Geçmiş olsun ya alalh ne veririse sağlıklısı versin bebeklerin çatlama ilçları sayesindemi hamile kalmıştın. Bendede öyle laparaskopi histeroskopi hsg spekulum ne vars yapıldı ama her gittğimde genede elim ayağım titriyor panik oluyorum canım yanıyormu yanmıyor ama nedense ürperiyorum her defasında.
merhaba arkadaşlar. ben yeni üye oldum. sizin paylaşımlarınızı okuyorum ve tek olmadıgımı anlıyorum içim rahatlıyor. ben de çocuk sahibi olmak istiyorum. geceleri uyuyamıyorum artık. sabah ilk işim nete girip araştırma yapmak oluyor. ben cumartesi günü yumurta takibine başladım.Vajinal ultrasonografi ile doktorum muayene ediyor. cumartesi yine gidecegim adetimin4, günü muayene oldugum için daha yumurtalarım küçükmüş ama bana hiç ilaç vermedi yada tahlil yapmadı.
canlarım merhaba ben bayadır giremedim sebebide babamın rahatsızlığı kızlar babam lenf kanseri
daha yeni öğrendim ve ancak şoktan kurtuldum.Ailem çok uzakta bu nedenle ancak msn de görüşebiliyoruz fıtık ameliyatı oldu sandık bize öyle dediler ama durum başkaymış kasık bölgesinde bezeler varmış bunlara patoloji yapıldı ve ne yazıkki o korkulan hastalık.Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir ama yıkıldık bir aydırda kemoterapi görüyormuş şuan hastanede kemoterapiden dolayı beyaz kan hücrelerinde azalma olmuş ve bu nedenle enfeksiyon kapmış kemoterapinin bitmesine daha 3 ay var.Tek sevindiğimiz biryere sıçramamış olması inşallah veren Mevlam öylede alır .
Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar çok ihtiyacımız var Allah gönlünüzden taşan dualar yüzüsuyu hürmetine babama ve bütün hastalara acil şifalar verir inşallah.
merhabalar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ne zamandır girmiyordum buraya çünkü 2 ay ara werip sonra tekrar dewam edicektik daha ağır ilaçlarla yani önce duphaston sonra klomen we ovitrelle şimdide daha ağırlarına başlıcaz 1.5 ay oldu ilaç kullanmıyorum bugun yarın gelir adetim sonrada ilaçlar yine cok üzücü we ağır maraton beni beklio
bu 1.5 ay içinde diil kk dakı bu konulara bakmak bebiş lafı bile etmedim hani derler ya aklından at istediğim kadar atıyım içimde o war yıne napalım
allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu wersin hepimize
eeeeeeeeeeee kızlar eklenenler olmuş
peki hamiş kalanlar oldumu...............
Hamileliği sabırsızlıkla bekleyenler:.
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
GASLAN....................
Honey53.....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
26eser26....................
zeyhat.......................
hazanyağmuru...........
HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) Beauty...................
2) Asyacan7...............İlknur
3)Dayset ...................
4)Hülya32..................
teşekkür ederim canım. benim ilk gebeliğim normal doğal yolla oldu yani tedavi görmedim. o talihsiz olaydan sonra çok stres yaptım galiba. şimdide tedavi görüyorum işte.
