esercim kistim ilaçtan oluşmadı çünki o ay kullanmadım cenazemiz vardı sonraki ay yumurtlayıp çatlamamıştır büyük ihtimalle ben geç yumurtluyorum ama tavsiyem başına inş. Gelmezde hayıt tohumu kullan bana doğum kontrol hapı vermişti doktorum onu kullanmadım hayıtı kuyllandım kistim eridi bu ayada memlekete gidicem walla dok versede vermesede kullanıcam artık kaçırmak istemiyorum hayıt kullanıyorum nasıl olsa allahım tezden sevindirsin bizi inş.
kıslarrr merhaba size bisey sormak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz bende 2 yıllık evliyim hala bebeğim olmadı bir bucuk senedir bende bugun doktora gittim ve esimden sperm tahlili istedi doktor 4 günlük perhizle verilicekmis benim hormon tahlilleride 3 gün sonra alıcam ve daha sonuclar cıkmadan doktora bana ilac vermicekmisiniz dedim oda bana klomen ve progestan yazdı yarın adetimin 5 inci günü ona baslamam gerekiyomus bes gün kullan gel dedi sizce tahlillere bakmadan benim bu ilacı kullanamamda sakınca varmı napıcagımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
canım benim nasılsın bakalım bugün.bebiş nasıl?bizi sormuşsun.biz iiyiz teyzesi çok şükür.en son 6 ocakta gittim dr'a bebiş gayet iidi.aslında her gidişimde korkuyorum bu sefer bişey oldu mu diye.ilk seferin sıkıntıları bunlar.insan bi kere kötü bişey yaşayınca bööle pimpirikli oluyo işte canım.ama çok şükür herşey yolunda.sanırım tehlikeli dönemi atlattık.şuan son adet tarihime göre 12 hafta 4 günlük hamileyim.yani 13.hafta ortası.ama farklı bi durum var.adete göre 13 ama bebeğin boyutlarına ve ölçümlerine göre 14 haftalık.yani bebek 1 hafta önde gidiyo.ben şaşırmıştım bunu duyunca.dr önemli değil dedi.benim ilk bebğimin gelişimi durmuştu.bu sefer de hızlı gidiyo bebişim.annesinin sabırsızlığını anladı yardımcı oluyo banaparılcım mevzeycim beauty canım,burdayım canlarım.Ben de sizi çok özlüorum,hergün yazışam vallahi ya...
nappıosunuz ya,zeynepcim tatlım ii dileklerin için saol canım...
Beauty canım,alışveriş konusunda,kızlar yani arkadaşlarım başladı benden önce almaya,bizim grupta ilk ben kaldım hamile..Hepsi saolsunlar alıolar.Daha cinsiyeti belli olmadığı için ortalama renkler alıolar,yaz bebegi olacağında(inşallah hayırlısıyla) hep çıtçıtlı badilerden alıolar.Şenon avantajlar dünyası var bilirsin,orada ucuzluk mu ne varmış,kızlar doldurmuşlar..
Ben de aslında çekiniorum almaya ,korkuyorum yani ...Sonra çok üzüzlürüz diye bişey olursa...
Allah hayırlısını versin canım .Ama cinsiyeti belli olduktan sonra dayanabileceğimi pek sanmıorum tatlım..
Hamiş pantolonu aldım ben de bi kot bi de kumaş...fiatı da çok ii 30 tl.senin orada pahalıysa ben sana yollayabilirim canım ...Çok da güzeller ve rahat.Ama simdilik düşüolar belimden.Kilo alımın nasıl senın?ben 1 ila 1.5 kilo arasında gelip gidiom.Karnımda hafif çıkar gibi ama...
Benim cinsiyeti önumuzdeki hafta belli olurmuş normalde ama kontrolum şubat 5 gibi alacak,o nedenle o zamana bırakacağım cinsiyetini.Senin ne zaman belli olur ki acaba???Sen daha sık gidiosun aslınnda,seninkini daha önce öğrenebiliriz...
Senin sağlığın nasıl bebekle ilgili,inşallah iisindir,en tehlikeli dönem bitio seninde deil mi??Geceleri rahatsızlıklarım başlıo yavaştan benim,yani sık uyanmak manasında....eskiden eşime yatarken resmen gömülürdüm,şimdi sarılmak bile daraltıo..Ama normalmiş bunlar...
Allahım kızlara da nasip etsin ya inşallah...Çok istiorum,biz doğurmadan onlarda hamiş kalsalar.....
