inşallahh kuzucumm yaa yeterkii rüyan çıksın snaa nelerr veririmm ahh ahhh:18:
kız normalde bende akıntı olmaz dün beyaz akıntı geldi çok az benden üç gün oldu ilişkide yok acep girsemiydim ilişkiye bugünde var daha az ama
18. günümdeyim canım bir belirtimde yok yeterince ümitlendim 19. 20. günde olanlarda varmış ama yaa artık yoksada şu gelmem diyesice kırmızılar gelsinhee kız talhaaam kaçıncı gunundesın hadii bize güzel habaerlerrr verrrrr
talhaaam kız niye sustun
ayy kız ya geçmi kadım tühhh iğne gününden buyana 7.gün​iğnenin kaççıncı gunundesın canım acaba yumurtanmı çatlıyor..bende ıgne oldum ilk 3 gun ve bı gun aralı ilişlki oldu daha olmadı..
dua edersen dünyaları verirsin kızz dilerim rabbim çok görmez okadar ümit etmişken rüya görmüşken yemin ederim bunalım olur allahım sn çok görme
18. günümdeyim canım bir belirtimde yok yeterince ümitlendim 19. 20. günde olanlarda varmış ama yaa artık yoksada şu gelmem diyesice kırmızılar gelsin
canım benim oğluşum oyun istiyo kaçtıkca giriyorum sizdende ayrı kalamıyorum
18. günümdeyim canım bir belirtimde yok yeterince ümitlendim 19. 20. günde olanlarda varmış ama yaa artık yoksada şu gelmem diyesice kırmızılar gelsin
canım benim oğluşum oyun istiyo kaçtıkca giriyorum sizdende ayrı kalamıyorum
ayy kız ya geçmi kadım tühhh iğne gününden buyana 7.gün
canım ya allah kabul etsin inş.hayrlısıyladualarım herzaman sizinle zaten canım kendıme dua ederken sizide ayırmıyorum artık...rabbim en kısa zzamanda verecek bize mnik mucizelerimizi ben çok inanıyorum...
dualarım herzaman sizinle zaten canım kendıme dua ederken sizide ayırmıyorum artık...rabbim en kısa zzamanda verecek bize mnik mucizelerimizi ben çok inanıyorum...
itfayecilik poliscilik araba tamirciliği dün eşime diyorum bunlar erkek oyunları birde kızım olsada evcilik oynasam bebeklerleahh canım oyna bu arada ne oynuyosunuz
ayyy kuzumm çok merak ettim seni yaa ilk hamişimiz senmi olcan kızz hadi bi test al yapsanaa çıkar testte muhakkaakk ayy çokk heycanlııııı allahım nee olurr arkadasımızz hamlee olsunn norlurr nolurrrr
canım ya şu tek çizgi varya ben görünce deliriyoruuuummmm kırmızılar gelince okadar olmuyorum bekliycem
ayyy kuzumm çok merak ettim seni yaa ilk hamişimiz senmi olcan kızz hadi bi test al yapsanaa çıkar testte muhakkaakk ayy çokk heycanlııııı allahım nee olurr arkadasımızz hamlee olsunn norlurr nolurrrr
ayy bilemedim tatlım hala akıntın varsa geç kalmış sayılmazsınnn
itfayecilik poliscilik araba tamirciliği dün eşime diyorum bunlar erkek oyunları birde kızım olsada evcilik oynasam bebeklerle
canım ya şu tek çizgi varya ben görünce deliriyoruuuummmm kırmızılar gelince okadar olmuyorum bekliycem
ama güzel oyunlar birde şöyle oyna bu sefer sen otobüs şöförü oda yolcu sürekli direksiyon başındaymışsın gibi yap dinlen oda arkanda falan otursun
moralim bozuldu ya dr.üç gün verdi madem öyle gün aşırı desin yumurtlama günlerim 14.günden18.güne o aralarda oldu tüh yaa hiç akıntı olmazdı düşünmedimde ilk kez oldu şans nasip kısmettt
itfayecilik poliscilik araba tamirciliği dün eşime diyorum bunlar erkek oyunları birde kızım olsada evcilik oynasam bebeklerle
ama güzel oyunlar birde şöyle oyna bu sefer sen otobüs şöförü oda yolcu sürekli direksiyon başındaymışsın gibi yap dinlen oda arkanda falan otursun
senden var ya süper bi anne olucak canım
moralim bozuldu ya dr.üç gün verdi madem öyle gün aşırı desin yumurtlama günlerim 14.günden18.güne o aralarda oldu tüh yaa hiç akıntı olmazdı düşünmedimde ilk kez oldu şans nasip kısmettt
tamam canım hayırlı haberler ver inş.
moralini bozma kuzum akıntın varsa şansın var demektır bu aksamıda degerlendır bı bakalım:44:
merhaba arkadaşlar bende ayın 4 ünde ovitrelle vuruldum.6 sında aşılamam oldu.Gariban gariban bekliyorum:)şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?