Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bu acıları tedavi sürecini yaşamayan kimse anlayamaz. inşallah rabbim şifasını verirde hepimiz en yakın zamanda annelik duygusunu tadarız

slam aranıza yenı katılıyorum rahım fılmı cektrdınmı ne kadar acı hssettımn bnada rahım fılmı dıyoda cok korkuyorummm:çok üzgünüm:

slm cnm rahim filmi bende cektırdım bı yıl fln önce drum sinek ısırıgı gıbı sakın korkma we ona bunada sorma abartırlar korkuturlar dedi ztn artk arkadaş gibi olduk doktorla neese ben ztn bebiş istedimi bile kimseye söölemedim bi eşim bi allah bide kk bilio
neese cnm açıo hemde cok feci bi ağrı saplanıo kasıgına ama 30 sn yada 1 dk fln sonra hersey duzelıo bebiş için bu acıya deger bazen fimden sonrada cok ağrısı olanlar oluomuş ama benim yarım saat içinde hiç bişiyim kalmamıştı cnm yani korrkmana gerek yok 1 dakkası kotu harıci normal bi ağrı
okuduguma göre galiba bgn iğne oldun cnm hadi hayırlısı umarım olur bu ay ilk seferde cnm benim iğnelerden sonra cok kasık ağrım oluyodu cnm o kdr belkı sendede olur hazırlıklı ol.....................

arkadaşlar merhaba... sizlerin bir konuda fikrini rica edeceğim:
doktorum bana bu ay ilk defa serophene verdi... bu da klomenin bi başka türü... sonuçta hepsi ovulasyon stimulanı.... adetin 4üncü gününde başladım günde 2 defa zaten toplam 10 tane ve 5 günde bitti... adetin 7inci gününde tuut hsg'mi çekti :uhm: serophene'in kullanımına dair de hiçbir bilgi vermedi... yani bilmemkaçıncı gün geleceksin yumurtalarına bakıcam.. iğne yapıcam falan filan.. hiçbir yorum yok yani :uhm: bu ay yumurtlama döneminden umudu yoksa niye bu ilacı versin di mi? bir yandan da neden başka hiçbir bilgi vermedi anlamadım??
sadede geleyim biraz dağıttım sanırım...
doktorlarınız size klomeni verdikten sonra o ay olması gereken bir cinsel ilişki takvimi veriyor mu? işte adetin 12inci 14üncü günü falan??? veya klomen verip de iğne yapılmadığı zaman oluyor mu?? yani yalnızca hapın etkisini görelim hesabı???
bu arada adetin 13cü günü gel dedi... muhtemelen yumurtaların durumuna bakacak... acaba o zaman mı yapacak iğneyi de :uhm:

canım bu acıları tedavi sürecini yaşamayan kimse anlayamaz. inşallah rabbim şifasını verirde hepimiz en yakın zamanda annelik duygusunu tadarız

amin cnm inşallah allah en kısa zamanda yuzumu guldurur hani derler ya ilk bebekten kısmayın die ben 20yaşıma girdiğim yıl ewlendim we asla istemem dedim hep adetım gecıktı 3 aylık ewlıyken hamişim die ck ağladım şimdi ise olmuo die ağlıorum allahın işine karışmak diolar hani galıba ööle oldu benımkısı şuan cok pişmanım hep tövbe ediyorum ama olmuoyo
olsun allah kararlamıstır cnm hayırlısıyla hepımıze hayırlı ewlatlar wersin inş
sen ne zamandır istiosun cnm

ah canım benim. rabbim yardımcımız olsun. bende 3 yıllık evliyim aslına bakarsan korunmadım ve 2. ayda hamile kalmıştım. malesef 4,5 aylık iken ikizlerimi kaybettim. ve yaklaşık 1 yıldır istiyoruz. iki aydır klomen ve ovitrelle iğne tedavisine başladım. 29 aralıkta iğne oldum. biliyomusun bekle süreci çok sıkıcı ve geçmek bilmiyor. benim dr. da stres yapma diyo. ama inan insanın elinde değil. senin yaşın çok büyük değil dr. senin için ne diyor ki? inşallah rabbim en kısa zamanda çocuk sahibi olmamızı nasip eder.

