slm parıl sen 2 bebegınımı ıstıyorsun ılk bebeguın hayattamı
slm kızlar nappıosunuz yaff.Ben okuldayım ve bugun tercihlerimi vereceğim inşallah hayırlısı olur.....Beauty canım sonuç 26 ocakta belli olacak bakalım.15 tercih yaptım,ilçe milli eğitime vereceğim okul çıkışı..
İlçe yolculuğu zorluyo artık beni,karnımın içinde aqğırlık hissediorum yavaştan,normalmi bilmem arada yumru hissediom karnımda,hele ki eğilip kalkarken....işte bi de akıntım var şu ara belki böle çok akıntım olursa hafta sonu dr agideceğim....
Beauty canım sakın takma şu okulda olanları,Allah ın izniyle bişeycik olmaz,hem ben bi yerde okumuştum,öle kolay kolay etkılenmıomuş bebek..Kabızlık için ise sabah kalkınca kayısı kurusu ve de üstüne 1 bardak su iç,kabızlık tarih olur hayatında canım....Demir hapı kullanıosan o yapıomuş kabızlığı,demir hapını sakın sutle beraber içme tamam mı canım.....O da demir emilimini azaltıomuş...
Parılcım tatlım sen nasılsın?Zeynep te yok,napar ki yafff????
Ve yazıları çok okuyamıyorum ama bi ara yeni kızlarımızdan yazdıklarımıza iç geçirenler olduğunu gördüm.Canlarım öle ii anlıyorum ki,özlemlerinizi,ilaç kullanımı konusunda ki acemiliğinizi ve endişelerinizi...Hepsini inanın biz de yaşadık ve çok ii anlıorum sizi.İnanın beauty ile bi yanımız eksik,buradaki arkadaşlarımızda hamiş kalmadan tamamlanamayacağız.....Her gün duacınızım inanın,çok aklımdasınız sizleri tanımasamda...
Ama bildiğim şu var,klomene ve ovitrelleye çok guvenmeyin,çok vasat ilaçlar,biz de işe yaramadı .İşe yarayacak olanda ılk aydan yarıo,bilemedin 2. ay..Ben tam 5 ay yani 5 kere kullandım ama olmadı.Klomenle olmuyosa hamişlik,testlerinizi alın ve başka bi dr a daha gidin canlarım.....Benim naçizane fikrim budur,tecrübeyle sabittir...
evet canım ben ikinciyi istiyorum birtane 5,5 yaşında bir evladım var ama malesef neredeyse dört senedir ikinci olmuyorsenağlama bende klomen tedavisi gördüm ama fayda vermedi ne yazıkki üff artık yoruldum Mevlam bizleri daha fazla bekletmez inşallah.
kızlarr hamileyim bende:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:çok mutluyumm...
kızlarr hamileyim bende:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:çok mutluyumm...
Hamileliği sabırsızlıkla bekleyenler:.
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
GASLAN....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
26eser26....................
zeyhat.......................
hazanyağmuru...........
HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) Beauty...................
2) Asyacan7...............İlknur
3)Dayset ...................
4)Hülya32..................
5)Honey53...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?