süt hormonu yüksekse sanırım o zmaanda gebelik zorlaşıyor.
Bişey merak ediyorum bu tedaviyi gören arkadaşlar regliniz düzenlimi?
Birde reglin 3. günü gitiiğinizde nasıl bir muayene oluyor vajinal ultrasonmu karındanmı ve spekulumla bakıyormu doktor?
bebeklerını neden kaybettın paylasmak ıstermısın:çok üzgünüm:bende 1 bucuk yıl once kaybettım bı dusuk yasadım 1 bucuk yıldırda ugrasıyoruz benımkı dr hatası sut hormonunum yuksek cıkıyo buda hamıle kalamamamı etkılıyo bana prgly vermıstı aynı anda da dostınex kullandım bebegım dustu dusmeseydıde ozurlu olurdu dedıler ama sebebını solemedıler su ankı doktorumdan ogrenıyorum hamıle kalmak ısteyen bı kadına bu hormon tedavısınde dostınex verılmezmıs gebelık suresınce hala yan etkılerı acıklanmıs bı hap deılmıs ama kullanılmaması erekıyomus ya dostınex bebegımın basını yedı bunuda duyduktan sonra dr larada guvenım kalmadı ve bu bızım aıle dr musdu cok dr aradım sızde de ole oldumu aslında benım 1 senenm de bole gectı bu bransla ugrasna dr ılk defa gıdıyorum ınfertıle tedavısı 2 kez goruyorum yanı bu arada hep gec kalmaktan korktum neyse kı bı dr yakaladım guvenıyorum sımdı sende dr secerken zorlandınmı hele bundan oncekı gıttıgım dr hsg cekecek normal cıkarsa hemen tup bebek dedı sok oldum tup bebekten once mutlaka yapılcak bıseyler olmalı dedım neysekı sımdı kafam rahat hazan yagmuru denemek ıstermısın bılmıyorum ama gercı hsg de cekılmıs ama belkı vesıle olur sende sogan suyunu denesene daha bıtmedı ben hala kullanıyorum sonuc ne olacak bılmıyorum ama belkı sebep olur eger ılgılenecek olursan bılmıyosan tarıf ederım :teselli:
Ya bu kadın doğumda kullanılan ne kadar alet varsa hepsini bizzat uygulamalı olarak öğrendim ama şu el olayında takılıyorum ben. Bana hiç yapılmadı herhalde yada anlamadım ama yapılmamıştır çünkü doktor muayene olurken ben eldiven takmıyordu.
canım benim herşeyin yolunda olmasına çook sevindim..demek o kadar büyümüş bücür.yer onu teyzesicanlarimmmmmmmmmmmmmm.Kizlarrrrrrrrrrrrrrrr.Dr dan geldim.
Kuzucuk cok ii teyzeleri,usulca buyuyo ole icimde.gorunce inanamadim,artik insana benzio yaaaaaaaaa.Allah im hepinize yasatsin kislarrr ya...
5 cm ve 30 gr agirliginda canim benim....Ense kalinligi 1.3 mm yani iimis,sukurler olsun...
Beauty tatlim,bitanem sordum seker yuklemesi daha ileride oluyomus.....
Canim arkadaslarim cinsiyetine bakti ama simdi solemiyeyim dedi.bi daha geldiginde solimmm dedi,garanti olsun dedi....
Iste bole,kizlar darisi basiniza,dualarim sizinle ...
klomenle 2-3 tane yumurtam oluyor ve olgunlaştıktan sonra ovitrelleyi vuruyor dr sonra yumurtalarda çatlıyor oraya kadar sorun yok ama yinede kalamıyorum işte hamile anlamadım.sözde kistler olduğu için bebek tutunamıyormuş kayp gidiyormuş nasıl tutunacak bilemem.
birda spermler ne kadar canlı kalıyor rahimde ilişki zamanlarını ne zaman veriyor dr sizde iğneden sonra.
canım benim herşeyin yolunda olmasına çook sevindim..demek o kadar büyümüş bücür.yer onu teyzesikaydirigubbakcemile3bana da dua et canım inşallah herşey normaldir bende de..Allahım tamamına erdirsin tatlım..
evet şeker yüklemesini normalde 20li haftalarda yapıyolar,benim ailede problem olduğu için tedbir amaçlı önceden yapacak dr testi..yani ben ciddi risk altındayım.
inşallah sorunsuz bi şekilde devam eder herşeyin canım.duacınım...inan seni ve bebişi görmeye gelicem Konyaya inşallah...çok istiyorum...
cinsiyeti bence de bi dahaki sefere kesin belli olur.Allah hayırlı evlat versin de kız ya da erkek eminim senin için de sorun değildir..bu günleri gördük ya..şükür..darısı bizim kızların başına..
kızlaaaar nerelerdesiniz?valla kimseler yok ortada....neyse öptüm hepinizi...
