Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar kötü haber tabiiki adet oldum
tedawıye ara werdiğim bu iki ay içinde belki diyodum ama olmadı bı kac gune kadar dr gıtmem gerek yada bı ay daha ara werık durumda kalıcam hayırlısı artık ztn anlamdıgım bi şekilde adet olmadan bı kac gun önceden beri hafif kahwerengi bi akıntı geldi o nıe oldu acaba bıllmıorum cunku bnm hiç bı zaman akıntım olmazdı
neese kızlar ztn kımsede yok cokda karnım ağrıo we ayaklarım üşüyo alıp battaniyemi uzanayım kıslar görüşürüz..............

çok üzüldüm ya :çok üzgünüm: benimde geçen ay adet olmadan ikigün önce kahverengi akıntım olmuştu. ve tam adet olmam gereken günde kanama başladı. nedenini dr. sormadım. bence tedavine ara verme dr. bi git derim.

bilmiom cnm ya eşimd egitmem gerektini söölüo ben hiç gitmek istemiyorum elimde olsen sokaga bıle cıkmak istemiyorum ya
allah hepimize hayırlısıyla hayırlı ewlatlar wersin inşallah

bilmiom cnm ya eşimd egitmem gerektini söölüo ben hiç gitmek istemiyorum elimde olsen sokaga bıle cıkmak istemiyorum ya

canım cok uzuldumyemın ederımkı yaaaaaa napalım olsun arkadasım bu ıgneden sonra bı kac kısı bu kahverengı akıntıyı soluyo acaba ıgnedenmı bende de oluacak mı bakalım nolur canını sıkma buda bızım kaderımız bılıyomusun 10 senelık arkadasım suanda hastanede suyu gelmıs 1 cm lık acılma olmus doguruyo yanı benım psıkolojım gene bosulacak yanı bı bebek daha gelıyo offff bızede ver rabbım affet bızı sana ası geldıysek

bencede gıtmelısın tatlım tedavını gecıktırme bızımm ıcın zamn onemlı bence

haklısın canım ya benimde 3 ay önce en yakın arkadaşlarımdan biri doğum yaptı we ben hala gidemedim normalde hastaneye bıle gıtmem gerkti ama ama telle arayarak geçiştirdim ama artık erteleyemeyecem we buyuk ihtimal yarın gidicem o ewlendiği gibi hamiş olmuştu ama gelişmediği için almışlardı 1.5 yıl fln tedawi oldu sonra oldu onunda bebişi ama o 30 yaşındaydı hadi bi derece diosun ben 22 yaş oldugum halde erken oldugu halde olmuo üzülüyorum war ya gecen yıl 45 yaşındaki yengem spiralle hamiş kaldı ya yok bööle bişiy ya napalım artık allahın takdiri cannım bizi de bööle sınaw ediyor demekk ki..........

arkadasım ozelı
sıldım
gıremıyom
bıtane atarmısın hemen

Bak canım şuanki duygularını biliyorum bende her ay o duyguyu yaşıyorum çünki. ama stres yapıp hayata küsmek daha çok olumsuz etkiler bizi. her zamankinden daha çok hayatı sevmemiz lazım. bence sokağa çık gezmeye git arkadaşlarınla buluşup o stresten uzaklaş. kafaya çok takıyoruz diye böyle oluyor inan....

arkadaşlar bende klomen kullanıyorumm bu ikinci ay ama çok kilo alıyorum sizde de böyle sorunlar oluyormuydu..........oluyorsa ne yapıyodunuz?ne olur yardım edin:çok üzgünüm:

slm beuty cım ck merak edıyorum lutfen cevap yazarmısın ncekı yazdıgınız sayfalara baktım ancak 25.sayfaya kadar tkıp edebıldım nasıl hamıle kaldın yada undan kaldım dıye ınandgını bene paylasırmısın ovıtrelle nın faydasını gordunmu

slm canlarim nappiosunuz???Ben koydeyim canlarim ,geldim bu aksam....su an cok yogunum ama selam vereyim dedim......cok seviom hepinizi.Var mi bi gelisme????/

slm canlarim nappiosunuz???Ben koydeyim canlarim ,geldim bu aksam....su an cok yogunum ama selam vereyim dedim......cok seviom hepinizi.Var mi bi gelisme????/
slm canım.inşallah bu dönem sondur köye gidip gelmelerin.:Saruboceq:tayin işi ne zaman açıklanacak?hakkında en güzeli olur inşallah.
ben de bi selam vereyim dedim.özlüyorum yahu hepinizi...ben dün (biraz kaba olacak ama)kabızlık yüzünden kendimi çok kastım sanırım bütün gece ağrım oldu.içim sıkıldı acaba bişey mi oldu diye.bu yetmezmiş gibi sabah okulda nöbetçiydim.Allahtan idare fazla tutturmuyo ama..genelde 2.tenefüsten sonra başkası tutuyo benim yerime.aksilik bu ya öğrencinin biri koşarak geldi ve karnıma nerdeyse kafasını soktu..ağlıycaktım sinirimden.çok korktum ya..hemen okul çıkışında eşim aldı beni hastaneye götürdü.Allah razı olsun dr randevum sevkim olmamasına rağmen muayene etti.ve çok şükür bebiş gayet iii.nasıl mutlu oldum onu görünce anlatamam.ağlamak geldi içimden mutluluktan..Rabbim koruyo gerçekten ilknurcum.diyodun ya bizi koruyo Allah bişey olmaz diye..çok şükür...
ee parılcım mevzeycim asutaycım(kayıp)sizlerden naber bugün?hergün yoklama alıcam bu gidişle..a.sneyse şimdilik öptüm hepinizi...Allaha emanet olun canlarım..:1hug:

