Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

saolasın hazanyagmuru... açıklamaların gayet net.. maalesef doktor böyle açıklama yapmadı.. daha doğrusu hiç açıklama yapmadı... şunu iç... şu tarihte gel.. o kadar işte.. gerçi benim de sorularım oluyor ama inadına doktorun muayenehanesinden çıkınca aklıma geliyor... aklıma takılan yeni birşey olursa yine sorarım... tekrar tşk ederim... sağlıcakla kal a.s.
son bi soru : serophene sende de kasık ağrısı ve akıntı yapmış mıydı???

Kızlarr tedavıye daha yenı basladıgım ıcın bu konuda fazla bır bilgim yok.Klomenle basladık bu cuma dr gıdıcem yumurta takibi için dr duruma göre yumurtalar büyümüşse çatlatıcı iğne vericem dedi..Pekii bu ovitrelle göbekten yapılıyorr sanırımm.Bırde kalcadan olanlar varmışşş.Ben göbekten olanı ıstıyorum desem olmazmı dr?

Hamileliği sabırsızlıkla bekleyenler:.
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
GASLAN....................
Honey53.....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
26eser26....................
zeyhat.......................
hazanyağmuru...........

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) Beauty...................
2) Asyacan7...............İlknur
3)Dayset ...................
4)Hülya32..................

slm cnmm ben hep doktorun yanındakı muayenehanedekı kıza yaptırıodum yanı o yapıodu bı kez pazar gunune denk geldi hastaneye ebeye yaptır dedi dr söölemiş önceden ebeye ne iğnesi oldunu ama o koldan wuralım demişti bişiy olmaz dedi ama ben hep göbekten oldugum içim yıne gobekten yaptırdım aynı iğne kalcadan da olur mu bılmıyorum ama kalcadan yapılan farklı bi ovıtrelledir heralde ovitrelle 2 gıbı bısıy oldunu sanmıyorum cnm ovıtrelle tek yani

ha ama su war pregnyl die bi iğne war buda catlatma iğnesi bu kalcadan yapılıyor cnm ikiside aynı içerikli cnm baklım hangısın wercek sana içerikleri arasında nası bı fark war bılmıorum****** ovitrelle 76 ytl pregnyl ise 12 imiş bu arada cnm***** cok oldugunuda sanmıyorum ama söölersin yıne dr una baklaım ne dicek

Son düzenleme:
canlarım dualarınız için Allah sizden razı olsun.İnsanoğlu herşeye alışıyormuş bunu birdaha anladık kanser gibi bir hastalığa bile Mevlam şifasını versin bütün hastaların dilerim seninde babana acil şifaler versin asyacancığım.Bu arda bayadır asutay yok galiba sizlerde pek uğramıyorsunuz Allahda yeni arkadaşlarımız yalnız bırakmıyor sayfamızı beauty sen nasılsın canım miden düzeldimi bebiş nasıl
Mevzey senin bebek tedavin ne durumda kusura bakmayın önceki sayfaları pek okuyamadım ama umarım hepiniz iisinizdir öptüm

Canım çok güzel anlatmışsın canım evet kalçadan olanı adı prengyl :) bakalım dr ne vericek bana.Öpüyorum senıı cevabın için çok sağol Şeniz

önemli diil tatlım ne demek
iğne olucagın zamanda haber werirsin canım tabi sonrada mutlu bebiş haberini alırız cnm inşallh hayırlısıyla allah hepimiize anne olmayı nasip etsin.............

slm hazanyagmuruuu dun randevuda sorun yasadık bugun vurundum ıgnemı dua edın nolur gobekten yaptı vucudunn her hangı bı yerınden vurabılırsın kımseyı aramana gerek yok kendınde yapabılırsın dedı nerde bende o cesaret koldan bacaktan da yapılıyomus bacagından yapıp canını yakmak ıstemıyorum dedı canım dr um benım acımadı dedıgın gıbı yumurtam daha catlamamıs cumartesıye kadar full calısacaz kaydirigubbakcemileallahım hayırlısıyla yuzumugulse artık canım senınle konusmak rahatlıyo gercekten

slm tıramısu ıgnemı bugun vurundum gercekten acımadı evet bıraz kasıklarımda agrı var ama hıssetmemeye calısıyorum sol kasıgım zonkluyo resmen ınsllh rabbım bu ay verırde hsgden kurtulurum buraya gırdıkce rahatlıyorum ınsallh hepımız muradımıza ererız yarın gene gırerım hoscakal

