ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

inşallahh kuzucumm yaa yeterkii rüyan çıksın snaa nelerr veririmm ahh ahhh:18:

dua edersen dünyaları verirsin kızz dilerim rabbim çok görmez okadar ümit etmişken rüya görmüşken yemin ederim bunalım olur allahım sn çok görme

kız normalde bende akıntı olmaz dün beyaz akıntı geldi çok az benden üç gün oldu ilişkide yok acep girsemiydim ilişkiye bugünde var daha az ama

​iğnenin kaççıncı gunundesın canım acaba yumurtanmı çatlıyor..bende ıgne oldum ilk 3 gun ve bı gun aralı ilişlki oldu daha olmadı..

tsk ederimmm...peki kacinci gune kadar iliski oluyor doktorum soylemedi..ben yurtdisindayim suan...ins en kisa zamanda hamile haberlerinizi aliriz hatunlarrr

hee kız talhaaam kaçıncı gunundesın hadii bize güzel habaerlerrr verrrrr
18. günümdeyim canım bir belirtimde yok yeterince ümitlendim 19. 20. günde olanlarda varmış ama yaa artık yoksada şu gelmem diyesice kırmızılar gelsin
talhaaam kız niye sustun

canım benim oğluşum oyun istiyo kaçtıkca giriyorum sizdende ayrı kalamıyorum

dua edersen dünyaları verirsin kızz dilerim rabbim çok görmez okadar ümit etmişken rüya görmüşken yemin ederim bunalım olur allahım sn çok görme

dualarım herzaman sizinle zaten canım kendıme dua ederken sizide ayırmıyorum artık...rabbim en kısa zzamanda verecek bize mnik mucizelerimizi ben çok inanıyorum...

ahh canım oyna bu arada ne oynuyosunuz

ayyy kuzumm çok merak ettim seni yaa ilk hamişimiz senmi olcan kızz hadi bi test al yapsanaa çıkar testte muhakkaakk ayy çokk heycanlııııı allahım nee olurr arkadasımızz hamlee olsunn norlurr nolurrrr

ayy kız ya geçmi kadım tühhh iğne gününden buyana 7.gün

ayy bilemedim tatlım hala akıntın varsa geç kalmış sayılmazsınnn

ahh canım oyna bu arada ne oynuyosunuz
itfayecilik poliscilik araba tamirciliği dün eşime diyorum bunlar erkek oyunları birde kızım olsada evcilik oynasam bebeklerle

moralim bozuldu ya dr.üç gün verdi madem öyle gün aşırı desin yumurtlama günlerim 14.günden18.güne o aralarda oldu tüh yaa hiç akıntı olmazdı düşünmedimde ilk kez oldu şans nasip kısmettt

moralim bozuldu ya dr.üç gün verdi madem öyle gün aşırı desin yumurtlama günlerim 14.günden18.güne o aralarda oldu tüh yaa hiç akıntı olmazdı düşünmedimde ilk kez oldu şans nasip kısmettt

kız hemen kötüye yorma yaaaa olucak olunca 1 kerede olur allahın izniyle

canım ya şu tek çizgi varya ben görünce deliriyoruuuummmm kırmızılar gelince okadar olmuyorum bekliycem

tamam canım hayırlı haberler ver inş.

moralini bozma kuzum akıntın varsa şansın var demektır bu aksamıda degerlendır bı bakalım:44:

tamam canım hayırlı haberler ver inş.

moralini bozma kuzum akıntın varsa şansın var demektır bu aksamıda degerlendır bı bakalım:44:

bu akıntı bende hep var ya ben akıntı işini anlamıyorum zaten şu elle rahime bakıp gebe olup olmamayıda anlamıyorum

kalbimde hep o yangın var gel dayanamıyorumm ister su ol ister rüzgar gel dayanamıyorum yıkılıyor hatıralar yalnız tutamıyorum neye baksam aşkımız var gel dayanamıyorum bazen sızı bazen sancı yüreğimdeki yabancı sensz olmak çok çoook acı gel dayanamıyorummmm

merhaba arkadaşlar bende ayın 4 ünde ovitrelle vuruldum.6 sında aşılamam oldu.Gariban gariban bekliyorum:)şimdi.

hoşgeldin inşallah tutar canım 15 gün olmuş kanda çıkabilir aslında cesaretin varsa tabi ben bu konudo çoook cesaretsizim dışarı bile çıkmıyorum test alırım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…