canım bu acıları tedavi sürecini yaşamayan kimse anlayamaz. inşallah rabbim şifasını verirde hepimiz en yakın zamanda annelik duygusunu tadarızmerhaba cnm ben 2.5 yıllık ewlıyım ben ilk 3 _ 4 yıl istemiodum bebiş ama 6 aylı ewlıyken adetlerım duzensızleşmişti dr gittim tum hormon testlerım yapıldı testesteron hormonum yuksek cıktı 1 yıl boyunca kendımız denedık tedawuye gecmedi dr cunku yaşım ufak die gerek yok dedi stres yapma dedi we duphaston duzenleyıcı werdi 1 yıl bööle dewam ettik ama olmadı sonrada eşimin tum sperm testleri yapıldı hersey normal eşimde 24 yaşında sonrabenim rahim filmim çekildi hiç bişiy olmadıgı herseyın normal oldugu söölendi klomen kullandım we yumurtalar bı hafta boyunca her gun kontrol edildi büyümeleri normalmiş uygun boytuta gelınce ovitrelle iğne yaptık göbekten 5 ay bööle dewam etti doktorum 1 yıl bööle dewam edelim dedi ama stres yapıosun ondan olmuo dedi yada benı korkutmak istemedi ha bu arada birde her gün glukofen kullanıyorum 3_4 aydır yumurtalıkların gelısımne etkılı olup hormon sewiyesini düzeltiyormuş tabi asyacan arkadasım bu konuda daha bılgılı cunku ben bu ilaçı nıe kullandımı bılmıodum hatta pko oldumu bıle bılmıodum cunku dr um bana bişy dememişti hep hersey normal korkma stres yapma olur diyordu hatta bu owıtrelle tedawisini bile 1 yıl yapalım dıodu agırlara gecmeyelım yasın ufak gerek yok dıodu ama benım dayanck takatım kalmadı we bı kac ay ara wer dusunme dedi hıç ilaç kullanmadım bebekleri sewmedim bile hatta dedim ya bu bölüme bile girmedim ama olmadı ne kadar kafamdan atmak istesemde içime işlemiş resmen olmadı atamadım hamişte olmadım allahın takdiri demekten başka bişiy gelmio içimden belkı bıraz daha zamanımız wardır dıe dusunuorum o kdr yıprandım o kdr uzuldum kı suan 2 aydır dr gıtmıyorum dr suratını bıle görmek istemiyorum o kdr yani dr görünce bile ağlayasım geliyor işte cnm benım hıkayemde bu inşallah 2009 bize hayırlı ewlatlar getirir allahın izniyle we hamiş olan arkadaşlarımızın bebişlerini hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip eder canım sen daha ynei başlamışsın ama ilk ayda bile hamiş kalan war cnm herkesin bebiş kısmeti farklı zamanlarda allah yardımcın olsun canım senin yaş kaç we ne zamndır ıstıosunuz cnım bebiş.............
slam aranıza yenı katılıyorum rahım fılmı cektrdınmı ne kadar acı hssettımn bnada rahım fılmı dıyoda cok korkuyorummm:çok üzgünüm:
canım bu acıları tedavi sürecini yaşamayan kimse anlayamaz. inşallah rabbim şifasını verirde hepimiz en yakın zamanda annelik duygusunu tadarız
amin cnm inşallah allah en kısa zamanda yuzumu guldurur hani derler ya ilk bebekten kısmayın die ben 20yaşıma girdiğim yıl ewlendim we asla istemem dedim hep adetım gecıktı 3 aylık ewlıyken hamişim die ck ağladım şimdi ise olmuo die ağlıorum allahın işine karışmak diolar hani galıba ööle oldu benımkısı şuan cok pişmanım hep tövbe ediyorum ama olmuoyo
olsun allah kararlamıstır cnm hayırlısıyla hepımıze hayırlı ewlatlar wersin inş
sen ne zamandır istiosun cnm
arkadaşlar merhaba... sizlerin bir konuda fikrini rica edeceğim:
doktorum bana bu ay ilk defa serophene verdi... bu da klomenin bi başka türü... sonuçta hepsi ovulasyon stimulanı.... adetin 4üncü gününde başladım günde 2 defa zaten toplam 10 tane ve 5 günde bitti... adetin 7inci gününde tuut hsg'mi çekti :uhm: serophene'in kullanımına dair de hiçbir bilgi vermedi... yani bilmemkaçıncı gün geleceksin yumurtalarına bakıcam.. iğne yapıcam falan filan.. hiçbir yorum yok yani :uhm: bu ay yumurtlama döneminden umudu yoksa niye bu ilacı versin di mi? bir yandan da neden başka hiçbir bilgi vermedi anlamadım??
