- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
kızlar bende dün sabah çatlatma iğnemi vuruldum iğneden önce yumurta büyüdügü için karnımın alt kısmında ağrı vardı iğnemi oldum bu sabah yine ağrım var yumurtam 19 mm idi iğnemi olduğum da şimdi büyümüştür belki de catlamıştır
bende iğnemi vurulduktan sonra 2gün kasığım ağrıdı inşallah çatladığının işaretidir..bu 1 haftayı gün aşırı değerlendirmemi söylemişti drum..sende öyle yap..
inşallah arkadasım haftayı degerlendirmek derken ilişki anlamında mı bana dktorm öyle bişey demedi sadece bu akşam yapın dedi.
,,evet ilişki..benim dr um 1 hafta gün aşırı dedi..sende öyle yap...1 günde çatlamamış olabilir..akıntın da devam ediyorsa ilişki kesinlikle olsun..
,,
yeter ki bebiş olsun ilişki kolay yaa)))
kaçıncı ayın bebek istemede?[/QUOT
5 yıllık evliyiz ilk sene kimyasa gebelik oldu 3 sene normal yol ile olmasını bekledik bu sene ilk haziranda doktora gittik 3 ay evde ilaç tedavisi verdi agustosa kadar bişey olmadı 3 ay daha bekleyelim dedik kasımda doktoruma tekrar gittim klomen verdi gecen perşembe klomenim bitti cuma gittik yumurtam büyümüş 19 mm demişti doktorum dün sabah işte catlatma iğnem vuruldu şimdi 18 ine kadar beklicem .. cok umutluyum arkadasım ya((
kaçıncı ayın bebek istemede?[/QUOT
5 yıllık evliyiz ilk sene kimyasa gebelik oldu 3 sene normal yol ile olmasını bekledik bu sene ilk haziranda doktora gittik 3 ay evde ilaç tedavisi verdi agustosa kadar bişey olmadı 3 ay daha bekleyelim dedik kasımda doktoruma tekrar gittim klomen verdi gecen perşembe klomenim bitti cuma gittik yumurtam büyümüş 19 mm demişti doktorum dün sabah işte catlatma iğnem vuruldu şimdi 18 ine kadar beklicem .. cok umutluyum arkadasım ya((
rabbim emeğinin sabrının karşılığı olarak seni bebeğinle mükafatlandırsın..bende bu ay çok umutluyum..umarım istediğimiz sonuçları alırız..
rabbim emeğinin sabrının karşılığı olarak seni bebeğinle mükafatlandırsın..bende bu ay çok umutluyum..umarım istediğimiz sonuçları alırız..
inşallah arkadaşım ben de cok umutluyum senin kacında belli olucak aşılama mı oldun
inşallah arkadaşım ben de cok umutluyum senin kacında belli olucak aşılama mı oldun
yok canım aşılama olmadım..13 aylık evliyim ve hiç korunmadık ama hamile kalamadım..bendede eşimde de sorun çıkmadı..bu ay 2. klomenimi kullandım +olarak çatlatma iğnemi vuruldum..birde dr progestan verdi sebebini soruncada gebe kalırsan bebeğin tutunması için dedi..ama nette okuyorum ya düşük tehlikesi olanlara yada adet olmaları için verilmiş..kafam karıştı..çünkü geçen ay klomenden dolayı 12 gün adetim gecikmişti..
yok canım aşılama olmadım..13 aylık evliyim ve hiç korunmadık ama hamile kalamadım..bendede eşimde de sorun çıkmadı..bu ay 2. klomenimi kullandım +olarak çatlatma iğnemi vuruldum..birde dr progestan verdi sebebini soruncada gebe kalırsan bebeğin tutunması için dedi..ama nette okuyorum ya düşük tehlikesi olanlara yada adet olmaları için verilmiş..kafam karıştı..çünkü geçen ay klomenden dolayı 12 gün adetim gecikmişti..
bana da doktorum progestan verdi yarından itibaren kullanmaya başlayacagım hatta sabah 1 tane aksam 2 tane dedi ama agız yoluyla mı yoksa rahim içi mi olduğunu söylemedi ne yapıcam bilmiyorum doktorum da yarın yok carsamba günü tlf acıp soracagım . progestanı sormuştum bebek tutunması için demişti doktorum ..
bana da doktorum progestan verdi yarından itibaren kullanmaya başlayacagım hatta sabah 1 tane aksam 2 tane dedi ama agız yoluyla mı yoksa rahim içi mi olduğunu söylemedi ne yapıcam bilmiyorum doktorum da yarın yok carsamba günü tlf acıp soracagım . progestanı sormuştum bebek tutunması için demişti doktorum ..
ben günde 1 tane alacağım..ben ağızdan alacağım..drlarımız aynı şeyi söylemiş rahatladım şimdi
ben günde 1 tane alacağım..ben ağızdan alacağım..drlarımız aynı şeyi söylemiş rahatladım şimdi
evet aynı .. rahatlayalım tabii streste cok etkiliyor yeni bir yıla girmemize az kaldı inşallah güzel haberler alacağız ocak ayında
ben buradan yazıcam sen de sonucu yaz tamam mı arkadasım merak ederim seni
evet aynı .. rahatlayalım tabii streste cok etkiliyor yeni bir yıla girmemize az kaldı inşallah güzel haberler alacağız ocak ayında
ben buradan yazıcam sen de sonucu yaz tamam mı arkadasım merak ederim seni
ben iğnemi 26 aralıkta vuruldum..sonucum belli olunca yazarım muhakkak..sende gelişmelerden haberdar et..
ben iğnemi 26 aralıkta vuruldum..sonucum belli olunca yazarım muhakkak..sende gelişmelerden haberdar et..
aramızda 4 gn var ben de 30 unda vuruldum haberleşicez mutlaka .
duaya başlayan oldumu kızlarr
ben günlük meryem suresini okuyorum..siz ne duası okuyorsunuz bende katılabilirim..
kızlar bende dün sabah çatlatma iğnemi vuruldum iğneden önce yumurta büyüdügü için karnımın alt kısmında ağrı vardı iğnemi oldum bu sabah yine ağrım var yumurtam 19 mm idi iğnemi olduğum da şimdi büyümüştür belki de catlamıştır
Canım malesef bende kırmızıyım bu ay artıkın birdahaki çalışmalara[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]DUA YERİ[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]25 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​4.klomen 4.iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NAZARBONCUK35[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]ZEYNEP[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD]9 ARALIK[/TD]
[TD]22 ARALIK[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. DENEME[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]14 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD]16 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​27 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]17 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]elazığ[/TD]
[TD]22 kasım[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gnshusna[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayfereis[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]phia[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]9 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen ve ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]drita81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk dneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]secills[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]seçil[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD]31 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen ve ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevo24[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 aydır
[/TD]
[TD]istnbul
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22 aralık
[/TD]
[TD]6 ocak
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bilglerini yenilemek isteyen veya listeye katılmak isteyen olursa haber versin
şekerlerr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?