Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
parılcım canım benim allahım acil şifalar versin inş. tez zamanda iyileşir dualarımız seninle bizi haberdar et durumlardan rabbim onu size bağışlasın çektirmesin

teşekkür ederim canım. benim ilk gebeliğim normal doğal yolla oldu yani tedavi görmedim. o talihsiz olaydan sonra çok stres yaptım galiba. şimdide tedavi görüyorum işte.

merhabalar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ne zamandır girmiyordum buraya çünkü 2 ay ara werip sonra tekrar dewam edicektik daha ağır ilaçlarla yani önce duphaston sonra klomen we ovitrelle şimdide daha ağırlarına başlıcaz 1.5 ay oldu ilaç kullanmıyorum bugun yarın gelir adetim sonrada ilaçlar yine cok üzücü we ağır maraton beni beklio
bu 1.5 ay içinde diil kk dakı bu konulara bakmak bebiş lafı bile etmedim hani derler ya aklından at istediğim kadar atıyım içimde o war yıne napalım
allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu wersin hepimize
eeeeeeeeeeee kızlar eklenenler olmuş
peki hamiş kalanlar oldumu...............

Parılcım büyük geçmiş olsun. İnşallah baban bu hastalıktan tez zamanda kurtulur. Tiramissu canım Allah hepinize, hepimize kolaylıklar versin.

merhaba arkadaşlar. ben yeni üye oldum. sizin paylaşımlarınızı okuyorum ve tek olmadıgımı anlıyorum içim rahatlıyor. ben de çocuk sahibi olmak istiyorum. geceleri uyuyamıyorum artık. sabah ilk işim nete girip araştırma yapmak oluyor. ben cumartesi günü yumurta takibine başladım.Vajinal ultrasonografi ile doktorum muayene ediyor. cumartesi yine gidecegim adetimin4, günü muayene oldugum için daha yumurtalarım küçükmüş ama bana hiç ilaç vermedi yada tahlil yapmadı.

hosgeldın canım daha yumurtaların kucuk olusmadıgı ıcın bı tedavıye baslamamıstır yumurtan olusunca baslayacaktır her halde bnde tedavı goren tek benmısım sanırdım ole olmadıgını bılıyorum tabıde cevremde arkadaslarım hep hamıle bu sorunla sadece ben bogusuyordum allah hepımızın yuzunu guldurur ınsallh

cok gecmıs olsun parılcım allah ne verırse hayırlısını versın tek sorunumuz bebek sanıyoruz oysa basımıza baska seyler geldıgınde o aklımıza bıle gelmıyo allah yardımcınız olsun cok uzuldum allah ızdırap cektırmesın dermanını versın canım

mrba arkadasım gozumu korkuttun.ben bugun ovıtrelle ıgnemı vurunacagım 4 ay kullanacam sonuc alamazsam hsg cekılcek .sen suanda daha agır bı tedavıye gırdık dıyosun ben hsg den cok korkuyorum bu asamaya sen nasıl geldın bana yazarmısın ılerde bızı neler beklıyo acaba offfffff

Hamileliği sabırsızlıkla bekleyenler:.
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
GASLAN....................
Honey53.....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
26eser26....................
zeyhat.......................
hazanyağmuru...........

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) Beauty...................
2) Asyacan7...............İlknur
3)Dayset ...................
4)Hülya32..................

Zeyhat ve eser canlarım evet beauty ve benım kaderımız çok ilginç bi şekilde birleşti,biz ikimizde ovitrelle denemiştik ama sonra tedavı yonlarımız uzaklastı aslında bu sayfa baslığından,benim polikistik over sonucu tedavıyle,beauty ıse asılama ıle hamiş kaldı.
Çok yorulduk ,çok üzüldük,yıpratıldık cevreden dolayı ama sakın pes etmeyın arkadaşalarım.Allah ole buyukkı yasadıkca inşallah goreceksiniz...
sizi de listeye aldım umarım ii gelir size kızlar...Sevgiler.