Neyse şimdilik ben kaçar canlarım....buralardayyım,bakın ihmal etmeyin bizi beauty ile,alıngan hassasız biz galiiiiiiiiiiiiiii....
canım benim günaydın.nasılsın hayatım?biz çok şükür iiyiz zeynep teyzesi..canım çok seviniyorum inan kistinin hızla erimesine.çok şükür problem olmadı.inşallah bu doğal bitkiler sana şifa olur canım.ilknur ve beautycim canlarım ne yapayım doğal şeyler kullanıp duruyorum kistim erimiş demiştim hatırlarsanız balı ve çörek otunu bıraktım yiyemiyorum midem bulanıo .kızlar siz bilirsiniz rahim filminden hemen sona ilişkiye girdinizmi biz 2 gün sona denedik kanamam yoktu dok bişi demedi ama hatamı yaptıkki?korkuyorum bazı yorumlardan .sizin adınıza ne kadar seviniyor vede hevesleniyorum bir bilseniz allahım inş. dualarınız kabul olur bizde sizin konuştuklarınıza fransız kalmayız :)))ben geçen sene ulus pazarı var bizim orda erkek bebek pijama takımı aldım anlattımmı bilmiom anneme uzun süre göstermedim annem halime çok üzülüyo diye gözleri doluyo ama dayanamayıp gösterdim yavrummmm inş. en yakın zamanda olur dediydi yani ben olmadan alıyorum bebiş olsa kimse beni tutamaz orta renkler alırdım.İlknur az kilo almışın arkadaşım abartmıştı ama 4 ayda 8 kilo aldıydı şimdi ne halde bilmiom doğuracak yakında kızlar beautynin dediği gibi mutlaka günlük halimizi soralım bende herkesi çok özledim asude hele (asutay)nerde ya bir slm yollasın bize bari ceee yapsın . hepinizi çok seviyorum topicimizi öksüz bırakmayalım değilmi
kızlar ıcım gıdıy sızın yazdklaınızı okurken ne guzel karnınızda bı canlınınn varlıgını artık hıssedıyosunuz allah sonuna kadar versın cınsıyetını cok merak ettım acaba kızmı kı canım kasıklarında ılk kaldıgında hıssedebıldınmı ben ılk bebegımı sol kasgımda hıssedıyodum dr buyk ıhtımalle kısdı demıstı allah ne verırse hayırlısını versın hayırlı evlat olsun ısım falan dusunyomusunuz bu konuya gırıyomusunuz esınle canım sen neyın faydasını gordugune ınanıyorsun ovıtrelle ıgnesı vrunmusmuyduncanım benim nasılsın bakalım bugün.bebiş nasıl?bizi sormuşsun.biz iiyiz teyzesi çok şükür.en son 6 ocakta gittim dr'a bebiş gayet iidi.aslında her gidişimde korkuyorum bu sefer bişey oldu mu diye.ilk seferin sıkıntıları bunlar.insan bi kere kötü bişey yaşayınca bööle pimpirikli oluyo işte canım.ama çok şükür herşey yolunda.sanırım tehlikeli dönemi atlattık.şuan son adet tarihime göre 12 hafta 4 günlük hamileyim.yani 13.hafta ortası.ama farklı bi durum var.adete göre 13 ama bebeğin boyutlarına ve ölçümlerine göre 14 haftalık.yani bebek 1 hafta önde gidiyo.ben şaşırmıştım bunu duyunca.dr önemli değil dedi.benim ilk bebğimin gelişimi durmuştu.bu sefer de hızlı gidiyo bebişim.annesinin sabırsızlığını anladı yardımcı oluyo banayani kısacası sorun olmazmış.doğum 1 hafta önceye kaydı şimdi.önceden 22 temmuzdu,şimdi 15 temmuza kaydı hesaplamalara göre.çok şükür Rabbimize bugünleri gördük ya..Allahım kızlara da nasip etsin bi an önce.amiiiinnnn..
canım seni ii anlıyorum alışveriş konusunda ben de aynı korkuları yaşıyorum eşime kalsa doğunca alalım herşeyi diyo.ama sanırım ben de cinsiyeti belli olunca ipin ucunu kaçırırım.
ben de 1 kilo aldım canım.sen de almamışsın ii.şimdiden almayalım zaten.ben zaten normal kilomun biraz üstündeyim.aslında kısıtlama yapmıyorum ama şu çıkarma dönemi benim kilo almamı engelledi.fazla da aburcubur yemiyorum hele tatlı hiç canım istemiyo.varsa yoksa ekşi tuzlu.bakalım sonuç ne olacak.senin canın bişeyler istiyo mu hiç?tatlı tuzlu?
