ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Gonal f kullandim zaten iki cesit ignelerde sanirim senhangisini kullaniyosun asilamami olacaksin yoksa normal

klomen surem bıttıgı için doktorum puregon verdı benım klomenlede yumurtm buyuyordu 2,3 tanede oluyodu ama ck kullanınca zararlı dıye iğneye basladım bu ay 4 tane olmuş yok aşılama olmıcam normal denıyoruz

Hayirlisi olsun canim insallah daha tedavilere maruz kalmadan hamile olursun hatta ikiz bebislerin olur :) icimden geldi:))

canım kaç ay klomen kullandın

inş.canım hepimizin olsun inş.hep birlikte sevinelim evet canım aşılama yapıyorum hepinizden allah razı olsun rabbim bizi tez zamanda hayırlısıyla evlat sahibi yapsın

amin canım aşılamada yolu açtın sende aşılama ablası olacaksın sanada çok soru gelicek haberin olsun hayırlısı olsun kız inşallah ikizlerin üçüzlerin olur kafanı kaşıyacak vaktin olmaz bizi özlersin böyle iyicede girecek yazacak vaktin olmaz biri meme isterken öbürünün altını temizlersin öbürünün gazını çıkartırsın üçüz arabası alıp parklarda dolaşırsın o bana dedidğin arabacılık oyununu siz 4 lü olucanız için otobüsçülük olarak oynarsın kocişinle yan yana oturamazsınız inşallah aranızda üç dene bebe olur ne biliyim olurda olur

canım biri okusa bunu canımlı olmasa kesin beddua der ama böyle beduayada can kurban bu arada kızz kör ebe bile oynarız sizlerde teyzeleri oluyosunuz bu durumda benim çocuk sizin çocukları döver çünkü 5 yaşına geldimi karete kursuna vercemde herseyin hayırlısına burdan amin rabbim bizleri hep birlikte sevindirir inş.

yani canım 100 tl almak nerde 365 tlalmak nerde

dogru dıyosun canım bu ay 3 gun daha kullanmam gerekıyodu doktorum 300luk yazdı raporsuz alıyorum dıe hiç bir eczanede bulamadım en son bır 900luk getırebılırız dedı mecburen 700tl para ödedık ilaclar cok pahalı ya

madem günümüzde kısırlıkta bi hastalık olup artmışsa bence ilaçlarında fiyatları düşmeli yaa o 700tl ile aşılama bile yapılır

madem günümüzde kısırlıkta bi hastalık olup artmışsa bence ilaçlarında fiyatları düşmeli yaa o 700tl ile aşılama bile yapılır

öle canımda işte yınede acaba dıyooruz bu arada asılamaya ne kadar ödeyecekmışın merak ettım doktorun bışey dedımı

öle canımda işte yınede acaba dıyooruz bu arada asılamaya ne kadar ödeyecekmışın merak ettım doktorun bışey dedımı

400felanmı ne ödeyecekmişim ben ozaman bilgilendirirm szleri ne kadar para gitti diye iğneler bende ağrı yapıyo ya birde zerdaçal tarçın kestane balına karıştrdım günde 3kez birer tatlı kaşığı yiorum iki gündürde bi kaç bitki kaynatyrum onuda iiyrum aşılama yapılırsa bırakırım

bendede yapıyo canım iğneler sonradan gecıyo ama tamam canım bu ay büyük bi ihtimal benımde aşılama olur herhalde

kız allah seni aşılamaya muhtaç etmeden versin inş.

inşallah canım ya bu ayda olmazsa bılmıyorum artık nolcak napcagımı saşırdım ya doktor bebek olmasını istiyosan mutlaka verdıgım gunlerı degerlendır dedı ama ben bundn sonrasındada devam etsemmkı bugun 4.gun çatlamamış varmıdır kı ya

gün aşırı yap hiç yapmamazlık yapma ben geçen öyle yapmıştımda ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…