- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
ah canım kusura bakma esrakaya belirtilerini yazmiyyy birsen kız sen yaz bari akıntın vrmı daha bu arada kız rengi nasıl güzel düşünelim göğüslerde sızlama oluyomu alt karın ağrısı peki
he ya tohtor da sigarı bırak diyo bu halde nasıl bırakayım
kız halden ne anlr anlasa demez zatenher yudumu acıyı çekmek gibidir bizde acıyla birlikte cigara çekikkk
yok canım yaa akıntım yok tuvalete cıktıgım zaman silerken azcık ıslaklık geliyor...hiç adet sancım yok...kasık batması hafif alt kasık kasılmaları var...gögüsleriminde koyu yerı acıyor sadece
sen demi içiyon kızzz
kız inş.birseyler vardr sende uçları ağrıyormu artı bu belirtiler ne zaman başladı
bi kaç gündür göğüslerimin ucu acımaya başladı..normade adetten bi hafta önce çok sancılarım olur belim çok agırırdı bu ay o yok...başkada hiç bir belirtim yok canım maalesef...:26:
canım adet tarıhı beklenen adet tarıhını ıgne tarıhını hangı sehırde oldugu nu tam net yazarsan daha ıyı eklerim
oda birşeydir offf zaten iki günün kaldı az kaldı beklemeside zor tabii kız hani parmak olayı vardı baktınmı hiç nasıl
yaaa bu esraa nie gitti yaa ne güzel sorular soruyodukkk poffff:26::44:
29 kasimda adet olmustum...4 gun sonra test yapmami istedi doktor...bugun ignemin 10.gunu...adetimin 11.gunu catlatma ignesi yaptirdim...suan yurtdisindayimm canim arabistanda
29 kasimda adet olmustum...4 gun sonra test yapmami istedi doktor...bugun ignemin 10.gunu...adetimin 11.gunu catlatma ignesi yaptirdim...suan yurtdisindayimm canim arabistanda
ewt 2 gün kaldı bakalım ne olucak...bu arada yarın teyzeme kalmaya gıdıcez eşimle pazarda misafirlerim var belki giremeyebilirim şekerler...dua edin iyi haberlerle döneyim...
bi kaç gündür göğüslerimin ucu acımaya başladı..normade adetten bi hafta önce çok sancılarım olur belim çok agırırdı bu ay o yok...başkada hiç bir belirtim yok canım maalesef...:26:
benim göğüsler iğneden 1 hafta sonra ağrımaya başladı hala da devam ediyo ama baktım damar mamar belli değilyarın benim herife doktora götürcem o arada ben de kan vereyim bari korkunun ecele faydası yok kuzularım birsen artık benim listeye ekler benim için de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?