slm cnm ben adetımın 5. günü klomene başilıyordum 12. günü yum urtalık takibıne alıyordu ilaça cewap weriyormu yumurtalarım die weriyorduda genelde de 14.yada 17günleri arasında 18_22 mm fln oluodu we 3 _4 yumurtam oluodu iğneyi o zman yapordu iğneden önce ilişki öneriyordu iğne oldugum gece yok diodu we ardından yıne ilişki iğne olduktan sonra aksamüstü oluyordum iğneyı genelde ertesi sabah catlıyordu iğne oldugumun 3 günü çatlayıp çatlamadıgına bakmak için çagarıyordu her ihtimale karşı ertesi 2 gün daha ilişki öneriyordu we sonrası size kalmış diodu ama sonuçlar hep hüsranla sonuçlandı cnm
bu arada sadece ilaçlada hamiş kalan war nasılsa ilaç buyutuo kandı kendıne catlar ama garantıye almak için kontrole gıtmek gerek sende de pko mu war cnm ???????????

canım bende geçen ay serophene kullandım. aklına takılan konularda yardımcı olmaya çalışayım.
bi kere ilaç kullanımı süresince ilişki yasak. bende senin merak ettiğin konuyu dr. sordum iğneden önce ilişki olabilir mi felan dedim. olsa bile bişeye yaramaz. çatlama olmamışsa gebelik oluşmaz dedi. yumurta takibi için gittiğinde vajinal ultrasonografi ile yumurtalara bakacak. eğer belli bi seviyeye gelmiş ise iğne yapacak. ve size o zaman ilişki için bi takvim verecektir. hayırlısı inş.

tramisu benim dr. iğne olduğun günden başlayarak gün aşırı ilişki diyordu. bu dr. ları anlamak zor. her biri farklı tedavi şekli öneriyo galiba. bende gittip 3 tane yumurta vardı 18 mm iğne yaptı. bilmiyorum ya stres yapmayalım diyoruz ama herşey stres sebebi.....

cok üzüldüm cnm ya bebişlerin cennetlik olmuş canım
bende hep ikiz istiyordum kendimi bildim bileli belkıde allah ondan wermıo diorum bazen aşılama fln genelde çift oluo ya yani olmadıkca acaba nıe die başa sarıp duruyorum kendimi üzmekten başka bişiy diil aslında
dr işte dediğim gibi yaşın genç pko diilsin dio yada benı korkutmak istemio bılmıorum ama testesteron hormonum yuksek sadece we adetım düzensiz o kadr başka bişiy yok dio cok kafana takıosun bu kadar stres yapmasan olmustu şimdiye kadr dio hep ama olmuo .....................allah hayırlısını wersın sanada cnm ya inşallah bu ay olur inan beklemek cok zor bı ay kendi kendimi hamiş hissediom yok ağır kaldırm a yok ilaç içme ama adet olunc a tamamen başa dönüp hüsran oluo bi ay nasılsa olmuo die hiç önemsemiom yıne olmuo bende ne yapcamı şaşırdım

Son düzenleme:
ben 30 yaşındayım. canım ya inan üzüldüm. ama lütfen bişey kafana takma. biliyormusun çok kısada olsa annelik duygusunu tattım. çok farklı bişey.

Son düzenleme:

öyle walla cnm bazıları gun aşırı werıo bazıları benım gıbı bazılarıda iğne oldugu gece we sonra werıyor hangısı dooru bellı dııl ama şuda war sperm içimizde 3 güne kdr yasayabılıormus önemlı olan yumurtalan catlayınca 24 saat canlı kalıomuş onu tutturmak cnm
zaten o dönemlerde kurulu makına gıbı beraber olmak bıle bı tahaf oluo walla cnm
stres stres stres herseyın başı o .........

relax kızlar relax........................ :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

doğru diyosun valla kuru makine gibi. biran önce hamiş olsak da kurtulsak dimi
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım yamsj nasıl silebiliriz? bide sakın öyle düşünme olsun da düşük olsun diye. bi tanıdığım vardı oda hem öyle derdi. yazık kaçtane düşük atlattı. hatta hamile kalacağına inanmıyordu doğsunda ölsün diyordu malesef ilk çocuğu ölü doğdu. o nedenle hayırlısı ile doğsun ve yaşasın de.

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
yanılmıyorsam tamam. bi bak istersen. biliyormusun birileriyle konuşmak insanı rahatlatıyo. yanlız olmadığımızı anlıyoruz

haklısın cnm ya ama şuan ööle düşünmüorum allah hakkımızda hayırlısını wersin inş
ögerendin silmeyi tatlım:lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

canım şimdi kalkmam lazım namaz kılcam. ismini özelime yollarsan senin isminle dua ederim. rabbim yar ve yardımcımız olsun. görüşmek üzere.....

yanılmıyorsam tamam. bi bak istersen. biliyormusun birileriyle konuşmak insanı rahatlatıyo. yanlız olmadığımızı anlıyoruz

haklısın cnm ben cewremdekı kımseye anlatmadım bunu kımde bılmez bı burda rahatlıyorum iyiki warsınız cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…