Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

meraba hayıt ne nasıl uygulanıyor yazarmısın ben soan kuru uyguladım kıstım yok ama kardesımde var o ko bılmıyorumkı o ıse yararmı

slm progestanı bılmıyorum ama klomen yumurta olusumunu saglıyo herhalde bı zararı lmaz ınsallah bızım cektıklerımızı cekmezsın

canım benim nasılsın bakalım bugün.bebiş nasıl?bizi sormuşsun.biz iiyiz teyzesi çok şükür.en son 6 ocakta gittim dr'a bebiş gayet iidi.aslında her gidişimde korkuyorum bu sefer bişey oldu mu diye.ilk seferin sıkıntıları bunlar.insan bi kere kötü bişey yaşayınca bööle pimpirikli oluyo işte canım.ama çok şükür herşey yolunda.sanırım tehlikeli dönemi atlattık.şuan son adet tarihime göre 12 hafta 4 günlük hamileyim.yani 13.hafta ortası.ama farklı bi durum var.adete göre 13 ama bebeğin boyutlarına ve ölçümlerine göre 14 haftalık.yani bebek 1 hafta önde gidiyo.ben şaşırmıştım bunu duyunca.dr önemli değil dedi.benim ilk bebğimin gelişimi durmuştu.bu sefer de hızlı gidiyo bebişim.annesinin sabırsızlığını anladı yardımcı oluyo banayani kısacası sorun olmazmış.doğum 1 hafta önceye kaydı şimdi.önceden 22 temmuzdu,şimdi 15 temmuza kaydı hesaplamalara göre.çok şükür Rabbimize bugünleri gördük ya..Allahım kızlara da nasip etsin bi an önce.amiiiinnnn..
canım seni ii anlıyorum alışveriş konusunda ben de aynı korkuları yaşıyorum eşime kalsa doğunca alalım herşeyi diyo.ama sanırım ben de cinsiyeti belli olunca ipin ucunu kaçırırım.
ben de 1 kilo aldım canım.sen de almamışsın ii.şimdiden almayalım zaten.ben zaten normal kilomun biraz üstündeyim.aslında kısıtlama yapmıyorum ama şu çıkarma dönemi benim kilo almamı engelledi.fazla da aburcubur yemiyorum hele tatlı hiç canım istemiyo.varsa yoksa ekşi tuzlu.bakalım sonuç ne olacak.senin canın bişeyler istiyo mu hiç?tatlı tuzlu?
canım benim Allah razı olsun,pantolon göndereyim demişsin.çok sağol bi tanem.sen güle güle kullan canım.ben henüz o tiplerden almadım ama burada rahatlıkla bulurum.şimdilik benim de karnım çok az çıktı ama sanırım artık çıkar ikimizin de.senin istediğin bişey olursa ben de gönderirim seve seve.ben şuan ki duruma göre aldım pantolon ve kıyafet genişledikçe alıcam büyükleirnisırnaşık şey
canım cinsiyet konusunda dr bişey demedi ama ben 2 hafta sonra gidicem yine.dr 4 hafta dedi ben dayanamam dedim.2 haftaya izin verdi.20 ocakta randevum.inşallah belli olur.bebişi nasıl seviceni bilemiyo insan dimi?ben de şimdilik ortak renklere bakıyorum,alıyorum.seninkini de çok merak ediyorum.hakkımızda hayırlısı inşallah canımcım.
canım ben de geceleri pek rahat yatamıyorum.tedirgin oluyorum ve mutlaka 2 kez lavaboya gidiyorum:1rolleyes:ama dediğin gibi normalmiş.sonlara doğru(inşallah nasip olur)daha zor olucak sanırım..Allah kolaylık versin canım..
canımcım Allaha emanet ol.seni ve bebişi çok öpüyorum.kendine ii bak tatlım.cidden artık hergün mutlaka yazalım birbirimize siteye yabancı kaldık vallabenneyaptımkien azından bi meraba diyelim..çok öptüm canım...:1hug:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benim günaydın.nasılsın hayatım?biz çok şükür iiyiz zeynep teyzesi..canım çok seviniyorum inan kistinin hızla erimesine.çok şükür problem olmadı.inşallah bu doğal bitkiler sana şifa olur canım.
canım ben rahim filmi çektirmemiştim.ama çektiren arkadaşlarıma bu konuyu sorarım.ama sorun olacağını sanmıyorum ilşkinin.çünkü benim dr'um da problem olmaz demişti.aksine o ay daha kolay hamile kalınır dedi.sen rahat ol canım.hiç bişicikler olmaz Allahın izniyle:Saruboceq:inşallah seni de parılı da asutayı da:CüvCüv:bööle görücez yaj-kında.ben çok inanıyorum ve dua ediyorum canım..inşallah yakında birbirimizin bebişlerine hediyeler de yolluycaz Allahın izniyle.sizlerin de bu duyguyu yaşamasını ilknur da ben de çok istiyoruz.sevincimiz tam olacak o zaman.heveste kalmıycak inşallah.siz de anlatmaya başladığınızda biz tam anlamıyla sevinicez.
canım benim insan tutamıyo kendini haklısın almakla pijamayı.Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder de ben de alırım senin bebişine ciciler...hihoyyyt
Allaha emanet ol canım.hergün yazalım dediğin gibi.en azından halimizi öğrenelim dimi?çok öptüm tatlım...kaydirigubbakcemile3:1hug:

