yine tek çizgiii:
benimde karnım çok ağriyor alt karnıma şiddetli 7.5şiddetinde deprem oliyyy sanki oysaki iğnemin 7.günü üç yumurtam vardı galiba üçüz oldu kızlar belkide o yuzden şimdiden oliyyyy bende rica edrim tersini demeyin doğrudr deyin geçiştrn
evet öyleyim bekarken gitmiştim annemle beraber
senin depremini yerim kız...sende var bıseyelerr kuzumm hemde bişey değil 3 şeyyy
yine tek çizgiii:
öyle valla tatlımm bir işe yaradıkları yok tembel bunlar insan biraz hareket eder gider yumurtayı bulur yapışır bırakmaz yanii bizimkiler totolarını kaldırmıyorlar zannımca
sende biliyosun demek canım senden şüphelenmeye başladım kıskanıyosun beni israfı sevmem üç yumurtayıda kırdım buda üçüz oliyyyyy canımmm
çok güzel arabistane gidersek hacada gidecez kocişle rabbim nasip etsn hacınıda allha kabul etsin inş.
hahahah efeett çokk kıskandımmm bari bi tane yimırtayııı banaaa verrrrrrrrrrrrrrrrr
amin canım isteyen herkese nasip etsin rabbim kesinlikle gençken gidilmesi gereken birşey yaşlılar çok zorlanıyo, inşallah bebeğinle gitmek nasip olur minik minik çocukları getirmişler hep oraya onlarlada ayrı bir güzel oluyo
bendede 2 tane var kirip yiyesim varrr...o kadar sinirlendiriyor beni...suan bir kavga dovus hissediyorum sanirim spermle kaynasiyorlarr..aferin benim yumoslaraaa...
canım aaaa kötü muamele gösteriyosun onlara şiddete karşıym madem kaynaıyolar bırak onları kendi haline tuyuğ yumurtası varsa onları kır ye çok yemek istiyosan
seninki varya yumurtan ikiz hemde seninki hayırlı olsun canım benim
şu yukarıda bakıp kaçan bebeği sizde görüyomusunuz ne tatlı bakıyo dimi ordan
ama kendine gelsinler diye yapacamm...tehdit yani...belki korkar...spermin iceri girmesine izin verir..yeterince buyuttummm bari bir kez benim istedgimi yapsin dimi amaa
ama kendine gelsinler diye yapacamm...tehdit yani...belki korkar...spermin iceri girmesine izin verir..yeterince buyuttummm bari bir kez benim istedgimi yapsin dimi amaa
tamm cnım bwnımkılerr ikizz bakk yoksalarr senden bilirimmm
haklısın ama biliyosunki onlar çok hassas karışma onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?