slm arkadaşlar kötü haber tabiiki adet oldum
tedawıye ara werdiğim bu iki ay içinde belki diyodum ama olmadı bı kac gune kadar dr gıtmem gerek yada bı ay daha ara werık durumda kalıcam hayırlısı artık ztn anlamdıgım bi şekilde adet olmadan bı kac gun önceden beri hafif kahwerengi bi akıntı geldi o nıe oldu acaba bıllmıorum cunku bnm hiç bı zaman akıntım olmazdı
neese kızlar ztn kımsede yok cokda karnım ağrıo we ayaklarım üşüyo alıp battaniyemi uzanayım kıslar görüşürüz..............
çok üzüldüm ya :çok üzgünüm: benimde geçen ay adet olmadan ikigün önce kahverengi akıntım olmuştu. ve tam adet olmam gereken günde kanama başladı. nedenini dr. sormadım. bence tedavine ara verme dr. bi git derim.
bilmiom cnm ya eşimd egitmem gerektini söölüo ben hiç gitmek istemiyorum elimde olsen sokaga bıle cıkmak istemiyorum ya
allah hepimize hayırlısıyla hayırlı ewlatlar wersin inşallah
bilmiom cnm ya eşimd egitmem gerektini söölüo ben hiç gitmek istemiyorum elimde olsen sokaga bıle cıkmak istemiyorum ya
bencede gıtmelısın tatlım tedavını gecıktırme bızımm ıcın zamn onemlı bence
haklısın canım ya benimde 3 ay önce en yakın arkadaşlarımdan biri doğum yaptı we ben hala gidemedim normalde hastaneye bıle gıtmem gerkti ama ama telle arayarak geçiştirdim ama artık erteleyemeyecem we buyuk ihtimal yarın gidicem o ewlendiği gibi hamiş olmuştu ama gelişmediği için almışlardı 1.5 yıl fln tedawi oldu sonra oldu onunda bebişi ama o 30 yaşındaydı hadi bi derece diosun ben 22 yaş oldugum halde erken oldugu halde olmuo üzülüyorum war ya gecen yıl 45 yaşındaki yengem spiralle hamiş kaldı ya yok bööle bişiy ya napalım artık allahın takdiri cannım bizi de bööle sınaw ediyor demekk ki..........
canım benim nasılsın bakalım bugün.bebiş nasıl?bizi sormuşsun.biz iiyiz teyzesi çok şükür.en son 6 ocakta gittim dr'a bebiş gayet iidi.aslında her gidişimde korkuyorum bu sefer bişey oldu mu diye.ilk seferin sıkıntıları bunlar.insan bi kere kötü bişey yaşayınca bööle pimpirikli oluyo işte canım.ama çok şükür herşey yolunda.sanırım tehlikeli dönemi atlattık.şuan son adet tarihime göre 12 hafta 4 günlük hamileyim.yani 13.hafta ortası.ama farklı bi durum var.adete göre 13 ama bebeğin boyutlarına ve ölçümlerine göre 14 haftalık.yani bebek 1 hafta önde gidiyo.ben şaşırmıştım bunu duyunca.dr önemli değil dedi.benim ilk bebğimin gelişimi durmuştu.bu sefer de hızlı gidiyo bebişim.annesinin sabırsızlığını anladı yardımcı oluyo banayani kısacası sorun olmazmış.doğum 1 hafta önceye kaydı şimdi.önceden 22 temmuzdu,şimdi 15 temmuza kaydı hesaplamalara göre.çok şükür Rabbimize bugünleri gördük ya..Allahım kızlara da nasip etsin bi an önce.amiiiinnnn..
canım seni ii anlıyorum alışveriş konusunda ben de aynı korkuları yaşıyorum eşime kalsa doğunca alalım herşeyi diyo.ama sanırım ben de cinsiyeti belli olunca ipin ucunu kaçırırım.
ben de 1 kilo aldım canım.sen de almamışsın ii.şimdiden almayalım zaten.ben zaten normal kilomun biraz üstündeyim.aslında kısıtlama yapmıyorum ama şu çıkarma dönemi benim kilo almamı engelledi.fazla da aburcubur yemiyorum hele tatlı hiç canım istemiyo.varsa yoksa ekşi tuzlu.bakalım sonuç ne olacak.senin canın bişeyler istiyo mu hiç?tatlı tuzlu?