kızlar ıcım gıdıy sızın yazdklaınızı okurken ne guzel karnınızda bı canlınınn varlıgını artık hıssedıyosunuz allah sonuna kadar versın cınsıyetını cok merak ettım acaba kızmı kı canım kasıklarında ılk kaldıgında hıssedebıldınmı ben ılk bebegımı sol kasgımda hıssedıyodum dr buyk ıhtımalle kısdı demıstı allah ne verırse hayırlısını versın hayırlı evlat olsun ısım falan dusunyomusunuz bu konuya gırıyomusunuz esınle canım sen neyın faydasını gordugune ınanıyorsun ovıtrelle ıgnesı vrunmusmuydun

Günaydın güzel anne adayımız ne güzel içimi aydınlattın walla biliyorum ve eminim en az bizim kadar istediğinizi aramıza katılmamamızı canım benim inş. hediyeler olucak inş. görüşücez ben çok istiyorum inan sizleri görmeyi .Senden başka bişey istemiyoruz canım duadan başka müminin mümine duasıdır en güzeli en hayırlısı bende çok öptüm hadikızlar slmınızı beklioruz herkese ii pazarlara.s.

kimse yokmu kıslarrrrrrr

canım usg ile baktıysa ultrason ilaç yazıo yumurtlama hapı tahlil sonucunda prolaktinin yüksekse onun içinde ilaç verio herhalde problem göremedi sendeki ilaç yazdı kistin yoktur mutlaka çok alelade bir problem çıkarsa zaten seni uyaracaktır pco varmı sende yumurta takibi yapıorsa ii çünkü
baazı dok hapı verip 3 ay kullan diolar (5 er gün)öle yapmamış yumurta takibide yumurtan belli olgunluğa gelince (18-20mm)çatlatma iğnesi verio gün aşırı ilişki dio bakalım bu sıralamayı yaparsa doğru yoldasın ama başka bir probleminyoksa tabi eşin içinde geçerli bunlar inş. problem yoktur bu haplar gebeliği kolaylaştırıyor inş. ilk seferde gebe kalırsında gidip gelmekten kurtulursun benim 4 yumurta takibim olacak tabi tatil araya girerse bu ayda boşa gidecek

meraba hayıt ne nasıl uygulanıyor yazarmısın ben soan kuru uyguladım kıstım yok ama kardesımde var o ko bılmıyorumkı o ıse yararmı