Parılcım canım ben de dun butun gun agladım,benım babayı da bılıon,çok hastaymış,seni çok ii anlıyorum.Allah haklarında hayırlısını versın......

Beauty canım benım inşallah görüşeceğiz tatlım,inşallah.....Ben bugun koye gıdıyorum,malum iş vakti.Dua edin bana ayın 7 sınde eş durumu tayinlari var,umarım merkeze gelebilirim.Akşam yazarım yıne,çok seviyorum hepinizi.......

meraba asya can nasılsın

inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür. bebeklerimizi saglıklı bir şekilde kucagımıza alırız.

ya kızlar ıkınızde cok mutlu gorunuyosunuz bızde bu mutlulugu taadacakmıyız kı kızlar sız ovıtelle ıgnesınden sonramı hamıle kaldınız
canım aramıza hoş geldin.tabi ki tadacaksınız.biz ikimiz de ööle umutsuz haldeydik ki,Allah ikimizin yüzünü birden güldürdü..emin ol ki biz de çok sıkıntılı günler geçirdik,bunalımdan bunalıma girerdim ben her ay..ama şunu unutmayalım ki yalnızca Allahın istemesi yetiyo.sadece sabır diliyorum arkadaşlarım..umut hep var,ve inşallah Allah sizin de yüzünüzü güldürür..biz asyacanla ilk yazışanlardık aynı anda mutlu olduk ve şimdi sizler için duacıyız..sabır sadece.Allah yardımcınız olsun..dualarımızdasınız...:1hug:

parılcım canım benim,çok üzüldüm inan.Allah hepinize sabır versin..dua edicem bol bol kesinlikle..hayat neyi ne zaman karşımıza çıkarır bilinmiyor..ama sabır diliyorum canım.Allah acılarını dindirsin inşallah babanın..inşallah bi anda kurtulur bu durumdan..
sabırlar diliyorum kardeşim,dualrımdasın...

canım benim kader arkadaşım..çok güzel anlatmışsın halimizi..çok şükür bugünlere geldik..gerçekten herkes bizi görüp umutlanmalı..Allah büyüktür,bizi aynı anda güldürdü,darısı tüm isteyen dostların başına..
canım parıl babasına da çok üzüldüm,şok oldum.senin babana da ona da Allah şifa versin..dualrımdasınız..Rabbim yardımcıları olsun...sabır ve selamet diliyorum canım ve dua ediyorum..
tayin için de Allah yardımcın olsun..çok zor atık senin için uzakta olmak ve o yolu çekmek.inşallah kurtulursun bu sıkıntıdan bi tanem..Allah küçücük bebeğin için dualarını kabul etsin inşallah..
çok öpüyorum canım..kendine çok ii bak..ben yarın dr'a gidiyorum.inşallah herşey yolundadır.sanırım 2li test yapılacak..umarım herşey güzel devam eder...öptüm canım.dualarını eksik etme lütfen....ufaklığı da öptüm..:1hug:

ayy konularmi cok uzadi yoksa ben mi coktandir bu topikte yazmadim valla anlayamadim..kafam karisti...konular uzamis gitmis ben gelmeyeli....
nasilsiniz bakalim kuzucuklar
anne adaylari iyimi???asyacan in veleti artik insan seklini almis...beauty senin ki nasil canim...okuyorum yazdiklariniz ama arada kacirdigim yazilar da oluo...
parilcigim babana cok gecmis olsun canim insALLAH en kisa zamanda sifa bulur...kanser evlerden irak cok zor bir hastalik..insallah derdi veren mevlam dermanini da verecek.siz güclü olup, babaniza destek olmalisiniz..

