Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben bir kere hamile kalınca sorun yoktur olur diye düsündüm ılk defa gecen ay doktora gittim.yani bu 2.ay doktor catlatma ignesıne gerek yok dedı ama bu nasıl pko diger kızlarınkine bakıyorum onlar regl olamıyorlar gec oluyorlar hormon degerleri yuksek bnde hepsı normal ama kilom fazla doktor bundan diyor bilmiyorum

peki sana şimdi doktorum nasıl bir yöntem izliyor anlatabilirmiisn

senin doktorun yani sana neler yapıyor nasıl tedavi böyle seyler bende benikiyle kıyaslamak istiyorum

bende sen gıbı dusunmustum ama 2 gebelıgı yasyamadım kardesımdede pko onada dr kılodan dıyo 7 8 kılo vermalısın dedı senınde kılo olabılır dr dogru soyluyo olabılır ben 3aydr mıne hanıma gıdıyorum ılk ay kan tahlılı yaptı prolaktınım yuksek cıktı onun ıcın hap verdı gecen ayda klomen ve prgly verdı sonuc alamadım bu ay gene klomen ve ovıtrelle verdı dun vurundum beklıyoruz bakalım sen neler kullandın nasıl bı tedavıye basladı

banada kan tahili yaptı her hormon normal onlarda sıkıntı yok klomene basladık.catlatma ıgnesı yapmadı ama kendisi catlar dedi bendede tedavi böyle senın doktorun vizitesi pahalımı artık para vermekten cok sıkıldım.gecen ay sag yumurtamda 4- tane vardı ama sadece bir tanesi büyüdü seninklileer nasıldı

yumurtlamam hakkında bısı bılmıyorum sormadım da yumurtam daha catlamamıstı dun genelde her dr 100 ytl alıyo prf lar harc benımkıde 100 alıyo ama ben 3 ay ıcnde sadece 100 ytl verdım 3 seferdır ucretsız muayne oluyorum su dr lara verdıgım parayı toplasaydım adam olurdum herhalde

Mrb canım iyi gidiyor sen nasılsın pazartesi salı eşim evde ve oluyor bilgisayarda ancak çarşamba bana geçiyor bilgisayar sen nelee yapıyorsun yapıldımı iğnen

evet canım dun yaptırdım agrım var ya sol tarafımda ıgneyı hıssetmedımde agrım var ıste

İnşallah bu ay bende başlayacağım bu tedaviye büyük itimal ama ben genede hep kendimle meşgulum kendi kendimi takip ediyorum belki gerek kalmaz diye.

Bu arada benimde ilk tayinimi ilçeye yapmışlardı ama köyden biraz büyüktü yeni ilçe olmuştu çok sıkılıyordum orda sona sağlık durmundan tayin isteyip merkeze geldim. İnşallah sende biran önce tayin olursun.

nerdesiniz kızlar tamamen kayboldunuz yaa
asyacan,beauty,mevzey asutay.
Buarada zeyhat ve 26 eser26 arkadaşlar bende klomen ve prengly kullandım 3 ay boyunca iğneden sonra sol yada sağ tarafda ağrı olur ayrıca bende adetim gelene kadar şişlik sancı felan oluyordu kasık bölgemde hı birde bu iğneyi vurulduğun günden en geç 16 gün sonra adet oluyorsun bende hep öyle oldu hadi geçmiş olsun i,nşallah ilk denemenizde tutar.

Bbaban için geçmiş olsun inşallah biran önce sağlığına kavuşur. Ben bu ay adaçayı içiyorum önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum doktora.

kızlarrrr nerdesınız ya saat kacta ne zaman gırıyosun ben kımseyı bulsamıyorum burdaaaa

slm cnm ben genelde geceleri giriyorum kociş yokken cnm dolayısıyla 1 e kdr fln burda oluyorum o zamanlara ayarla bol bol ko nusuruz cnm

şimdide ben warım kımsecıkler yok

iğnen hadi hayırlı olsun cnm allah hakkında hayırlısı ne ise onu wersin sana cnm inşallah tutar bu ay
benimde kasık ağrım cok oluyocnm bu normal napalım katlanıcaz artık hattaiğneden sonra kemdimi kuluçkaya yatmış gibi hissediom walla canım sonraki 1 hafta boyuncasenağlamasenağlamasenağlama
bende şimdi adeti beklıom 11 ocak gıbı gelır hanı inşallah gelmez ama hiç umudum yok...................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

saol canım ınsllh hayrlı olur cok agrım var ya karnımın ıcı yırtılcak sankı bıde garıp bı sıskınlık nedense

arkadasım kendı adet takvımıme senıde ekledım ınsallah adet olmazsın bası cekersınarkadanda ben olurum offf az da kaldı senınn hadı hayırlısı :ecrin_bebek:

inaşallah ikimizde we bu listedekiler de en yakın zamanda hamiş oalanlara eklenir cnm tek isteğim inan bu cnm
ama pek umudun yok zaten sivilcede cıktı yüzümde yine şişkinlikte war olucam yani malesef ki dedim ya ara werdiğim bu ay ilaçla olmadıda kendılıgınden olcak hıç inanamıom walla ya hayırlısı artık
ne yalan söölim dr mu cok sewiyorum herseyi anlatabılıyorum am a b bu ara gitmek bile istemiom yani o kadar bun alıdım yanı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…