ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bende iğnemi vurulduktan sonra 2gün kasığım ağrıdı inşallah çatladığının işaretidir..bu 1 haftayı gün aşırı değerlendirmemi söylemişti drum..sende öyle yap..

bende iğnemi vurulduktan sonra 2gün kasığım ağrıdı inşallah çatladığının işaretidir..bu 1 haftayı gün aşırı değerlendirmemi söylemişti drum..sende öyle yap..

inşallah arkadasım haftayı degerlendirmek derken ilişki anlamında mı bana dktorm öyle bişey demedi sadece bu akşam yapın dedi.

inşallah arkadasım haftayı degerlendirmek derken ilişki anlamında mı bana dktorm öyle bişey demedi sadece bu akşam yapın dedi.

evet ilişki..benim dr um 1 hafta gün aşırı dedi..sende öyle yap...1 günde çatlamamış olabilir..akıntın da devam ediyorsa ilişki kesinlikle olsun..

Son düzenleme:
ben günlük meryem suresini okuyorum..siz ne duası okuyorsunuz bende katılabilirim..

canım haftada bir bi arkadaşımıza dua okuyacaktık listemizde var 10 ayetel kürsi 10kenzül arş 10ismi azam duası ve 1meryem süresi birde hz.zekerriyanın duası tabi daha başlayamadık

canım hadi hayırlı olur inş.iğnen ilk denememi seninki

Canım malesef bende kırmızıyım bu ay artıkın birdahaki çalışmalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…