canım benim Allah razı olsun,pantolon göndereyim demişsin.çok sağol bi tanem.sen güle güle kullan canım.ben henüz o tiplerden almadım ama burada rahatlıkla bulurum.şimdilik benim de karnım çok az çıktı ama sanırım artık çıkar ikimizin de.senin istediğin bişey olursa ben de gönderirim seve seve.ben şuan ki duruma göre aldım pantolon ve kıyafet genişledikçe alıcam büyükleirnisırnaşık şey
canım cinsiyet konusunda dr bişey demedi ama ben 2 hafta sonra gidicem yine.dr 4 hafta dedi ben dayanamam dedim.2 haftaya izin verdi.20 ocakta randevum.inşallah belli olur.bebişi nasıl seviceni bilemiyo insan dimi?ben de şimdilik ortak renklere bakıyorum,alıyorum.seninkini de çok merak ediyorum.hakkımızda hayırlısı inşallah canımcım.
canım ben de geceleri pek rahat yatamıyorum.tedirgin oluyorum ve mutlaka 2 kez lavaboya gidiyorum:1rolleyes:ama dediğin gibi normalmiş.sonlara doğru(inşallah nasip olur)daha zor olucak sanırım..Allah kolaylık versin canım..
canımcım Allaha emanet ol.seni ve bebişi çok öpüyorum.kendine ii bak tatlım.cidden artık hergün mutlaka yazalım birbirimize siteye yabancı kaldık vallabenneyaptımkien azından bi meraba diyelim..çok öptüm canım...:1hug:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm canım.inşallah bu dönem sondur köye gidip gelmelerin.:Saruboceq:tayin işi ne zaman açıklanacak?hakkında en güzeli olur inşallah.slm canlarim nappiosunuz???Ben koydeyim canlarim ,geldim bu aksam....su an cok yogunum ama selam vereyim dedim......cok seviom hepinizi.Var mi bi gelisme????/
canım benim bugün yoksun henüz.ama bi selam vermeden geçmezsin sanırım..sen de çok tatlı bi annesin,ve inşallah ikinci kez tadarsın bu duyguyu...evet ben de asutayı çok merak ediyorum.acaba bi sorun mu var?kistleri filan mı acaba...Allah yardım etsin eğer bi sorun varsa..öpüyorum canım...:1hug:arkadaşlar nasılsınız baklım bugün ben yokken bayaa döktürmüşsünüz ohh be nihayet kendimize geldik ama hala asutay dan bir ses yok neyse umarım ciddi bir şeyler yoktur.
Hepinizi öptüm canlarım anne adaylarının muhabbetide çok tatlı buarda.
canım kusura bakma dün mesajını gördüm ama cevaplayamadım,geç saatte uğrayıp çıkmıştım.tabi ki cevaplarım canım.ben aşılamayla hamile kaldım.geçen sene normal yoldan ilk denemede hamile kalmıştım ama maalesef düşük yaptım.düşükten sonra da 8 ay uğraştık olmadı.eşimin spermlerinin hareket azlığı olduğu ortaya çıktı kaç ay sonra.boşa bekledik yani onca ay.ve ilk aşılamada tuttu çok şükür.benim çarem bu oldu.belki normal yoldan daha çok beklemek gerekiyodu.ama benim psikolojim müsait değildi.o yüzden buradaki herkesi çok ii anlıyorum.ben de aynı bunalımları yaşadım ve mutlu sona ulaştım çok şükür.Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah.slm beuty cım ck merak edıyorum lutfen cevap yazarmısın ncekı yazdıgınız sayfalara baktım ancak 25.sayfaya kadar tkıp edebıldım nasıl hamıle kaldın yada undan kaldım dıye ınandgını bene paylasırmısın ovıtrelle nın faydasını gordunmu
canım benim bugün yoksun henüz.ama bi selam vermeden geçmezsin sanırım..sen de çok tatlı bi annesin,ve inşallah ikinci kez tadarsın bu duyguyu...evet ben de asutayı çok merak ediyorum.acaba bi sorun mu var?kistleri filan mı acaba...Allah yardım etsin eğer bi sorun varsa..öpüyorum canım...:1hug:
arkadaşlar bende klomen kullanıyorumm bu ikinci ay ama çok kilo alıyorum sizde de böyle sorunlar oluyormuydu..........oluyorsa ne yapıyodunuz?ne olur yardım edin:çok üzgünüm:
slm canım bende bılımnyorum ne sorunum var hersey yolunda gorunuyor ben bıldıklerımı anlatayım rahım azında bı yaram var bundan 1 bucuk yıl once dusuk yaptım prolaktınım yuksek esımın sperm testı normal cıktı anlamıyorum canım ya nıye olmuyor ılkn gebelıgımde prolaktınım dussun dıye dostınx kullandım bebegımı dusurdum dr dr gezdım sımdı bı dr a gıdıyorum oda dusugumun sebebını dostınex dedı kahroldum bana aslında bı tedavı uygulayan olmadı bu drum ınfertıl lere bakıyor sımdı basladık tedavıye gecen ay prgly yaptık olmadı sımdı klomen ovıtrelle ve parlodel kullanıyorum ayın 23 24 adet gunum bılmıyorum canım ya nolur bıde sogan kuru uyguladım gecen ay bu ıgneyı 4 ay kullanacaz olmazsa hsg dıyor cok korkuyorum canım ya bısey soracagım sana ıncır kuru demıssın bu ne ıse yarıyor ve nasıl yapacagım yazarmısın bıde sımdı aklıma takılmaya basladı esıme 1 bucuk yıl once sperm testı yapılmstı sımdı dr tekrar gerek yok dıyor ama bu degısmezmı kı yacanım kusura bakma dün mesajını gördüm ama cevaplayamadım,geç saatte uğrayıp çıkmıştım.tabi ki cevaplarım canım.ben aşılamayla hamile kaldım.geçen sene normal yoldan ilk denemede hamile kalmıştım ama maalesef düşük yaptım.düşükten sonra da 8 ay uğraştık olmadı.eşimin spermlerinin hareket azlığı olduğu ortaya çıktı kaç ay sonra.boşa bekledik yani onca ay.ve ilk aşılamada tuttu çok şükür.benim çarem bu oldu.belki normal yoldan daha çok beklemek gerekiyodu.ama benim psikolojim müsait değildi.o yüzden buradaki herkesi çok ii anlıyorum.ben de aynı bunalımları yaşadım ve mutlu sona ulaştım çok şükür.Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah.
bu arada incir kürünü denemeni tavsiye ederim.ben eşime de keçiboynuzunun suyunu içirdim ve aşılamanın yapıldığı ay gerçekten de yükseldi değerleri.
senin sorunun ne tam olarak.bütün tetkikler yapıldı mı?eşin de ihmal etmesin..
canım eğer aramızda yazışırken sizleri bilmeden ve istemeden kırıp üzüyorsak lütfen hakkınızı helal edin.bunu hiç istemem çünkü.aynı şeyleri ben de yaşadım ve tahmmül edemezdim.ama meğer Allah en güzel zamanı bekliyormuş bizim için.sen de buna inan lütfen.inşallah kavuşunca bebeğine bütün sıkıntılar unutulur..başka sormak istediğin bişeyler olursa seve seve cevaplarım çok yardımcı olamamış olsam da....:1hug:
arkadaşım ne yazıkki bende klomen kullanırken bayaa kilo aldım ama almayanda varmış
ve birde acayip bunalıma girdim çok kötüydü ama çok şükür inşallah sende bu yoktur
neyse geççmiş olsun canım Allah en kısa zamanda sanada bir evlat versin.
canım usg ile baktıysa ultrason ilaç yazıo yumurtlama hapı tahlil sonucunda prolaktinin yüksekse onun içinde ilaç verio herhalde problem göremedi sendeki ilaç yazdı kistin yoktur mutlaka çok alelade bir problem çıkarsa zaten seni uyaracaktır pco varmı sende yumurta takibi yapıorsa ii çünkü
baazı dok hapı verip 3 ay kullan diolar (5 er gün)öle yapmamış yumurta takibide yumurtan belli olgunluğa gelince (18-20mm)çatlatma iğnesi verio gün aşırı ilişki dio bakalım bu sıralamayı yaparsa doğru yoldasın ama başka bir probleminyoksa tabi eşin içinde geçerli bunlar inş. problem yoktur bu haplar gebeliği kolaylaştırıyor inş. ilk seferde gebe kalırsında gidip gelmekten kurtulursun benim 4 yumurta takibim olacak tabi tatil araya girerse bu ayda boşa gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?