canım bende geçen ay serophene kullandım. aklına takılan konularda yardımcı olmaya çalışayım.
bi kere ilaç kullanımı süresince ilişki yasak. bende senin merak ettiğin konuyu dr. sordum iğneden önce ilişki olabilir mi felan dedim. olsa bile bişeye yaramaz. çatlama olmamışsa gebelik oluşmaz dedi. yumurta takibi için gittiğinde vajinal ultrasonografi ile yumurtalara bakacak. eğer belli bi seviyeye gelmiş ise iğne yapacak. ve size o zaman ilişki için bi takvim verecektir. hayırlısı inş.
Kızlarr tedavıye daha yenı basladıgım ıcın bu konuda fazla bır bilgim yok.Klomenle basladık bu cuma dr gıdıcem yumurta takibi için dr duruma göre yumurtalar büyümüşse çatlatıcı iğne vericem dedi..Pekii bu ovitrelle göbekten yapılıyorr sanırımm.Bırde kalcadan olanlar varmışşş.Ben göbekten olanı ıstıyorum desem olmazmı dr?
slm cnmm ben hep doktorun yanındakı muayenehanedekı kıza yaptırıodum yanı o yapıodu bı kez pazar gunune denk geldi hastaneye ebeye yaptır dedi dr söölemiş önceden ebeye ne iğnesi oldunu ama o koldan wuralım demişti bişiy olmaz dedi ama ben hep göbekten oldugum içim yıne gobekten yaptırdım aynı iğne kalcadan da olur mu bılmıyorum ama kalcadan yapılan farklı bi ovıtrelledir heralde ovitrelle 2 gıbı bısıy oldunu sanmıyorum cnm ovıtrelle tek yani
ha ama su war pregnyl die bi iğne war buda catlatma iğnesi bu kalcadan yapılıyor cnm ikiside aynı içerikli cnm baklım hangısın wercek sana içerikleri arasında nası bı fark war bılmıorum****** ovitrelle 76 ytl pregnyl ise 12 imiş bu arada cnm***** cok oldugunuda sanmıyorum ama söölersin yıne dr una baklaım ne dicek
biraz geç oldu mesajına cevabım şimdi öğrenmiş olmalısın ama ben yinede söyleyeyim çektiğimiz diğer acılar yanında hiç sayılır. iğne ince uclu olduğu için fazla acıtmıyo. dr. dan dönünce yaz bari muayene sonucu ne dedi. inşallah yumurtaların iğne olunacak kadar büyümüştür. hadi hayırlısı inş.
slm cnm rahim filmi bende cektırdım bı yıl fln önce drum sinek ısırıgı gıbı sakın korkma we ona bunada sorma abartırlar korkuturlar dedi ztn artk arkadaş gibi olduk doktorla neese ben ztn bebiş istedimi bile kimseye söölemedim bi eşim bi allah bide kk bilio
neese cnm açıo hemde cok feci bi ağrı saplanıo kasıgına ama 30 sn yada 1 dk fln sonra hersey duzelıo bebiş için bu acıya deger bazen fimden sonrada cok ağrısı olanlar oluomuş ama benim yarım saat içinde hiç bişiyim kalmamıştı cnm yani korrkmana gerek yok 1 dakkası kotu harıci normal bi ağrı
okuduguma göre galiba bgn iğne oldun cnm hadi hayırlısı umarım olur bu ay ilk seferde cnm benim iğnelerden sonra cok kasık ağrım oluyodu cnm o kdr belkı sendede olur hazırlıklı ol.....................