canım benim Allah razı olsun,pantolon göndereyim demişsin.çok sağol bi tanem.sen güle güle kullan canım.ben henüz o tiplerden almadım ama burada rahatlıkla bulurum.şimdilik benim de karnım çok az çıktı ama sanırım artık çıkar ikimizin de.senin istediğin bişey olursa ben de gönderirim seve seve.ben şuan ki duruma göre aldım pantolon ve kıyafet genişledikçe alıcam büyükleirnisırnaşık şey
canım cinsiyet konusunda dr bişey demedi ama ben 2 hafta sonra gidicem yine.dr 4 hafta dedi ben dayanamam dedim.2 haftaya izin verdi.20 ocakta randevum.inşallah belli olur.bebişi nasıl seviceni bilemiyo insan dimi?ben de şimdilik ortak renklere bakıyorum,alıyorum.seninkini de çok merak ediyorum.hakkımızda hayırlısı inşallah canımcım.
canım ben de geceleri pek rahat yatamıyorum.tedirgin oluyorum ve mutlaka 2 kez lavaboya gidiyorum:1rolleyes:ama dediğin gibi normalmiş.sonlara doğru(inşallah nasip olur)daha zor olucak sanırım..Allah kolaylık versin canım..
canımcım Allaha emanet ol.seni ve bebişi çok öpüyorum.kendine ii bak tatlım.cidden artık hergün mutlaka yazalım birbirimize siteye yabancı kaldık vallabenneyaptımkien azından bi meraba diyelim..çok öptüm canım...:1hug:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benim günaydın.nasılsın hayatım?biz çok şükür iiyiz zeynep teyzesi..canım çok seviniyorum inan kistinin hızla erimesine.çok şükür problem olmadı.inşallah bu doğal bitkiler sana şifa olur canım.
canım ben rahim filmi çektirmemiştim.ama çektiren arkadaşlarıma bu konuyu sorarım.ama sorun olacağını sanmıyorum ilşkinin.çünkü benim dr'um da problem olmaz demişti.aksine o ay daha kolay hamile kalınır dedi.sen rahat ol canım.hiç bişicikler olmaz Allahın izniyle:Saruboceq:inşallah seni de parılı da asutayı da:CüvCüv:bööle görücez yaj-kında.ben çok inanıyorum ve dua ediyorum canım..inşallah yakında birbirimizin bebişlerine hediyeler de yolluycaz Allahın izniyle.sizlerin de bu duyguyu yaşamasını ilknur da ben de çok istiyoruz.sevincimiz tam olacak o zaman.heveste kalmıycak inşallah.siz de anlatmaya başladığınızda biz tam anlamıyla sevinicez.
canım benim insan tutamıyo kendini haklısın almakla pijamayı.Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder de ben de alırım senin bebişine ciciler...hihoyyyt
Allaha emanet ol canım.hergün yazalım dediğin gibi.en azından halimizi öğrenelim dimi?çok öptüm tatlım...kaydirigubbakcemile3:1hug:
kimse yokmu kıslarrrrrrr
meraba hayıt ne nasıl uygulanıyor yazarmısın ben soan kuru uyguladım kıstım yok ama kardesımde var o ko bılmıyorumkı o ıse yararmı
saolasın hazanyagmuru... açıklamaların gayet net.. maalesef doktor böyle açıklama yapmadı.. daha doğrusu hiç açıklama yapmadı... şunu iç... şu tarihte gel.. o kadar işte.. gerçi benim de sorularım oluyor ama inadına doktorun muayenehanesinden çıkınca aklıma geliyor... aklıma takılan yeni birşey olursa yine sorarım... tekrar tşk ederim... sağlıcakla kal a.s.
son bi soru : serophene sende de kasık ağrısı ve akıntı yapmış mıydı???
meraba hayıt ne nasıl uygulanıyor yazarmısın ben soan kuru uyguladım kıstım yok ama kardesımde var o ko bılmıyorumkı o ıse yararmı
slm hazanyagmuru nasılsın canm
slm canım iyiyim sen nasılsın. hayırlı olsun iğneni olmuşsun. inş. işe yararda bebiş sahibi olursun. bende gün sayıyorum artık 15 ocak. ugün 13. gün iğne olalı. birbirimize dua edelim inş. hepimizde çocuk sahibi oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?