kızzzz hortlak görmüşe dönüyodr malum benimkinden biliyorummm eee ne yapalım azıcık daha sıksınlar şu dişiniii
Tek disimi tirnagima takip calisam keske artik heryerimle calidiyom ama tik yok artik kocis kacmays basladi benden:)
sen 16 günüm demedinmi daha 6 gün olmuş senin
kızzzz hortlak görmüşe dönüyodr malum benimkinden biliyorummm eee ne yapalım azıcık daha sıksınlar şu dişiniii
canım once yapacaksan haftanı hesapla hamış olursan degıştırmek zorunnda kalmazsın bebegınızın dogum tarıhı dıyo ya ışte oraya yazacaksın
tarif isterim bak
ben gerçek hamilelik tarifine diyorum kız
öle yapcz artk aslnda eşimin hoşuna gidio bu durum malum kendisi bnden daha enerrjik bu konuda))
ben gerçek hamilelik tarifine diyorum kız
öle yapcz artk aslnda eşimin hoşuna gidio bu durum malum kendisi bnden daha enerrjik bu konuda))
ahhh canım onu bilsek zaten bu rezıllıklerı cekermıydık hiç şimdilik hayal olanla yetın sende bızım gıbı
güldürdün beni canım allahta seni güldürsün o lafın gelişi bende herbir yerimle çalışıyom ama olmuyo işte
benimki yinemiii diyo eskiden ben derdim bi bahane bulurdum simdi tam tersi o kaciyo ben kovaliyom kendim icin istiyosam ne oliyimmmm:)
off offf gezmedeydık ve maalesef en son persembe gunu gırmıs oldum ılıskıye yanı ovıtrelleden sonra 2 kez gırmıs olduk. bugun gıremedım demekkı carsamba doktora gıdene kadar gırmeme gerek yok arayı actık nasıl olsa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?