ben bugün yine doktordaydim
ikinci asilama icin start verdik..ayin 19 unda yine adet günüm olmasi gerek..yine clomifen kullanicam..ben igne seklinde tedavi istedim ama hapla devam edicem dedi doktor..hapla zaten yumurta elde ediyorken benimde yumurtlama sorunum olamdigi icin igneyle tedaviye gerek duymadi...catlatma ignemde yine ovitrelle olucak..hemde igneyle cok fazla yumurta elde edilebilirmis ve tadaviyi yarida kesmek gerekebilirmis öyle dedi..bakalim hayilrisi olsun hakkimizda..
insallah bu sefer bizimde yüzümüz güler.....dua edin kizlar belki sizin duaniz ALLAH katinda benimkinden daha makbuldür...

beni de listeye eklediğin için teşekkür ederim. inşallah önümüzdeki ay bebiş bekleyen listesinde kimse olmaz

slm hazan yagmuru nasılsın ben bugun 4 de ıgnemı vurunmaya gıdıyorum acımıyo du dımı

biraz geç oldu mesajına cevabım şimdi öğrenmiş olmalısın ama ben yinede söyleyeyim çektiğimiz diğer acılar yanında hiç sayılır. iğne ince uclu olduğu için fazla acıtmıyo. dr. dan dönünce yaz bari muayene sonucu ne dedi. inşallah yumurtaların iğne olunacak kadar büyümüştür. hadi hayırlısı inş.

Son düzenleme:

merhaba cnm ben 2.5 yıllık ewlıyım ben ilk 3 _ 4 yıl istemiodum bebiş ama 6 aylı ewlıyken adetlerım duzensızleşmişti dr gittim tum hormon testlerım yapıldı testesteron hormonum yuksek cıktı 1 yıl boyunca kendımız denedık tedawuye gecmedi dr cunku yaşım ufak die gerek yok dedi stres yapma dedi we duphaston duzenleyıcı werdi 1 yıl bööle dewam ettik ama olmadı sonrada eşimin tum sperm testleri yapıldı hersey normal eşimde 24 yaşında sonrabenim rahim filmim çekildi hiç bişiy olmadıgı herseyın normal oldugu söölendi klomen kullandım we yumurtalar bı hafta boyunca her gun kontrol edildi büyümeleri normalmiş uygun boytuta gelınce ovitrelle iğne yaptık göbekten 5 ay bööle dewam etti doktorum 1 yıl bööle dewam edelim dedi ama stres yapıosun ondan olmuo dedi yada benı korkutmak istemedi ha bu arada birde her gün glukofen kullanıyorum 3_4 aydır yumurtalıkların gelısımne etkılı olup hormon sewiyesini düzeltiyormuş tabi asyacan arkadasım bu konuda daha bılgılı cunku ben bu ilaçı nıe kullandımı bılmıodum hatta pko oldumu bıle bılmıodum cunku dr um bana bişy dememişti hep hersey normal korkma stres yapma olur diyordu hatta bu owıtrelle tedawisini bile 1 yıl yapalım dıodu agırlara gecmeyelım yasın ufak gerek yok dıodu ama benım dayanck takatım kalmadı we bı kac ay ara wer dusunme dedi hıç ilaç kullanmadım bebekleri sewmedim bile hatta dedim ya bu bölüme bile girmedim ama olmadı ne kadar kafamdan atmak istesemde içime işlemiş resmen olmadı atamadım hamişte olmadım allahın takdiri demekten başka bişiy gelmio içimden belkı bıraz daha zamanımız wardır dıe dusunuorum o kdr yıprandım o kdr uzuldum kı suan 2 aydır dr gıtmıyorum dr suratını bıle görmek istemiyorum o kdr yani dr görünce bile ağlayasım geliyor işte cnm benım hıkayemde bu inşallah 2009 bize hayırlı ewlatlar getirir allahın izniyle we hamiş olan arkadaşlarımızın bebişlerini hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip eder canım sen daha ynei başlamışsın ama ilk ayda bile hamiş kalan war cnm herkesin bebiş kısmeti farklı zamanlarda allah yardımcın olsun canım senin yaş kaç we ne zamndır ıstıosunuz cnım bebiş.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…