canım bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu bir bardak sıcak suya koyup demleme şeklinde sabah akşamiçiosun adaçayına benzio walla işe yarıo çok duymuştum kistim oluşunca içicem dedim hemmen eritti şükür şiddetle tavsiye ederim kullansın düzenede sokuo adeti geçmiş olsun

arkadaşlar bu ay doktorum ilk defa bana da serophene verdi... klomen muadili .. onu kullandım... perşembe günü yumurta takibi için kontrol gittim ve doktor bir küçük bir büyük iki yumurta tespit etti ve büyük olanın boyutu iyiymiş o nedenle de çatlatma iğnesi yaptılar... valla birkaç gündür de işte çalışmalaramızı sürüyor malum::)) bu ay bakıcaz... 27sinde adet görmezsen gel dedi.. o zamana kadar adet görürsem de üçüncü günü gidecekmişim... muhtemelen ikinci kürü başlatacak...
kızlar benim bir sorum olacak... doktor her zamanki gibi bilgi vermediği için kötükedihüso USG çıktısına baktım ve yumurta boyutu için 7.7 cm/21Hz yazıyor... bu boyut sizce nasıl?? doktor yeterli buldu ki çatlatma iğnesini yaptırdı gerçi ama genelde uygun bulunan ve istenen yumurta boyutu ne olmalı sizce? belki sizin doktorlarınız benimkine göre daha bilgilendiricidir diye düşündüm::)) sevgiyle ve umutla kalın şimdilik

canım cm ifade edilmez o baktığın başka bir değerdi endometrium olabilir yumurta mm değeriyle ifade edilio ortalama 18- 20 mm olmuştur seninkinn boyutu

evet bana da çok komik geldi .... yani uçuk bi boyut... cenin bile o kadar olmuyor di mi kaydirigubbakcemile3 senin mesajını gördükten sonra USG raporuna daha dikkatli baktım sağ alt köşede 2.16 cm x 1.79 cm ve diğer bir sonuçta da (sanırım ikinci yumurta) 2.09 x 2.39 cm boyutlarını gördüm... sanırım yumurta boyutları bunlar olsa gerek... bu durumda sanırım boyutlar hiç de fena diil gibi... hadi hayırlısı bakalım... kızlar ne zor iş değil mi böyle habire takip yapıp beklemek... hepimize kolay gelsin ve hepimizin sağlıklı güzel bebişleri olsun inşallah... bu heyecanlarımızı ve bekleyişlerimizi de tatlı bir anı olarak hatırlarız o zaman

slm canım. gerek serophene olsun gerekse klomen bu ilaçlar bende kasık ağrısı yapıyo normalde de yumurtlama zamanı bu ağrılar olur. korkulacak bişey yok yani. umarım tedavin yanıt verir.

evet canım ayın 7 snde vurundum ıgnemı ınsallah tutar ınsallah hepımız cocuk sahıbı oluruz

slm kızlarrr ben 2 kere ovitrella iğnesi kullandımm.. ilkinde gonaphane+ovitrella adetimin 15 günü kahverengi akıntımm başladı ve 1 hafta sürdü... sonra aşılama yaptırdım gonal-f+ovitrella yine adetinin 17 günü kahverengi akıntım oldu..daha önce 2 kere başka catlatma iğnesi kullanmıştımm akıntı falan olmamıştı ...büöle şeyler başına gelen varmı yani adetten 15 gün sonra kahverengi akıntısı olan ve 1 hafta süren:bbo:

bugün adetimin 16ıncı günü 13üncü günü ovitrelle iğnesi oldum... bende henüz bahsettiğin türde bir kanama falan olmadı .... imkanım varsa eğer doktoruna ya da hemşiresine bir telefon edip danış istersen ... yumurtlama döneminde kanama niye ola ki acep ??

arkadaşlar nasılsınız baklım bugün ben yokken bayaa döktürmüşsünüz ohh be nihayet kendimize geldik ama hala asutay dan bir ses yok neyse umarım ciddi bir şeyler yoktur.
Hepinizi öptüm canlarım anne adaylarının muhabbetide çok tatlı buarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…