canım hsg çekindim biliosun pazarteside kontrole giitim kanallarım açıkmış dok yüzde 30 -40 gebelik artar dedi bana doğum kontorol hapı vermişti ya ben içmedim onun yerine hayıt kullandım kistim için aşırı derece küçülmüş hap kullanıodun demi dedi yo dedim şaşırdı duphaston verdi gene ben hapla adet olmuyorum demedim gene içmicem bakalım oluyorum ni,e içeyimki dok herşey yolunda biraz kilo verin gerisini bize bırakın dedi babanın durumu iidir inş. benim böle sen bu arada bebek için bişey yapıomusun öptüm çok

canım 26 yasındayım bı dusuk yaptım 1 bucuk yıl once o zamanda prgly ıle hamıle kalmısım bu ay ovıtrelle kullanmaya basladım dun vurundum ıgnemı pek ıyı deılım ya kıslar agrım var karnımın ıcı gerılıyo ve gaz agrısı gıbı bı agrı var ama odeıl ıgneden sonra oldu dun gece 4 den berı agrım var ya

slm evet canım ya dr lar neden herseyı acıklamıyolar anlamıyom yuzeysel konusup gecıyolar ben gze geze sonunda aradıgım dr buldum sımdı hersyımı soluyo bende sacmada olsa soruyom dr nla anlasmak aradakı ılıskıyı kurmakta cok onemlı

hosgeldın aramıza ben bu ıgneyı dun vurundum kalcadan olanı dıye bısey yok canım drum heryerınden vurabılırsın koldan bacaktan gobekten dedı ben kolumdan ıstedım cann yanar bacak ve koldan dedı gobegımden vurdu canım

[merhaba kızlar yeni yazıyorum ama yaklasık 3 aydır hergün yazılarınızı okuyorum ve hepinizi yakından tanıdım artık hamişlere Allah saglıklı hayırlı evlatlar versin diyorum.bende 2 yıl önce 8 haftalık düşük yaptım o gunden sonra hamile kalamadım klomenle tedaviye basladık sadece sag yumurtamda 1 tane yumurta oldu catlatma ıgnesıne gerek yok dedı.bu ay 2.ay doktor sende pko var dıyor ama ben 15 yıldır 28 gunde hastalanırım lh/fsh oranımda 1/1 ben anlamadım doktor sol yumurtalıgın calısmıyor dıyor çözemedim yardımcı olursanız cok memnun oluurm

merhaba bende eskişehire anadolu hastanesi abdurrahman akçaya gidiyorum sen kime gidiosun:CüvCüv:

o dr u tanımıyorum canım 3 yıldr o dr senın bu dr benım gezıyorum o dr ınfertıl dr mu bak ben secım yaparkende vakıt kaybettım eger ınfertıl alannda bı dr deılse hemen degstrmenı tavsıye ederım ben su anda cok memnunm dıgerlerı oyalıyo ben mıne ınana gıdıyorum ısınde 1 numara bence gıtmedıgım ne ozel dogus kaldı nede devlettekı dr lar tavsıye ederım kac yıllık evlısın ne zamndr teavı goruyosun

benım doktorumdan cok memnun kalan olmustu bu özel hastane doktoru.gecen ay basladık tedaviye 4 yıllık evliyim canım bnde hikmet hassa yı cok mettettiler ama oda cok pahalı prof oldugu ııcn esımın morfolojıde biraz bozuk 42 yasında

slm 2 yıldır aynı dr mı gıdıyosun bılmıyorum ama ben ne cok dr degıstırme tarftarıyım nede 1 tanesıyle yetınme baska bırıne gıttınmı benım yumurtamda kendısı olusuyo ve catlıyo ama drum hem klomen hem ovıtrelle uygulyo yanı catlaması ıcın belkı tedavı altında bunların normal bıle olsa uygulanması gerekıyodurr sanada baska bırıne de gıtsene

bılmıyorum kı canım ya ne yapmalısın dedım ya kafama gore bırını bulana kadar zamn gectı sımdı tedavıye baslandı bılıyomusun ben bundan 1 bucuk yıl oncesınde prgly vurundum ve onun dısında hıc bısey yapan olmadı yanı daha yenı baslanıyo tedavıye o yuzden dıyorum dr cok onemlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…