slm 2 yıldır aynı dr mı gıdıyosun bılmıyorum ama ben ne cok dr degıstırme tarftarıyım nede 1 tanesıyle yetınme baska bırıne gıttınmı benım yumurtamda kendısı olusuyo ve catlıyo ama drum hem klomen hem ovıtrelle uygulyo yanı catlaması ıcın belkı tedavı altında bunların normal bıle olsa uygulanması gerekıyodurr sanada baska bırıne de gıtsene
bılmıyorum kı canım ya ne yapmalısın dedım ya kafama gore bırını bulana kadar zamn gectı sımdı tedavıye baslandı bılıyomusun ben bundan 1 bucuk yıl oncesınde prgly vurundum ve onun dısında hıc bısey yapan olmadı yanı daha yenı baslanıyo tedavıye o yuzden dıyorum dr cok onemlı
peki sana şimdi doktorun nasıl bir yöntem izliyor anlatabilirmiisn
senin doktorun yani sana neler yapıyor nasıl tedavi böyle seyler bende benikiyle kıyaslamak istiyorum
senin doktorun yani sana neler yapıyor nasıl tedavi böyle seyler bende benikiyle kıyaslamak istiyorum
bende sen gıbı dusunmustum ama 2 gebelıgı yasyamadım kardesımdede pko onada dr kılodan dıyo 7 8 kılo vermalısın dedı senınde kılo olabılır dr dogru soyluyo olabılır ben 3aydr mıne hanıma gıdıyorum ılk ay kan tahlılı yaptı prolaktınım yuksek cıktı onun ıcın hap verdı gecen ayda klomen ve prgly verdı sonuc alamadım bu ay gene klomen ve ovıtrelle verdı dun vurundum beklıyoruz bakalım sen neler kullandın nasıl bı tedavıye basladı
banada kan tahili yaptı her hormon normal onlarda sıkıntı yok klomene basladık.catlatma ıgnesı yapmadı ama kendisi catlar dedi bendede tedavi böyle senın doktorun vizitesi pahalımı artık para vermekten cok sıkıldım.gecen ay sag yumurtamda 4- tane vardı ama sadece bir tanesi büyüdü seninklileer nasıldı
zeyhat mrb nasısın nasıl gdıyo
Mrb canım iyi gidiyor sen nasılsın pazartesi salı eşim evde ve oluyor bilgisayarda ancak çarşamba bana geçiyor bilgisayar sen nelee yapıyorsun yapıldımı iğnen
Zeyhat ve eser canlarım evet beauty ve benım kaderımız çok ilginç bi şekilde birleşti,biz ikimizde ovitrelle denemiştik ama sonra tedavı yonlarımız uzaklastı aslında bu sayfa baslığından,benim polikistik over sonucu tedavıyle,beauty ıse asılama ıle hamiş kaldı.
Çok yorulduk ,çok üzüldük,yıpratıldık cevreden dolayı ama sakın pes etmeyın arkadaşalarım.Allah ole buyukkı yasadıkca inşallah goreceksiniz...
sizi de listeye aldım umarım ii gelir size kızlar...Sevgiler.
Parılcım canım ben de dun butun gun agladım,benım babayı da bılıon,çok hastaymış,seni çok ii anlıyorum.Allah haklarında hayırlısını versın......
Beauty canım benım inşallah görüşeceğiz tatlım,inşallah.....Ben bugun koye gıdıyorum,malum iş vakti.Dua edin bana ayın 7 sınde eş durumu tayinlari var,umarım merkeze gelebilirim.Akşam yazarım yıne,çok seviyorum hepinizi.......
evet canım dun yaptırdım agrım var ya sol tarafımda ıgneyı hıssetmedımde agrım var ıste
nerdesiniz kızlar tamamen kayboldunuz yaa
asyacan,beauty,mevzey asutay.
Buarada zeyhat ve 26 eser26 arkadaşlar bende klomen ve prengly kullandım 3 ay boyunca iğneden sonra sol yada sağ tarafda ağrı olur ayrıca bende adetim gelene kadar şişlik sancı felan oluyordu kasık bölgemde hı birde bu iğneyi vurulduğun günden en geç 16 gün sonra adet oluyorsun bende hep öyle oldu hadi geçmiş olsun i,nşallah ilk denemenizde tutar.
kızlarrrr nerdesınız ya saat kacta ne zaman gırıyosun ben kımseyı bulsamıyorum burdaaaa
Ne güzel canım peki çatlama oldmu kendin anlayabiliyorsun değilmi.
saol canım ınsllh hayrlı olur cok agrım var ya karnımın ıcı yırtılcak sankı bıde garıp bı sıskınlık nedenseslm cnm ben genelde geceleri giriyorum kociş yokken cnm dolayısıyla 1 e kdr fln burda oluyorum o zamanlara ayarla bol bol ko nusuruz cnm
şimdide ben warım kımsecıkler yok
iğnen hadi hayırlı olsun cnm allah hakkında hayırlısı ne ise onu wersin sana cnm inşallah tutar bu ay
benimde kasık ağrım cok oluyocnm bu normal napalım katlanıcaz artık hattaiğneden sonra kemdimi kuluçkaya yatmış gibi hissediom walla canım sonraki 1 hafta boyuncasenağlamasenağlamasenağlama
bende şimdi adeti beklıom 11 ocak gıbı gelır hanı inşallah gelmez ama hiç umudum yok...................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
slm cnm ben genelde geceleri giriyorum kociş yokken cnm dolayısıyla 1 e kdr fln burda oluyorum o zamanlara ayarla bol bol ko nusuruz cnm
şimdide ben warım kımsecıkler yok
iğnen hadi hayırlı olsun cnm allah hakkında hayırlısı ne ise onu wersin sana cnm inşallah tutar bu ay
benimde kasık ağrım cok oluyocnm bu normal napalım katlanıcaz artık hattaiğneden sonra kemdimi kuluçkaya yatmış gibi hissediom walla canım sonraki 1 hafta boyuncasenağlamasenağlamasenağlama
bende şimdi adeti beklıom 11 ocak gıbı gelır hanı inşallah gelmez ama hiç umudum yok...................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?