Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarimmmmmmmmmmmmmm.Kizlarrrrrrrrrrrrrrrr.Dr dan geldim.
Kuzucuk cok ii teyzeleri,usulca buyuyo ole icimde.gorunce inanamadim,artik insana benzio yaaaaaaaaa.Allah im hepinize yasatsin kislarrr ya...
5 cm ve 30 gr agirliginda canim benim....Ense kalinligi 1.3 mm yani iimis,sukurler olsun...
Beauty tatlim,bitanem sordum seker yuklemesi daha ileride oluyomus.....
Canim arkadaslarim cinsiyetine bakti ama simdi solemiyeyim dedi.bi daha geldiginde solimmm dedi,garanti olsun dedi....
Iste bole,kizlar darisi basiniza,dualarim sizinle ...

Bişey merak ediyorum bu tedaviyi gören arkadaşlar regliniz düzenlimi?

Birde reglin 3. günü gitiiğinizde nasıl bir muayene oluyor vajinal ultrasonmu karındanmı ve spekulumla bakıyormu doktor?

evet canım reglimiz düzenli ilaçların etkisiyle tabi. adetin üçüncü günü vajinal ultrasonografi ile bakıyor. bence ilaçlardan dolayı kist var mı diye bakıyor olabilir. çünki ovitrelle iğneyi kisti olan kişiye vurmuyo dr. umarım tedavilerimiz cvp verirde bebişlerimize kavuşuruz

canım benim tek yumurta ikizi olduğu için öldü. yani biri ölünce diğerini zehirlemiş. genetik değilmiş .ünv. hastanesine gittim. çektiklerimi bi ben bi Allah bilir. dr. seçerken çok zorlandım tabi. bundan önce gittim dr. (dr demeye bin şahit lazım) bana menapoza girmişsin dedi dünyam yıkıldı.
soğan kürünü duymuştum ama şimdi uygulamaya cesaret edemiyorum çünki tedavi görüyorum. bunu bi kaç arkadaş daha söylemişti ama nasıl yapıldığı hakkında bi fikrim yok.

canım bence hiç merak etme hiç hoş bişey değil. eğer elle muayene etseydi anlardın. bana ölmüş bebeklerim için normal doğum yaptırdılar. 4 gün boyunca kaç defa rahimde açılma varmı diye kaç tanesi elle muayene etti. ondan dolayı dr. gitmekten ble tiksinir oldum. bende fobi oluştu anlayacağın

canım benim herşeyin yolunda olmasına çook sevindim..demek o kadar büyümüş bücür.yer onu teyzesikaydirigubbakcemile3bana da dua et canım inşallah herşey normaldir bende de..Allahım tamamına erdirsin tatlım..
evet şeker yüklemesini normalde 20li haftalarda yapıyolar,benim ailede problem olduğu için tedbir amaçlı önceden yapacak dr testi..yani ben ciddi risk altındayım.
inşallah sorunsuz bi şekilde devam eder herşeyin canım.duacınım...inan seni ve bebişi görmeye gelicem Konyaya inşallah...çok istiyorum...
cinsiyeti bence de bi dahaki sefere kesin belli olur.Allah hayırlı evlat versin de kız ya da erkek eminim senin için de sorun değildir..bu günleri gördük ya..şükür..darısı bizim kızların başına..
kızlaaaar nerelerdesiniz?valla kimseler yok ortada....neyse öptüm hepinizi...
ilknurcum Allaha emanet ol canım..bebişe de ii bak annesi..öptük bizim ufaklıkla....:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yazdığın mesajları okudum Allah hepimize hayırlısını versin. sana bi sorum olcak. ben dr ilk gittiğim 4 mm bi kist vardı önce onun tedavisini yaptı. çünki kist varken ovitrelle iğne vurulmuyormuş. senin dr. bu konu için bişey demiyor mu?

birda spermler ne kadar canlı kalıyor rahimde ilişki zamanlarını ne zaman veriyor dr sizde iğneden sonra.

canım her dr. farklı bi tedavi uyguluyor. benim dr. iğne olduğum günden başlayarak gün aşırı ilişki dedi. 5-6 ilişki yeterli dedi. geçen ay tedavi sonuç vermedi. ama hayırlısı bakalım inş. bu ay sonuç alırız 29 aralıkta iğnemi oldum.

Canim arkadasim,tatlim,bitanem,cok saol ii dileklerin icin,insallah teyzesinin kuzusuda cok saglikli olacak...onlarin gelecegini ayni gun ogrenmemiz bile herseyin ii gidecegine delaletti merak etme sen.Yuce rabbim cok sevio hepimizi ve en hayirlisini verdi bize insallah..........
cinsiyeti hic onemli deil gercekten,gonlumden gecen var illaki ama inan hic farketmez,saglikli olsun da gerisi muhim deil...Daha bi dolu bebek yapma planim var insallah hayirlisiyla tabiiiiii...
Evet kizlar yok ya,herkesin isi basindan askin yaaaaaaaa.......ama gelsinler ya sizlerle paylasmak cok onemli bizim icin.acisini paylastik aylarca,simdi mutlulugumuzu da paylasmak istioruz....Hadi bizi yalniz birakmayin......
Beauty canim konya ya gelmen beni cok mutlu eder,gel mevlana ya gidelim,bebeklerimizi goturelim insallah............ben bizler icin cok dua ettim,Mevlana'ya,Konevi'ne,Beyhekim'e ve daha bi dolu yuce zata,beklerler bizi,ben gittim gerci tesekkuretmeye her firsatta...
Inan dualarla oldu hersey,tum dua edenlerden Allah razi olsun insallah.............
Hadi canim cok oppuyorum seni,ii haberlerini bekliorum en kisa zamanda...
Seker yuklemesi icin de sakin endise etme tatlim,Allah yardimcin olsun..Sevgiler..........

