14. gün idrar testinde çıkıyormuş..denediniz mi hiç..ben yarın test yapmayı düşünüyorum..
aynen canım ya kafayı bozdurdular en sonunda bıze
birsencim sana zahmet zekeriyya as duasını da paylaşta okuyayım..
slm kızlar birsencim ben duaları okudum kenzül arş duası kaldı
8.günümde canım vala kaçırmışım onu kızz szler ne güzel rüyalar görüyosunz bende geçe rüya gördüm komşum tabi erkel dışarda tel.konuuyodu o ara bana dedi çocuğun ağlıyo git eve diye hiç önemsemedim rüyada
slm caım hoşgeldin..tamam canım onuda okudun dıye ekledım ben okursun sen...nasılsın kaçıncı gunde 13 mm olmuş dıye sormuştum görmedin sanırım..
8.günümde canım vala kaçırmışım onu kızz szler ne güzel rüyalar görüyosunz bende geçe rüya gördüm komşum tabi erkel dışarda tel.konuuyodu o ara bana dedi çocuğun ağlıyo git eve diye hiç önemsemedim rüyada
hmm çok gzl buyumuş yumoşların canım..inşallah aşılamadan sonuç alırsın canım benım...ayy buu rüyalarr kafayı yedircek bıze sonundaa
keşke heralde düzinelerce çocuğum olrudu ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaa
inşallah olur canım ya nuray kırmızı kartı görunce benımde hevesım kırıldı ya sevınmıştım hamış dıe bu arada benım takvımı gören hamıle sanıyo baska topikte kımısı hamılelerı gorunce umut oluyo demış bende bısey demedım artık
keske gercek olsaydı ama ruyalar tersıne cıkıyo hep:44:
arkadaşlar aranızda progestan hapı kullanan var mı?
inş.canım inş.kız ilki doğduktan sonra ben iki ay tek korunacam bugünleri asla unutmayacam
canım ark.inş senin ve diğer ark.yüzü güler ben kendimdem çok ümitsizim artık hayırlısı yinde evet sahtekarlık bu yaptığımız biz nasıl başkalarına bakınca içimiz geçipte üzülüyosak onlarda da o oluyodur bizi görünceböyle neyse aksama siliyim ben vicdan azabı çektim şimdi rabbim gerçeğini yapmayı nasip etsin
canım sana doktorun vermedımı progestan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?