ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ruyalara ınanmamak lazım malum sınır sevıyemız zıplayabılıyo ruyamız cıkarsada surprız olsun artık

bırsen ben okudum benı neden eklemıyosun lısteye ya

valla bir arada keşke olsaydık hepimiz kafa dengiyizde rabbim ağlatmasın bizleri artık güldürsün bizleri bak valaa ciddiyim ikinciyi hemen yapmayı yapacam bakarsn yine uğraştrır

yok ya vermedi bi keresinde bi dr.vermiştide bana doktorum istemedi kullanmamı

allah allah ozaman neden verdı bana doktorum progestanı zaten mıde bulantısı ve ıshal yaptı bende oyleyken kullanıyorum mecburen.benımde bıldıgım kadarıyla dusuk tehlıkesı olanlara verılıyomus rahım duvarın ınce demıstı ondanmı verdı acaba????

canlar öncelikle rüyalarımıza şöyle bi yorum yapmak istrim bu ay güzel rüyalar gördük diyelim hatta birden fazla rüya gördük diyelm illa o ay çıkacak diye birşy yok
belki bi kaç sonra falan çıkar görülen rüyalar bence olacağına işarettr

benimde bildiğim bebiş tutunsun diye veriliyo

ay yok ben ınanmıyorum artık ruyalara.ınandıgım zaman gece yatarken ruya gorme nıyetıyle yatıyorum abuk subuk ruyalar goruyorum

valla canım aylar öncesınden görmeye basladım halada göruyorum ama bakın daha hamıle flan degılım

bence geleceği göstern tek şey rüyalar ben şahsen inanır ve zamanı vardr derim

aslında dogru soyluyosunda ne bıleyım ıste 2 yıldır kendımı kac kere hamıle yada dogum yapmıs sekılde goruyorum sonrada umutlanıyorum bırazda hayalkırıklıgına ugramaktan yoruldum heralde

ya döllenmiyo yada bebişler döllense bile tutunmuyo ondan tedavilerle hamile kalamıyrz

dogru soyluyosun belkıde su an varda tutunayım dıye ugrasıyo ozaman ben butun bu mıde bulantılarımı unutup devam edeyım progestana cunku bırakmayı bıle dusunmustum

aslında dogru soyluyosunda ne bıleyım ıste 2 yıldır kendımı kac kere hamıle yada dogum yapmıs sekılde goruyorum sonrada umutlanıyorum bırazda hayalkırıklıgına ugramaktan yoruldum heralde

tabi çoğu rüyalar bilinç altı oluyo

[/color]
dogru soyluyosun belkıde su an varda tutunayım dıye ugrasıyo ozaman ben butun bu mıde bulantılarımı unutup devam edeyım progestana cunku bırakmayı bıle dusunmustum

bence dr.bildiği birşy varki vermiş devam et canım bırakma

[/color]

bence dr.bildiği birşy varki vermiş devam et canım bırakma

cok berbat bı ılac ama daha sonra kullancak olanların barı haberı olsun ben gunde 3 defa alıyorum ayın 18ıne kadar devam edıcem hapı ıctıgımde su bıle ıcemıyorum hem progestan kullanırken gebelık testı pozıtıf cıkıyomus.bu arada bı bılgın varmı progestanı bıtırınce adetım gelmezse kac gun sonra test yapayım

yok canım bilgim belki kızlar bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…