Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zeynatcım senın neyın vardı

Benim rahmimde perde vardı doktor hamile kalırsın ama düşükle sonuçlanır dedi o yüzden oldum ameliyatı. Biz bunu öğrenidğimizde çocukta düşünmüyoduk mantar için doktora gitmiştim ultrasonda bakarken bende evlenmeden önce rahimde bir sorun vardı diye doktor söyledi dedim oda hsg istedi o zaman anlaşıldı.

Ben daha yeni başlayacağım ilaca önümüzdeki ay sanırım. Ben bir aydır bebek istiyorum ama şimdide regl düzneim bozuldu ve doktorda öncede söyledi gel diye o yüzden yaniyim ben bu çatlama konusunda.

anladım o mantar bende de var bıde yara var basımın belası ben bıde bundan cekıyorum tedavısını sımdı yaptıramıyorum

birda spermler ne kadar canlı kalıyor rahimde ilişki zamanlarını ne zaman veriyor dr sizde iğneden sonra.

bu nasıl yapılıyo kızlar benım sut hormonum yuksekte ılaydaya onu dıcektım o hormonu deılmıs meger

Reglin 3. günü kan alıyorlar onda fsh le östrojene bakıyorlaar 21.günüde prolaktinle progestrona bakıyorlar. Ona göre değerlendiriyorlar. eki eşelrinize test yapıldımı belki onlardan kaynaklanan bir sorun yüüznden hamile kalamıyorsunzudur.

birda spermler ne kadar canlı kalıyor rahimde ilişki zamanlarını ne zaman veriyor dr sizde iğneden sonra.

Ben daha ilaca başlamadım önümüzdeki regl ilk kez bunu için gideceğim. Ama spermler 72 saat yaşıyormuş içerde. İlişkiden sonra bir saat hiç kalkmadan sırt üst yatmak gerekiyormuş.

prolaktine ne için bakıyorlar.eşimde problem yok ona bakıldı.

esıme 1 yıl once yapılmıstı sperm testı bırdaha gerek yok dedı benımle ılgılenıyo yanı doktor ılınaycım kac yumurtam catlıyo bılmıyorum ama ultrasonda her ay bakıyo yumurtam hazırmı dıye benım genellıkle sol yumurtam hep hazır olan bılmıyorum daha ayrıntılısını ama ben bunu hıssedıyorum catlama zamanını gercekten hıssedıyorum ve gercekten sol tarafımda benım ılk bebegımde sol tarafıma yerlesmıstı

Ben daha yeni başlayacağım ilaca önümüzdeki ay sanırım. Ben bir aydır bebek istiyorum ama şimdide regl düzneim bozuldu ve doktorda öncede söyledi gel diye o yüzden yaniyim ben bu çatlama konusunda.

zeynatcım senı ıyı hatrlıyomusum dr nasıl gıdıyosun her ay muaynanesınemı dıye yazmıstın ılk msj nda ınsallh uzun surmez bebeklerımıze kavusmamız ben yaklasık 3 yıldır dr larla basbasayım

şimdi dışarı çıkmam lazım kızlar sonra görüşürüz.umarım yeni yıl hepimize bebeklerimizi getirir.

prolaktine ne için bakıyorlar.eşimde problem yok ona bakıldı.

canım prolaktıne sut hormonu ıcın bakıyolar ve aklınızda olsun eger bu hormonunuz yuksek cıkıyosa ve dr nuz bunun ıcın dostınex adlı hapı verıyosa sakın kullanmaın dusuk ve ozurlu bebeklere sebep oluyo canım yara tedavısındende korkmuyorum ama sımdı bebek tedavısı gorurken onamudahele etmıyo drm secımımı yaptım bunu cekmem lazım sımdı

Evet canım o zman artık gitmeliyim diye düşünüyordum ve bir ön araştırma yapayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…