canım kusura bakma dün cevap yazamadım.rahim ağzındaki yara için dr bişey diyormu,yani problemmiymiş?prolaktin sorunu bende de vardı.dostinex kullandım uzun süre ben de.önceki dr'um düşünce kesiyodu.2.dr'um gebelik pozitif olana dek kullanacaksın ama erkenden kan testi yapıcaz gebelik var mı diye dedi.gebelik olduğu an bıraktım ve çok şükür sorun yok.sana da büyük geçmiş olsun.hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.bence eşin testi tekrarlasın derim ben.çünkü ben normal yolla hamile kaldım,sonra da bi daha kalamadım 8 ay boyunca.dr'lara kalsa bizden de test istemediler.benim ısrarımla yaptırdık ve sorun olduğu ortaya çıktı.hep ben yönlendirdim yani dr'larımı.arkadaşımın ablası ilk çocuğuna normal yoldan kavuştu şimdi aşılama bile tutmuyo.bi tip şeyler değişebilir.bence yeniden yaptırın için rahat etsin.slm canım bende bılımnyorum ne sorunum var hersey yolunda gorunuyor ben bıldıklerımı anlatayım rahım azında bı yaram var bundan 1 bucuk yıl once dusuk yaptım prolaktınım yuksek esımın sperm testı normal cıktı anlamıyorum canım ya nıye olmuyor ılkn gebelıgımde prolaktınım dussun dıye dostınx kullandım bebegımı dusurdum dr dr gezdım sımdı bı dr a gıdıyorum oda dusugumun sebebını dostınex dedı kahroldum bana aslında bı tedavı uygulayan olmadı bu drum ınfertıl lere bakıyor sımdı basladık tedavıye gecen ay prgly yaptık olmadı sımdı klomen ovıtrelle ve parlodel kullanıyorum ayın 23 24 adet gunum bılmıyorum canım ya nolur bıde sogan kuru uyguladım gecen ay bu ıgneyı 4 ay kullanacaz olmazsa hsg dıyor cok korkuyorum canım ya bısey soracagım sana ıncır kuru demıssın bu ne ıse yarıyor ve nasıl yapacagım yazarmısın bıde sımdı aklıma takılmaya basladı esıme 1 bucuk yıl once sperm testı yapılmstı sımdı dr tekrar gerek yok dıyor ama bu degısmezmı kı ya
arkadaşım canı gönülden tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin..darısı tüm isteyenlerin başına...:Saruboceq:kızlarr hamileyim bende:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:çok mutluyumm...
canım meraba.nasılsın bugün bakalım annecik?:1rolleyes:ben fena değilim.şu gribi de atlatsaydım...canım inşallah gönlüne göre olur okul işin.duacınım.hakkında hayırlısı inş.slm kızlar nappıosunuz yaff.Ben okuldayım ve bugun tercihlerimi vereceğim inşallah hayırlısı olur.....Beauty canım sonuç 26 ocakta belli olacak bakalım.15 tercih yaptım,ilçe milli eğitime vereceğim okul çıkışı..
İlçe yolculuğu zorluyo artık beni,karnımın içinde aqğırlık hissediorum yavaştan,normalmi bilmem arada yumru hissediom karnımda,hele ki eğilip kalkarken....işte bi de akıntım var şu ara belki böle çok akıntım olursa hafta sonu dr agideceğim....
Beauty canım sakın takma şu okulda olanları,Allah ın izniyle bişeycik olmaz,hem ben bi yerde okumuştum,öle kolay kolay etkılenmıomuş bebek..Kabızlık için ise sabah kalkınca kayısı kurusu ve de üstüne 1 bardak su iç,kabızlık tarih olur hayatında canım....Demir hapı kullanıosan o yapıomuş kabızlığı,demir hapını sakın sutle beraber içme tamam mı canım.....O da demir emilimini azaltıomuş...
Parılcım tatlım sen nasılsın?Zeynep te yok,napar ki yafff????
