Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Madem erken menopoz gibi riskli bir durum var nden 2 yıldır bunla uğraştırıyorlar bir an önce tüp bebeğe geçse daha iyi olmazmı

aslında dr da öyle söyledi ama eşim tüp bebeğe karşı olursa doğal yoldan olsun diyor uğraşmak istemiyor bende bebeğim olsun çok istediğim için böyle uğraşıyorum.

2 yıl devamlı olarak kullanmadım arada ara verdik.

ılınaycım bak her dr da guvenme yasın kac oyalanıyo olabılırsın zeynatın dedıgı gıbı madem menopoz rıskın var neden vakıt kaybedıyosun kı bak 2 yılında bole gecmıs bence kalbını bozmayayım ama dr degıstır senın dr un bu branslamı ugrasıyo dr larda artık aralarında ayrıldı ya o yuzden soruyorum

birşey sorucam ben ist.da bir dr a gidiyorum. orada giden arkadaşlar nereye gidiyor iyi bir yer bilen varmı

aslında dr da öyle söyledi ama eşim tüp bebeğe karşı olursa doğal yoldan olsun diyor uğraşmak istemiyor bende bebeğim olsun çok istediğim için böyle uğraşıyorum.

Üzülme canım ama buda pek doğal bir yöntem değil en nihayetinde dışardan bir müdahele söz konusu. Peki hamile kalamayışına doktor ne diyor yumurtalarınmı çatlamıyor ialaca rağmen.

daha önce edirnede bir dr a gidiyordum yaklaşık 5-6 aydır ist.da jinemere gidiyorum,infertilite ve tüp bebek uygulamasında eğitimli bir yer ama bilemiyorum.dedimya benim eşim tüp bebek istemediği için uğraşıyorlar böyle denemeye

birşey sorucam ben ist.da bir dr a gidiyorum. orada giden arkadaşlar nereye gidiyor iyi bir yer bilen varmı

Benim doktoru sana tavsiye ederim prof. Marmara ünv. infertilite üzerine çalışıyor ayrıca kadın hastalıklaı ana bilim dalı başkaı gerçekten çok tecrübeli ben kaç doktor değiştirdim en son onu buldum.

ben esk deyım ılınaycım bılmıyorum kı ben burda ınfertıle ılgılı ugrasn bı dr basvurdumm sonunda kadın burda cok ıyı ısının uzmanı pekı 2 yıldr bı hamılelık yasamıyosun dr tup bebek dedı kabul etmedınız hala nıye bu tedavıyı uyguluyo burda olsa o tedavıyı kabul etmemıs olsam dr benımle muayneyı bırak

Üzülme canım ama buda pek doğal bir yöntem değil en nihayetinde dışardan bir müdahele söz konusu. Peki hamile kalamayışına doktor ne diyor yumurtalarınmı çatlamıyor ialaca rağmen.

klomenle 2-3 tane yumurtam oluyor ve olgunlaştıktan sonra ovitrelleyi vuruyor dr sonra yumurtalarda çatlıyor oraya kadar sorun yok ama yinede kalamıyorum işte hamile anlamadım.sözde kistler olduğu için bebek tutunamıyormuş kayp gidiyormuş nasıl tutunacak bilemem.

basına gelen bılır tabı ama esını ıkna edemıyomusun o senın kadar cok ıstemıyomu bebegı ne bıleyım araya baskalarını koysanda onlar konussa ne bıleyım tup bebek belkı senın ıcın daha cabuk sonuc verecektır bende bı bebegı cok ıstıyorumda

Tü bebek yaptırsanda bu risk var o zaman değilmi peki bu kistler yok edilemiyormu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…