canım sağol güzel sözlerin için..gerçekten Rabbim bizim için en hayırlı anda verdi ve aynı anda mutlu etti bizi..çok şükür.
evet kızlar merak ettiriyolar.ben de paylaşmayı çok istiyorum ama sitede bi bizim kızlar yok valla..
inşallah canım gelicem yanına..hem konyayı,mevlanayı çok özledim.hem de seni ve bebişi acayip merak ediyorum.inşallah gerçekleştirebilirim bu niyetimi..dualarını eksik etme lütfen..
bugün temizlik yaptırıcam.birazdan kadın gelir..akşama yazarım yine canım.bari biz bırakmayalım sayfamızı..seninle yazışmak ii geliyo..ben şimdilik kaçıyorum canım..çok öptüm.kapı çaldı..öptüm..:1hug:

suanda bende tedavı goruyorum ama denemeye deger dıye dusundum sogandan zarar gelmez dıye dusundum zaten yemıyomuyuz ıns ıyı gelır denemek ısttersen tarıfını verırım canım

ya kızlar ıkınızde cok mutlu gorunuyosunuz bızde bu mutlulugu taadacakmıyız kı kızlar sız ovıtelle ıgnesınden sonramı hamıle kaldınız

süt hormonu yüksekse sanırım o zmaanda gebelik zorlaşıyor.

slm zeynat bugun sıteye gırdım bılıyomusun asyacan beauty aynı zamnda tedavıye baslamıslar bu sıteye gırdıklerınde ve aynı andada bı gebelık yasamıslar bızde senınle aynı gun katıldık onlara ınslh 2 mızde en kısa zamnda bı gebelık yasarız

suanda bende tedavı goruyorum ama denemeye deger dıye dusundum sogandan zarar gelmez dıye dusundum zaten yemıyomuyuz ıns ıyı gelır denemek ısttersen tarıfını verırım canım

slm canım, tarifini ver istersen artık önümüzdeki ay denerim. ne zaman kullanılacağı hakkında bilgi verirsen sevinirim.

İnşallah canım ne güzel olur senin yarın yapılacak iğnen değilmi

Geçmiş olsun ya alalh ne veririse sağlıklısı versin bebeklerin çatlama ilçları sayesindemi hamile kalmıştın. Bendede öyle laparaskopi histeroskopi hsg spekulum ne vars yapıldı ama her gittğimde genede elim ayağım titriyor panik oluyorum canım yanıyormu yanmıyor ama nedense ürperiyorum her defasında.

slm canım, tarifini ver istersen artık önümüzdeki ay denerim. ne zaman kullanılacağı hakkında bilgi verirsen sevinirim.

slm canım bu kuru 15 gun uygulayacaksın sabah aksam taze yapacaksın soganı 4 bol bıtencerede 2 bardak su koy bardak ıcecegın bardakla olc soganı kaynatmaya koy 5 dak kaynat suz ve ıc ıgrenc bı tadı var ama dene ben cıkolata yardımıyla ıcıyorum bunu ıcerken azına bıseyler at tadı degısıyo he unutmadan canım ılık ıceceksın 15 gun ıceceksın sabah aksam sonra ne kadar ara verecez ne zaman tekrar baslıcaz bende bılmıyom yarın orenecem sanada ıletırım canım dene dr cok kesın konusuyo bebegınız olmasında goreyım dedı cıkolata kıstı rahımdekı tıkanıkları acıyomus canım dene bısey kaybetmeyız optum canım

canlarım merhaba ben bayadır giremedim sebebide babamın rahatsızlığı kızlar babam lenf kanseri
daha yeni öğrendim ve ancak şoktan kurtuldum.Ailem çok uzakta bu nedenle ancak msn de görüşebiliyoruz fıtık ameliyatı oldu sandık bize öyle dediler ama durum başkaymış kasık bölgesinde bezeler varmış bunlara patoloji yapıldı ve ne yazıkki o korkulan hastalık.Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir ama yıkıldık bir aydırda kemoterapi görüyormuş şuan hastanede kemoterapiden dolayı beyaz kan hücrelerinde azalma olmuş ve bu nedenle enfeksiyon kapmış kemoterapinin bitmesine daha 3 ay var.Tek sevindiğimiz biryere sıçramamış olması inşallah veren Mevlam öylede alır .
Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar çok ihtiyacımız var Allah gönlünüzden taşan dualar yüzüsuyu hürmetine babama ve bütün hastalara acil şifalar verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…