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlarrr ıgnemı vurundummm nolur dua edın bu ayda husranla sonuclanmasın artıkkk
canlarım dualarınız için Allah sizden razı olsun.İnsanoğlu herşeye alışıyormuş bunu birdaha anladık kanser gibi bir hastalığa bile Mevlam şifasını versin bütün hastaların dilerim seninde babana acil şifaler versin asyacancığım.Bu arda bayadır asutay yok galiba sizlerde pek uğramıyorsunuz Allahda yeni arkadaşlarımız yalnız bırakmıyor sayfamızı beauty sen nasılsın canım miden düzeldimi bebiş nasıl
Mevzey senin bebek tedavin ne durumda kusura bakmayın önceki sayfaları pek okuyamadım ama umarım hepiniz iisinizdir öptüm
canım 26 yasındayım bı dusuk yaptım 1 bucuk yıl once o zamanda prgly ıle hamıle kalmısım bu ay ovıtrelle kullanmaya basladım dun vurundum ıgnemı pek ıyı deılım ya kıslar agrım var karnımın ıcı gerılıyo ve gaz agrısı gıbı bı agrı var ama odeıl ıgneden sonra oldu dun gece 4 den berı agrım var yamerhaba cnm ben 2.5 yıllık ewlıyım ben ilk 3 _ 4 yıl istemiodum bebiş ama 6 aylı ewlıyken adetlerım duzensızleşmişti dr gittim tum hormon testlerım yapıldı testesteron hormonum yuksek cıktı 1 yıl boyunca kendımız denedık tedawuye gecmedi dr cunku yaşım ufak die gerek yok dedi stres yapma dedi we duphaston duzenleyıcı werdi 1 yıl bööle dewam ettik ama olmadı sonrada eşimin tum sperm testleri yapıldı hersey normal eşimde 24 yaşında sonrabenim rahim filmim çekildi hiç bişiy olmadıgı herseyın normal oldugu söölendi klomen kullandım we yumurtalar bı hafta boyunca her gun kontrol edildi büyümeleri normalmiş uygun boytuta gelınce ovitrelle iğne yaptık göbekten 5 ay bööle dewam etti doktorum 1 yıl bööle dewam edelim dedi ama stres yapıosun ondan olmuo dedi yada benı korkutmak istemedi ha bu arada birde her gün glukofen kullanıyorum 3_4 aydır yumurtalıkların gelısımne etkılı olup hormon sewiyesini düzeltiyormuş tabi asyacan arkadasım bu konuda daha bılgılı cunku ben bu ilaçı nıe kullandımı bılmıodum hatta pko oldumu bıle bılmıodum cunku dr um bana bişy dememişti hep hersey normal korkma stres yapma olur diyordu hatta bu owıtrelle tedawisini bile 1 yıl yapalım dıodu agırlara gecmeyelım yasın ufak gerek yok dıodu ama benım dayanck takatım kalmadı we bı kac ay ara wer dusunme dedi hıç ilaç kullanmadım bebekleri sewmedim bile hatta dedim ya bu bölüme bile girmedim ama olmadı ne kadar kafamdan atmak istesemde içime işlemiş resmen olmadı atamadım hamişte olmadım allahın takdiri demekten başka bişiy gelmio içimden belkı bıraz daha zamanımız wardır dıe dusunuorum o kdr yıprandım o kdr uzuldum kı suan 2 aydır dr gıtmıyorum dr suratını bıle görmek istemiyorum o kdr yani dr görünce bile ağlayasım geliyor işte cnm benım hıkayemde bu inşallah 2009 bize hayırlı ewlatlar getirir allahın izniyle we hamiş olan arkadaşlarımızın bebişlerini hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip eder canım sen daha ynei başlamışsın ama ilk ayda bile hamiş kalan war cnm herkesin bebiş kısmeti farklı zamanlarda allah yardımcın olsun canım senin yaş kaç we ne zamndır ıstıosunuz cnım bebiş.............
saolasın hazanyagmuru... açıklamaların gayet net.. maalesef doktor böyle açıklama yapmadı.. daha doğrusu hiç açıklama yapmadı... şunu iç... şu tarihte gel.. o kadar işte.. gerçi benim de sorularım oluyor ama inadına doktorun muayenehanesinden çıkınca aklıma geliyor... aklıma takılan yeni birşey olursa yine sorarım... tekrar tşk ederim... sağlıcakla kal a.s.
son bi soru : serophene sende de kasık ağrısı ve akıntı yapmış mıydı???
Kızlarr tedavıye daha yenı basladıgım ıcın bu konuda fazla bır bilgim yok.Klomenle basladık bu cuma dr gıdıcem yumurta takibi için dr duruma göre yumurtalar büyümüşse çatlatıcı iğne vericem dedi..Pekii bu ovitrelle göbekten yapılıyorr sanırımm.Bırde kalcadan olanlar varmışşş.Ben göbekten olanı ıstıyorum desem olmazmı dr?
merhaba bende eskişehire anadolu hastanesi abdurrahman akçaya gidiyorum sen kime gidiosun:CüvCüv:
[merhaba kızlar yeni yazıyorum ama yaklasık 3 aydır hergün yazılarınızı okuyorum ve hepinizi yakından tanıdım artık hamişlere Allah saglıklı hayırlı evlatlar versin diyorum.bende 2 yıl önce 8 haftalık düşük yaptım o gunden sonra hamile kalamadım klomenle tedaviye basladık sadece sag yumurtamda 1 tane yumurta oldu catlatma ıgnesıne gerek yok dedı.bu ay 2.ay doktor sende pko var dıyor ama ben 15 yıldır 28 gunde hastalanırım lh/fsh oranımda 1/1 ben anlamadım doktor sol yumurtalıgın calısmıyor dıyor çözemedim yardımcı olursanız cok memnun oluurm
benım doktorumdan cok memnun kalan olmustu bu özel hastane doktoru.gecen ay basladık tedaviye 4 yıllık evliyim canım bnde hikmet hassa yı cok mettettiler ama oda cok pahalı prof oldugu ııcn esımın morfolojıde biraz bozuk 42 yasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?