Ve yazıları çok okuyamıyorum ama bi ara yeni kızlarımızdan yazdıklarımıza iç geçirenler olduğunu gördüm.Canlarım öle ii anlıyorum ki,özlemlerinizi,ilaç kullanımı konusunda ki acemiliğinizi ve endişelerinizi...Hepsini inanın biz de yaşadık ve çok ii anlıorum sizi.İnanın beauty ile bi yanımız eksik,buradaki arkadaşlarımızda hamiş kalmadan tamamlanamayacağız.....Her gün duacınızım inanın,çok aklımdasınız sizleri tanımasamda...
Ama bildiğim şu var,klomene ve ovitrelleye çok guvenmeyin,çok vasat ilaçlar,biz de işe yaramadı .İşe yarayacak olanda ılk aydan yarıo,bilemedin 2. ay..Ben tam 5 ay yani 5 kere kullandım ama olmadı.Klomenle olmuyosa hamişlik,testlerinizi alın ve başka bi dr a daha gidin canlarım.....Benim naçizane fikrim budur,tecrübeyle sabittir...
meraba canım.bahsettiğin iğnenin benzerini ben de kullandım.ve aşılma yaptırdım.sanırım adetin 5.günü filan başlamıştım.bu iğneler göbekten yapılıyo ve etksi çok daha fazla haplara göre.daha hızlı gelişiyo yumurtalar.2 güne 1 dr'a gidiyosun ve dr yumurtaların gelişimini kontrol ediyo.yeterince olgunlaşınca da çatlatma iğnesi yapılıyo.ovitrelle koldan yapılıyo diye biliyorum.bana ööle yapılmıştı.korkmana hiç gerek yok.şu an sadece bilmediğin için heyecan olmuştur.ben de ööledim ama korkulacak hiç bişey yokmuş meğer.çatlatma iğnesinden 36 saat sonra da aşılama yapılıyo.aşılama anı da çok kolay 2 dk bile sürmüyo.bildiğin şırıngayla eşinden o gün alınan sperm senin içine şırınga ediliyo.normal yoldan tek farkı ilişki yerine şırınga olması(biraz kaba bi tabir oldu ama...)ve özellikle o an derin derin nefes alıp sakin olmak lazım.çok rahat olmaya çalış ve olumlu düşün,o an dua et.45 dk.yatıp aynı yerde evine gidiyosun...bu kadar basit.yapılan tek şey eşinin bırakabileceğinden daha ileriye bırakmak spermi.hiç korkma arkadaşım.gerçekten çok sakin ol.benim ilkinde tuttu çok şükür.darısı sana inşallah.tabi inş.gerek kalmaz ama bu da acayip bişey değil ve dediğim gibi aslında normalden pek bi farkı yok.hakkında hayırlısı olsun...inşallah yardımcı olabilmişimdir....:1hug:slm bugun dr gittim adetımın 3. günü ama bişy yapılmadı bu ay da hiç bişiy kullanmayacam inşallah bu ay olurda başka bişiye gerek kalmaz lütfen benim için dua edin bıdahaki ay adetımın 1. günü gidicem we merional die bi iğneye başlayacakmışız 10 tane falan bu klomen yerine yumurtaları geliştirmek için sonrada ovıtrelle ile çatlatıcaz sonrada eşimden sperm alınıp aşılama yapılacakmış cok korkuyorum we bu iğneyi hiç duymadım kullanan warmı arkadaşlar aranızda yada duyan burda hamiş olanlar bu iğne ile aşılamayla mı kalmıstı yazarsanız cok sewiniirim hepinizi öpüyorum....................
