valla canım sahtekarlıgamı gırıyo bende bılmıyorum canım ya bıraz daha dursunda sılelım barı bende cok uzuldum bızde aynı durumdayız umutsuz bı yolda umut arıyoruz işte
arkadaşlar aranızda progestan hapı kullanan var mı?
Ya ben aglaya aglaya uyuya kalmisim yeni kalktim daha ama hep yatmak istiyorum cok mutsuzum ne yapcagimi sasirdim dr.bile ise yaramiyo bende rabbim benim anne olmami istemiyo ben kabullendim artik kizlar sizleein olur ins.benim hiv bi zaman olmiycak ben baskalarina bakipta yuregim yanacak belki bu benim sinavimdir belkide cezam bilmiyorum su an icim oyle yaniyo ki anlatamam okyanuslari icsem heralde sonduremem bu yangini
ben hiç kullanmadım canım neden sordun doktorun mu verdı
merhaba kızlarr nasılsınız..
istanbul bugün karlı ve soğuk bende aayagıma su lastiği koydum uzanıyorum...
bu aradaa bende yine rüya gördüm...kuzenımle beraber muz alıyoduk onların mutfagından...:44:(muz anne karnındakı bebekmiş ) lakin benımkıler bilinç altı oldugu ıcın ve bu ay ara verdıgım için yinee rüyalar bana oyun oynuor...
evet canım drum verdi 6 gün oldu kullanalı..dün gögsümde ağrı ve dolgunluk hissettim..birde idrar rengim koyulaştı ve keskin bir kokusu var..ilaçtan mı gebelik belirtisi mi anlayamadım..yaşayan var mı merak ettim..
hoşgeldın canım ıyıyım sen nasılsın evet havada cok soguk ya hayırlara cıkar inşallah canım ya hep oyun oynuyo ruyalarımız
anladım canım inşallah gebelık belırtısıdır ya kac gunu kaldı
ismi azam suresinde kısa olanımı uzun olanı mı okuyorsunuz..
hoşbuldum canım bende iyiyim...inş. canım rüyalarla kafaı bozduk desene
ayın 13. bat ama iğneden sonra yarın 14.gün
baya olmuş canım ya sayılı gunler kaldı ya benımde 15. gelır iğneden sonrakı 16.gun gelır hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?