hosgeldın canım daha yumurtaların kucuk olusmadıgı ıcın bı tedavıye baslamamıstır yumurtan olusunca baslayacaktır her halde bnde tedavı goren tek benmısım sanırdım ole olmadıgını bılıyorum tabıde cevremde arkadaslarım hep hamıle bu sorunla sadece ben bogusuyordum allah hepımızın yuzunu guldurur ınsallh
canım aramıza hoş geldin.tabi ki tadacaksınız.biz ikimiz de ööle umutsuz haldeydik ki,Allah ikimizin yüzünü birden güldürdü..emin ol ki biz de çok sıkıntılı günler geçirdik,bunalımdan bunalıma girerdim ben her ay..ama şunu unutmayalım ki yalnızca Allahın istemesi yetiyo.sadece sabır diliyorum arkadaşlarım..umut hep var,ve inşallah Allah sizin de yüzünüzü güldürür..biz asyacanla ilk yazışanlardık aynı anda mutlu olduk ve şimdi sizler için duacıyız..sabır sadece.Allah yardımcınız olsun..dualarımızdasınız...:1hug:ya kızlar ıkınızde cok mutlu gorunuyosunuz bızde bu mutlulugu taadacakmıyız kı kızlar sız ovıtelle ıgnesınden sonramı hamıle kaldınız
parılcım canım benim,çok üzüldüm inan.Allah hepinize sabır versin..dua edicem bol bol kesinlikle..hayat neyi ne zaman karşımıza çıkarır bilinmiyor..ama sabır diliyorum canım.Allah acılarını dindirsin inşallah babanın..inşallah bi anda kurtulur bu durumdan..canlarım merhaba ben bayadır giremedim sebebide babamın rahatsızlığı kızlar babam lenf kanseri
daha yeni öğrendim ve ancak şoktan kurtuldum.Ailem çok uzakta bu nedenle ancak msn de görüşebiliyoruz fıtık ameliyatı oldu sandık bize öyle dediler ama durum başkaymış kasık bölgesinde bezeler varmış bunlara patoloji yapıldı ve ne yazıkki o korkulan hastalık.Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir ama yıkıldık bir aydırda kemoterapi görüyormuş şuan hastanede kemoterapiden dolayı beyaz kan hücrelerinde azalma olmuş ve bu nedenle enfeksiyon kapmış kemoterapinin bitmesine daha 3 ay var.Tek sevindiğimiz biryere sıçramamış olması inşallah veren Mevlam öylede alır .
Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar çok ihtiyacımız var Allah gönlünüzden taşan dualar yüzüsuyu hürmetine babama ve bütün hastalara acil şifalar verir inşallah.
canım benim kader arkadaşım..çok güzel anlatmışsın halimizi..çok şükür bugünlere geldik..gerçekten herkes bizi görüp umutlanmalı..Allah büyüktür,bizi aynı anda güldürdü,darısı tüm isteyen dostların başına..Zeyhat ve eser canlarım evet beauty ve benım kaderımız çok ilginç bi şekilde birleşti,biz ikimizde ovitrelle denemiştik ama sonra tedavı yonlarımız uzaklastı aslında bu sayfa baslığından,benim polikistik over sonucu tedavıyle,beauty ıse asılama ıle hamiş kaldı.
Çok yorulduk ,çok üzüldük,yıpratıldık cevreden dolayı ama sakın pes etmeyın arkadaşalarım.Allah ole buyukkı yasadıkca inşallah goreceksiniz...
sizi de listeye aldım umarım ii gelir size kızlar...Sevgiler.
Parılcım canım ben de dun butun gun agladım,benım babayı da bılıon,çok hastaymış,seni çok ii anlıyorum.Allah haklarında hayırlısını versın......
Beauty canım benım inşallah görüşeceğiz tatlım,inşallah.....Ben bugun koye gıdıyorum,malum iş vakti.Dua edin bana ayın 7 sınde eş durumu tayinlari var,umarım merkeze gelebilirim.Akşam yazarım yıne,çok seviyorum hepinizi.......
Hamileliği sabırsızlıkla bekleyenler:.
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
GASLAN....................
Honey53.....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
26eser26....................
zeyhat.......................
hazanyağmuru...........
HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) Beauty...................
2) Asyacan7...............İlknur
3)Dayset ...................
4)Hülya32..................
slm hazan yagmuru nasılsın ben bugun 4 de ıgnemı vurunmaya gıdıyorum acımıyo du dımı
mrba arkadasım gozumu korkuttun.ben bugun ovıtrelle ıgnemı vurunacagım 4 ay kullanacam sonuc alamazsam hsg cekılcek .sen suanda daha agır bı tedavıye gırdık dıyosun ben hsg den cok korkuyorum bu asamaya sen nasıl geldın bana yazarmısın ılerde bızı neler beklıyo acaba offfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?