benide listeye eklermisin bende beklemedeyim...hamile kalan arkadsimizaa hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.....ben prengly ve menegin ignesi kullandimmm..klomende kullandimmmm
bütün bilgilerini yaz ekliyim tatlım...
EN çok geçen hafta kasıklarım ağrıdı bu haftada ara sıra 2-3 gündürde hafif hafif mide bulantıları felan dr.'un ayın 21'de test yaptır dedi varsa zaten çıkar inşallah demişti ilk iğneli denememiz çok şükür belli oldu
kızlar bugün yaptırdım test B-HCG 90.22 çıktı.. galiba hamileyim pazartesi dr. gideceğim inşallah.. Ayın 7'nde de igne vurunmuştum..
hayırlı olsun sayende bende kendimi hamiş gibi hissettim iğneden sonra kaç gün iişki oldu benim yedinci günüm sen neler yaşadın beirtiler falan hepsini yazsana bizde kasık ağrıyoda birsey olmiyyy baika belirtiler varmıydıı
kızlarrr nerelerrrdeeesiniiiiizzzzzzzzzzzzzzz:80:
kızzz zehraa benide efkarlandın sonundaa bende kendimden umudu kestimç..birden içime öyle bii hiss doğduuu:95:
kızz mataraniiiiiiiiiii bi tohtoraa gittii kayboldu kızcağızzzz nerdesinnnnnn:109:
yok bacım valla benim gene olmadı diye düşünüyom kasık ağrım bi yumurta çatlama zamanı olmuştı bizim spermler nereye gidiyo anlamıyom ben yaa içerde park halinde bekliyolar heralde
gelde bunalım takılmaaaaa inanırmısın benim belirtiler çıkmaya başladı kızzzzz şimdidenyok bacım valla benim gene olmadı diye düşünüyom kasık ağrım bi yumurta çatlama zamanı olmuştı bizim spermler nereye gidiyo anlamıyom ben yaa içerde park halinde bekliyolar heralde
ya bilmiyorumki hiçmi etki etmez vallahi billahi anlamıyorum bu işi elimizle yumurtanın içine bıraksak tekrar geri döner bize
EN çok geçen hafta kasıklarım ağrıdı bu haftada ara sıra 2-3 gündürde hafif hafif mide bulantıları felan dr.'un ayın 21'de test yaptır dedi varsa zaten çıkar inşallah demişti ilk iğneli denememiz çok şükür belli oldu
evet öyle olacak gibi canım bu gidişle sonumuz tüp bebekk
canımm neden ilaç tedavisine başlamıştın...
kasık agrısı harici başka geçen aylarda olmayan belırtın yokmuydu..mesela akıntın falan varmıydı adet olcak gıbı sancın ayy çokk soru soruyorum kusura bakma..
kızzzz birsen sende güya psikolojisi bu ay sağlam olanıydın ne oldu birden bire sanA niye oyle bi his oldu
13 aylik evliyimm..klomen kullandimmm...10 gun once ilk catlatma ignemi vuruldum...igneden once klomen kullandimm..duphaston glukofen ve folikasit ilaclarini kullaniyorum ins hamile kalirimmm...
ayy nee biliyimm canımm sizin negatif enerjiniz bana geçti herhalde...yoksa hala pek bi belirti yok kasık agrısı herzaman oluyor bende...
gelde bunalım takılmaaaaa inanırmısın benim belirtiler çıkmaya başladı kızzzzz şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?