Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar nappıosunuz yaff.Ben okuldayım ve bugun tercihlerimi vereceğim inşallah hayırlısı olur.....Beauty canım sonuç 26 ocakta belli olacak bakalım.15 tercih yaptım,ilçe milli eğitime vereceğim okul çıkışı..
İlçe yolculuğu zorluyo artık beni,karnımın içinde aqğırlık hissediorum yavaştan,normalmi bilmem arada yumru hissediom karnımda,hele ki eğilip kalkarken....işte bi de akıntım var şu ara belki böle çok akıntım olursa hafta sonu dr agideceğim....
Beauty canım sakın takma şu okulda olanları,Allah ın izniyle bişeycik olmaz,hem ben bi yerde okumuştum,öle kolay kolay etkılenmıomuş bebek..Kabızlık için ise sabah kalkınca kayısı kurusu ve de üstüne 1 bardak su iç,kabızlık tarih olur hayatında canım....Demir hapı kullanıosan o yapıomuş kabızlığı,demir hapını sakın sutle beraber içme tamam mı canım.....O da demir emilimini azaltıomuş...
Parılcım tatlım sen nasılsın?Zeynep te yok,napar ki yafff????
Ve yazıları çok okuyamıyorum ama bi ara yeni kızlarımızdan yazdıklarımıza iç geçirenler olduğunu gördüm.Canlarım öle ii anlıyorum ki,özlemlerinizi,ilaç kullanımı konusunda ki acemiliğinizi ve endişelerinizi...Hepsini inanın biz de yaşadık ve çok ii anlıorum sizi.İnanın beauty ile bi yanımız eksik,buradaki arkadaşlarımızda hamiş kalmadan tamamlanamayacağız.....Her gün duacınızım inanın,çok aklımdasınız sizleri tanımasamda...
Ama bildiğim şu var,klomene ve ovitrelleye çok guvenmeyin,çok vasat ilaçlar,biz de işe yaramadı .İşe yarayacak olanda ılk aydan yarıo,bilemedin 2. ay..Ben tam 5 ay yani 5 kere kullandım ama olmadı.Klomenle olmuyosa hamişlik,testlerinizi alın ve başka bi dr a daha gidin canlarım.....Benim naçizane fikrim budur,tecrübeyle sabittir...

slm parıl sen 2 bebegınımı ıstıyorsun ılk bebeguın hayattamı

evet canım ben ikinciyi istiyorum birtane 5,5 yaşında bir evladım var ama malesef neredeyse dört senedir ikinci olmuyorsenağlama bende klomen tedavisi gördüm ama fayda vermedi ne yazıkki üff artık yoruldum Mevlam bizleri daha fazla bekletmez inşallah.

Asyacancığım ben hala kilit otunu kullanıyorum ama adetim gelmedi bende anlamadım benim adetim dakiktir o nedenle hemen bir test yaptım yani 29. günümde ama maalesef negatif çıktı şuan 30 günümdeyim belki gelir gelmezse artık birde bthcg yaptırıp çaresine bakacağım.

mrb canım o ıc gecırem msj bana aıttı ben bu ay ılk defa ovıtrelle kullanıyorum klomenı 3 aydır kullanıyorum pekı bu ılaclar vasat sa ne yayapacagıs sen neyle hamıle kaldın nasıl bı tedavı uygulandı canım ck endıselınıyorum nolur cevap yazarmısın bana

bence cok sanslısın canım herkes kendı durumunu bılır ama sevebılecegın bı evladın var cevrende olmuyo kısır kelımesını duymuyosundur en azınan 1 tane evledım olsa yasasa acaba 2 ıcınde bu kadar ugrasırmıyıdım bılmıyorum ama bıze gore ck sanslısın allah evladını sıze bagıslasın

slm bugun dr gittim adetımın 3. günü ama bişy yapılmadı bu ay da hiç bişiy kullanmayacam inşallah bu ay olurda başka bişiye gerek kalmaz lütfen benim için dua edin bıdahaki ay adetımın 1. günü gidicem we merional die bi iğneye başlayacakmışız 10 tane falan bu klomen yerine yumurtaları geliştirmek için sonrada ovıtrelle ile çatlatıcaz sonrada eşimden sperm alınıp aşılama yapılacakmış cok korkuyorum we bu iğneyi hiç duymadım kullanan warmı arkadaşlar aranızda yada duyan burda hamiş olanlar bu iğne ile aşılamayla mı kalmıstı yazarsanız cok sewiniirim hepinizi öpüyorum....................

tramissu canım Allah yardımcın olsun. inşallah bu ay hamile kalırsında diğer uygulamaya gerek kalmaz. bahsettiğin iğnenin adını hiç duymadım.
ya benimde yarın günüm beklemek çok zor. inşallah bende hasta olmam ya :çok üzgünüm:

honey53 tebrikler... sağlıklı ve rahat bir gebelik geçirirsin inşallah... darısı başımıza a.s.

Hamileliği sabırsızlıkla bekleyenler:.
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
GASLAN....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
26eser26....................
zeyhat.......................
hazanyağmuru...........

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) Beauty...................
2) Asyacan7...............İlknur
3)Dayset ...................
4)Hülya32..................
5)Honey53...................

Honey canım tebrik ederim,inan çok sevindim bu liste ugurlu artık inanıyorum daha çok.Her an artıo hamişler çok şükür yaa.....
Eser canım ben klomen faydası gormedım ve bildiğim bişey varsa o da klomenın bı destek hapı oldugu yani demem o ki başak bi ilaç daha olmalı ve yanında klomen kullanmalısın.BEnim sadece klomen işe yaramadı ben de polıkıstık over vardı ve sonradan ogrendım,drum gerizekalısı anlayamadı ama ben bı tuhaflık oldugunu kendim anlamıştım.başka bi dr agittim hemen ve o da teşhisimi doğruladı.ve bana kistlerim için verdiği bi ilacın yanında klomene benzeyen başka bi ilaç sayesinde hamiş kaldım çok şükür.
Aşılama mı oldunuz die soran bi arkadaş vardı,ben aşılama olmadım,beauty aşılama oldu,diğer hamişlerde sanırım aşılama olmadı...
Ama durum aşılamaya gitseydide hemen yaptırırdım çünkü hiç bi farkı yok bence....Beauty çok sağlıklı maşallah..
Allah hepimizin yardımcısı olsun canlarım.çok öpüyorum sizi...

hımmm... ben de bekleyengillerdenim ::))

honey hemşerum tebrik ederim bir göründün kayboldun sona müjdeyi verdin anlat bakalım neler oldu bu arada allahım tamamına erdirsin

asyacan beauty kızlar epeydir giremiyorum msjlarıda okuyamıorum çok hastayım ama dayanamayıp yazıorum zorla grip faranjit birde bir başağrısı var sormayın ilaçta alamıom eşim vakasından bahsetti bir ağrıkesiciile zihinselözürlü olmuş çocuk die içirmio sanki varda ama ne bilim bu ay tuhaftım bizaz herzamanki gibi bişi vardır die öle sürünüyom birde sınav haftası raporda alamıom çok zor geçio günlerim neyse tatile çok az kaldı gelll teskere biletimizede aldık herkesi öpüyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…