canım çok geçmiş olsun..ben de gribim.ilaç bence de alma,nolur nolmaz.bol bol limonlu ve ballı ılık su iç.belki de vardır canım bişeyler (inşallah):Saruboceq:Allah yardımcın olsun.dinlenebilsen aslında daha kolay geçer ama dediğin gibi notlarla uğraşmak yoruyo insanı.çok geçmiş olsun canım tekrar.kendine dikkat et.güzel haberlerini bekliyoruz...:1hug:kaydirigubbakcemile3asyacan beauty kızlar epeydir giremiyorum msjlarıda okuyamıorum çok hastayım ama dayanamayıp yazıorum zorla grip faranjit birde bir başağrısı var sormayın ilaçta alamıom eşim vakasından bahsetti bir ağrıkesiciile zihinselözürlü olmuş çocuk die içirmio sanki varda ama ne bilim bu ay tuhaftım bizaz herzamanki gibi bişi vardır die öle sürünüyom birde sınav haftası raporda alamıom çok zor geçio günlerim neyse tatile çok az kaldı gelll teskere biletimizede aldık herkesi öpüyom
tramissu canım Allah yardımcın olsun. inşallah bu ay hamile kalırsında diğer uygulamaya gerek kalmaz. bahsettiğin iğnenin adını hiç duymadım.
ya benimde yarın günüm beklemek çok zor. inşallah bende hasta olmam ya :çok üzgünüm:
kızlarr hamileyim bende:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:çok mutluyumm...
sızlere dua edıyorum kazasız belasız bebeklerınızı kucanıza alırsınız ınsallah saol canım cevabın ıcın ben oyleıse baska bısey sorayım kardesım pko canım ve 7.ayda evlenecek cok endıselenıyorum evlenene kadar tedavısınn bıtmesını cok ıstıyorum 3 gun once bı dr a gıttı pko ıcın hıcbı ılac vermemeıs bugun gene baska bırıne gıttı oda dostınex vermıs sadece yanı ıstedıgımız bı hap tedavısı vermıuyolar pko ıcın sana dr un ne uyguladı bunn ıcın canımHoney canım tebrik ederim,inan çok sevindim bu liste ugurlu artık inanıyorum daha çok.Her an artıo hamişler çok şükür yaa.....
Eser canım ben klomen faydası gormedım ve bildiğim bişey varsa o da klomenın bı destek hapı oldugu yani demem o ki başak bi ilaç daha olmalı ve yanında klomen kullanmalısın.BEnim sadece klomen işe yaramadı ben de polıkıstık over vardı ve sonradan ogrendım,drum gerizekalısı anlayamadı ama ben bı tuhaflık oldugunu kendim anlamıştım.başka bi dr agittim hemen ve o da teşhisimi doğruladı.ve bana kistlerim için verdiği bi ilacın yanında klomene benzeyen başka bi ilaç sayesinde hamiş kaldım çok şükür.
Aşılama mı oldunuz die soran bi arkadaş vardı,ben aşılama olmadım,beauty aşılama oldu,diğer hamişlerde sanırım aşılama olmadı...
Ama durum aşılamaya gitseydide hemen yaptırırdım çünkü hiç bi farkı yok bence....Beauty çok sağlıklı maşallah..
Allah hepimizin yardımcısı olsun canlarım.çok öpüyorum sizi...
canım kusura bakma dün cevap yazamadım.rahim ağzındaki yara için dr bişey diyormu,yani problemmiymiş?prolaktin sorunu bende de vardı.dostinex kullandım uzun süre ben de.önceki dr'um düşünce kesiyodu.2.dr'um gebelik pozitif olana dek kullanacaksın ama erkenden kan testi yapıcaz gebelik var mı diye dedi.gebelik olduğu an bıraktım ve çok şükür sorun yok.sana da büyük geçmiş olsun.hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.bence eşin testi tekrarlasın derim ben.çünkü ben normal yolla hamile kaldım,sonra da bi daha kalamadım 8 ay boyunca.dr'lara kalsa bizden de test istemediler.benim ısrarımla yaptırdık ve sorun olduğu ortaya çıktı.hep ben yönlendirdim yani dr'larımı.arkadaşımın ablası ilk çocuğuna normal yoldan kavuştu şimdi aşılama bile tutmuyo.bi tip şeyler değişebilir.bence yeniden yaptırın için rahat etsin.