sadede geleyim biraz dağıttım sanırım...
doktorlarınız size klomeni verdikten sonra o ay olması gereken bir cinsel ilişki takvimi veriyor mu? işte adetin 12inci 14üncü günü falan??? veya klomen verip de iğne yapılmadığı zaman oluyor mu?? yani yalnızca hapın etkisini görelim hesabı???
bu arada adetin 13cü günü gel dedi... muhtemelen yumurtaların durumuna bakacak... acaba o zaman mı yapacak iğneyi de :uhm:
arkadaşlar merhaba... sizlerin bir konuda fikrini rica edeceğim:
doktorum bana bu ay ilk defa serophene verdi... bu da klomenin bi başka türü... sonuçta hepsi ovulasyon stimulanı.... adetin 4üncü gününde başladım günde 2 defa zaten toplam 10 tane ve 5 günde bitti... adetin 7inci gününde tuut hsg'mi çekti :uhm: serophene'in kullanımına dair de hiçbir bilgi vermedi... yani bilmemkaçıncı gün geleceksin yumurtalarına bakıcam.. iğne yapıcam falan filan.. hiçbir yorum yok yani :uhm: bu ay yumurtlama döneminden umudu yoksa niye bu ilacı versin di mi? bir yandan da neden başka hiçbir bilgi vermedi anlamadım??
sadede geleyim biraz dağıttım sanırım...
doktorlarınız size klomeni verdikten sonra o ay olması gereken bir cinsel ilişki takvimi veriyor mu? işte adetin 12inci 14üncü günü falan??? veya klomen verip de iğne yapılmadığı zaman oluyor mu?? yani yalnızca hapın etkisini görelim hesabı???
bu arada adetin 13cü günü gel dedi... muhtemelen yumurtaların durumuna bakacak... acaba o zaman mı yapacak iğneyi de :uhm:
ah canım benim. rabbim yardımcımız olsun. bende 3 yıllık evliyim aslına bakarsan korunmadım ve 2. ayda hamile kalmıştım. malesef 4,5 aylık iken ikizlerimi kaybettim. ve yaklaşık 1 yıldır istiyoruz. iki aydır klomen ve ovitrelle iğne tedavisine başladım. 29 aralıkta iğne oldum. biliyomusun bekle süreci çok sıkıcı ve geçmek bilmiyor. benim dr. da stres yapma diyo. ama inan insanın elinde değil. senin yaşın çok büyük değil dr. senin için ne diyor ki? inşallah rabbim en kısa zamanda çocuk sahibi olmamızı nasip eder.
tramisu benim dr. iğne olduğun günden başlayarak gün aşırı ilişki diyordu. bu dr. ları anlamak zor. her biri farklı tedavi şekli öneriyo galiba. bende gittip 3 tane yumurta vardı 18 mm iğne yaptı. bilmiyorum ya stres yapmayalım diyoruz ama herşey stres sebebi.....
öyle walla cnm bazıları gun aşırı werıo bazıları benım gıbı bazılarıda iğne oldugu gece we sonra werıyor hangısı dooru bellı dııl ama şuda war sperm içimizde 3 güne kdr yasayabılıormus önemlı olan yumurtalan catlayınca 24 saat canlı kalıomuş onu tutturmak cnm
zaten o dönemlerde kurulu makına gıbı beraber olmak bıle bı tahaf oluo walla cnm
stres stres stres herseyın başı o .........
relax kızlar relax........................ :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canım yamsj nasıl silebiliriz? bide sakın öyle düşünme olsun da düşük olsun diye. bi tanıdığım vardı oda hem öyle derdi. yazık kaçtane düşük atlattı. hatta hamile kalacağına inanmıyordu doğsunda ölsün diyordumalesef ilk çocuğu ölü doğdu. o nedenle hayırlısı ile doğsun ve yaşasın de.
haklısın cnm ya ama şuan ööle düşünmüorum allah hakkımızda hayırlısını wersin inş
ögerendin silmeyi tatlım:lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
yanılmıyorsam tamam. bi bak istersen. biliyormusun birileriyle konuşmak insanı rahatlatıyo. yanlız olmadığımızı anlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?