıyorlar böyle denemeye
klomenle 2-3 tane yumurtam oluyor ve olgunlaştıktan sonra ovitrelleyi vuruyor dr sonra yumurtalarda çatlıyor oraya kadar sorun yok ama yinede kalamıyorum işte hamile anlamadım.sözde kistler olduğu için bebek tutunamıyormuş kayp gidiyormuş nasıl tutunacak bilemem.
İnşallah alırsın canım ben çok gördüm bu formda sonuç alan inşallah sende aralrına katılırsın. Senin neyin vardı peki.
canım gorunuste hıc bıseyım yok benım yumurtam olusuyo catlıyo ama sonuc yok ılk bebegımde gene aynıdı prgly vurdumdu ve hamıle kalmıstım ama dr hatası bebegımı dusurdum ıste sımdı klomen kullandım pzrtsde ıgnemı vurunup beklıcem bunu ılk defa kullanıyorum
Tü bebek yaptırsanda bu risk var o zaman değilmi peki bu kistler yok edilemiyormu.
peki kızlar iğneden sonra adetin 21.günü progesteron hormonuna baktırıyormusunuz
Benim doktoru sana tavsiye ederim prof. Marmara ünv. infertilite üzerine çalışıyor ayrıca kadın hastalıklaı ana bilim dalı başkaı gerçekten çok tecrübeli ben kaç doktor değiştirdim en son onu buldum.
ılınay hemen cevap yazarmısın sut hormonunmu yuksek cıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?