canım benim bugün yoksun henüz.ama bi selam vermeden geçmezsin sanırım..sen de çok tatlı bi annesin,ve inşallah ikinci kez tadarsın bu duyguyu...evet ben de asutayı çok merak ediyorum.acaba bi sorun mu var?kistleri filan mı acaba...Allah yardım etsin eğer bi sorun varsa..öpüyorum canım...:1hug:

canım kusura bakma dün mesajını gördüm ama cevaplayamadım,geç saatte uğrayıp çıkmıştım.tabi ki cevaplarım canım.ben aşılamayla hamile kaldım.geçen sene normal yoldan ilk denemede hamile kalmıştım ama maalesef düşük yaptım.düşükten sonra da 8 ay uğraştık olmadı.eşimin spermlerinin hareket azlığı olduğu ortaya çıktı kaç ay sonra.boşa bekledik yani onca ay.ve ilk aşılamada tuttu çok şükür.benim çarem bu oldu.belki normal yoldan daha çok beklemek gerekiyodu.ama benim psikolojim müsait değildi.o yüzden buradaki herkesi çok ii anlıyorum.ben de aynı bunalımları yaşadım ve mutlu sona ulaştım çok şükür.Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah.
bu arada incir kürünü denemeni tavsiye ederim.ben eşime de keçiboynuzunun suyunu içirdim ve aşılamanın yapıldığı ay gerçekten de yükseldi değerleri.
senin sorunun ne tam olarak.bütün tetkikler yapıldı mı?eşin de ihmal etmesin..
canım eğer aramızda yazışırken sizleri bilmeden ve istemeden kırıp üzüyorsak lütfen hakkınızı helal edin.bunu hiç istemem çünkü.aynı şeyleri ben de yaşadım ve tahmmül edemezdim.ama meğer Allah en güzel zamanı bekliyormuş bizim için.sen de buna inan lütfen.inşallah kavuşunca bebeğine bütün sıkıntılar unutulur..başka sormak istediğin bişeyler olursa seve seve cevaplarım çok yardımcı olamamış olsam da....:1hug:

sağol bitanem yaa inşallah bende tekrardan tadarım o duyguları hiç tatmayanlarada tadtırsın mevlam.Bugünkü olaya(kafasıyla sana çarpan çocuğa) üzüldüm canım yaa ama ne yapabilirsinki Allaha tevekkül et yeter bence sen elinden geldiği kadar kendini ve yavrunu koruyorsun gerisi yaradana kalmış o sana bağışladığı o emaneti inşallah koruyacaktır güzelim.
Ben hep şöyle dua ederim "Mevlam senin emanetini sana emanet ediyorum sen onu her türlü kötülükden koru"
Kendine ii bak güzelim hepinizi öptüm tabii kayıp elemalarıda.Şeniz

arkadaşlar bende klomen kullanıyorumm bu ikinci ay ama çok kilo alıyorum sizde de böyle sorunlar oluyormuydu..........oluyorsa ne yapıyodunuz?ne olur yardım edin:çok üzgünüm:

arkadaşım ne yazıkki bende klomen kullanırken bayaa kilo aldım ama almayanda varmış
ve birde acayip bunalıma girdim çok kötüydü ama çok şükür inşallah sende bu yoktur
neyse geççmiş olsun canım Allah en kısa zamanda sanada bir evlat versin.

slm canım bende bılımnyorum ne sorunum var hersey yolunda gorunuyor ben bıldıklerımı anlatayım rahım azında bı yaram var bundan 1 bucuk yıl once dusuk yaptım prolaktınım yuksek esımın sperm testı normal cıktı anlamıyorum canım ya nıye olmuyor ılkn gebelıgımde prolaktınım dussun dıye dostınx kullandım bebegımı dusurdum dr dr gezdım sımdı bı dr a gıdıyorum oda dusugumun sebebını dostınex dedı kahroldum bana aslında bı tedavı uygulayan olmadı bu drum ınfertıl lere bakıyor sımdı basladık tedavıye gecen ay prgly yaptık olmadı sımdı klomen ovıtrelle ve parlodel kullanıyorum ayın 23 24 adet gunum bılmıyorum canım ya nolur bıde sogan kuru uyguladım gecen ay bu ıgneyı 4 ay kullanacaz olmazsa hsg dıyor cok korkuyorum canım ya bısey soracagım sana ıncır kuru demıssın bu ne ıse yarıyor ve nasıl yapacagım yazarmısın bıde sımdı aklıma takılmaya basladı esıme 1 bucuk yıl once sperm testı yapılmstı sımdı dr tekrar gerek yok dıyor ama bu degısmezmı kı ya

slm parıl sen 2 bebegınımı ıstıyorsun ılk bebeguın hayattamı

canım çok teşekkür ederim cevabın için içimi rahatlattın bende pko yaok galiba öyle bisey söylemedi yada daha söylicek sadece bana ilacı ic gel besinci gün yumurta takibi yapıcaz dedi bende ilk olunca böyle seyler insan ister istemez korkuyo ins esimin tahlilide iyi cıkar bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…