ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

aaa bizim topikte hamileden geçilmiyo maşallah maşallah nazar değmesin:nazar::nazar:

canım sanada demşmiydim sninkinide döver sen tasalanmma karete kursuna gönderecem sizinkileri dövsün diye ayyy aman nazara gelmeyelim aman aman

Gunaydin kizlar dun kaynatmissiniz yine giz belkim zeyno kizin olur kiz kismini kareteye ne gonderiyon kurana gonder :9:
Bak benimki erkek okursa alirin senin kizini :9:
Dunur oluruk ne guzel :9:
Kizlaaaar 8.30 sularinda bebisimi gormeye gidicem dua edin saglicakla goreyim minik susamimi ...

Gunaydin kizlar dun kaynatmissiniz yine giz belkim zeyno kizin olur kiz kismini kareteye ne gonderiyon kurana gonder :9:
Kizlaaaar 8.30 sularinda bebisimi gormeye gidicem dua edin saglicakla goreyim minik susamimi ...

günaydın canım zeynoşla baş olmaz hepimizin bebişini dövdürmeyi düşünüyo:9::9: dualarımız senınle canım inşallah göreceksin minigini bizede göster artık bızde bakalım:40:

günaydın canım zeynoşla baş olmaz hepimizin bebişini dövdürmeyi düşünüyo:9::9: dualarımız senınle canım inşallah göreceksin minigini bizede göster artık bızde bakalım:40:

Gordum canim minicik bi kesecik var icimde :9: 2hafta sonra kalp atislarini duymaya cagirdi dr ..

günaydın bacılar bende takvime göre regl olmam gereken gün bugun ama bende bişeycik yok daha çok şükür inş.olmazda :49: dir normalde 2-3 gün once muhakak olurum 3 gündür beyaz bi akıntım var bide göğüslerimde ağrı başkada bişeycik yok 4.kullanımdan sonra klomen ilk defa işe yaradı heralde hemde iğnesiz allahım bu nasıl çelişki hem çok umutluyum hem umutsuz

gözün aydın canım çok sevındım ya için kıpır kıpırdır şimdi senin:1:

hayırlı olsun canım hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyar kucağına alırsın darısı bizede inş.

Tesekkurler kizlar rabbim sizlerede nasip etsin bu duyguyu cunku gercekten i
Cinizde bi varligin buyumesi muhtesem muazzam otesi birsey heleki kipirtilarini hissetmek ayri bir duygu.. rabbim hocbir bayani bu duygudan mahrum etmesin heleki cabalayanlara tez vakitte nasip etsin...

günaydın bacılar bende takvime göre regl olmam gereken gün bugun ama bende bişeycik yok daha çok şükür inş.olmazda :49: dir normalde 2-3 gün once muhakak olurum 3 gündür beyaz bi akıntım var bide göğüslerimde ağrı başkada bişeycik yok 4.kullanımdan sonra klomen ilk defa işe yaradı heralde hemde iğnesiz allahım bu nasıl çelişki hem çok umutluyum hem umutsuz

Bugun kantesti yap icin rahatlasin ben tam adet gununde yapmistim kantahlili cikmisti

bebem sen tecrübelisin şimdi ben hamişmiyim acaba sence allahım meraktan ölcem beklemek isitiyorum elim teste bi gidiyo bi geliyo ne yapcağımı şaşırdım hiç böle olmaz bende

bebem sen tecrübelisin şimdi ben hamişmiyim acaba sence allahım meraktan ölcem beklemek isitiyorum elim teste bi gidiyo bi geliyo ne yapcağımı şaşırdım hiç böle olmaz bende

Hamilelik isi tecrubeye bakmiyorki tatlim herhamilelikte ayni kisi bile farkli zamanlar gecirebiliyor.. ama benim goguslerim hassaslasip 1 2 damla leke gormustum..

Hamilelik isi tecrubeye bakmiyorki tatlim herhamilelikte ayni kisi bile farkli zamanlar gecirebiliyor.. ama benim goguslerim hassaslasip 1 2 damla leke gormustum..

günaydın canlar okudum arkamdan konuşmuşsun birazdan bunun cevabını verecem öncelikle canım hayırlı olsun rabbim bebeğini sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almanı nasip etsin inş.güzel bi hamilelk ve doğum geçirirsinn...cevabım şu ki benim çocuk özelikle seninkini çok dövecek tembihliycemmm

test varsa yapppp yaa bende merak ettim kız ya beklemekten iyidr

burcu görmüyonmu yavrum elinde kaşık beni bekliyo neresi kız o erkek canım eeerrrkeek bu arada bebettt çokmu küçktüüü kızz

Back
X