ben 4-5 ay kullandım klomeni ve bi kere de yanında ovitrellei kullandım ama bende işe yaramadı.çünkü ben zaten yumurtlayabiliyordum.bu arada herkes bilsin ki(bu dr'un açıklaması)normalde düzenli adet görüp her ay yumurtlayanlarda klomen gibi ilaçlar etki etmezmiş önemli oranda.daha çok kendiliğinden yumurtlama sorunu olanlarda başarılı olurmuş bu ilaç.
canım incir kürü şöyle:5-6 tane kuru inciri yarım litre suda kaynatıyosun.suyunu sabah-akşam 1er bardak içiyosun.ben çok düzenli yapmadım diyebilirim.ama yumurtanın kalitesini artırıyomuş.eşime de keçiboynuzu kürü yaptım.bi sakıncası yok,istersen eşine de bunu dene.bi tencereye yarım lt su koyuyosun,kaynamaya başlayınca içine 5-6 tane keçi boynuzunu küçük parçalar haline getirip atıyosun.3-4 dk.kaynıyo ve altını kapatıyosun.içinde kalıyo keçiboynuzları 20 dk.sonra içinden çıkarıp soğukken eşine içiriyosun.tadı ve kokusu berbat ama gerçekten işe yarıyo..
Rabbim gönlüne göre versin canım.Allaha emanet ol...:1hug:
kızlarr hamileyim bende:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:çok mutluyumm...
honey sen incir kürümü kullandın. nasıl yapıldığını anlatır mısın?
merhaba hazanyağmuru,hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.ben hiperprolaktin hastasıydım.yani prolaktin tedavisi gördüm 2008 mart ayında başladım.ama sadece 1 ay kullandım hapı.eylül de ovitrelle ve klomenle tedavi oldum sonuç negatif çıktı.ekimde bekledik doğum kontrol hapı kullandım kist oluşmuştu.kasımda tekrar klomen ve ovitrelle ile çatladım.yumurtlamam çok iyiydi ama negatif çıktı yine.aralıkta kendim dedim 1-2 ay bekliycem diye.buarada incir kürü yaptım.ama sadece 15 gün yapabildim.geç kaldım biraz yapmak için herkes 42 gün yapıyor.ben sadece 15 gün yaptım.akşamdan 8 tane kuru inciri 4 e bölüyodum 500 ml kaynayan suya atıyodum kapağını kapatıyodum.yaklaşık 10 dk pişirdim sonra süzdüm.yarısını o gece yatarken içtim diğer yarısınıda sabah işe gitmeden aç karnına içtim.10 gün bu şekilde uyguladım.5 günde incirli kaynayan suya 1 adet havuç doğrayıp 3 dk daha kaynattım onuda aynı şekilde içtim.havuç büyüyen yumurtaların çatlamasını sağlıyor.size bişi diyimmi,aynı klomen kullanırken olan sancılar oldu karnımda.yumurtaları büyüttü yani.arkadaşlar en kısa zamanda sizlerdende duyarız umarım güsell haberleri.:CüvCüv:ben ayrıca şunuda belirtiyim.balla tarçını karıştırıp sakıza döküp çiğniyodum.başka bi yolda bu canlarım.önce allahın izniyle sonra verdiği nimetlerle olacak sabır sadece.:CüvCüv:hihoyyyt
bu tedavılerın arasında hsg de cekıldımı canım benımde prolaktınım yuksek onun ıcın ne kullandın ben parlodel sro 5mg kullanıyorum
canım doktorum bana 4 ay bu şekilde tedavi ol sonra hsg çekeriz demişti.gerek kalmadı çok şükür.ayrıca ben dostinex kullandım sadece 2 ay.güçlü bi ilaçtır.anında düşürür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?