selam kızlar bugun reglin 4. günü doktora gideceğim bugun ama hiç istek yok(
canım sana dr.ismini öğrendim soyadınıda unuttum esraymış sana okadar git dedim bi dene görn tedavi olmasanda git yaa beğenmezsen gitmezsin
bugun gideyim canım esra bulurum sanırsammm
Igne tapilan gun sayiiyormu yoksa sayilmiyormu sayilirasa benimde 8.gunumBenim ilk hamileligimde hicbir belirti yasamamistim oncede sonrada insallah 2.hamieligimdede boyle olur...
Ama ne bileyim insan yinede beklenti ixinde :)) senin 11.gununmu 15.gun test yapacakmisin peki
canım ben 9 aralık pazar günü iğne oldum bugün iğne gününü de sayarsak 12. günüm...aslına bakarsan adet olana kadar test yapmayı düşünmüyorum...ancak iğneden sonra 20günü felan geçerse yaparım çünki 19. günde felan adet olan arkadaşlar var.
zaten hiç gebe gibi hissetmiyorum kendimi
günaydın kızlar herkese hayırlı gün dilerim
Gunaydin:-D
Igne tapilan gun sayiiyormu yoksa sayilmiyormu sayilirasa benimde 8.gunum
Gunaydin:-D
ben gün saymıyorum canım daha çabuk geçiyor sanada tavsiye ederim olacağı varsa olur
kimisi sayıyo kimisi saymıyo canım ben de bilmiyom tillahi
ben bi de grip olcak gibiyim ateşim var yaa kızlar bi de ben kilo almışım bu ilaç lar iğneler hep şişiriyo bizi yaaa
bende iğnenin 16.gününde regl olurum yani adet tarihimle aynı günde olur kızlar üç gün ilişkiden sonra dahada yapmadım çünkü ağım oluyo çok berbat kabus gibi
biz de yapmadık canım zaten olmuyodu artık ben de pazar iğne olup pazar, salı ve çarşamba yaptık çarşamba doktor çatlamış deyince daha da yapmadık biz de
Asiri bel agrisi ve gogusagrisi bendede var canm aslinda yaptir hazir gideceksinnmadem 14.gundede azcok belli olurctesi eşimin ürolog randevusu var. o arada kan testi versem mi diye düşündüm ama sonra vazgeçtim kızlar aslında iğneden sonra 14. gün oluyo olsa kanda çıkar ama şu 0.01 i görmekten artık gına geldi o yüzden yaptırmamak daha iyi zaten adet hallerim başladı: aşırı duygusallık, bel ağrıları, kasık kasılmaları, iştah açılması vs vs
Agri bendede oldu hatta biran once su iliskki gunleei gecsin diye dorttgozle bekledim B-)bende iğnenin 16.gününde regl olurum yani adet tarihimle aynı günde olur kızlar üç gün ilişkiden sonra dahada yapmadım çünkü ağım oluyo çok berbat kabus gibi
ben gün saymıyorum canım daha çabuk geçiyor sanada tavsiye ederim olacağı varsa olur
Elimde olmasan sayiyorum :)
yapıyoruzda olmuyo zaten birkeede tutturan var olursa nasipte varsa herşekil olur
kimisi sayıyo kimisi saymıyo canım ben de bilmiyom tillahi
ben bi de grip olcak gibiyim ateşim var yaa kızlar bi de ben kilo almışım bu ilaç lar iğneler hep şişiriyo bizi yaaa
bende kilo aldım sanırım klomen yaptırıyor şişkinlik bile yapıyor özelikle göbek yapıyor
Asiri bel agrisi ve gogusagrisi bendede var canm aslinda yaptir hazir gideceksinnmadem 14.gundede azcok belli olur
işte bunlar iğnenin etkisi sanırım tatlım çünkü benim de pazardan beri başladı göğüs ağrısı halen de devam ediyo adet olana kadar da eder adet olunca geçiyo
bende kilo aldım sanırım klomen yaptırıyor şişkinlik bile yapıyor özelikle göbek yapıyor
Basli basina bu ilaclar zaten arti kilo almakbence ..hepsi hormon iceriyor..
evet canım sonuçta hep hormon ilaçları işe yarasa alalım önemli değil de kilo aldığımızla kalıyoruz
Basli basina bu ilaclar zaten arti kilo almakbence ..hepsi hormon iceriyor..
evet ya birde vermek mesele eskiden istediğim herseyi yerdim gece yarıları bile şimdi çeyreğini yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?