ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ah canım kusura bakma esrakaya belirtilerini yazmiyyy birsen kız sen yaz bari akıntın vrmı daha bu arada kız rengi nasıl güzel düşünelim göğüslerde sızlama oluyomu alt karın ağrısı peki

yok canım yaa akıntım yok tuvalete cıktıgım zaman silerken azcık ıslaklık geliyor...hiç adet sancım yok...kasık batması hafif alt kasık kasılmaları var...gögüsleriminde koyu yerı acıyor sadece

kız inş.birseyler vardr sende uçları ağrıyormu artı bu belirtiler ne zaman başladı

kız inş.birseyler vardr sende uçları ağrıyormu artı bu belirtiler ne zaman başladı

bi kaç gündür göğüslerimin ucu acımaya başladı..normade adetten bi hafta önce çok sancılarım olur belim çok agırırdı bu ay o yok...başkada hiç bir belirtim yok canım maalesef...
:26:

bi kaç gündür göğüslerimin ucu acımaya başladı..normade adetten bi hafta önce çok sancılarım olur belim çok agırırdı bu ay o yok...başkada hiç bir belirtim yok canım maalesef...

oda birşeydir offf zaten iki günün kaldı az kaldı beklemeside zor tabii kız hani parmak olayı vardı baktınmı hiç nasıl

canım adet tarıhı beklenen adet tarıhını ıgne tarıhını hangı sehırde oldugu nu tam net yazarsan daha ıyı eklerim

29 kasimda adet olmustum...4 gun sonra test yapmami istedi doktor...bugun ignemin 10.gunu...adetimin 11.gunu catlatma ignesi yaptirdim...suan yurtdisindayimm canim arabistanda

oda birşeydir offf zaten iki günün kaldı az kaldı beklemeside zor tabii kız hani parmak olayı vardı baktınmı hiç nasıl

ewt 2 gün kaldı bakalım ne olucak...bu arada yarın teyzeme kalmaya gıdıcez eşimle pazarda misafirlerim var belki giremeyebilirim şekerler...dua edin iyi haberlerle döneyim...

yaaa bu esraa nie gitti yaa ne güzel sorular soruyodukkk poffff:26::44:

demiştim yaa bize yazan kaçiyyy diye arkadaş baktı olmiyyy kaçtı bizden benimde sorularım vardı ben hamiş olsam kim ne sorsa içinde bırakmam herkese en ince ayrıntısına kadr anlatrım

29 kasimda adet olmustum...4 gun sonra test yapmami istedi doktor...bugun ignemin 10.gunu...adetimin 11.gunu catlatma ignesi yaptirdim...suan yurtdisindayimm canim arabistanda

​oo ne güzel yerdesin canım dua et bizim için oralarda....

kız ya ciddimisin biz durumu düzeltrsek oraya bizde gidecez hayalimdeki yer ibadet ortamları insanları nasıl bayanlar nasıl giyiniyo anlat hepsini

Son düzenleme:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]DUA YERİ[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]25 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​4.klomen 4.iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NAZARBONCUK35[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]ZEYNEP[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD]9 ARALIK[/TD]
[TD]22 ARALIK[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. DENEME[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]14 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD]16 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​27 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]17 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]elazığ[/TD]
[TD]22 kasım[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gnshusna[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayfereis[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]phia[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]9 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen ve ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]drita81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk dneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]secills[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]seçil[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD]31 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen ve ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan
[/TD]
[TD]29 kasım
[/TD]
[TD]​11 aralık
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bilglerini yenilemek isteyen veya listeye katılmak isteyen olursa haber versin şekerlerr...

ewt 2 gün kaldı bakalım ne olucak...bu arada yarın teyzeme kalmaya gıdıcez eşimle pazarda misafirlerim var belki giremeyebilirim şekerler...dua edin iyi haberlerle döneyim...

fazla özletme kendini hayırlı haberlerle dön inş.kız parmak olayını yaptınmı diye sordum

benim göğüsler iğneden 1 hafta sonra ağrımaya başladı hala da devam ediyo ama baktım damar mamar belli değil yarın benim herife doktora götürcem o arada ben de kan vereyim bari korkunun ecele faydası yok kuzularım birsen artık benim listeye ekler benim için de

arabistanda kadinlar siyah giiniyor kapaniyorlar...istedikleri zaman alisverise gidiyorlar...manyak gibi alisveris yapiyorlar bu arada..zengin ulke...genenllikle sicak oluyor ama simdi soguk buralar...aslinda sosyal hayat yok tabiki turkiye gibi degil...burada gurbette olanlara hicbir secenek sunmuyorlar...yani yasam zor..gezmek icin guzel...cok guzel alisveris yapilir yani...surekli evdeyimm cunku bulundugum yerde fazla turk yok...allahim kismet ederse umre yapacammm...allah herkesin gonlune gore versin..siyah uzun elbise...esarp ve pece takmak zorunlu burada...ama bazi sehirlerde pece cikarilmis istege gore takiliyor...

ayy canım bi umut belki güzel haberlerle dönersin olamazmı sen öyle düşündün diye bende öyle düşünüyorum acıların kadını olduk nerdeyse acıyı şeker niyetine kullanıyoz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…