ilknurcum Allaha emanet ol canım..bebişe de ii bak annesi..öptük bizim ufaklıkla....:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım sağol güzel sözlerin için..gerçekten Rabbim bizim için en hayırlı anda verdi ve aynı anda mutlu etti bizi..çok şükür.Canim arkadasim,tatlim,bitanem,cok saol ii dileklerin icin,insallah teyzesinin kuzusuda cok saglikli olacak...onlarin gelecegini ayni gun ogrenmemiz bile herseyin ii gidecegine delaletti merak etme sen.Yuce rabbim cok sevio hepimizi ve en hayirlisini verdi bize insallah..........
cinsiyeti hic onemli deil gercekten,gonlumden gecen var illaki ama inan hic farketmez,saglikli olsun da gerisi muhim deil...Daha bi dolu bebek yapma planim var insallah hayirlisiyla tabiiiiii...
Evet kizlar yok ya,herkesin isi basindan askin yaaaaaaaa.......ama gelsinler ya sizlerle paylasmak cok onemli bizim icin.acisini paylastik aylarca,simdi mutlulugumuzu da paylasmak istioruz....Hadi bizi yalniz birakmayin......
Beauty canim konya ya gelmen beni cok mutlu eder,gel mevlana ya gidelim,bebeklerimizi goturelim insallah............ben bizler icin cok dua ettim,Mevlana'ya,Konevi'ne,Beyhekim'e ve daha bi dolu yuce zata,beklerler bizi,ben gittim gerci tesekkuretmeye her firsatta...
Inan dualarla oldu hersey,tum dua edenlerden Allah razi olsun insallah.............
Hadi canim cok oppuyorum seni,ii haberlerini bekliorum en kisa zamanda...
Seker yuklemesi icin de sakin endise etme tatlim,Allah yardimcin olsun..Sevgiler..........
canım benim tek yumurta ikizi olduğu için öldü. yani biri ölünce diğerini zehirlemiş. genetik değilmiş .ünv. hastanesine gittim. çektiklerimi bi ben bi Allah bilir. dr. seçerken çok zorlandım tabi. bundan önce gittim dr. (dr demeye bin şahit lazım) bana menapoza girmişsin dedi dünyam yıkıldı.
soğan kürünü duymuştum ama şimdi uygulamaya cesaret edemiyorum çünki tedavi görüyorum. bunu bi kaç arkadaş daha söylemişti ama nasıl yapıldığı hakkında bi fikrim yok.
canım benim herşeyin yolunda olmasına çook sevindim..demek o kadar büyümüş bücür.yer onu teyzesikaydirigubbakcemile3bana da dua et canım inşallah herşey normaldir bende de..Allahım tamamına erdirsin tatlım..
evet şeker yüklemesini normalde 20li haftalarda yapıyolar,benim ailede problem olduğu için tedbir amaçlı önceden yapacak dr testi..yani ben ciddi risk altındayım.
inşallah sorunsuz bi şekilde devam eder herşeyin canım.duacınım...inan seni ve bebişi görmeye gelicem Konyaya inşallah...çok istiyorum...
cinsiyeti bence de bi dahaki sefere kesin belli olur.Allah hayırlı evlat versin de kız ya da erkek eminim senin için de sorun değildir..bu günleri gördük ya..şükür..darısı bizim kızların başına..
kızlaaaar nerelerdesiniz?valla kimseler yok ortada....neyse öptüm hepinizi...
ilknurcum Allaha emanet ol canım..bebişe de ii bak annesi..öptük bizim ufaklıkla....:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
süt hormonu yüksekse sanırım o zmaanda gebelik zorlaşıyor.
suanda bende tedavı goruyorum ama denemeye deger dıye dusundum sogandan zarar gelmez dıye dusundum zaten yemıyomuyuz ıns ıyı gelır denemek ısttersen tarıfını verırım canım
slm zeynat bugun sıteye gırdım bılıyomusun asyacan beauty aynı zamnda tedavıye baslamıslar bu sıteye gırdıklerınde ve aynı andada bı gebelık yasamıslar bızde senınle aynı gun katıldık onlara ınslh 2 mızde en kısa zamnda bı gebelık yasarız
canım bence hiç merak etme hiç hoş bişey değil. eğer elle muayene etseydi anlardın. bana ölmüş bebeklerim için normal doğum yaptırdılar. 4 gün boyunca kaç defa rahimde açılma varmı diye kaç tanesi elle muayene etti. ondan dolayı dr. gitmekten ble tiksinir oldum. bende fobi oluştu anlayacağın
slm canım, tarifini ver istersen artık önümüzdeki ay denerim. ne zaman kullanılacağı hakkında bilgi verirsen sevinirim.
İnşallah canım ne güzel olur senin yarın yapılacak iğnen değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?