parılcım meraba canım.valla ben hergün giriyorum bakıyorum bizim kızlar yok.sen de yoktun.valla kimseler olmayınca tadı da kalmadı...asutay mevzey hele hiç gözükmüyo uzun zamandır..nerdesiniz kızlar tamamen kayboldunuz yaa
asyacan,beauty,mevzey asutay.
Buarada zeyhat ve 26 eser26 arkadaşlar bende klomen ve prengly kullandım 3 ay boyunca iğneden sonra sol yada sağ tarafda ağrı olur ayrıca bende adetim gelene kadar şişlik sancı felan oluyordu kasık bölgemde hı birde bu iğneyi vurulduğun günden en geç 16 gün sonra adet oluyorsun bende hep öyle oldu hadi geçmiş olsun i,nşallah ilk denemenizde tutar.
parılcım meraba canım.valla ben hergün giriyorum bakıyorum bizim kızlar yok.sen de yoktun.valla kimseler olmayınca tadı da kalmadı...asutay mevzey hele hiç gözükmüyo uzun zamandır..
sen nasılsın canım?umarım herşey iiye gider hayatında...ben ii sayılırım.salı dr'a gittim.bebiş ii çok şükür.ama ben grip oldum tek sorun bu..Rabbim hepimize sağlık selamet versin.öpüyorum canım.Allaha emanet ol.bu arada tedaviye devam mı?bu aralar ne yapıyosun?
inaşallah ikimizde we bu listedekiler de en yakın zamanda hamiş oalanlara eklenir cnm tek isteğim inan bu cnm
ama pek umudun yok zaten sivilcede cıktı yüzümde yine şişkinlikte war olucam yani malesef ki dedim ya ara werdiğim bu ay ilaçla olmadıda kendılıgınden olcak hıç inanamıom walla ya hayırlısı artık
ne yalan söölim dr mu cok sewiyorum herseyi anlatabılıyorum am a b bu ara gitmek bile istemiom yani o kadar bun alıdım yanı canım
canım benim sağol.inan o kadar korumaya çalıştım kendimi yine de başaramadım.aynen ben de ilaç kullanmıyorum kendi kendine bi an önce geçer inşallah.Canım benim Allah şifa versin üzüldüm:teselli: bak bol bol c vitamini içeren meyveler ye cokacimcoookbende hamileyken rahatsızlanmıştım ve onca ağrıya rağmen ilaçda kullanmıyordum :1no2:.
En güzel yöntem hiç hastalanmamaka.s bunu içinde önlemini al güzelim ayaklarını, sırtını sıkı tut mutlaka koru kendini bebişe zarar gelmesin Allah korusun.
Ben aynıyım bir değişiklik yok kilit otunu kullanıyorum bakalım inşallah işe yarar yarın adetim gelmesi lazım onu bekliyorum neyse ya hakkımızda hayırlısı.
Mevzey , asutay ciddi ciddi merak içindeyim kuzum nerelerdesiniz asyacanda yok bayaadır.
canım benim meraba.şükür kavuşturana.valla özlüyorum hepinizi.inşallah tayin işin güzel bi şekilde sonuçlanır canım.dua edicem.ii yapmışsın okulları araştırmakla.ben de tayin isterken çok düşünüp çok araştırmıştım.Rabbim gönlüne göre,rahat edebileceğin ve huzurlu olabileceğin bi ortam versin inşallah.inşallah çıkar bebişinin hatrına..slm kizlar naparsiniz yaff.Ben buralardayim ama malum benim es durumu tayinlerim acildi,okullari geziyorum,iiden kotuye,yakindan uzaga sira yapiorum.Pek yogunum anlayacaginiz.19 okul acildi,4 unu eledim.a5 tane kaldi bakalim insallah biri bana nasip olur,dua edin bana ...
Mevzey ve asutayi ben de merak ediorum aslinda....
Beauty canim kaderimiz bir cunku gripten yeni kurtuldum,hatta idrar yollarimi usutmusum ve dr bana ilac bile verdi,sole suda eriyen bisey,bikere icilio...
parilcim canim,umarim ictigin otlar isine yarar canim..asilama ne oldu senin,ben gecmisi pek okumadim,pek coktu:)
umarim hepiniz iisinizdir.sizleri cok opuyorumm...
mevzeycim canım benim,seni sormaz olurmuyuz hayatım.nerlerdesin napıyosun?valla hepinizi tek tek özledim.önceden hergün yazışırdık.şimdi zor görüşüyoruz.ben de sizlerden bi yazı görmeyince hemen çıkıyorum netten.nasıl gidiyo canım.bu ay ilaç kullanmadığını yazmışsın.inşallah hiç gerek kalmadan Rabbim yüzünü güldürür.ben inanıyorum hiç ummadığın bi anda gelir inşallah güzel haber.duacınım canım.kızlar ben burdayım sürekli giriyorum ama bana bişey sorulmadıkça yazmıorum ilknur ve beauty geçmiş olsun ilknur istediğin yere atanırsın umarım aslında siz pek girmiosunuz çok nadirr yazıosunuz eski formumuza kavuşuruz inş.hepinizi öptüm
tırammısu zeyhat kızlar nerelerdesınız yavvvv
ınsallah canım baska ne ısterız kı bız ha gayret canım sık dısını surda 2 gun kaldı ınsllah gelmez yav ne var sankı gerlmek zorundamı tramıssu kardesımın adetı dusensız benımkıde hıc sasmaz kardesım abla keske sen adet olmazsanda ben olsam dıyo her ay oda pko dun dr gıttı 1 2 seneyı bulan bı tedavısı varmıs uzuldum canım ya 7 .ayda evlenecek evlendıkten sonra tedavısı degısecekmıs ben cekıyorumda dıyorum bıde sen ya.neyse canım grsrz opuyorum senı hakkımızda hayırlısı 2 gun sonra bana gene yazarmısın
Merhaba canım ben dün hiç giremedim sen ne yaptın iğne sonrası işlem tamammı evde :)
canım benım ya kardeşine de cok üzüldüm ama malesef benım kardesımde pko cnm ben 2 yıl önce adet duzensızlıgıyle gıttıgımde genetık demişte pko olması kardesımınde adet duzensizliği wardı oda gıttı aynı sorun ondada war oda 18 yaşında daha cnm ilaç wermedi onun akıntısı we idrar yolunda iltihapıda awardı cok o yuzden ilaç werdi cnm ama dr dedi sende ewlendıgınde bebiş olması zor buyuk ıhtımal sende ablan gıbı bıraz ugraşıcaksın dedi ona da üzüldüm ama en azından bılıo suan ama ben ewlendıkten 6 ay sınra ögrenmıstım bılseydım hep isterdim belkı o zaman olur du ama ben hep asla asla dedimistemiyom dedim şimdi de olması için yapmadıgım kalmadı allah bılır zamanını kararlamıstır canım sende sıkma hıç canını bıtanem hersey olduguna warır daha bız ana rahmındeyken azıldı belkıde bu kader bıze hakkımızda hayırlısı canım inşallah ilk iğnen hayırlı gelir cnm.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?